Marsa 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/20/"][b]Napoved za 20. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. maj 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [color="#000080"]Najbolje, da se lotevamo nalog in opravkov po vrsti in se ne ukvarjajmo preveč s prihodnostjo oz. s tem, koliko dela nas še čaka. [/color] Tole je en tak, generalno odlicen zivljenjski recept, ne samo za ta teden. Ziveti v ZDAJ in ne se prevec maltrettirat z moznimi scenariji in lepo lotevat se zadev po vrsti . [color="#000080"]Takšno (težko) počutje pa bo približno v sredini tedna minilo in bomo postali spet lahkotnejši, pozitivnejši in tudi družabnejši.[/color] Fajn, da bomo spet mal manj tezil . [color="#000080"]ne pustimo se zapeljati svojim nižjim nagonom oz. se na trenutke malo ustavimo in umirimo[/color] Tole za konec tedna mi ni glih pretirano vsec, je pa fajn vedet, da se takele zadeve obetajo in si zabit v glavo, da je treba vsaj do 10 prestet, preden kako butasto naredis al pa bleknes . [color="#000080"]Pri pomembnih odločitvah in morebitnih vlaganjih in večjih nakupih se dodobra pozanimajmo o vseh možnosti, še bolje je, če se posvetujemo s kom, ki mu zaupamo, zemeljske oz. stvarnejše narave (ali s starejšimi in izkušenimi).[/color] Se pravi ni glih obdobje za nakupe nepremicnin? Hvala Marsa, da si pripravila napoved, fajn vedet, s cim se lahko racuna, da si malo bolj previden al pa vsaj mal manj divji Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Hvala za napoved. Komaj čakam sredino tedna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Ni tak hudo švoh tale napoved. Ok..danes je že nekaj čudno vse skup, utrujena in cela boga, sem se prej kar k frizerju naročila. Jutri ginekologinja na vrsti,pol pa služba in druženje. Bo sredina tedna torej boljša Hvala za napoved Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='Pujsita' post='969294' date='12. May 2008, 06:12'][color="#000080"]Najbolje, da se lotevamo nalog in opravkov po vrsti in se ne ukvarjajmo preveč s prihodnostjo oz. s tem, koliko dela nas še čaka. [/color] Tole je en tak, generalno odlicen zivljenjski recept, ne samo za ta teden. Ziveti v ZDAJ in ne se prevec maltrettirat z moznimi scenariji in lepo lotevat se zadev po vrsti .[/quote] jp.... res je..... zdej je pac to se posebej treba met na umu (luna v devici, saturn zraven, se pravi, da hitrejs lohk pozabmo, da je itak tko najboljs delovat ) [quote name='nataly' post='969319' date='12. May 2008, 10:01']Ni tak hudo švoh tale napoved. Ok..danes je že nekaj čudno vse skup, utrujena in cela boga, sem se prej kar k frizerju naročila. Jutri ginekologinja na vrsti,pol pa služba in druženje. Bo sredina tedna torej boljša Hvala za napoved [/quote] pametno za frizota. mah komaj cakam kaksen cash, da se koncno tud ich narocim. in zadnjic komaj spraskala za zavarovanje in sem mela za 3 mesce, ces, kam vse se bom narocila (gini, zobar) in seveda mi bo cez 6 dni poteklo. tok hitr me pa noben nou vzel. No sej, itak ni nc nujnega, sam se mi zdi, da pr giniju nisem bla ze vec kot...3 leta clo morda. v bistvu caplarija (da na tko dolga obdobja lohk uletis sam)... lohk bi mela ze 3x raka! ves kwa se zgodi v 3 letih!!!! vcer sme razmisljala, da bo zdej kmal 2 leti (), odkar sem tu, men se je pa tok vmes zgodil, k da bi bla vsaj se 1x tok. dobrga in slabga oz. veselga in zalostnga, predvsem pa zelo gagajocega. ampak se sem tle. vcasih sicer jedva. [quote name='Melodie' post='969301' date='12. May 2008, 07:02']Komaj čakam sredino tedna. [/quote] (upam vseen da ne spet prevec komaj cakas ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Imaš prav - kaj vse se lahko res zgodi v treh letih. Tole se mi absolutno preredko zdi. No - meni je tudi tri leta minilo - sem še za ziher vabilo dobila za bris, ampak tole postransko, v bistvu grem tja zaradi maternice, me nekaj pritiska ino boli in baje je orng obložena s sluzjo, tak, da mi že zadnjič z nekim čiščenjem grozila pa, da se hoče vrast nekam . Smo si dale 3 mesece fore, pa je samo še slabše. Krvodajalske ubitačne in tak. Saj tole mi je razumljivo - nekak verjetno telo mora reagirat na pomanjkanje česa..pač potem druge stvari bolj delajo(jajčnika). Takole sem jaz pač sklenila pri sebi. V šestih dnevih te res nihče ne bo vzel - vsaj pri nas težko, bi pa bilo fino res, če bi se šla tja pokazat. Preventiva pač. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 uuuf, spet bom tečna sanjala danes čist divje... zbudila se v trenutku, ko sem pogledala skozi okno od letala, s katerim smo leteli in zagledala nebotičnik in počeno steklo od letala... pa še pol trenutek, ko sem razmišljala, a mam še dost časa, da sms napišem bratu in mami in očitu... ne jokat.. fajn lajf je bil.. rada vas mam. pol sem se pa zbudila a frizerja? jaz nekaj cincam a bi al ne bi, ker se mi ne da denarja stran metat... sam bila pred 3 meseci nazadnje in se mi cufajo že.. bom poklicala, če me vzamejo danes, drugače pa ne grem.. (aja, prebrala zdajle da torek, sreda boljš.. ) hja, sem hotla to naredit pred fotkanjem, to pa rabim do srede nujno.. ah, zdaj se pa ne morem odločit, nooo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='nataly' post='969327' date='12. May 2008, 10:49']Imaš prav - kaj vse se lahko res zgodi v treh letih. Tole se mi absolutno preredko zdi. No - meni je tudi tri leta minilo - sem še za ziher vabilo dobila za bris, ampak tole postransko, v bistvu grem tja zaradi maternice, me nekaj pritiska ino boli in baje je orng obložena s sluzjo, tak, da mi že zadnjič z nekim čiščenjem grozila pa, da se hoče vrast nekam . Smo si dale 3 mesece fore, pa je samo še slabše. Krvodajalske ubitačne in tak. Saj tole mi je razumljivo - nekak verjetno telo mora reagirat na pomanjkanje česa..pač potem druge stvari bolj delajo(jajčnika). Takole sem jaz pač sklenila pri sebi. V šestih dnevih te res nihče ne bo vzel - vsaj pri nas težko, bi pa bilo fino res, če bi se šla tja pokazat. Preventiva pač.[/quote] uh.... pol pa super da gres. () ja, al premal al pa prevec - kaksna vnetja se pol tko zmanifestirajo: bodisi bezgavke, mandeljni, bodisi jajcniki. cimprej da spedenas to. upam da ciscenje nou prevec... temeljito oz. bolece. a jutr mas to? drzim pesti. ja, sej se bom postopoma narocila. clo k 'obicnemu' se bom, k nisem bla ze 11 let al kolk. mal da dam kri pa to, da vidmo, kje smo pa kaj kej dogaja. nenazadnje sem v *rizicnih letih* [quote name='Aliana' post='969330' date='12. May 2008, 10:58']sanjala danes čist divje... zbudila se v trenutku, ko sem pogledala skozi okno od letala, s katerim smo leteli in zagledala nebotičnik in počeno steklo od letala... pa še pol trenutek, ko sem razmišljala, a mam še dost časa, da sms napišem bratu in mami in očitu... ne jokat.. fajn lajf je bil.. rada vas mam. pol sem se pa zbudila [/quote] Hmmm, odstekano. No zdej mas se dost casa da napises (al pa clo reces) [quote]a frizerja? jaz nekaj cincam a bi al ne bi, ker se mi ne da denarja stran metat... sam bila pred 3 meseci nazadnje in se mi cufajo že.. bom poklicala, če me vzamejo danes, drugače pa ne grem.. (aja, prebrala zdajle da torek, sreda boljš.. ) hja, sem hotla to naredit pred fotkanjem, to pa rabim do srede nujno.. ah, zdaj se pa ne morem odločit, nooo [/quote] sej men je tud total odvec... pa mal razuzde' si za frizota sposojat, morm res nadnujno it.. ceprav ne dam dosti na lase oz. mam komot cist cist kratke, sem vseen nekak nesrecna, ce mam cist bedno frizuro, pa se tok svinjsk hitr mi rastejo. jah pejt, ne, zakaj pa je jutr prepozn? pac, poklic pa se naroc, sej vseen.. to je predvsem zato, k pol boljs rastejo, ce se pa itak pogosto strizes, pa najbrz nima take zveze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 No in zdaj šla čekirat - jutri luna v bližini moje natalne lune in za ziher še s plutonom(ker pač ona dva v konjunkciji)-v10.hiši tole. Ma nič..vredik bo. itak. (ker pol sekstil na natalno sonce dela ), bemu na saturna sem pa skoraj pozabila. Frizer pa danes pač zato, ker levja luna še da bo moja griva še bolj grivja..mah. Ful mi hitro lasje rastejo in res bom morala tole na kratko. Saj jaz tudi ne maram okoli frizerjev hoditi, nič kaj ženstven tip nisem. Hm..pol pa se čudim nekaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='nataly' post='969350' date='12. May 2008, 11:37']No in zdaj šla čekirat - jutri luna v bližini moje natalne lune in za ziher še s plutonom(ker pač ona dva v konjunkciji)-v10.hiši tole. Ma nič..vredik bo. itak. (ker pol sekstil na natalno sonce dela ), bemu na saturna sem pa skoraj pozabila. Frizer pa danes pač zato, ker levja luna še da bo moja griva še bolj grivja..mah. Ful mi hitro lasje rastejo in res bom morala tole na kratko. Saj jaz tudi ne maram okoli frizerjev hoditi, nič kaj ženstven tip nisem. Hm..pol pa se čudim nekaj [/quote] aha, jaz tud tole (bo delal saturn konjunkcijo z uranom, mc in plutonom), no sam ti mas se Luno tam, je ful bl na custvih pa tem pol.... ja, nc, schtraufenpacht bos mela. grivja! *nekaj sva zamutila s tisto konjunkcijo s saturnom, sem ugotovila, in tud zdaj se ni prav (ceprav smo ze popravljal ), v glavnem, okol 23h bo. sam pr aspektih z luno lohk jemljes (jaz jemljem) velik vecji orbis. Kako0 nisi zenstvena?? mas v bistvu nezen obraz, postavco, boke, si mati, skrbis za zivali, obozujes naravo in vrt, ful dobr se znajdes v gospodinjstvu, si mehka in socutna, uporabljas intuicijo... pac si zivahna pa temperamentna, kar pa se ne pomen, da zato ne mors bit zenstvena. [quote name='SaTurNina' post='969354' date='12. May 2008, 11:43']Ugotavlam da je ful slabo ce ma clovk..prevec planetov v eni hisi..Pr men, vedno k se mi kej gnete po 9. hisi k mam notr Jupiter (lev), merkur(lev)- se regulus, Venero(dev.), Sonce(dev), Vozel(dev), Lilith(dev)..se ful napeto, tesnobno,pa zivcno pocutm... ze tko je tranzinti Saturn v 9.. sploh pa bo zdej cudn..k je mars ze v levu..v 9. prhaja.. joj cist sm cudna. se spat nism mogla.[/quote] ja, vcas je shtalsk, ce je guzva. (js jo mam tud, v 4. vcas mi sploh ni blo jasn. v 4.?? ... al pa ena znanka, k mi je gledala chart, ko sem bla se cist mladich, pa mi je 'napovedala', ces da dom, druzina, skratka.... nc mi ni pasal. pol sem pac sama ugotovila, v cem je finta (skratka, ne da imam ziher dom, pac pa da mam tok 'domov'.. itd.).. hocem rect, ni nujno da se to odraza ekvivalentno z vladarjem hise, recimo, oz. znakom v kerem je. (*o tem smo se ze dost pregovarjal, ces, ali 'dela' mocna 9. recimo kot strelc, ali mocna 4. kot rak itd. no jaz skratka ne gledam tako... ne vidim tok teh ekvivalenc... lohk se jemlje kot podatek, poprchek... je pa merkur v 4. ali 9. cist nekaj druzga kot merkur v raku oz. strelcu (pac dva primera) mas pa divje res... sam same *dobre* (aha potem pa se ti saturn sprehodi cez vse, ti mal zdrma vsa podrocja: custveno - ceprav mal zahladi sceno, vendar pa je (morda zato) blazna osebna rast mozna, skratka, lohk ful dobrega s tem naredis) pr men je tud zdej v 9. (sicer pa mam uran v 9., a na mc) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 zgleda.....de bo kr hec.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 blefiras da si prebral al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Saj sem se hecno izrazila...no..v mislih sem imela, da ama nič nea dam na lepotičenje in take zadeve, če slučajno bolj nobelsko oblečena, mi ziher ovratnik stoji postrani, ali pa zleze kam, da pri frizerju rečem: naredite mi frizuro, ki bo sama stala , da bo čim manj ali pa sploh nič navijanja, ko zadnjič me tako hecno postrigla, da morala z navijalkami doma letat, so crkavali od smeha(ja kakšna pa si??) in take. Torej - tule bi mi kaj levjega dobro došlo..pa nimam nič od nič v levu, pa še le ta je v 9. bajti, tak, da mu itak dol visi za videz. Bi pa imela včasih -ko pa treba nabaviti kaj pa se mi zdi brez veze, ker itak nikoli ne bom navlekla nase. Nakit mi je všeč, pol pa pozabim nanj. Šminke imam - pol pa jih v torbici vlačim in samo za orng veliki prilike pridejo name. Pol pa me vsi gledajo, ker me take ne poznajo. In blažena v službi, ker lahko v hlačah lazim in kakšno majico čez. Za ostalo kar si Marsa napisala se vse strinjam in hvala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='nataly' post='969366' date='12. May 2008, 12:16'] Saj sem se hecno izrazila...no..v mislih sem imela, da ama nič nea dam na lepotičenje in take zadeve, če slučajno bolj nobelsko oblečena, mi ziher ovratnik stoji postrani, ali pa zleze kam, da pri frizerju rečem: naredite mi frizuro, ki bo sama stala , da bo čim manj ali pa sploh nič navijanja, ko zadnjič me tako hecno postrigla, da morala z navijalkami doma letat, so crkavali od smeha(ja kakšna pa si??) in take. Torej - tule bi mi kaj levjega dobro došlo..pa nimam nič od nič v levu, pa še le ta je v 9. bajti, tak, da mu itak dol visi za videz. Bi pa imela včasih -ko pa treba nabaviti kaj pa se mi zdi brez veze, ker itak nikoli ne bom navlekla nase. Nakit mi je všeč, pol pa pozabim nanj. Šminke imam - pol pa jih v torbici vlačim in samo za orng veliki prilike pridejo name. Pol pa me vsi gledajo, ker me take ne poznajo. In blažena v službi, ker lahko v hlačah lazim in kakšno majico čez. Za ostalo kar si Marsa napisala se vse strinjam in hvala [/quote] hja, jaz levinja, pa bi se lahko direkt podpisala pod tole.. ni sans, da bi mela frizuro, s katero bi se bilo treba vsako jutro ukvarjat.. kavbojke in superge najbolj na izi, čista muka vsakič, ko me v štikle spravjo.. pa šminke tud, ne vem kdaj sem nazadnje puder uporabla sploh.. najbolj smešno pa to, da mi čist paše bit lepa in zrihtana in opažena pol, sam... ko se mi pa ne da vseh teh predpriprav met... evo, sem se naročila za jutr ob 12h.. pa bom direkt pol šibala se fotkat in pač dala na ekspresno... (se vedno pri potrčevi in vzamem uno fotkanje, ko še negativ dobiš zraven.. bom pa tokrat za spremembo brez..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Verjetno se tale lev bolj odrazi, če je v asc. Kar precej primerov poznam, ko ženske z levjim asc ne grejo iz hiše, če ni kot iz škatljice. Da o luni v levi niti ne govorim..tam že pretiravanje(ko novoletna jelka ena). Predvidevam, da je tudi zelo odvisno še od tehtnice - ta je tudi rada lepa..in pri meni v tehtnici mars in uran...ki jima dol visi za lepoto. Naš gospodič asc v tehtnici - on zgleda dobro tudi v kavbojkah, vse poravnano in tak. Po možnosti še kuka kaj bom jaz imela oblečeno, da bova usklajena kakšna sreča zanj, da ne nosim kikel Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='Marsa' post='969360' date='12. May 2008, 12:06']blefiras da si prebral al kaj? [/quote] napovedi se mi res ne ljub zmeri brat.... ampak komentarji so itaQ bl zgovorni....ponavad.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='nataly' post='969366' date='12. May 2008, 12:16']Saj sem se hecno izrazila...no..v mislih sem imela, da ama nič nea dam na lepotičenje in take zadeve, če slučajno bolj nobelsko oblečena, mi ziher ovratnik stoji postrani, ali pa zleze kam, da pri frizerju rečem: naredite mi frizuro, ki bo sama stala , da bo čim manj ali pa sploh nič navijanja, ko zadnjič me tako hecno postrigla, da morala z navijalkami doma letat, so crkavali od smeha(ja kakšna pa si??) in take. Torej - tule bi mi kaj levjega dobro došlo..pa nimam nič od nič v levu, pa še le ta je v 9. bajti, tak, da mu itak dol visi za videz. Bi pa imela včasih -ko pa treba nabaviti kaj pa se mi zdi brez veze, ker itak nikoli ne bom navlekla nase. Nakit mi je všeč, pol pa pozabim nanj. Šminke imam - pol pa jih v torbici vlačim in samo za orng veliki prilike pridejo name. Pol pa me vsi gledajo, ker me take ne poznajo. In blažena v službi, ker lahko v hlačah lazim in kakšno majico čez. Za ostalo kar si Marsa napisala se vse strinjam in hvala [/quote] yo, welcome. jaz tud bolj tko (razen da sem mal bl ipak necimrna.. in recimo se sminkam. drugac pa podobno, tud nc v levu, tud 9. v levu)... sam sem to sco pripisovala .. k sem tud za ene stvari bla bl 'fantovska'. sploh pa pr frizurah! okrogle in druge krtace, navijalke!!!?? ni sans! jaz si hocm umit lase in da je to to. [quote name='SaTurNina' post='969376' date='12. May 2008, 12:36']ja...ves kako cudn cutm?..v men se neki nabira(vizije, kaj bi zelela pocet zares, pol ko mi mine ze ta studentski absolventski status, oktobra ga bo konc) ampak, trpim, ker morm pocakat.,.pocutm se ujeto, zvezano, cutm da se stvari zaustavlajo zato, ker se morm prrpavlat pocas, da se mi bo lajf cist spremenu..- to sliko skos vidm, da o spet vse drugac..jst komi cakam, ker edin sprenembe so tiste k moj duh spet ozivijo..ampak morjo bit velike.. ej Marsa, sam cak, kaj pa ko bo saturn povozu Venero in Sonce in Vozel v 9.hisi...ane pol bo se bolj staliozno k bo mogu povozt se moj osebni Saturn, ki pa se ze nahaja v 10. hisi na Mcju..jebeno..bogsigavedi kaj bo[/quote] ja, te razumem, sem podobna tle... pa tud cutim spremembe zdaj. ja no, saj si ze sama napisala - studij, rast, morda se bos v kaj novega usmerila ali pa nekak napredovala (morda tud dobila kako pomoc al kaj).... uh, saturn mas na mc-ju! no ja, sej to je dobr. Pih! (jaz mam pa pluton - poleg urana) no vids, ziher bo kaksno napredovanje. morda pa tud kakega tipa spoznas/srecas, pomembnega.... lohk tud v kakem drugem smislu, ne sam ljubezenskem, ce pa to, pa lohk da bo starejsi (al pa izkusen, morda zlo avtoritativen itd)... [quote name='Aliana' post='969379' date='12. May 2008, 12:43']mi čist paše bit lepa in zrihtana in opažena pol, sam...[/quote] ja sej. [quote name='nataly' post='969383' date='12. May 2008, 13:13']Verjetno se tale lev bolj odrazi, če je v asc. Kar precej primerov poznam, ko ženske z levjim asc ne grejo iz hiše, če ni kot iz škatljice. Da o luni v levi niti ne govorim..tam že pretiravanje(ko novoletna jelka ena). Predvidevam, da je tudi zelo odvisno še od tehtnice - ta je tudi rada lepa..in pri meni v tehtnici mars in uran...ki jima dol visi za lepoto. Naš gospodič asc v tehtnici - on zgleda dobro tudi v kavbojkah, vse poravnano in tak. Po možnosti še kuka kaj bom jaz imela oblečeno, da bova usklajena kakšna sreča zanj, da ne nosim kikel [/quote] ni nujno sam to. nenazadnje je aliana tud asc tehtnica. tko da pr njej je to bl luna (vodnar), pr naju pa sco... po mojem. sicer pa poznam tehtnice, ki so blazno... hm, da ne recem celo zanikrne. [quote name='aakhut' post='969384' date='12. May 2008, 13:22'] napovedi se mi res ne ljub zmeri brat.... ampak komentarji so itaQ bl zgovorni....ponavad.... zlomk....tralala[/quote] hehe, saj vem. ja, sej jih dost sam komentarje prebere (al pa vsaj preden si jo *upajo* it prebrat ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='SaTurNina' post='969388' date='12. May 2008, 14:08']hm..Marsa..clovk vcas ne ve kwa bi reku nazaj ..na tvoje izjave [/quote] mogoche se pa trudi, de razmishljate naprej...ne nazaj zlomk....tralala [quote name='SaTurNina' post='969388' date='12. May 2008, 14:08']hm..Marsa..clovk vcas ne ve kwa bi reku nazaj ..na tvoje izjave [/quote] mogoche se pa trudi, de razmishljate naprej...ne nazaj zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='Marsa' post='969322' date='12. May 2008, 10:29'] (upam vseen da ne spet prevec komaj cakas )[/quote] Dobra. Čakam, da dva dneva mineta, pol se bo pa dalo lažje dihat, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Marsa, tnx za napoved You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='SaTurNina' post='969388' date='12. May 2008, 14:08']hm..Marsa..clovk vcas ne ve kwa bi reku nazaj ..na tvoje izjave uran pa Pluto v 10.jeboga.kako se ti to odraza?jst MaM saM SaTko pa veM da je tezko.[/quote] zakwa? ne, v 10. je sam pluton (pr men), uran je v 9. - tak stelij mam, os mc pade med konjunkcijo urana (v 9) in plutona (v 10.) tko da mam 'sam' pluton v 10. sej na nek nacin je skor mal podoben saturnu.. sam je druga vizha (in vibra ), k saturn ceni in spostuje hierarhijo in avtoritete in zna bit vztrajen, korak za korakom. pluton pa ne. [quote name='Melodie' post='969390' date='12. May 2008, 14:14']Čakam, da dva dneva mineta, pol se bo pa dalo lažje dihat, upam. [/quote] sej vem da t(k)o. pol me bos pa klela, k bos prcakovala ne vem kwa. pa bos rekla: sej sploh ni blo tok fajn. [quote name='Cookie' post='969391' date='12. May 2008, 14:22']haha, nosečnost se ti obeta [/quote] dvomim... k je saturn v igri.... (sej vem da si se hecala, sam da si ne bi kdo kej napak interpretiral oz. kej pripisoval cemu ) ~ dons se pa sama kr 'poslusam'. lepo 'po planu' grem. eno stvar naenkrat in tko, pa mi kr ratuje, ze nekak skor blazno pridna bla dons. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='SaTurNina' post='969393' date='12. May 2008, 14:25']tezko te je zgresit akhut [/quote] ampak.............blagor se onim, ki jim uspe.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Hvala za napoved začetku tedna bo naše počutje podobno kot v minulem tednu (saj bo Luno tesnil močen in precej težaven aspekt s Saturnom), tako si bomo še vedno dajali opraviti s črnogledostjo, skrbmi in dvomi in bomo le s težavo negovali in ohranili pozitivno naravnanost. .......Saturna sploh ne šmirglam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 [quote name='Marsa' post='969332' date='12. May 2008, 10:05']ceprav ne dam dosti na lase[/quote] Jaz tudi kompliciram, ko da bi sla avto kupvat, ce je treba it k frizerju, enostavno se mi zdi nepotrebna zadeva . Jaz kratkih las nimam, ker mi vse strli ke nekam, bi zivcni zlom dobivala vsakic, ko bi ogledalo srecala, vse kar naredim je, da lase operem, tule se balzam gor fliknem, ker so se mi cist izsusili in ce sem res v feelingu naredim Marsino jajcno masko. Kaksno navijanje pa se kaj druzga, kje se mi pa da . Sem pa tule glih v soboto videla eno gospo v trgovini z zelenimi navijalkami v laseh , se sploh ni dala motit [quote name='aakhut' post='969358' date='12. May 2008, 11:01']zgleda.....de bo kr hec.... zlomk....tralala[/quote] 777 [quote name='Marsa' post='969386' date='12. May 2008, 12:34']ni nujno sam to. nenazadnje je aliana tud asc tehtnica. tko da pr njej je to bl luna (vodnar), pr naju pa sco... po mojem.[/quote] Jaz tudi levinja, ASC tehtnica, da sedm cista je glavno, drugac imam pa rada kavbojke, majico in natikace , tule sem se morala zaradi sluzbe navadit na hlace in bluze, no to se gre, ampak se vseen imam kavbojke rajs , ce se mi da, se tudi drugace oblecem, ni problem, ne pocutim se nenaravno, samo bolj malkrat se mi ljubi, al mora bit pa fajn razlog . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 [quote name='Marsa' post='969396' date='12. May 2008, 14:42']sej vem da t(k)o. pol me bos pa klela, k bos prcakovala ne vem kwa. pa bos rekla: sej sploh ni blo tok fajn. [/quote] A ne, to pa ne. Samo da mene paranoja spusti pa bo vse lažje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.