Behemoth 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 x:Dx ( ) jp, pa res, vidim (se kar ti uspeva, celo )ej se trudim maš ti en tak unikaten način pisanja hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 x:Dx (ti vse stekas ) ej se trudim maš ti en tak unikaten način pisanja hehehe xokx ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 (ti vse stekas ) xokx ( )ko se je že vajena menit s tebo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ko se je že vajena menit s tebo Ja, k mam že 6 let izkušenj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 Ja, k mam že 6 let izkušenj opa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 xsmx skor sem s stola padla zarad tega komentarja ...marsa ke te je tu tak smešnega? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2008 wiiiiiii Vedno boljše mi gre Te popačene figure mi sploh ne gredo, tak da raje izpustim dlani in noge, razen če kake šuhe še zraven narišem Tak da: Vsem ki se čete naučit risat, ej full hitro se boste naučil, ni tak težko, malo po netu poglejte te figure pa kako knjigo v roke, ej garantiram v 1 mesecu boste že risal ko Marsa, v par letih pa ko picasso 2 Če je meni vspelo, bo vam ziher Good luck http://shrani.si/f/N/nT/4fpYVJGK/skec1.jpg http://shrani.si/f/1Q/P6/4VLnRNqU/skec2.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Ja priden!(nočem ti vzet zaleta, samo tole je trenutno vse še zelooo neproporcionalno...tako, da veliko uspeha še naprej,ko bo kaj res dobrega, pa ti javimo brez zadržkov ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2008 Ja priden!(nočem ti vzet zaleta, samo tole je trenutno vse še zelooo neproporcionalno...tako, da veliko uspeha še naprej,ko bo kaj res dobrega, pa ti javimo brez zadržkov )za mene je to ful dobro trenutno , ampak vem, da lahko še boljše narišem Pa ni panike, kritika je tudi dobrodošla Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 ja saj ful napreduješ!!! samo vem, da še ni dovolj dobro, zato ti raje povem težko je dobro risat in tole je za začetek zelo v redu, za modno risbo boš pač rabil dodelat, ker je dokaj pomembno, da so proporci v redu, sploh, če misliš potem kakšne bolj odbite krojerisat, da se vidi, kaj je na kroju mišljeno kot poudarek, ne pa, da je to naključna napakica, ker ti je npr. enbok malo dol ušel, ali pa so kolena na mečih Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2008 Saj bo tinka Prijateji menijo da so ful lepe pa dobre skice Pa saj z leti bojo postale boljše Aja Marsa, sem si kupil en risalni blok, pa en H4 in B4 ej pa ful je razlika v trdoti tak da tnx za nasvet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Prijateji menijo da so ful lepe pa dobre skice Pa saj z leti bojo postale boljše Opa bato! z leti!!! ?? (dolgorocni cilji pa to ) Aja Marsa, sem si kupil en risalni blok, pa en H4 in B4 ej pa ful je razlika v trdoti tak da tnx za nasvet Priden, super da si si nabavil. a ne? zdaj lohk sam vidis pa probavas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2008 Ja Marsek Zaj pa glej, kak sem napredoval (aja, pa to sem sam narisal, brez pomoči drugih ali kakršnihkoli drugih vizualnih pripomočkov ): http://shrani.si/f/2b/Dc/1mWvQLsS/skec2.jpg http://shrani.si/f/1A/38/4vFzT1p/skec3.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Ojla! Hm, leva je se mal okorna (razen si lepo resil ozek pas in boke - se pravi sam trup je ok), pri desni pa si ze uspel dobit mehkoto ramen! In tud forma je kar OK, no roke bi ble lohk se mal boljse, sam - se vidi napredek od zadnjic. Ti kr rish! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2008 Ojla! Hm, leva je se mal okorna (razen si lepo resil ozek pas in boke - se pravi sam trup je ok), pri desni pa si ze uspel dobit mehkoto ramen! In tud forma je kar OK, no roke bi ble lohk se mal boljse, sam - se vidi napredek od zadnjic. Ti kr rish! Kakšno mehkoto ramen? Kak to zgleda? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 ja na desni slikci so rame mehkejse (linija), 'okroglejse' - bolj oble... bolj *obcutis*, da so ramena (zenska). kako nej ti to razlozim, ce ne stekas tko... hm...no v glavnem, rame so ti kul ratale na desni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2008 misliš krajša ramena, brez ostrih robov, ni ravna linija in gredo malo poševno dol? To misliš? Aja, pa sam nekaj me zanima. Kaj ste res te obleke "že nekje videli" ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2008 yeeeeee Zaj sem se naučil gube risat, jupi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 misliš krajša ramena, brez ostrih robov, ni ravna linija in gredo malo poševno dol? To misliš?ma ne, pustva to. Itak bos, ce bos fural to, najverjetneje razvil drugacen slog in bos stiliziral, tako ta mehkoba ramen ni tok bistvena , vendar je pa kul za vajo, da si NAJPREJ predstavljas in NAJPREJ ZNAS narisat, tko kot je, POTEM pa stiliziras... Oni ki risejo vse te dolge noge in vse to, tega ne pocnejo zato, ker ne bi znal risat in da skrijejo pomanjkljivosti svojega risanja, pac pa ker je taka navadno modna risba oz. skica (tako pa je tudi ali predvsem zato, da obleke, tkanine.... lepse padejo, so lepse linije, tudi zato je zazeleno, da so manekenke suhe).... Skratka: risi! Opazuj, glej, risi... Glej folk v zivo, postave, glej fotke folka, glej modno risbo, vse kar lahko vsrkas in osvojis... Pol pa po svoje packari. Aja, pa sam nekaj me zanima. Kaj ste res te obleke "že nekje videli" ? x:Dx Ne. Se nikjer nikoli. Zaj sem se naučil gube risat, jupi Kul... najbrz pac mislis na draperijo ('gube' na obleki, tkanini) in ne gub na faci recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2008 ma ne, pustva to. Itak bos, ce bos fural to, najverjetneje razvil drugacen slog in bos stiliziral, tako ta mehkoba ramen ni tok bistvena , vendar je pa kul za vajo, da si NAJPREJ predstavljas in NAJPREJ ZNAS narisat, tko kot je, POTEM pa stiliziras... Oni ki risejo vse te dolge noge in vse to, tega ne pocnejo zato, ker ne bi znal risat in da skrijejo pomanjkljivosti svojega risanja, pac pa ker je taka navadno modna risba oz. skica (tako pa je tudi ali predvsem zato, da obleke, tkanine.... lepse padejo, so lepse linije, tudi zato je zazeleno, da so manekenke suhe).... Skratka: risi! Opazuj, glej, risi... Glej folk v zivo, postave, glej fotke folka, glej modno risbo, vse kar lahko vsrkas in osvojis... Pol pa po svoje packari. x:Dx Ne. Se nikjer nikoli. Kul... najbrz pac mislis na draperijo ('gube' na obleki, tkanini) in ne gub na faci recimo... Ja saj gledam, ljudi, držo maneken, manekenov, razmerje (noge:roke:pas:prsa:glava) pa ta Project Runway glejam pa lahko rečem da jaz lepše rišem od njih, oni sploh ne delajo detajlov, obleko naredijo pol pa si tak sproti zmišljujejo detajle...itd.Marsa, saj jaz tak vse manekenke nardim suhe, pa hvala za info Ker moja mati pravi da jih je že vidla (verjetno v moji mapici ja)Aja pa moja mapa je že kar težka postala, se naučim nekaj novega risat in narišem 10 skic ki vsebujejo gubice nor. hehe Pa ja Marsek, gube na obleki - draping, ne gube na faci, ne dajem podarka tolk na faco, če pa že pa dam na frizuro Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Ja saj gledam, ljudi, držo maneken, manekenov, razmerje (noge:roke:pas:prsa:glava) pa ta Project Runway glejam pa lahko rečem da jaz lepše rišem od njih, oni sploh ne delajo detajlov, obleko naredijo pol pa si tak sproti zmišljujejo detajle...itd.Marsa, saj jaz tak vse manekenke nardim suhe, pa hvala za info Ker moja mati pravi da jih je že vidla (verjetno v moji mapici ja)Aja pa moja mapa je že kar težka postala, se naučim nekaj novega risat in narišem 10 skic ki vsebujejo gubice nor. hehe Pa ja Marsek, gube na obleki - draping, ne gube na faci, ne dajem podarka tolk na faco, če pa že pa dam na frizuro Fino Behy. Fajn ko si tok navdusen in dbest da si zadovoljen s svojim napredkom, vseen ti pa svetujem, da se ne zadovoljis spet prehitr. Pravis boljse... hm, jaz onega ne gledam, morda sem za kako minuto kaj ujela kje kdaj, vendar ne ko so ble kake skice, tko da ne vem, kaksne skice majo/so mel, sam mal menim, da oni majo bolj ali manj v glavi, kar hocjo *ven dobit*, pa jim ta skica ni tok pomembna za predstavitev svojega dela, pac pa bolj zanje - pac zase da jo imajo.... Tko da najbrz morjo itak znat se tud sivat.. poznat materiale (svilca drugace pade kot recimo tezka lanena plahta ) itd.tud ne vem, kok je sama risba pomembna (tam na tem tekmovanju al kaj je to, kar omenjas), bolj je pomembno najbrz, kaj si zamisljas in vse ostalo, vendar seveda ce je se na napir ne znas ornk vrzt, bo iz blaga pol najverjetneje se tezje..Si mors najprej na papirju totalno predstavljat, kako potekajo linije in vsega boga, kot tud, kako padejo gube itd. - kar si ze ugotovil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2008 Ja saj vem ja, na listu si narišeš da svila lepo stoji, pol pa zašiješ in ugotoviš da svila se sploh ne obnaša tak kot bi ti želel Saj za tkanine pa vzorce še je čas, jaz poznam trenutno sam kašmir, volno, šifon in svilo, vem pa da jih je še vlko več kot pa sam 4je Saj sem še mlad, pa še pride za to čas, zaj trenutno se posvečam temu da bom vedo realizirat zamisli na papir, potem pa iz papirja na manekenko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Ja saj vem ja, na listu si narišeš da svila lepo stoji, pol pa zašiješ in ugotoviš da svila se sploh ne obnaša tak kot bi ti želel jp... Saj za tkanine pa vzorce še je čas, jaz poznam trenutno sam kašmir, volno, šifon in svilo, vem pa da jih je še vlko več kot pa sam 4je res je, se je cas... ni pa nic odvec, ce ves, kaj vse je treba vzeti v upostev. zaj trenutno se posvečam temu da bom vedo realizirat zamisli na papir, potem pa iz papirja na manekenko pametno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.