Skoči na vsebino

ZDRAVLJENJE Z BESEDAMI

Recommended Posts

Zdaj, punca draga, pa se bo pokazalo, da si vseeno optimist po horoskopu.

Ker tudi jaz optimist...in čakam na tole in čakam.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Strinjam. Vzgled sicer daje moznost spreobrnitve, toda vcasih je prav ogledalo tisto, v cemur se ozremo najbolje!

To so morda najveckrat neobvadani kulerki, ki potrebujejo ali dobro lekcijo ali pa zdravljenje lastne osebnosti in (ponavadi) manjvrednostnih kompleksov.

Pravijo, da ko nas nekdo udari nastavimo se drugo lice... a vedno pomoje taka vzgoja ni najbolj primerna.

Marsa, se strinjam. Če kdo meče nate atomsko bombo, se res ni smiselno braniti s fračo ;-). Ja, seveda je potrebno kdaj prisoliti komu tudi verbalno klofuto. Problem se mi zdijo pač tisti posamezniki, ki takšne verbalne klofute delijo ves čas, ne glede na situacijo, ki morda zahteva povsem drugačen pristop, drugačne besede.

================================================================

http://www.robertlisac.com - postavljanje mej v medsebojnih odnosih v rubriki FAQ

Odlicno! :palec:

FREE, se strinjam. Pregovor pravi: Udarec seže do kože, beseda pa do kosti. Gre se mi samo za to, da bi ljudje reagirali situaciji primerno. Ni mi všeč, kar zadnje čase dokaj pogosto opažam na delovnih mestih, v vrtcih, po šolah in v nekaterih družinah, kjer se sploh ne trudijo več izbirati primernih besed glede na situacijo.

http://www.robertlisac.com - postavljanje mej v medsebojnih odnosih v rubriki FAQ

Zato je treba z besedami delati previdno kakor z vrtnicami

:D :D

Ocitno racunas na to, da dbest vrtnice lohk tud na totalnem gnoju zrastejo :D

~

a ni hecn? xyiyax

v bistvu so "sam besede", po drugi strani ma pa beseda (ce celo misel!!) totalno moc...

srednja pot, ocitno... uravnotezenost.

kot s kritiko in hvalo...

vse v meri. pravi.

(a jo je kdo ze postekal?? :vragec:)

ce bi bla jaz trener, bi bla taka k sagadin (sam da mene bi ze 500krat kap zadela in se 10x vec zil bi mi izstopil x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 4 weeks later...
(popravljeno)

Marsa, pises: ...zato pa ma tok folka slabo komunikacijo. ker je preprosto niso vesci.

Ja, zato hvala bogu obstaja cel kup kvalitetnih delavnic, kjer se lahko tega naucimo. Komunikacijo se da trenirati in zelo pogosto je tako, da mislimo, da smo se izrazili zelo jasno, da drugi ve, kaj mi mislimo, kaj smo mu zeleli povedati, v resnici pa pogosto ni tako.

Zato sem predavatelju Bostjanu Polutniku hvalezen za tisti stavek, ki sem se ga pred leti naucil na njegovi delavnici: CE TE PRAV RAZUMEM, POTEM PRAVIS NASLEDNJE .... (pa poves, kaj si slisal) Vem, da sem s tem stavkom ze preprecil mnogo nepotrenih zapletov in konfliktov.

Seveda je bolj "fancy", ce se clovek ukvarja z energijami, ki tecejo po meridianih, vendar so tudi izrecene besede energija, nosijo energijski naboj. Ali ni bolj smiselno, da se naucimo najprej osnov komuniciranja, preden se lotimo subtilnejsih zadev?

Popravljeno -> Robert Lisac

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...