čarli 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Pol sem pa jaz čisto tebi na kožo pisana. Sam leta nama delajo preglavice. :xx!: Ja, zdej ne vem, kaj ti misliš pod pravi pristni moški?Ker jaz zdej ločim moške, ki so sam za gledat in take, ki so za ponucat vsak dan. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 16. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2008 gre za obsedenost. (odg. na vprašanje v naslovu teme). Imaš velikansko srečo, da te ni prijavila policiji (zalezovanje je kaznivo dejanje).Obnašaš pa se tudi kot zalezovalec, nekateri od teh pa so nevarni! , cookie preveč španskih limonad gledala mogoče, pa kakšno zalezovanje baba zmešana, ignoriral bom tvoje komentarje, tole je pa preveč, ti si res pravi provokator, nonstop drezaš, je še v fazi pozabljenosti tako da se prosim zadrži tega, komentar je ampak zadrži take stvari, policiji bi prijavil samo človek z nizko inteligenco,sadist (kar tista punca definitivno ni) in tisti ki je imel res opravka z psihotičnimi motenimi moški ali ženskami , ne mi z kaznivimi dejanji nabijat tu, še osnov ne veš, govoriš v tri krasne ne mi pameti solit, uživaš mogoče ko te kdo napizdeva ? kaj te to vzburja na kak način, obstajajo taki ljudje, zadrži zase drugič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 čarli si našla pravega pristnega moškega?ni razlike nobene, ženske varajo ,moški varajo nazaj, moški vara ženska mu vrne, meni se je recimo bivša punca dol dala na jadranu nekje z nekim latino plestenjakom pa ji nisem zameril, še zdaj sem z njo prijatelj, in se bo pravkar poročila pazi z mojim nekdanjim sosedom in prijateljem, kako zanimivo vse skupaj, kar jest osebno ne maram je napuh pri moških in ženskah ki si celo življenje lažejo in igrajo superhimene, bolj so mi všeč bolj tihi, sramežljivi, prijazni in ne vsiljivi osebki potem bi ti bil pa jaz všeč... mirna reka bregove dere.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Čak zdej. KOMU? A meni? Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 mirna reka bregove dere....vcas se ni prevec za zanasat. * vcas pa je tud mirna in dejansko clo lohk vpliva na bregove, sam jih ne "dere", pac pa najeda in pol razjeda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 vcas se ni prevec za zanasat. * vcas pa je tud mirna in dejansko clo lohk vpliva na bregove, sam jih ne "dere", pac pa najeda in pol razjeda. Joj kok smo pikolovski danes... Čak zdej. KOMU? A meni? Se bi tud čas zate našel...sam vse hkrati pa res ne morem Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Joj kok smo pikolovski danes...a glih dons? ja ne, se mi je zazdel mal pohecat pa rada 'seciram' kaksna tale rekla.ena so v nulo, pa ce se se tok trapast pa butast pa zlajnan pa tak slisjo (recimo brez dela ni jela), ena so poglobljena, da vidis v 3 besedah vse pomene, ena pa ne delajo, ce jih mal drugac obrnes... Itd. Ce ne bi imela rada besed in ce ne bi razmisljala, ne bi... blo tko k je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 OOOOOOOO, jest sem pa že mislila, da leta niso ovira Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 a glih dons? ja ne, se mi je zazdel mal pohecat pa rada 'seciram' kaksna tale rekla.ena so v nulo, pa ce se se tok trapast pa butast pa zlajnan pa tak slisjo (recimo brez dela ni jela), ena so poglobljena, da vidis v 3 besedah vse pomene, ena pa ne delajo, ce jih mal drugac obrnes... Itd. Ce ne bi imela rada besed in ce ne bi razmisljala, ne bi... blo tko k je. MIRNA REKA BREGOVE "RAZJEDA", ANALITIČNA MARSA PA ŽIVCE "NAJEDA"!?! Torej, jaz sem uporabil superiorni kontra učinek in takoj vstavil besedico "DERE", ki je sicer anti-logična prvemu delu stavka a efektivno bolj prefinjena glede na rezultat ali produkt pomena?! Upam, da sem enostavno razložil svojo potrebo po in se pravilno odločil pri izboru ustreznega glagola?! pa se igrajva....zdaj sem ti sunkovito vrgel rokavico v obraz! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 MIRNA REKA BREGOVE "RAZJEDA", ANALITIČNA MARSA PA ŽIVCE "NAJEDA"!?! sunkovito spet razseckala, ostala na 'sunkovito', rokavico pa spregledala = prevroce (se pozim jih ne nosim ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 gre za obsedenost. (odg. na vprašanje v naslovu teme). Imaš velikansko srečo, da te ni prijavila policiji (zalezovanje je kaznivo dejanje).Obnašaš pa se tudi kot zalezovalec, nekateri od teh pa so nevarni! , cookie preveč španskih limonad gledala mogoče, pa kakšno zalezovanje baba zmešana, ignoriral bom tvoje komentarje, tole je pa preveč, ti si res pravi provokator, nonstop drezaš, je še v fazi pozabljenosti tako da se prosim zadrži tega, komentar je ampak zadrži take stvari, policiji bi prijavil samo človek z nizko inteligenco,sadist (kar tista punca definitivno ni) in tisti ki je imel res opravka z psihotičnimi motenimi moški ali ženskami , ne mi z kaznivimi dejanji nabijat tu, še osnov ne veš, govoriš v tri krasne ne mi pameti solit, uživaš mogoče ko te kdo napizdeva ? kaj te to vzburja na kak način, obstajajo taki ljudje, zadrži zase drugič!Dragec, če nisi opazil, naj ti prišepnem, tukaj je forum. In lahko klatim kakršnekoli jaz hočem in točno takrat, ko meni paše. Vidim pa, da sem zopet zadela žebljico na glavico, saj ti žolč besa kar čez ekran seka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 21. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2008 olč besa kar čez ekran seka hehe ok maš že svoj prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.