Advaita 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Lepo pozdravljeni! Med kolektivnem dopustu imam namen oditi sam na počitnice nekam v naravo, kjer se bom lahko zelo posvetil samo sebi! Zanima me, če poznate kakšen kraj, kjer je lepo in mirno ali pa, če mi svetujete kje naj iščem ? Hvala in lepo pozdravljeni vnaprej ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Lepo pozdravljeni! Med kolektivnem dopustu imam namen oditi sam na počitnice nekam v naravo, kjer se bom lahko zelo posvetil samo sebi! Zanima me, če poznate kakšen kraj, kjer je lepo in mirno ali pa, če mi svetujete kje naj iščem ? Hvala in lepo pozdravljeni vnaprej !Goricko ...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Lepo pozdravljeni! Med kolektivnem dopustu imam namen oditi sam na počitnice nekam v naravo, kjer se bom lahko zelo posvetil samo sebi! Zanima me, če poznate kakšen kraj, kjer je lepo in mirno ali pa, če mi svetujete kje naj iščem ? Hvala in lepo pozdravljeni vnaprej !predusem čim mn komplicirej. nabau si en str kombi, ga na hitr predelej u spalnco, nabaš pjačo pa futr, pa piči na sočo. če bo dež, posprau roštilj, pa se pel ene sto km kam drgam... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 ...Jaz pa moja boljša polovica sva bila pa l v Tolminu/Kobaridu od Petka-Sobote! Ni lepšega za počitek v neokrnjeni naravi. Neskončna možnost sprehodov do resnega planinarjenja, odlično izhodišče za letanje po luftu, slapovi, soča.....ful lepo in toplo priporočam! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Bloke,Notranjska.Najčistejši kmečki zrak Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 ...Jaz pa moja boljša polovica sva bila pa l v Tolminu/Kobaridu od Petka-Sobote! Ni lepšega za počitek v neokrnjeni naravi. Neskončna možnost sprehodov do resnega planinarjenja, odlično izhodišče za letanje po luftu, slapovi, soča.....ful lepo in toplo priporočam! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 MAh kaki Soča....ko prideš na Bloke ti dajo drek v roke....ko pa greš ti pa še tistga vzamejo z njih www.bloke.si Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.