Skoči na vsebino

Risanje in slikanje I.

Behemoth

Recommended Posts

x:Dx x:Dx (xokx x;)x)

jp, pa res, vidim (se kar ti uspeva, celo :vragec: x;)x xcivx)

ej se trudim :icon1_blush: maš ti en tak unikaten način pisanja :D hehehe

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 89
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx

(ti vse stekas x:o)x x:Dx x;)x)

ej se trudim :icon1_blush:

xokx

maš ti en tak unikaten način pisanja :D hehehe

xokx xokx (:vragec: x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsmx xsmx

skor sem s stola padla zarad tega komentarja ...

marsa :palec:

ke te je tu tak smešnega? :D

wiiiiiii xsmx

Vedno boljše mi gre ;) Te popačene figure mi sploh ne gredo, tak da raje izpustim dlani in noge, razen če kake šuhe še zraven narišem :P

Tak da: Vsem ki se čete naučit risat, ej full hitro se boste naučil, ni tak težko, malo po netu poglejte te figure pa kako knjigo v roke, ej garantiram v 1 mesecu boste že risal ko Marsa, v par letih pa ko picasso 2 ;)

Če je meni vspelo, bo vam ziher :)

Good luck :) xokx

http://shrani.si/f/N/nT/4fpYVJGK/skec1.jpg http://shrani.si/f/1Q/P6/4VLnRNqU/skec2.jpg

Ja priden!

(nočem ti vzet zaleta, samo tole je trenutno vse še zelooo neproporcionalno...tako, da veliko uspeha še naprej,

ko bo kaj res dobrega, pa ti javimo brez zadržkov x;)x )

:palec:

za mene je to ful dobro trenutno xokkx , ampak vem, da lahko še boljše narišem :)

Pa ni panike, kritika je tudi dobrodošla :)

ja saj ful napreduješ!!!

samo vem, da še ni dovolj dobro, zato ti raje povem x:)x

težko je dobro risat in tole je za začetek zelo v redu, za modno risbo boš pač rabil dodelat,

ker je dokaj pomembno, da so proporci v redu, sploh, če misliš potem kakšne bolj odbite kroje

risat, da se vidi, kaj je na kroju mišljeno kot poudarek, ne pa, da je to naključna napakica, ker ti je npr. en

bok malo dol ušel, ali pa so kolena na mečih x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Saj bo tinka ;) Prijateji menijo da so ful lepe pa dobre skice ;) Pa saj z leti bojo postale boljše :)

Aja Marsa, sem si kupil en risalni blok, pa en H4 in B4 ej pa ful je razlika v trdoti :)

tak da tnx za nasvet xokkx

Prijateji menijo da so ful lepe pa dobre skice ;)

xsuperx

Pa saj z leti bojo postale boljše :)

Opa bato! :eek: z leti!!! ?? x^x (dolgorocni cilji pa to xDDx x;)x)

Aja Marsa, sem si kupil en risalni blok, pa en H4 in B4 ej pa ful je razlika v trdoti :)

tak da tnx za nasvet xokkx

xokx Priden, super da si si nabavil. x^x

a ne? zdaj lohk sam vidis pa probavas. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja Marsek ;)

Zaj pa glej, kak sem napredoval (aja, pa to sem sam narisal, brez pomoči drugih ali kakršnihkoli drugih vizualnih pripomočkov ;) ):

http://shrani.si/f/2b/Dc/1mWvQLsS/skec2.jpg http://shrani.si/f/1A/38/4vFzT1p/skec3.jpg

Ojla! x:)x

Hm, leva je se mal okorna (razen si lepo resil ozek pas in boke - se pravi sam trup je ok), pri desni pa si ze uspel dobit mehkoto ramen! x8Dx In tud forma je kar OK, no roke bi ble lohk se mal boljse, sam - se vidi napredek od zadnjic. :palec:

Ti kr rish! xcivx xyesx :palec:

Picasso

Ojla! x:)x

Hm, leva je se mal okorna (razen si lepo resil ozek pas in boke - se pravi sam trup je ok), pri desni pa si ze uspel dobit mehkoto ramen! x8Dx In tud forma je kar OK, no roke bi ble lohk se mal boljse, sam - se vidi napredek od zadnjic. :palec:

Ti kr rish! xcivx xyesx :palec:

Kakšno mehkoto ramen? Kak to zgleda? :blink:

ja na desni slikci so rame mehkejse (linija), 'okroglejse' - bolj oble... bolj *obcutis*, da so ramena (zenska). x:)x

kako nej ti to razlozim, ce ne stekas tko... hm...

no v glavnem, rame so ti kul ratale na desni. xDDx x;)x :palec:

Picasso

misliš krajša ramena, brez ostrih robov, ni ravna linija in gredo malo poševno dol? To misliš?

Aja, pa sam nekaj me zanima. Kaj ste res te obleke "že nekje videli" ?

misliš krajša ramena, brez ostrih robov, ni ravna linija in gredo malo poševno dol? To misliš?

ma ne, pustva to. Itak bos, ce bos fural to, najverjetneje razvil drugacen slog in bos stiliziral, tako ta mehkoba ramen ni tok bistvena x;)x, vendar je pa kul za vajo, da si NAJPREJ predstavljas in NAJPREJ ZNAS narisat, tko kot je, POTEM pa stiliziras...

Oni ki risejo vse te dolge noge in vse to, tega ne pocnejo zato, ker ne bi znal risat in da skrijejo pomanjkljivosti svojega risanja, pac pa ker je taka navadno modna risba oz. skica (tako pa je tudi ali predvsem zato, da obleke, tkanine.... lepse padejo, so lepse linije, tudi zato je zazeleno, da so manekenke suhe)....

Skratka: risi! :palec:

Opazuj, glej, risi... Glej folk v zivo, postave, glej fotke folka, glej modno risbo, vse kar lahko vsrkas in osvojis...

Pol pa po svoje packari. x;)x xDDx

Aja, pa sam nekaj me zanima. Kaj ste res te obleke "že nekje videli" ?

x:Dx x:Dx xcivx

Ne. Se nikjer nikoli. x:px x;)x

Zaj sem se naučil gube risat, jupi :P

Kul... :palec:

najbrz pac mislis na draperijo ('gube' na obleki, tkanini) in ne gub na faci recimo... x;)x xDDx

Picasso

ma ne, pustva to. Itak bos, ce bos fural to, najverjetneje razvil drugacen slog in bos stiliziral, tako ta mehkoba ramen ni tok bistvena x;)x, vendar je pa kul za vajo, da si NAJPREJ predstavljas in NAJPREJ ZNAS narisat, tko kot je, POTEM pa stiliziras...

Oni ki risejo vse te dolge noge in vse to, tega ne pocnejo zato, ker ne bi znal risat in da skrijejo pomanjkljivosti svojega risanja, pac pa ker je taka navadno modna risba oz. skica (tako pa je tudi ali predvsem zato, da obleke, tkanine.... lepse padejo, so lepse linije, tudi zato je zazeleno, da so manekenke suhe)....

Skratka: risi! :palec:

Opazuj, glej, risi... Glej folk v zivo, postave, glej fotke folka, glej modno risbo, vse kar lahko vsrkas in osvojis...

Pol pa po svoje packari. x;)x xDDx

x:Dx x:Dx xcivx

Ne. Se nikjer nikoli. x:px x;)x

Kul... :palec:

najbrz pac mislis na draperijo ('gube' na obleki, tkanini) in ne gub na faci recimo... x;)x xDDx

Ja saj gledam, ljudi, držo maneken, manekenov, razmerje (noge:roke:pas:prsa:glava) pa ta Project Runway glejam pa lahko rečem da jaz lepše rišem od njih, oni sploh ne delajo detajlov, obleko naredijo pol pa si tak sproti zmišljujejo detajle...itd.

Marsa, saj jaz tak vse manekenke nardim suhe, pa hvala za info :kiss: Ker moja mati pravi da jih je že vidla (verjetno v moji mapici ja)

Aja pa moja mapa je že kar težka postala, se naučim nekaj novega risat in narišem 10 skic ki vsebujejo gubice nor. :P hehe

Pa ja Marsek, gube na obleki - draping, ne gube na faci, ne dajem podarka tolk na faco, če pa že pa dam na frizuro :)

Ja saj gledam, ljudi, držo maneken, manekenov, razmerje (noge:roke:pas:prsa:glava) pa ta Project Runway glejam pa lahko rečem da jaz lepše rišem od njih, oni sploh ne delajo detajlov, obleko naredijo pol pa si tak sproti zmišljujejo detajle...itd.

Marsa, saj jaz tak vse manekenke nardim suhe, pa hvala za info :kiss: Ker moja mati pravi da jih je že vidla (verjetno v moji mapici ja)

Aja pa moja mapa je že kar težka postala, se naučim nekaj novega risat in narišem 10 skic ki vsebujejo gubice nor. :P hehe

Pa ja Marsek, gube na obleki - draping, ne gube na faci, ne dajem podarka tolk na faco, če pa že pa dam na frizuro :)

Fino Behy. :palec:

Fajn ko si tok navdusen in dbest da si zadovoljen s svojim napredkom, vseen ti pa svetujem, da se ne zadovoljis spet prehitr. xDDx x;)x

Pravis boljse... hm, jaz onega ne gledam, morda sem za kako minuto kaj ujela kje kdaj, vendar ne ko so ble kake skice, tko da ne vem, kaksne skice majo/so mel, sam mal menim, da oni majo bolj ali manj v glavi, kar hocjo *ven dobit*, pa jim ta skica ni tok pomembna za predstavitev svojega dela, pac pa bolj zanje - pac zase da jo imajo....

Tko da najbrz morjo itak znat se tud sivat.. poznat materiale (svilca drugace pade kot recimo tezka lanena plahta x:)x) itd.

tud ne vem, kok je sama risba pomembna (tam na tem tekmovanju al kaj je to, kar omenjas), bolj je pomembno najbrz, kaj si zamisljas in vse ostalo, vendar seveda ce je se na napir ne znas ornk vrzt, bo iz blaga pol najverjetneje se tezje..

Si mors najprej na papirju totalno predstavljat, kako potekajo linije in vsega boga, kot tud, kako padejo gube itd. - kar si ze ugotovil.

:palec:

Picasso

Ja saj vem ja, na listu si narišeš da svila lepo stoji, pol pa zašiješ in ugotoviš da svila se sploh ne obnaša tak kot bi ti želel ;)

Saj za tkanine pa vzorce še je čas, jaz poznam trenutno sam kašmir, volno, šifon in svilo, vem pa da jih je še vlko več kot pa sam 4je :P Saj sem še mlad, pa še pride za to čas, zaj trenutno se posvečam temu da bom vedo realizirat zamisli na papir, potem pa iz papirja na manekenko :P

Ja saj vem ja, na listu si narišeš da svila lepo stoji, pol pa zašiješ in ugotoviš da svila se sploh ne obnaša tak kot bi ti želel ;)

jp... xDDx x;)x

Saj za tkanine pa vzorce še je čas, jaz poznam trenutno sam kašmir, volno, šifon in svilo, vem pa da jih je še vlko več kot pa sam 4je :P

res je, se je cas... xyesx ni pa nic odvec, ce ves, kaj vse je treba vzeti v upostev. x:)x

zaj trenutno se posvečam temu da bom vedo realizirat zamisli na papir, potem pa iz papirja na manekenko :P

pametno. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...