xyz 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 je ogromno osebne note (svojega lasnega odziva na odziv oz. izvira slednji iz osebnih izkusenj)..Tako da, to je Unis itak predvsem ali vsaj tudi sebi govoril. skratka: ful besed (nekaterih nepotrebnih, kot pravis, izliv), ampak s pointom.edino kar (mene) *moti*, je pac to, kar sem napisala: Unis se v bistvu krega z Unisovimi vzorci, ki jih je prepoznal v Frasierjevem textu Nekakšno monologiziranje, ki išče vzporednice v možganih poslušalcain publiki tako bombastično in fascinantno odzvanja v srednjem ušesu...pisano kot sadna solata in privlačno kot zbirka risank za petletnega otroka.Vsekakor bi pogrešal tovrstne "izlive", če bi prenehali izlivati se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Vsekakor bi pogrešal tovrstne "izlive", če bi prenehali izlivati se Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Človeku pol leta grozijo, da naj piše bolj kratke poste, pol k misli vse preslepit, da lahko več napiše tko, da nardi ven en filmski scenarij-DRAMATIČNO, SPEKTAKULARNO doživetje.. Haha:)pa res je za svoje lastno veselje (si prebral do konca?ja pol kdo je nor, če bere od norca knjige)..a vendar ima poanto!) potem dobi tak odziv, kot da je neki narobe z njim.Ne, da je kao neki narobe, DA JE ZARES NAROBE. pa kaj potem, če pomislim na roza hitlerja, kot da je to kej tazga Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 ..a vendar ima poanto!) ( ) .... potem dobi tak odziv, kot da je neki narobe z njim.Ne, da je kao neki narobe, DA JE ZARES NAROBE. ...:... filmski scenarij-DRAMATIČNO, SPEKTAKULARNO doživetje ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 imaš prijatelje? Kakšni prijatelji so to ? So podobni tebi, tvojemu karakterju ali si ti tisti "outsider" k pol pohaja z njimi?Kadiš travo?Čike?Si se ga že napil in zgubil kontrolo nad lastnim telesom?Ker niti riti ne moreš držat normalno skupi.mene me pa v prvem razredu niso mogli spravit do tega, da bi pisal, ker nism hotu delat napak.Pol nekako so me prisilli in so mi učiteljice spodbujale, da sem še naprej, kot vedno v osnovni, dosegal najvišje ocene.V tretjem razredu sem imel eno učiteljico, ki me je pa enkrat pred testom pripravila do bruhanja.Ona seveda ni mela nč pr tem, sam jzt sm se je tko bal, da sem en dan prej naredu en šamanski ples okrog vece školjkeJzt pa želodca tistkrat nism mogu držat normalno skupi.Želodec me je itak zmerm bolu, tko k berem tvoje bolečine se spomnem na moje, k nisem hotu več tekmovat k sm pred tekmo, en dan prej, bil živčen za popizdit, da še dihat nism mogu-tolk me je stiskal u želodcu.zdej zadost od mene.rečmo, da te štekam kko si bogi, osamljen, nesposoben in brez ideje kako bi svoje življenje normalno nadaljeval.Tle ti vsi dajejo dve možnosti.Prva je ta, da te potolažijo, ker če maš samomorilca s pištolo v roki mu moraš najprej rečt nekaj lepega, da ne naredi neumnosti. Druga možnost je tehnična oz. strokovna pomoč.Tretja možnost, ki je ne boš prebral v nobeni knjigi, je pa v življenju in do odnosa ljudi do tebe. Če si mel tako pametne starše, naj ti povem, da jzt mojim tud marsikaj zdej zamerim, k vidim, da ni res to, kar so mi govorili.Sam do takrat nism znau razmišljat s svojo glavo. In ti, ti kar odkrito povem, maš te probleme, VSE TE PROBLEME, samo zato, ker ne razmišljaš s svojo glavo.Ja,ja mi govoriš, sem prebral vse Unis, sploh te ne maram blabla, sam ti pravim, da ne razmišljaš s svojo glavo, ker si glup.Pa še odlično glup glede ocen.Za koga si se učil?Zase ali zato, da bi bili tvoji ponosni?Dokler si igral košarko zase je bilo vse super in prow.Kokr je pa blo treba pokazat svoje znanje in buhvari, da se ne bi osmešil pred drugimi, tekmovalnost, trd boj, napetost, jebeš si spet meu drisko al kaj. Ja pa pizda zakaj si pa sploh igral košarko.Zato, da bojo navijači veseli?Zato, da te bo trener, tko kot mamica, pobožala po glavi in ti rekla, da si bil priden?A boš zmerm meu nekoga k bo mogu mislt namesto tebe? Kolko sploh hodiš ven?Si upaš ponoči sploh ven na pokopališče? UuuuuTe resno sprašavam. K pizda, če te mrtvi ljudje naspidirajo, si pol res en kurac od človeka. In tolko cajta boš kurac od človeka, in tolko cajta ti bom to lahko prow brez nobene vesti govoru, dokler se ne boš postavu na svoje noge in se ustavu pustit podjebavat drugim ljudem! Pejmo tehnično/psihološko gledat ta proces (Unis se prelevi v strokovnjaka) V družbenih razmerjih, interakciji med ljudmi se izoblikujejo dve vrsti ljudi. Aktivni in reaktivni.Pod besedo aktivni pojmujejo osebo, ki je kul.Legenda.Se ne opravičuje da živi.Ni pička.Je moški.Če kaj ni prav, to tudi pove.Nima driske. Je trden, NE IŠČE POZORNOSTI. Na kratko. Tak človek živi SVOJE življenje in se ne ozira na mnenja drugih ljudi.Reaktivni ljudje so tisti ljudje, ki vedno iščejo veljavo v družbi in je ponavadi nikoli ne dobijo.Če nekaj povedo, vedno gledajo okoli, če se vsi strinjajo, če se kdo ne strinja z njimi niso niti malo pripravljeni stati na svojih nogah.So driska.Vedno v nekem strahu.Ne vedo, kaj hočejo.In tudi, če so med "prijatelji", ki ga zajebavajo, bo on vse to mirno prenesel.Ah, saj ni nič.Saj bo šlo mimo, si misli.Taka oseba si ne bo upala reči nič nazaj.Na kratko. Tak človek ne živi svojega življenja, ker se ukvarja samo s tem, kaj si drugi mislijo o njem.Namesto, da bi punco pofukow in pri tem užival, se tak človek ukvarja bolj s tem, da ne bi razočaral punce.Tak človek se ne ceni.Kaj pa če je tvoja deklica zanič in ne bi tebe zadovoljila?Ah, ti si skromen, ne rabiš dosti, ker si ne upaš.Kot da ti tega nisi vreden zaradi ...??Nespoštovanja samega sebe.Zato ti telo dela take pizdarije.Raje se poserje in ti odpove telo, kot pa da bi ti pustilo da greš ven tak kot si zdaj.Bodi močen. Dobi sebe.Naj te ne briga kaj si drugi mislijo o tebi.Bodi močen in se postavi na svoje noge Ti v tvoji družini si totalno luzer, če pustiš da tastari delajo tako s tabo.A ti hodjo tud v sobo, če jim rečeš, da ne?Pa če si doma ne upaš nič rečt, kaj pa med prijatelji??NA FAKSU?NA ŽURKI? Jzt te ne mislm tle zdej neki provocirat, da bi se ti razpizdu name, k na edino osebo, k si lahko upravičeno zdej jezen..si ti sam nase.Zato, k si svojo moč pustil drugim ljudem. Pa me ne briga, kaj bojo drugi tle pisal, pa dej unis, kako si ti nesramen, brez srca, tle človek neki joka po forumu, k drugam se ne mora obrnt pa pol ga ti še tle neki zmerjaš.Lej, če bi bla punca, ne bi niti blizu tako pisu, k punce so res nežna bitja.In jzt sm biu u podobni situaciji in dobro vem, da ti si sposoben sam sebi pomagat.Ne rabiš nobene strokovne pomoči, spet enga k ti bo govoru kako moraš živet.Če pa vidiš roza hitlerje in take fore pol pa ja, tle pomoč od drugih je potrebna, da te zaprejo u klet.Ti se lahk postaviš na svoje noge in jzt v to verjamem, pa čeprav te ne poznam.K vem, da je človek narejen tako, da ima vsak možnost živet SVOJE ŽIVLJENJE.In če se boš spravlju na moje pisanje, pol pa trpi še naprej, k druzga ti ne morem povedat.Nevem zakaj bi mogu na lep način in z lepimi besedami govorit, ker kdo je rekel, da je življenje tako?So tvoji prijatelji prijazni do tebe in te pustijo na miru, ker nimaš punce?So vsi tako pametni kot ljudje na tem forumu, ki ti "pomagajo"?Mene me sploh ne briga al ti jzt lahk pomagam al pa ne.Pri sebi vem in sem prepričan, da nisem daleč od resnice.Nekaj je fasada človeka, drugo je življenje človekaSam te pizde tle na forumu ne morejo razumet, da kadr boš šou ti, ti sralko na zabavo, folk ne bo prijazen do tebe, srčen in vesel in ti bodo ploskali in te bodo lepo sprejeli.Ma boli jih kurac zate in za tvoje probleme.Če je to seveda ena normalna domača zabava v Sloveniji in ne nek vegeterijanski haremišpiš v japonkah in s činelami v rokah. Tist folk je šele prtegnjen-kaj delajo navade in "morala".Samo pomoje je to ena navadna fešta, žurka, take kot so povsod po sloveniji med našimi letniki Če si pršu na zabavo in se ne znaš v zabavo vključit, si asocialna pizda, k bo mela pol še drisko. Če bi mel u glavi to idejo, da si pizda neki vreden, da ti ni treba nobenga poslušat, kaj moraš nardit in bi verjel v svoje sposobnosti, delal ZASE, se ne bi OPRAVIČEVAL za vsaki kurac, NAPIZDU (na lep način) folk nazaj, če ti kaj ni prav, kul.Sam če ni glih tvoja rojstnodnevna zabava, se folk ne bo vrtel okol tebe. in če misleš, da te tvoji prijatelji ne zajebavajo, pomisli še enkrat.ta je un, k nima pičke HAHAHAHAHHAHA a si ti normalen pizda?Eno babo bi si dobu, bilokašno, samo da bi bli tvoji frendi tiho.???!!!A jim ne znaš rečt, tem frendom, "prjatlu", KEJ TE TU SPLOH BRIGA? BRIGEJ SE ZASE?!Ne, zato, ker si reaktiven in jim moraš nekej odgovorit.Vendar ti ni treba odgovorit na vsako vprašanje k te vprašajo.in glede staršev.Če starš ne spoštuje tvoje individualne osebnosti, je na tvoji vesti, da mu jasno in glasno poveš, da je prestopil mejo.Brez njih ne bi bilo tebe.Da, imaš prav.Tvoja edina vez s tem svetom je tvoja mama.Sam lahko greš tud tko gledat, da sta se tvoja dva dala dol pa pizda si po nesreči ratu ti. mama ti ne more govorit, kako moraš živet.Po 18 letih starši niso več pravno odgovorni za tvoje življenje.V naravi Vse žvali gredo proč od staršev. Unis bo napisal isti post, še enkrat. Samo zaradi tega, da bi dokazal, da lahko isto napiše brez čustvenih izlivov, ki med drugim motijo marso.Seveda je unis spet pisal iz svojega lastnega doživljanja, upam, da mu ne zamerite subjektivnosti.Unis pač tako razmišlja in unis je pač tako napisal.Isto, še enkrat-ne glede na razliko z isto poanto-postavi se na svoje noge, misli s svojo glavo. Glede bolečin v trebuhu in stresu pred pomembnimi odločitvami v tvojem življenju. Trebuh te boli preden greš na žurko, pred tekmo, pred spolnim odnosom.Zelo različne zadeve, ista bolečina. V življenju moraš narediti prioritete.Najprej moraš poskrbeti za1. čustva- moraš delati na temu, da jih prepoznaš, sprejmeš in jih ustrezno izraziš. To pomeni, da prvo razumeš svoje potrebe, v to kategorijo tudi spada hotenje in tvoje želje 2. finance-da, prav si prebral, ko začneš spoznavati samega sebe, sledijo naslednje prioritete, ki v tem življenju za človeka nudijo temeljno osnovo za uspešno življenje.Na tvoji vesti ni samo, da se naučiš služiti denar, dobra vrlina je pridobitev izkušenj v gospodarjenju z denarjem in investiranjem 3.Kariera. točno tako 4.razmerje. Korekten odnos do socialnega kroga-prijatelji s katerimi se družiš, profesionalni krog(se navezuje na tvoje delovno mesto- po faksu afkors), in družina 5.kreativnost. te besede ne razumi v konvencionalnem načinu, gre se za princip razmišljanja "izven škatle".Če si vedno krtačiš zobe z desno roko, poskusi z levo.Živi v trenutkuŽivljenja se ne živi za en dan v življenju, ki predstavljajo tvojih 15min slave.Ko pripravljaš zajtrk, ga pripravljaj zbrano.Vedi, da trenutno delaš zajtrk in če si obremenjen z drugimi rečmi, vedi, da jih ne moreš rešiti pri zajtrku. 6.zdravje -izberi šport, ki ti je všeč.En nasvet imam zate. Ko igraš npr. pikado, igraš pikado zase. Če so drugi nasprotniki boljši od tebe, ne izvajaj pritiska na svojem telesu.Vedno igraš svojo igro.VEDNO živiš svoje življenje.Na začetku bo težko, a kaj hitro se bo pojavil slab občutek, boš vedel, da je to zato, ker zopet podzavestno ne želiš razočarati staršev/prijateljev/okolice.Teci s svojim tempom 7.intimno razmerje Da, intimno razmerje je na ZADNJEM MESTU!Dokler ne spraviš sebe v red, je iluzorno pričakovati, da bo ženska rešila vse težave.Ko boš vse to dosegel, bo taprava punca prej najdla tebe kot obratno, ker ne boš več tako obupan-not so sexy. In poglej, zakaj se tebi vse to dogaja. Zaradi Prepričanja. američani temu rečejo Belief. Imaš slab občutek, da se bo nekaj slabo zgodilo in glej..res se..Zato, ker si se že dal v vlogo, da ta zveza ne bo trajala-to je tvoj outcome expectancy. Če se hočeš spremeniti, potem sledi tem trem korakom. Pač ker ne veš, kaj je res, ustvariš prepričanje o tem.*Moraš si želeti spremeniti*moraš vedeti kako se spremeniti*daj samemu sebi možnost, da se spremeniš Veliko ljudi, ki želi spremeniti svoj način vedenja naleti na krivdo.Kaj pa če ne bom več to "jaz"?Za telo je važno samo to, da živiš.Telesa ne briga, če si srečen ali ne.Na tvoji strani je ta možnost spremembe. in poglej. resničnost je tvoja zavest. Ko naletiš na odpor. Ali delaš stvari v napačno smer ali v nepravem času Torej, misli s svojo glavo, ne pusti, da ti drugi govorijo, kaj je res in kaj ni, vedi zase, upoštevaj svojo moralo in ne počni stvari, če te drugi napeljujejo k temu, ti pa tega še nočeš. Npr, dobit punco.ssvetujem ti, da si prebereš knjigo Mastery by George Leonard, lahko ti jo tudi jaz pošljem po mejlu.V njej boš bolje razumel, kako lahko končno začneš živeti svoje življenje in se prenehati ozirati na mnenja drugih.Imam še eno drugo .. o njej pa ne bi tukaj govoril, če te zanima, se zmeniva po osebnem sporočilu.Če boš imel še vedno težave z želodcem pa si lahko pomagaš z EFTjem.Imaš veliko načinov, drugi so o njih že pisali, osebno mi je ta meni pomagala pri stresnih situacijah. In marsa, od xyza sem navajen debilizma, a da mi ti napišeš takšno sporočilo.Sem te imel za boljšo punco, si me pa res prizadela.Samo zato, ker sem te spoštoval in sem naivno mislil..No, tvoje razumevanje mojega besedila je plod tvojih lastnih vzorcev, kar pa ni moj problem.Je tvoj. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Unis bo napisal isti post, še enkrat. Samo zaradi tega, da bi dokazal, da lahko isto napiše brez čustvenih izlivov, ki med drugim motijo marso.Seveda je unis spet pisal iz svojega lastnega doživljanja, upam, da mu ne zamerite subjektivnosti.Unis pač tako razmišlja in unis je pač tako napisal.Isto, še enkrat-ne glede na razliko z isto poanto-postavi se na svoje noge, misli s svojo glavo. Glede bolečin v trebuhu in stresu pred pomembnimi odločitvami v tvojem življenju. Trebuh te boli preden greš na žurko, pred tekmo, pred spolnim odnosom.Zelo različne zadeve, ista bolečina. V življenju moraš narediti prioritete.Najprej moraš poskrbeti za1. čustva- moraš delati na temu, da jih prepoznaš, sprejmeš in jih ustrezno izraziš. To pomeni, da prvo razumeš svoje potrebe, v to kategorijo tudi spada hotenje in tvoje želje 2. finance-da, prav si prebral, ko začneš spoznavati samega sebe, sledijo naslednje prioritete, ki v tem življenju za človeka nudijo temeljno osnovo za uspešno življenje.Na tvoji vesti ni samo, da se naučiš služiti denar, dobra vrlina je pridobitev izkušenj v gospodarjenju z denarjem in investiranjem 3.Kariera. točno tako 4.razmerje. Korekten odnos do socialnega kroga-prijatelji s katerimi se družiš, profesionalni krog(se navezuje na tvoje delovno mesto- po faksu afkors), in družina 5.kreativnost. te besede ne razumi v konvencionalnem načinu, gre se za princip razmišljanja "izven škatle".Če si vedno krtačiš zobe z desno roko, poskusi z levo.Živi v trenutkuŽivljenja se ne živi za en dan v življenju, ki predstavljajo tvojih 15min slave.Ko pripravljaš zajtrk, ga pripravljaj zbrano.Vedi, da trenutno delaš zajtrk in če si obremenjen z drugimi rečmi, vedi, da jih ne moreš rešiti pri zajtrku. 6.zdravje -izberi šport, ki ti je všeč.En nasvet imam zate. Ko igraš npr. pikado, igraš pikado zase. Če so drugi nasprotniki boljši od tebe, ne izvajaj pritiska na svojem telesu.Vedno igraš svojo igro.VEDNO živiš svoje življenje.Na začetku bo težko, a kaj hitro se bo pojavil slab občutek, boš vedel, da je to zato, ker zopet podzavestno ne želiš razočarati staršev/prijateljev/okolice.Teci s svojim tempom 7.intimno razmerje Da, intimno razmerje je na ZADNJEM MESTU!Dokler ne spraviš sebe v red, je iluzorno pričakovati, da bo ženska rešila vse težave.Ko boš vse to dosegel, bo taprava punca prej najdla tebe kot obratno, ker ne boš več tako obupan-not so sexy. In poglej, zakaj se tebi vse to dogaja. Zaradi Prepričanja. američani temu rečejo Belief. Imaš slab občutek, da se bo nekaj slabo zgodilo in glej..res se..Zato, ker si se že dal v vlogo, da ta zveza ne bo trajala-to je tvoj outcome expectancy. Če se hočeš spremeniti, potem sledi tem trem korakom. Pač ker ne veš, kaj je res, ustvariš prepričanje o tem.*Moraš si želeti spremeniti*moraš vedeti kako se spremeniti*daj samemu sebi možnost, da se spremeniš Veliko ljudi, ki želi spremeniti svoj način vedenja naleti na krivdo.Kaj pa če ne bom več to "jaz"?Za telo je važno samo to, da živiš.Telesa ne briga, če si srečen ali ne.Na tvoji strani je ta možnost spremembe. in poglej. resničnost je tvoja zavest. Ko naletiš na odpor. Ali delaš stvari v napačno smer ali v nepravem času Torej, misli s svojo glavo, ne pusti, da ti drugi govorijo, kaj je res in kaj ni, vedi zase, upoštevaj svojo moralo in ne počni stvari, če te drugi napeljujejo k temu, ti pa tega še nočeš. Npr, dobit punco.ssvetujem ti, da si prebereš knjigo Mastery by George Leonard, lahko ti jo tudi jaz pošljem po mejlu.V njej boš bolje razumel, kako lahko končno začneš živeti svoje življenje in se prenehati ozirati na mnenja drugih.Imam še eno drugo .. o njej pa ne bi tukaj govoril, če te zanima, se zmeniva po osebnem sporočilu.Če boš imel še vedno težave z želodcem pa si lahko pomagaš z EFTjem.Imaš veliko načinov, drugi so o njih že pisali, osebno mi je ta meni pomagala pri stresnih situacijah.In marsa, od xyza sem navajen debilizma, a da mi ti napišeš takšno sporočilo.Sem te imel za boljšo punco, si me pa res prizadela.Samo zato, ker sem te spoštoval in sem naivno mislil..No, tvoje razumevanje mojega besedila je plod tvojih lastnih vzorcev, kar pa ni moj problem.Je tvoj. Za zgoraj podobne traktate uporabljam posebno tehniko branja,pri kateri se ustavim pri vsaki petinšestdeseti besedi oz. besednem sklopu,pa tudi pri tistih, ki dajejo vizualno nenavaden vtis in se občasno pojavijo. Na kratko povedano: TLDR. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 brez čustvenih izlivov, ki med drugim motijo marso. a tko si dojel. ja no skoda (k sam tko, k sem med drugim tud se pa strinjala, nekak ).no ja, OK. vzames kot vzames. kot jaz in vsakdo. In marsa, od xyza sem navajen debilizma, a da mi ti napišeš takšno sporočilo.Sem te imel za boljšo punco, si me pa res prizadela.Samo zato, ker sem te spoštoval in sem naivno mislil..No, tvoje razumevanje mojega besedila je plod tvojih lastnih vzorcev, kar pa ni moj problem.Je tvoj.ojej. debilizma... hm.... si me torej spostoval, dokler nisem mela pripombick? ampak hvala za dosedanje spostovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Nekakšno monologiziranje, ki išče vzporednice v možganih poslušalcain publiki tako bombastično in fascinantno odzvanja v srednjem ušesu...pisano kot sadna solata in privlačno kot zbirka risank za petletnega otroka.Vsekakor bi pogrešal tovrstne "izlive", če bi prenehali izlivati se Pomojem pa je šlo za spontan izbruh podzavesti, ki jo Unis skriva pred vsemi, še najbolj pa pred sabo!sadna solata mi ne prinese nobenih asociacij-ker je ne jem, se pa zato lahko strinjam s privlačno zbirko risank za tamale froce, čeprav so zame grozno negledljivi telebajski, ali pa v izvedbi z orožjem -ninja želve-to pa rad gledam Sam ti si tudi odvisneš od rebelde, jzt tega ne bom nikoli priznal drama a tko si dojel. ja no skoda (k sam tko, k sem med drugim tud se pa strinjala, nekak ).no ja, OK. vzames kot vzames. kot jaz in vsakdo. ojej. debilizma... hm.... si me torej spostoval, dokler nisem mela pripombick? ampak hvala za dosedanje spostovanje. ma dej te nism hotu zares užalt no. Dej sm samo hotu, da te peče vest! Nč druzga ps:xyz, ma to je varjanta kako iz bednega teksta ala un moj prej, izluščit bistvo? Dej k se mam 160strani za navadit u malo cajta, kej bi mi svetoval za najboljši efekt? Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 sm samo hotu, da te peče vest! Nč druzga OK. sej en picek ti je ratal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 hja, če se ti zdi, da mi je ratalo utemeljeno, ja pol si pa res lumpa marsa! Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 pismo zanimiv unis, kako sem mora človek s takšno senzacionalno agresivno taktirko potem samega sebe kot pleskavico okol obračat, ani no ?a mislš, da si že pečen pomoje lahk še kakšen obrat nardimo tole zgleda precej surovo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 ja kuvrtat, človek se mora prilagajat med kanibali - unis zdej dober fant ti slab fant ja kuvrtat, ne delej računa brez krčmarja - unis zdej grozi ne jem mesa - unis je zdej pameten ne jej mesa, ker si surovež - unisov slab poiskus premetenega natolcevanja, da je kao meso slabo za človeka . Meso je meso- je kot jesti samo obrati: od višine se zvrtIiiiIIiiii , baleta ne plešem, oča so me učili, da je samo obrat v desno edini pravi obrat - komad, resnica, fora na komunizem glede pečenja hrane na žurkah:ajej, ma to ostane med nama kuvrtat, ne tega pravit okol. Mi mamo tako navado, da zmerm enga napumpamo, da on pa je ja najboljši kuhar in da bo ja on peku za to žurko (in mu obljubiš, da drugo žurko bo kdo drug kuhar pa naslednjič mu samo rečeš, da je ja on dobro peku prejšnjič, da bi lahko že zaradi tega on.. in pol od tretje žurke se niti ne sprašuje kdo bo več kuhar za vse vaške veselice-pa še uživa in se sploh nkol več ne pritožuje.Enkrat se je en drug prostovoljno javu za obračat pleskavice je pa on ponoru, da drugi se ne bojo vrtel okrog njegovga ognja Sm se spomnu te štorje glih po naključju, tko ko si napisow Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 marko super si povedal.moje sporočilo pa je:Dovolj si star da vzameš svoje življenje v svoje roke. Punca bo prišla ob pravem času. Zdaj, kot si opazil, ni pravi čas za punco. BODI SAM ne rabiš nekega lepotnega priveska zraven. Delaj na sebi in ne obremenjuj se zdrugimi. Ko boš TI zaupal sebi, ko boš TI zadovoljen s sabo, takrat pa bodo tiste ta prave punce prišle. Delaj kar tebe veseli, za druge si vzemi čas, samo če ga imaš, drugače pa raje odkloni. Če ne odkloniš, si delaš sam sebi slabo voljo vedoč da te ne veseli ali da nimaš časa, vso to energijo preneseš na tistega, ki te prosi, ne delaš s srcem in tudi ne more biti dobro kot bi moralo biti. Da se izogneš takim situacijam, ne rabiš drugega, kot odkloniti. Verjami, ne bodo te ubili če odkloniš. Nekateri bodo jezni, nekateri pa te bodo začeli spoštovati. Tisti, ki bodo jezni niso vredni tvoje bližine, oziroma so s tabo zato da te izkoriščajo, ali te ne razumejo (drugače ne bi bili jezni). Drugim pa, boš dal vedeti, da veš kaj počneš s svojim časo, kajti mnogo ljudi razmišlja takole; bom njemu rekel za uslugo,on itak ne ve kaj hoče v življenju, bo še vesel da mu krajšamo čas. Hej, Človek, glas imaš podarjen zato da ga uporablajš, ne samo kimat. reči NE. Preberi knjigo Štirje dogovori : Don Miguel Ruiz mogoče ti bo pomagala.Ne pusti se čustveno izsiljevat.Tudi staršem ne, nimajo te pravice. Verjetno itak delajo to nevedoč, ampak ti jih moraš opozoriti na tvojo OSEBNOST, da jo IMAŠ. Da nisi robot.Nihče drugi se ne bo postavil zate ,samo ti. Ti odgovarjaš za svoje življenje. Kaj pa bo ko bodo starši umrli? Ali kaj bo, če ti kmalu umreš? se boš še zadnjo sekundo spraševal, kaj je bilo narobe s tabo? Nič ni narobe s tabo, si eden redkih, ki cenijo življenje in sočloveka. Drži se svojih načel ki si jih zadaš.Drugi te ne smejo omajati s svojimi opazkami in ničesar kar ti drugi rečejo ne jemlji osebno. To je njihovo zrcalo ,tako oni razmišljajo ,ne ti.Upam da, študiraš to kar si ti želiš, ne zato ker si starši želijo. Nekaj ti povem. Z lahkoto se je napiflati na pamet, dobiti dobro oceno, ampak če to ne delaš s srcem, ustavrjaš kopijo nekoga drugega, v svoji notranjosti si pa prazen. Kopije je z lahkoto delati, zato so poceni, unikat je pa težko narediti, so pa zelo cenjeni.Ostani to kar si, samo vzljubi se. jaz ti pa predlagam pesem don´t worry be happy, stand up.....Drugače pa poslušaj kar ti srce poželi, kajti v vsaki zvrsti boš našel delček sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Nasvetov si dobil več kot dovolj. Jaz pa bi ti rekla, da povej staršem čez kaj greš, preden jih zasovražiš. Ali so spobobni razumeti ali ne, pa znaš najbolje presoditi sam. Možno je namreč, da se jim niti sanja ne o tvojem stanju. Pač povej jim in boš videl reakcijo, takrat boš spoznal kaj je zate najbolje. Čeprav se dejansko strinjam s tem, kar pišejo vsi ostali, da bi bilo zate bolje, da se čimprej osamosvojiš. Ampak če gledam sebe v teh letih,.... zrelost ne pride čez noč.... sprememba tudi ne, pa knjige, ki jih prebiraš tudi ne,.... Imaš pa energijo in s tisto eneregijo lahko spremeniš svet na bolje, če hočeš,... in s tem seveda tudi sebe, ali pa najprej sebe in potem se svet sam od sebe spremeni na bolje,... Seveda je pa dejstvo, da hočejo starši za svojega otroka najbolje (sploh v svetu v kakršnem živimo danes), ampak očitno nekateri ne vedo vedno najbolje, kje je meja. Sicer pa najbrž sam najbolj veš, da Rupurut tudi pomirja Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Ja ponavadi je bilo tako. Če si odgovarjal staršem si jih dobil po pichki. Tebi ti pa še internet pustijo. RAZVAJENEC Marsa, oprosti.Prav si imela.Delal sem čustvene izlive.Zdaj mi je pa vseeno, vendar ti bom vseeno povedal Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.