mayan 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Ne moreš prej od zgoraj gledat in reči vsemu of course ali aber naturlich, čne preučiš prej svoje narave in to pravzaprav je neskončno. Zato sem enkrat odprla topic behavoirizacija in si premislila, ker mislim, da še nisem zrela podajat nekaj v kar sem imela vpogled. Enivej, mislim in pa upam da svobodo poti srca je nemožno ubiti.. zato tud fuck takšna svoboda blind rage Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Ne moreš prej od zgoraj gledat in reči vsemu of course ali aber naturlich, čne preučiš prej svoje narave in to pravzaprav je neskončno. Zato sem enkrat odprla topic behavoirizacija in si premislila, ker mislim, da še nisem zrela podajat nekaj v kar sem imela vpogled. Enivej, mislim in pa upam da svobodo poti srca je nemožno ubiti.. zato tud fuck takšna svoboda blind rage Nič ne izgubiš, če poiskusiš oz. je to prav tako nesmiselno kot karkoli drugega (npr. neaktivnost). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Energetsko telo spreminja fizichno, lahko tudi obratno. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Simple povedano, ananta. In neaktivnost ni neaktivnost. Aktivnost pa tudi velikokrat ni aktivnost. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Sicer pa je energija izrazito fizična...kar pomeni, da obstaja le eno telo,katerega pa mi, zaradi ločenosti čutilzaznavamo na različne načine...vsaj tako vidim to jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 hm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 In kako bi ti to opredelil, ako povprašati bi smel ?Ritual se imenuje življenje, spreminjanje pa staranje : )Ja, čeprav nisem mislil samo na staranje. Ni pravilnih in napačnih načinov... svoboden si pač v mejah možnosti, katere pa ((menda)) lahko pomikaš.Komur je kaj do te, čeprav nabrž resda nepopolne svobode, ta se zaveda, da so pravila, zakoni in merila vsi omejitve in na neki točki ravno tisto, kar svobodo ubija. Po moje pa so pravilni in napačni načini. Pravilno delovanje je blagoslov tebi in drugim, nepravilno pa pekel tebi in drugim (pravilno in nepravilno glede na Življenje in situacijo). In oba načina delovanja se izražata tudi na fizičnem telesu, tako ali drugače. Kdor torej izvaja magijo (manipulacijo) nad drugimi brez njihove odobritve, gotovo ne more biti fizično v redu. Primer: politiki in duhovniki raznih organiziranih religij. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Ja, čeprav nisem mislil samo na staranje. Seveda ne. Po moje pa so pravilni in napačni načini. Pravilno delovanje je blagoslov tebi in drugim, nepravilno pa pekel tebi in drugim (pravilno in nepravilno glede na Življenje in situacijo). In oba načina delovanja se izražata tudi na fizičnem telesu, tako ali drugače. Kdor torej izvaja magijo (manipulacijo) nad drugimi brez njihove odobritve, gotovo ne more biti fizično v redu. Primer: politiki in duhovniki raznih organiziranih religij. Hoj, Alan.To pove le, da nekaj, videno s tvojega stališča, ne izgleda pravilno oz. izgleda pravilno,kar pa še vedno ne pomeni, da to ni pravilno za npr. omenjene duhovnike ipd. in te, kateri hočejo biti manipuliranioz. to potrebujejo. To so vse vloge, bolj/manj nenapisani dogovori, ki so očitno naravni pojavi (ker so del narave, kot je vse),prav tako kot gobe na drevesu ali živina v okovih.To, da nekaj takega v mojih očeh izgleda okrutno, je mogoče le moja lastna deformacija, heheh,čeprav bom tej "poti" (roza metuljčkov in veselih čebelic) kljub temu "sledil". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.