Skoči na vsebino

Fizično spreminjanje telesa pri magičnih obredih

rossi1000

Recommended Posts

Ne moreš prej od zgoraj gledat in reči vsemu of course ali aber naturlich, čne preučiš prej svoje narave in to pravzaprav je neskončno. Zato sem enkrat odprla topic behavoirizacija in si premislila, ker mislim, da še nisem zrela podajat nekaj v kar sem imela vpogled.

Enivej, mislim in pa upam da svobodo poti srca je nemožno ubiti.. zato tud fuck takšna svoboda

blind rage

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~
Deli na socialnih omrežjih

Ne moreš prej od zgoraj gledat in reči vsemu of course ali aber naturlich, čne preučiš prej svoje narave in to pravzaprav je neskončno. Zato sem enkrat odprla topic behavoirizacija in si premislila, ker mislim, da še nisem zrela podajat nekaj v kar sem imela vpogled.

Enivej, mislim in pa upam da svobodo poti srca je nemožno ubiti.. zato tud fuck takšna svoboda

blind rage

Nič ne izgubiš, če poiskusiš oz. je to prav tako nesmiselno kot karkoli drugega (npr. neaktivnost).

Sicer pa je energija izrazito fizična...

kar pomeni, da obstaja le eno telo,

katerega pa mi, zaradi ločenosti čutil

zaznavamo na različne načine...

vsaj tako vidim to jaz.

In kako bi ti to opredelil, ako povprašati bi smel ?

Ritual se imenuje življenje, spreminjanje pa staranje : )

Ja, čeprav nisem mislil samo na staranje.

Ni pravilnih in napačnih načinov... svoboden si pač v mejah možnosti, katere pa ((menda)) lahko pomikaš.

Komur je kaj do te, čeprav nabrž resda nepopolne svobode, ta se zaveda,

da so pravila, zakoni in merila vsi omejitve in na neki točki ravno tisto, kar svobodo ubija.

xrolleyesx

Po moje pa so pravilni in napačni načini. Pravilno delovanje je blagoslov tebi in drugim, nepravilno pa pekel tebi in drugim (pravilno in nepravilno glede na Življenje in situacijo). In oba načina delovanja se izražata tudi na fizičnem telesu, tako ali drugače. Kdor torej izvaja magijo (manipulacijo) nad drugimi brez njihove odobritve, gotovo ne more biti fizično v redu. Primer: politiki in duhovniki raznih organiziranih religij.

Possible—but highly unlikely.

Ja, čeprav nisem mislil samo na staranje.

Seveda ne.

Po moje pa so pravilni in napačni načini. Pravilno delovanje je blagoslov tebi in drugim, nepravilno pa pekel tebi in drugim (pravilno in nepravilno glede na Življenje in situacijo). In oba načina delovanja se izražata tudi na fizičnem telesu, tako ali drugače. Kdor torej izvaja magijo (manipulacijo) nad drugimi brez njihove odobritve, gotovo ne more biti fizično v redu. Primer: politiki in duhovniki raznih organiziranih religij.

Hoj, Alan.To pove le, da nekaj, videno s tvojega stališča, ne izgleda pravilno oz. izgleda pravilno,

kar pa še vedno ne pomeni, da to ni pravilno za npr. omenjene duhovnike ipd. in te, kateri hočejo biti manipulirani

oz. to potrebujejo. To so vse vloge, bolj/manj nenapisani dogovori, ki so očitno naravni pojavi (ker so del narave, kot je vse),

prav tako kot gobe na drevesu ali živina v okovih.

To, da nekaj takega v mojih očeh izgleda okrutno, je mogoče le moja lastna deformacija, heheh,

čeprav bom tej "poti" (roza metuljčkov in veselih čebelic) kljub temu "sledil".

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...