Behemoth 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Ali kdo pozna kakek odlične knjige s katerih se lahko naučim fajn risat? Al pa mogoče celo kako internetno stran (sem iskal, ampak navodila so zelo boga :S )Saj nočem postat nek piccasso, ampak glih tolko da bi lahko narisal nekaj takega: http://shrani.si/f/2n/k4/3wp9GXG8/3.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Oj Behy! jaz poznam eno fajn knjigo.Avtor je Brian Bagnall, naslov pa prav tak, kot si naslovil temo: Risanje in slikanje.Odlicna knjiga! Vse kar rabis vedet, je not. Sicer se posveca splosno studiji risbe (kar v bistvu tebe najbolj zanima), vendar nima zveze z modo. ampak najprej se mors itak mal risat naucit. Tle ti pokaze ene zakonitosti in ful fint. To je edina *taka* knjiga, ki vem zanjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 Oj Behy! jaz poznam eno fajn knjigo.Avtor je Brian Bagnall, naslov pa prav tak, kot si naslovil temo: Risanje in slikanje.Odlicna knjiga! Vse kar rabis vedet, je not. Sicer se posveca splosno studiji risbe (kar v bistvu tebe najbolj zanima), vendar nima zveze z modo. ampak najprej se mors itak mal risat naucit. Tle ti pokaze ene zakonitosti in ful fint. To je edina *taka* knjiga, ki vem zanjo. Ja saj, obleke vem risat, ampak ko bom kaki stranki kako obleko predstavljal bo verjetno ful dolgocajtno če bo samo obleka gor, ilustracija človeka pa le malo risbo poživi in ji doda tisto piko na i Hvala Pa saj, če še kdo kako knjigo pozna naj kar postne, več jih je, boljše bom znal risat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 več jih je, boljše bom znal risat morda, vendar ni odvisno SAMO od tega, pac pa: vec bos risal (in ne v knjige gledal), boljse bos risal. Vaja dela mojstra. Povsod - in tud tle. ampak seveda, cimvec si zberi pa se potem odloci oz. uporabi kar ti bo prav prislo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 morda, vendar ni odvisno SAMO od tega, pac pa: vec bos risal (in ne v knjige gledal), boljse bos risal. Vaja dela mojstra. Povsod - in tud tle. ampak seveda, cimvec si zberi pa se potem odloci oz. uporabi kar ti bo prav prislo. Ja saj vem ja dobit moram samo občutek za proporce pa mal anatomijo človeka preštudirat pol pa bom tak mel ta feeling za risanje in bom znal brez knjig samo kaj, če bom htel risat pravilno, se bom moral držat knjige. Modne ilustracije pa so bolj tak, izredno dolge in tanke roke in noge, čimbolj ozek pas, ter poudarjeni boki in prsa, v knjigi pa ne vem če te naučijo risat modne ilustracije nekaj takega dvomim da te knjiga nauči http://img213.imageshack.us/img213/9932/untitled95sx6.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 oj Behi tale je v slovenščini http://www.emka.si/artikel/347949/Vescina-...cloveska-figuradrugače pa v trgovinah s slikarskimi pripomočki dobiš različne knjige in brošurce ... samo večinoma v tujih jezikih ... prav za modni design jih še nisem videla ... lahko pa jo kupiš tule http://www.amazon.com/Figure-Drawing-Fashi...n/dp/9054960809 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 oj, ne smes se trudit za tak ucinek - to pol pride. ce se bos hotel UCIT tko (da bojo mel vsi dolge tenke roke in noge in osji pas itd. ) se ne bos naucil pravih proporc.To je potem taksno ali drugacno stiliziranje.da znas naredit ck ck, pa mas postavco in nagib in obleke gor in vse. v glavnem: kupi si papir in mehke svincnike (vsaj 2B, sicer pa tja do 5B pa enega obicajhnega HB) in risi.Risi, risi, risi. tud ce bo v zacetku zgledal mimo. pa kaj! sej ne mors kr znat. risat ni tok simple, pol pa velik folka odvrne. glih zato, k je treba pac vadit. folk pa vid kao realno sliko, hoce spravit na papir, potem pa se razocarano umakne, k rezultat ni nicemur podoben. skratka: RISI! nekaj takega dvomim da te knjiga nauči Tudi kaj takega te ne (pa je vseen fajn vedt proporce): http://www.lunin.net/forum/index.php?act=a...ry&id=12799 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Tudi kaj takega te ne (pa je vseen fajn vedt proporce): grem vsake toliko časa tvoje slike gledat. odlične so! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 a dej! Thanx! To me je pa izredno razveselilo zdajle! (*k kar pozabim mal... pa sem jih sla jaz tud zdaj mal glednit... in ugotavljam, kere se mam in kje je katera posamezna...)Skratka, mi pomeni fidbek (sploh pa tak! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 oj, ne smes se trudit za tak ucinek - to pol pride. ce se bos hotel UCIT tko (da bojo mel vsi dolge tenke roke in noge in osji pas itd. ) se ne bos naucil pravih proporc.To je potem taksno ali drugacno stiliziranje.da znas naredit ck ck, pa mas postavco in nagib in obleke gor in vse. v glavnem: kupi si papir in mehke svincnike (vsaj 2B, sicer pa tja do 5B pa enega obicajhnega HB) in risi.Risi, risi, risi. tud ce bo v zacetku zgledal mimo. pa kaj! sej ne mors kr znat. risat ni tok simple, pol pa velik folka odvrne. glih zato, k je treba pac vadit. folk pa vid kao realno sliko, hoce spravit na papir, potem pa se razocarano umakne, k rezultat ni nicemur podoben. skratka: RISI! Tudi kaj takega te ne (pa je vseen fajn vedt proporce): http://www.lunin.net/forum/index.php?act=a...ry&id=12799 Ok Tnx za modre misli hehehe Behi to samo tko ...če boš šel na modno oblikovanje no ja z poznam NTF v Ljubljani, imaš sprejemne izpite iz risanje ...tako da kar natreniraj . ker znajo bit mal zoprni drugače pa sem obiskovala to fakulteto vendar ne oblikovanje ampak tehnologije in nam ni potrebno risat figur.Se tam-oblikovanje tudi učiš risanja...neverjetno kaj ti ljudje ustvarjajo, kar se tiče oblikovanja no risanja slik ...še mišico ti narišejo s fibrili.... , neverjetno ....tako, da risnaja bo več kot dovolj. različne tehnike .... važno je da natreniraš da te sprejmejo na faks na študij..potem bo šlo. Saj jaz ne mislim it na NTF - preveč kemije :SJaz bi rad šel na to šolo: http://www.vsd.si/ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 OK zgleda, da sem spregledala da si to omenil. Ja hehe če pa mi nebo uspelo v svetu mode, pa še mi vseeno ostane kariera v zdravstvu, šolo tak skorajda že mam V tujini pa jih tak vedno iščejo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Ok Tnx za modre misli hehehe ne vem kaj bos ti naredil z vso to modrostjo. ampak sama sem, ko sem bla mlajsa, morila dva frenda - slikarja (oz. 3, 2 frenda in eno frendo), ces, naj me 'naucijo risat'.Vsi po vrsti so mi rekli: RISI! 2 frenda pa sta mi dala se ful barvic, papirja, blokov in raznih pripomockov. Pa sem sam zacela crtkat. Najprej sam zase, skromno, neambiciozno, na mini dimenzijice (da so vsi rekl: "mors vecje risat" - to je blo pred cca 15, 16 leti, no zdaj pa vsi majhne risejo.. pa vsi so mi rekl, da so prevec intenzivne barve - zdej je pa to defolt)...Skratka, nasvet: Risi! je edini mozen. Pripomocki in pomagala in pomagaci pa seveda lahko pridejo zelo prav.No jaz se nisem iz nicesar ucila (je pa res, da mam narejeno aranzersko solo, kjer je blo velik risanja in stiliziranja, pa mi je bilo pac kasneje lazje oz. je slo bolj tekoce vse). Pravzaprav se da risat cist naucit - celo ce nisi velik talent.Ravno zarad teh zakonitosti (glava gre 7x v telo, elipse, krogi itd., upostevanje zlatega reza in podobno)..sam mors bit vztrajen. zate pa se -iskreno- ne vem, ker hitro menjas podrocja svojega zanimanja. s cimer v osnovi ni nic narobe - je celo dobro - ker kako pa naj sicer ves pri 16h, 17h, kaj hoces v lajfu sploh poceti... skratka, upam da ti rata cimboljse narest iz vsega. * tamle sem ti rekla, naj se ne zacnes ucit tako (podaljsani udi itd.), vendar to ni bil dober nasvet (zdajle razmisljam): risi kot si zelis. ce hoces kar takoj startat od 'poskusa koncnega ucinka', pa pac daj.Narisi tako (oz. cimbolj blizu temu), kot si predstavljas, da 'naj bi bilo'. Malo zavrti zapestje, imej mehko roko in nacrtkaj, kot se ti zdi.al pa pretiravaj, pocni kar ti pase: saj papir ne grize. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 ne vem kaj bos ti naredil z vso to modrostjo. ampak sama sem, ko sem bla mlajsa, morila dva frenda - slikarja (oz. 3, 2 frenda in eno frendo), ces, naj me 'naucijo risat'.Vsi po vrsti so mi rekli: RISI! 2 frenda pa sta mi dala se ful barvic, papirja, blokov in raznih pripomockov. Pa sem sam zacela crtkat. Najprej sam zase, skromno, neambiciozno, na mini dimenzijice (da so vsi rekl: "mors vecje risat" - to je blo pred cca 15, 16 leti, no zdaj pa vsi majhne risejo.. pa vsi so mi rekl, da so prevec intenzivne barve - zdej je pa to defolt)...Skratka, nasvet: Risi! je edini mozen. Pripomocki in pomagala in pomagaci pa seveda lahko pridejo zelo prav.No jaz se nisem iz nicesar ucila (je pa res, da mam narejeno aranzersko solo, kjer je blo velik risanja in stiliziranja, pa mi je bilo pac kasneje lazje oz. je slo bolj tekoce vse). Pravzaprav se da risat cist naucit - celo ce nisi velik talent.Ravno zarad teh zakonitosti (glava gre 7x v telo, elipse, krogi itd., upostevanje zlatega reza in podobno)..sam mors bit vztrajen. zate pa se -iskreno- ne vem, ker hitro menjas podrocja svojega zanimanja. s cimer v osnovi ni nic narobe - je celo dobro - ker kako pa naj sicer ves pri 16h, 17h, kaj hoces v lajfu sploh poceti... skratka, upam da ti rata cimboljse narest iz vsega. * tamle sem ti rekla, naj se ne zacnes ucit tako (podaljsani udi itd.), vendar to ni bil dober nasvet (zdajle razmisljam): risi kot si zelis. ce hoces kar takoj startat od 'poskusa koncnega ucinka', pa pac daj.Narisi tako (oz. cimbolj blizu temu), kot si predstavljas, da 'naj bi bilo'. Malo zavrti zapestje, imej mehko roko in nacrtkaj, kot se ti zdi.al pa pretiravaj, pocni kar ti pase: saj papir ne grize. Ooooh, hvala za še dodatne modre misli heheheJa saj rišem, ko fukjen, malo slike glejam, različne poze, kjer je pudarek na oblike in kje ne, pa mislim da mi kar malo uspeva, ampak je še dolgaaaaaaa pot do popolnosti Tu pa tam rišem zaj, ker mam še šolo, med počitnicami pa se bom posvetil 100% Sprejemni so že čez slabo leto Ja sej Marsa, razmišljam pač, trenutno me vleče v to smer, pa tudi če si bom premislim, bom vsaj risat znal - risanje pa ti prav pride skoraj v vsakem poklicu hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Ja saj rišem, ko fukjen, malo slike glejam, različne poze,,,,,, pa mislim da mi kar malo uspeva ampak je še dolgaaaaaaa pot do popolnosti res zelo dolga - saj je skoraj nihce v lajfu (se) ni dosegel. pa tudi če si bom premislim, bom vsaj risat znal - risanje pa ti prav pride skoraj v vsakem poklicu heheja no, posredno seveda ze. vsekakor je fajn razvijati obcutek za mere, razmerja, kolk rabi clovek zase placa v prostoru, vec se naucis o psihologiji telesa in bolje uporabljas govorico telesa oz. jo znas (raz)brat,, bolje opazujes, nenazadnje so v slikarstvo vpeta se stevilna podrocja, kot so se anatomija, geomterija itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 Sem že na dobri poti, ampak mi še fali dosti, hehehe http://shrani.si/f/3A/10K/ff7BWJ6/skec3.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 predstavljaj si se, kaj je pod obleko in naj obleka ne zakrije zgolj tistega, cesar ne znas in se tko izognes.Tale noga (njena leva, se pravi ko gledas desna) je malo cudno iz telesa, nima z njim nobene povezave... desna pa je ok. predstavljaj si priblizno, kok veliko bos risal, da ti nou placa za glavo zmanjkal, ce rises od spodaj. ni neke zakonitosti, kako bi moral zacet, vendar je morda bolje zaceti z glavo (za katero lohk 'uporabis' elipsico. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 predstavljaj si se, kaj je pod obleko in naj obleka ne zakrije zgolj tistega, cesar ne znas in se tko izognes.Tale noga (njena leva, se pravi ko gledas desna) je malo cudno iz telesa, nima z njim nobene povezave... desna pa je ok. predstavljaj si priblizno, kok veliko bos risal, da ti nou placa za glavo zmanjkal, ce rises od spodaj. ni neke zakonitosti, kako bi moral zacet, vendar je morda bolje zaceti z glavo (za katero lohk 'uporabis' elipsico. ahaaa Tak da bi torej levo nogo moral narisat poševno, če bi htel da se tam konča kot se zdaj ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 hm, ja.vzames si (lohk sam navidezno ali si ga oznacis narahlo s svincnikom in lohk pol to tud zradiras), odkod je razkorak. Torej kje se zacne noga. Ce jo zdej pogledas, gre noga, namest iz razkoraka, iz nekako desnega boka oz. izpod desne ritnice. a stekas? ni uravnotezena postava... no sej nc hudga... sam vse to probavaj, najprej jo skusaj narisat brez obleke, da si ne bos podzavestne potuhe dajal, ker tele kikle marsikaj zakrijejo pac. to lahko dobr vidis recimo pri otroski risbi, ko narisejo ozek pas, pa kiklo, pol pa nogi cist na zunanjih robovih kikle. Kot da niso del telesa, ampak iz kikle tam pri strani nekako ven strlijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 Aha, hvala Saj zaj sem dobil zagon da se lahko naučim, ker če se spomnim kakšne risbe sem jaz delal pri 5ih letih, in kakšne delam zdaj. Torej če sem se do tega pripravil, potem verjamem da se še lahko dosti dosti boljše naučim Aja pa še nekaj bi te vprašal. Kako pa naj narišem da ma roke kao ob pasu? Kot tista 3D slika tam gor, da se drži bokov? to še zdaj ne vem fajn narisat :/ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Hm, to je tezko opisovat. Ponavadi roke segajo nekako do sredine stegen. nauci se dobro linijo vratu in ram pa potem 'spelji' roko 'do konca'.Rame so nekoliko zaobljene, potem je med prepogibom (komolcem) misica in od komolca do zapestja spet misica, potem se zozha v zapestje. dlani lohk zaenkrat sam stiliziras (podobno kot na risbi zgoraj) - da ne bos sel prevec v detajle v zacetku.zaenkrat mors osvojit telo. narisi si shemo, glavo kot elipso, cca 7x v telo, potem si narisi tocke ram, pasu, bokov, potem pa se malo igraj. Zacni s 'staticno' risbo - pusti nagibe in vse. zgolj telo v narisu, ki recimo stoji v rahlem razkoraku.oglej si kako telo v kaki knjigi, pa skusaj cimbolj podobno risat. sej mora bit na netu kaj, kaksna risba, magari tudi v kaksnih 'medicinskih' buklah oz. v taksnih o zdravljenju.k so vse mishice pa vse zraven. pa odmisli to, se drzi sam oblike telesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 Bo dobro to za začetek? vem stegna bi moral bit mal daljša, boki so premalo pudarjeni glede na to da gre za žensko, potem prsa bi morala bit čist mičken navzven, meča pa čist mičken krajša, da bi lahko bla pol stegni daljši, z ostalim pa sem zadovoljen Fino za prvi poskus saj, bom še kakšne poze poiskal na netu človeka, pa jih probal narisat http://shrani.si/f/E/bd/37Byinmc/anatomy.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 a dej! v minuti napredek!a to si ti narisal zdajle sproti??dbest!jp, much better, za zacetek zelo dobro. pih! *jp, bokov premalo, prs premalo (sem mislila da si tipsona risal, ampak vseeno je gud - itak tvoja visja zavest prevzame, zato je cloveka lazje narisat (kot recimo zival), ker si to tudi ti, so ti znane in domace te proporce in oblike.Plus, spodnja polovica nog je na tvoji risbi daljsa od zgornje (a ves, cist mini bedresc, pac pa totalne piscali ).drugac pa super, napredek! Heh. prima da sva mela tale "pogovorcek" danes, torej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2008 a dej! v minuti napredek!a dej! v minuti napredek!a to si ti narisal zdajle sproti??dbest!jp, much better, za zacetek zelo dobro. pih! *jp, bokov premalo, prs premalo (sem mislila da si tipsona risal, ampak vseeno je gud - itak tvoja visja zavest prevzame, zato je cloveka lazje narisat (kot recimo zival), ker si to tudi ti, so ti znane in domace te proporce in oblike.Plus, spodnja polovica nog je na tvoji risbi daljsa od zgornje (a ves, cist mini bedresc, pac pa totalne piscali ).drugac pa super, napredek! Heh. prima da sva mela tale "pogovorcek" danes, torej. Ja hvala heheSicer sem malo škilil, sem si pred par tedni eno podobno sliko sprintal, pa sem malo pogledal kako moram kaj narissat, predvsem kolega in komolce Pa še ena simpatija me klicala ko sem glih risal, pa sem se čist sprostil pa nekaj po svoje delal hehe No, me veseli da sem tak napredoval torej očitno lahko še boljše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Sicer sem malo škilil, sem si pred par tedni eno podobno sliko sprintal, pa sem malo pogledal kako moram kaj narissatTo ni nc hudga. sam ce nisi kopiral! ce si gledal in risal, pa je cist OK. se ucis. saj itak MORS gledat. V bistvu je to point: mors se naucit GLEDAT, potem pa v roko in pol na papir prenest. torej očitno lahko še boljše ja, vedno lahko se boljse. tud ce *znas/naredis za 100* (lohk pol tud za -vsaj - 101). v glavnem: risi! **a dajes blazotne sajze fotk?ne tega delat, mi popachi vse in se zaj*, da mi odpre.(*lohk pa da tud men ga sracka nekaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Fino je, ce znas kaj tud bolj (ali vsaj priblizno ) stvarno narisat (recimo: delfin, ni pa nujno, da se drzis teh proporc, oblik, z ocmi videnega (: slikca 1 ali slikca 2 in slikca 3 - *pri slednji lahko vidis, da tudi jaz z rokami nisem vedla dobr, kaj pocet , pa kaj pol! celo Picasso je veckrat roke prav tko nekak zmutil, jih -predvsem v zgodnejsem obdobju - ni obvladal) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.