Behemoth 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Kaj ve kdo mogoče kje se to kupi in pribl. koliko stane?Trgovci - če je kak tu gor - vi sigurno veste, glede na to da jih maste po 20 jih v trgovini če še vedno ne veste kak to zgleda, kliknite TUKAJ HVALA ZA ODGOVORE Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 ti sam dob eno primerno bejbo, odrež ji glavo pa roke pa noge, nared un mavčni odlitek, pa potem nardiš eno tako lutko OK Ob kolkih si ju3 doma? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Hej, kaj ko bi vprašal v kaki večji trgovini, če ti jo "šenkajo"? Mogoče se najde kakšna z manjšo lepotno napako... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 sem sklenila, da jo bom raje popihala kam drugam hehehe Hej, kaj ko bi vprašal v kaki večji trgovini, če ti jo "šenkajo"? Mogoče se najde kakšna z manjšo lepotno napako...ej veš da bi, samo meni bi blo to tak nerodno it v eno trgovino pa tam fehtarit Razen če jim pismo napišem, hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 mami kupila za v trgovino - mislim da bi tako brez glave in rok dobil za kašne 400€mogoče manj...če bom mela čas bom malo pobrskala za tisto internetno stranjo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 mami kupila za v trgovino - mislim da bi tako brez glave in rok dobil za kašne 400€mogoče manj...če bom mela čas bom malo pobrskala za tisto internetno stranjo...saj tako brez glave, rok in nog ravno rabim Mere: 90-60-90 Z boki po možnosti , hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 ej veš da bi, samo meni bi blo to tak nerodno it v eno trgovino pa tam fehtarit Kaj pa če bi na kakšen oblikoven ali tekstilen faks poklical in vprašal? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 Kaj pa če bi na kakšen oblikoven ali tekstilen faks poklical in vprašal?Ok, torej, na srednjo šolo za oblikovanje v mb, možno da majo kak odpaden material hehena visoko šolo za design nimajo, ker se je komaj odprla, in nimajo verjetno NTF - čist možno bom probal malo okoli poklicat, pa kak oglas dat, ker te trgovine ko propadejo ziher majo nekaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 drugače sem pa pogledala na www.ebay.com in našla.. Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 behi a boš šivilja.... Ne, modna oblikovalka - vsaj upam no drugače sem pa pogledala na www.ebay.com in našla..ja, hmm, in poštnina? pa tukaj je tud nekaj ... hm izložbene lutke.... http://www.trgovinska-oprema.si/Unbreakable.187.0.htmlOh hvala saj so te lutke za oblikovanje tudi, morš it glejat pod Torzi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 ja, hmm, in poštnina? To pa ne vem... Malo pobrskaj Lahko imaš srečo in dobiš za ful poceni... Jaz sem zadnjič naročila goro make-upa za 8€ vse skupaj... Vztrajnost! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2008 To pa ne vem... Malo pobrskaj Lahko imaš srečo in dobiš za ful poceni... Jaz sem zadnjič naročila goro make-upa za 8€ vse skupaj... Vztrajnost!bom pogledal...ju3, zaj grem spat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Behi, a ne boš v zdravstvu? Poglej na ebayNaprimer TOLEMogoče je bolje, da pogledaš na nemškega, ker bodo manjši stroški... ** Aja, sej so ti že napisali... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 ti sam dob eno primerno bejbo, odrež ji glavo pa roke pa noge, nared un mavčni odlitek, pa potem nardiš eno tako lutko zakaj pa odlitek? si kdaj gledala Boxing Helena? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 feget temapol pa ne komentiraj. al si ti tudi feget? Welcome to the club Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 zadnijč sem laufala po btc-ju ... tista hala nasproti tržnice ... ena trgovina s šivalnimi stroji ... ne vem katere znamke ... sem videla to šiviljsko lutko ... mogoče ni bila samo za okras in jih tudi prodajajo ... sem si pa zapomnila, ker sem že leta nazaj želela to imeti, ko sem še sama šivala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 zadnijč sem laufala po btc-ju ... tista hala nasproti tržnice ... ena trgovina s šivalnimi stroji ... ne vem katere znamke ... sem videla to šiviljsko lutko ... mogoče ni bila samo za okras in jih tudi prodajajo ... sem si pa zapomnila, ker sem že leta nazaj želela to imeti, ko sem še sama šivala Te pa če še boš kdaj kaj laufala po btcju, te prosim če bi pogledla malo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2008 Fegemoth, da nauš v drugo fasau Ha? Kaj to so kake vaše bedne hetero fore? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2008 Itaq, sexy tipček da dol padeš Samo vseeno, čez mojega dragega ga ni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.