Marsa 8. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Amis' post='968424' date='8. May 2008, 10:58']plin....bemtiš in majstre ....marsa, gazdo za vrat takoj....preden poteče tisti 2 leti garancije......k pol se mu zna še manj ukvarjat s tem.....[/quote] sej ni nobene garancije, sej bogve kje mam racun, ce ga sploh se mam. pac dostava ena in so mi se to namontiral. Nisem bla pozorna na to. Z gazdo se zmenit, je pa... hm. mah, v bistvu (zame k kompliciram) komplikacije - velik je povezanega, svasta pride pol v paketu. Nov stedilnik itd., ki ga moram pac jaz ubost (in se to pac nekak skompenzira), sam moram imet (cash pac). To, kar je pri vecini to, da sam poklicejo majstra, pr men izpade kompliciranje. k nekak tezko najdem taprav "trenutek" za te ibunge vse pol. sej bom. hvala vsem za skrb. sam zdej me pa nc vec sprasevat. k se neki cajta nom mela nc za povedat okol tega. [quote name='klarus' post='968427' date='8. May 2008, 11:01'][i]Teden bomo (predvsem zaradi mlaja, pa tudi zaradi nekaterih drugih dejavnikov) začeli utrujeni, težki in izmučeni, pa četudi smo med prazniki lenarili oz. počivali. Zdelo se nam bo, da se nam je nakopičilo ogromno dela in opravkov in kar ne bomo vedeli, kje naj začnemo, kako naj se vsega lotimo. Zato utegnemo postati malodušni, črnogledi in nekako stisnjeni v kot, brez prave motivacije, elana in energije.[/i] kak res tu še dodatm kvadrat saturna na asc[/quote] a to si mela oz. mas! (drugac je to moj edini kvadrat v chartu , k me sicer zmuva, je pa res mal zadrgnjen, ja) men pa se vedno dela (saturn) opozicijo z natalnim, pocasi pa prihaja v konjunkcijo z uranom. sej v zacetku tedna je bil pa se v kvadratu z merkurjem (oz. je se, sam odhaja), pa je to dodatno tezho dajalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Marsa' post='968432' date='8. May 2008, 11:08']sam zdej me pa nc vec sprasevat. k se neki cajta nom mela nc za povedat okol tega. [/quote] sem prav nekaj takega pričakovala, da boš napisala prej al slej... jooj, se spomnim teh for.. rabla 2 meseca, da sem se zorganizirala in bejbo poklicala, da mi ruleto zrihta (je padla dol in je nisem mogla gor spravit in pol mela z eno škatlo podprto, da je vsaj mal svetlobe blo not v kuhinji..) zdajle šla šele napoved brat.. ker sem tolk čudna že cel teden.. skoz neki nezadovoljna, tečna, teži me en kup stvari, ki bi jih 'morala', zraven mam pa na trenutke tok energije, da me bo kar razneslo pa čist proti vsem mojim pravilom kar folk na kofe vabim in se družim že cel teden WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Aliana' post='968438' date='8. May 2008, 11:20'] sem prav nekaj takega pričakovala, da boš napisala prej al slej... jooj, se spomnim teh for.. rabla 2 meseca, da sem se zorganizirala in bejbo poklicala, da mi ruleto zrihta (je padla dol in je nisem mogla gor spravit in pol mela z eno škatlo podprto, da je vsaj mal svetlobe blo not v kuhinji..)[/quote] haha! jaz jo mam se zmer dol (1 let!) k je vse preperelo (sam mi tok buta sonce not, k sem visoko, da mi cist sede, k drugac ne vidim na racunalnik) mah tle bi blo vse za zrihtat. dvomim da se mu da (to da mu dol visi je dobro in slabo). pol k bi se zrihtal (kje pa bi bla medtem jaz, problemi skratka), bi bil pa flat tud vec vreden morda oz. kaj jaz vem. mi ni da bi zdaj, namest da ce placujem, not kolikor mogoce uzivam, porabla mesece za prenove, adaptacije itd. sej karkol odprem, mi na glavo zleti, crkne itd. ne da se mi sklratka drkat prevec za nekaj, k ne vem, kok cajta bom sploh uporabljala. in se v loku izogibam pretiranemu 'udomacenju'. ker sem to ze pocela, pa porabla 2 mesca recimo, da sem sla cez manj kot leto ven. al pa nabavla pralne stroje pa postle, pa al so ble al jih ni blo, nazadnje imeli pr mat in po raznih kleteh 5 strojev, share... hocem rect: ful je tega v prazno in tko, metanje casha stran, ce ne vlagas v svoje. Potem pa pridejo na vrsto se estetska in podobna merila (recimo to je kao 'opremljen' flat, men bi blo bl vsec, ce ne bi bil, tko je pa vse not pa nc ne dela ) mah... [quote]zdajle šla šele napoved brat.. ker sem tolk čudna že cel teden.. skoz neki nezadovoljna, tečna, teži me en kup stvari, ki bi jih 'morala', zraven mam pa na trenutke tok energije, da me bo kar razneslo pa čist proti vsem mojim pravilom kar folk na kofe vabim in se družim že cel teden [/quote] jaz cist isto. ful slaba vest okol stvari, kaj je sve treba in kok se je vsega nabral itd. po drugi strani pa sem en del enga texta napisala ze, se druzla itd. ja jaz tud kar vabla folk (da se izognem tlele mal enim parim stvarem, sem se zalotla ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 Ja, jaz bla ista... saj ne bom dolg not, ne bomo spreminjal in se udomačeval, pa zakaj bi bejbi težila z malenkostmi, če pa se čist da prežvet, tud če mi ploščice v kopalnici v roki ostajajo.. sam smo mal smešni, ne... sej ni da bi ti kdo podaril flat al pa da zastonj živiš not, saj pač plačuješ čist normalno najemnino, da si tam not, pa dejansko je lastnikova dolžnost, da zrihta takele stvari, tko kot je tvoja dolžnost, da paziš in ne razsuješ celga fleta in ne delaš sranja... kaj sem nardila zdajle... printam naslove na kuverte, pa zraven pišem tlele... in dam printat 10 kopij in začne napačen printer delat... preden sem ga uspela ustavit, sem imela 3 kopije tegale pogovora sprintanega WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Marsa' post='968432' date='8. May 2008, 11:08']a to si mela oz. mas! (drugac je to moj edini kvadrat v chartu , k me sicer zmuva, je pa res mal zadrgnjen, ja) men pa se vedno dela (saturn) opozicijo z natalnim, pocasi pa prihaja v konjunkcijo z uranom. sej v zacetku tedna je bil pa se v kvadratu z merkurjem (oz. je se, sam odhaja), pa je to dodatno tezho dajalo.[/quote] ja to mam trenutno plus saturn konj n. luna..komi čakam, da to mine...sept bo itak na mc-ju pa p. luna ima zadnje stopinje v12.h in sco There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Aliana' post='968451' date='8. May 2008, 11:56']Ja, jaz bla ista... saj ne bom dolg not, ne bomo spreminjal in se udomačeval, pa zakaj bi bejbi težila z malenkostmi, če pa se čist da prežvet, tud če mi ploščice v kopalnici v roki ostajajo.. sam smo mal smešni, ne... sej ni da bi ti kdo podaril flat al pa da zastonj živiš not, saj pač plačuješ čist normalno najemnino, da si tam not, pa dejansko je lastnikova dolžnost, da zrihta takele stvari, tko kot je tvoja dolžnost, da paziš in ne razsuješ celga fleta in ne delaš sranja...[/quote] se absolutno strinjam = imas cist prav. sam.... sam sam. pac. sej bom tih. vish zato se mi pa ne da nakladat o *tezavah*. ce bi povedala, kaksne sem mela zadnjic 1x, bi me vsi na urgenco posiljal in cele energije bi sibale. tko sem pa vse zrihtala. najboljs pol povedat, k ze vse zrihtas = tko k sem vedno pocela. ampak vcas je pa fajn mal pojamrat in tud jaz rabim kdaj brco v rit. pa pac mal drugacno. sam vcas jo mam rajs od sebe kot pa od drugih. Hocem rect: ce bi morala se o TEM razmisljat, sem na poti v (se vecji) stres. Ni torej druge, kot da prckam svoje in v *smereh* delujem, pa bo ze OK. prioritete first. brez plina bomo pa ze, sej mam se elektriko... sam jo nerada uporabljam pri kuhi, 100x rajs mam plin - sam.. se ga pa mal 'bojim', k je tak podtalen. ce se spomnis: 4 leta nismo uporaBLAjal pecice, k je bla plinska in nekak nisem imela filinga. pr enih stvareh imam eno *visjo previdnost*. recimo k hocem it s sibico oz. vzigalnikom gledat, ce so mehurcki na vrh plinske bombe, se spomnim da je boljs z baterijo na mobiju pogledat [quote name='Aliana' post='968451' date='8. May 2008, 11:56']printam naslove na kuverte, pa zraven pišem tlele... in dam printat 10 kopij in začne napačen printer delat... preden sem ga uspela ustavit, sem imela 3 kopije tegale pogovora sprintanega[/quote] (nad pomembno!!) [quote name='klarus' post='968459' date='8. May 2008, 12:04']ja to mam trenutno plus saturn konj n. luna..komi čakam, da to mine...sept bo itak na mc-ju pa p. luna ima zadnje stopinje v12.h in sco[/quote] hecn, ravno slednji aspekt sem vcer *obdelovala*. zanimivo mas torej ( ) pr men bo tud saturn na mc-ju.. nisem pogledala kdaj. bom ze vidla. zdej se pocas priblizuje uranu, pol bo sel na mc in pol na plutona. to bo se *veselo*... haha! (to pa, to ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 Joj Marsa, Aliana, točno tko se tut jst obnašam (kr se rentanih flatov tiče) blazno zoprno mi je lastnico morit s tem, je že v letih (in njen mož, k drgač popravlja te zadeve) in še najrajš vidjo, da kr majstra pokličem, da popravijo in mi odštejejeo od najemnine. Sam tko ne morm narest za 100 let stare omare, k odpadajo preč vratca (oz. so zjebani panti) in tko pol pač namest dveh (dvokrilnih) odpiram sam eno krilo, k še za silo stoji na pantu...pa štekarji, k jih je treba ful prbit da se sploh luč pržge ipd. Ful mi je tečno s tem jima morit, k prvo bi morala odšraufat (jst pa šraufencigr O preč vratca, pol ročno odnest (če se spomnte sm brez avta) al pa vsaj svojga nahecat, da odpelje z avtom tja njim na dom, pol počakat xx časa, da se zadeva popravi in da mi, ko imajo časa seveda, nazaj pripreljejo in namontirajo, zdej omarca (ena je ful stara in zamazana/zapečena s staro maščobo od kuhanja - je glih pr štedilniku oz, pod kuhinj.koritom) je umazana in ne gre preč za hudiča ne, sm probala že vse sortetorte, še najbolj se je obnesla una nanogobica iz hofra... ...ma morm se prov psihično pripravit na to štekar se bo menjal, ko pač pridem do merkurja, da nabavim novga in pol svojega shecam, da zamenja...sam pol so tu une predpotopne varovalke, kaj pa jst vem kero izklopit, vseh ne morm, ah...pa sej če ornk počim po štekarju, se luč prižge da ne omenjam zabasanosti komunal.cevi, vse ful slabo požira, ker so cevi, namesto v spodnji štuk/stanovanje, speljane pol štuka/stanovanja višje - milsm halooo, sej je vse tko narjen kt iz češke risanke "A je to" tko da ja, razumem vse te psihomuke okol "domačih popravil" - nenazadnje kaj pa veš, kok časa boš bival tuky ..ne glede na najemnino You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2008 se je kdo, ki steka. cist isto... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Marsa' post='968414' date='8. May 2008, 10:30']o haj, melodie! jp, mal tecen, a saj so bli kateri ze hujsi, pa smo se tle. [/quote] Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Marsa' post='968471' date='8. May 2008, 12:56']pr men bo tud saturn na mc-ju.. nisem pogledala kdaj. bom ze vidla. zdej se pocas priblizuje uranu, pol bo sel na mc in pol na plutona. to bo se *veselo*... haha! (to pa, to )[/quote]me prav zanima kak bo pri tebi men bo pa prvo na mc, pol pluton...mal pauze vmes...pol pa se začne taprava saturnova šola....ko bo šel čez merkurja, urana, marsa, sonce in venero..mam pač večino planetkov v zadnji četrtini oz zadnjih dveh hišah There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2008 bo kot bo. sej mam velikrat nekaksen pomemben schtraufenpacht.. k se mi vse nekak vezhe, povezuje, vse je vkljuceno skor vedno... rushada v glavnem, od pluto0na na asc dalje (cca 16, 17 let al kolk, k je bil ravno na asc vec let retro, pa mal naprej, pa spet retro... pa tko, tko da je skoz ruzhil - desetletje!!! - v bistvu natancno okol mojga asc (kjer pa imam strnjene se neptun, tocko fortune in duha... <in se stevilne arabske tocke, ki so nagrmadene v sco> na cca 7, 8 stopinjah orbisa.. no asc, fortuno in duh imam na 3, 4 orbisa, sam je neptun 6 oddaljen pa mal razkoncentrira gmoto ).. aja tebi bo sel prav tko cez stevilne osebne, pomembne (saturn). jaz ga imam sicer v 3. zdaj je v 9. (pocas bo presel v 10). je pa *zanimivo*, ker je sicer moj natalni saturn v 3. hisi v vodnarju v op. z uranom v 9. (ker je saturn vladar uranovega znamenja, sta vedno nekako prepletena) ~ ti bos mela pa gotovo zelo pomembno obdobje; stevilne zadeve bos menjala... al pa vsaj na novo postavljala, dispozicionirala... programirala. Mislim da ti bo dobro del ta aspekt... Morda neko biznis vejo (morda znotraj druzinske scene), svojo, zalaufas... al kej podobnega. Lohk bi se tud selila... al pa vsaj razsirila podrocje svojega delovanja in dnevnega gibanja... ce so ostali aspekti vprid, mas lohk kako korist od avtoritativnih oseb, al pa pac starejsih, vplivnih (morda ti nekdo kaj zrihta, kaj pomembnega, kar je sicer navadna administracija, sam sicer pobere blazno casa in energy, teb se pa na racun teh nekih *zvez* vse smooth odrola... al pa kej tacga.. ampak, sej pravim, odvisno je zelo od tega, kako se potegnejo drugi planeti in pomembne tocke v vplive oz. dolocene konfiguracije - natalne s tranzitnimi (pa ce pol upostevas se dodatne vpoglede in poprchke, kot so tud npr. progresije, solarc... itd.) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 [quote name='Marsa' post='968414' date='8. May 2008, 09:30']tud tvoje sanje najbrz pomenijo zgolj spremembe - skorpijon pa se zmaj (oz. si dobila tako asociacijo). da si pa sanjala se conti, pa je mozno pac, da se ti potrdi, ker je ona tud sco, si pa mislim, da je bolj nek vtis iz 'domovine' itd., neka vez, ki ti jo predstavlja.... Mogoce pogresas kaksno zensko osebo (oz. pac malo take druzbe), ki govori isti jezik in pozna naso kulturo, fore, stose... mogoce te bo pa picil zmajevski skorpijon. [/quote] Thx za razlago , mozno ja, direkt zavestno ne pogresam, kaj se pa v moji podzavesti ta moment dogaja je pa drugo vprasanje, po mojem je full bizi, ce puca vse kar se mi v resnici dogaja . [quote name='Marsa' post='968471' date='8. May 2008, 11:56']pr men bo tud saturn na mc-ju.. nisem pogledala kdaj. bom ze vidla. zdej se pocas priblizuje uranu, pol bo sel na mc in pol na plutona. to bo se *veselo*... haha! (to pa, to )[/quote] Tole se pa vedno sprasujem, al je boljs da nimam pojma o teh tranzitih, aspektih in vplivih al ne. Me prav zanima, kako je zivet, ce tole sceno obvladas. No ziher je odvisno od osebnosti spet, jaz namrec ne bi rada prevec v predvidevanje padla, da bi si kar kaksne variante v glavi s temi tranziti naslikala in cakala al bo al ne bo. No ni kaksne pretirane bojazni, da bi jaz tole takole, ker nimam pojma . [quote name='Marsa' post='968495' date='8. May 2008, 13:33'] se je kdo, ki steka. cist isto... [/quote] Sem razmisljala o temle in pogruntala, da imam jaz v bistvu tudi eno tako zadevo. Pri tusu mi ne dela pipa z mrzlo vodo, se suce v prazno. Nic kaj dost ne kompliciram, si zmocim lase, medtem, ko cakam, da pritece vroca voda, potem se umivam in se voda medtem ze malo shladi in ko se ohlaja sperem lase in to je to. Procedura bi bila sledeca. Obvestit lastnika, potem mogoce on koga najde, ali pa Luisa prosit, da najde koga. No to ni problem, problem je pa, ker delam raztegnjeno cez cel dan, je tezko za termin se zmenit, poleg tega mi suplence vletavajo, ce koga ni - nepredvideno, da je pa zadeva se bolj pestra pa Mehicani povecini niso tocni. Torej ce bi se uspela za uro, ko bi utegnila bit doma, je velika moznost, da bi majstrcek zamudil in bi se zgrasila, oz. bi ga jaz sredi dela vrgla ven in sla ucit. Bolj izi my way... Tebe Marsa pa razumem, da imas drugacne razloge, ne prevec spedenat iz vecih razlogov in ne prevec udomacit se. Na varnost le poglej, ostalo pa po feelingu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.