Skoči na vsebino

Party 21. septembra

Mitja

Recommended Posts

*Pojdite na konec teme*

Hojla

obvescava, da Lunin net organizira spoznavni piknik, ki se bo zgodil 21. septembra v kampu ob Kolpi. Ker se se dogovarjamo z lastnikom zaenkrat sporocava le potrjene novice:

1. Piknik je moznost, da se obiskovalci srecamo.

2. V kampu bo tudi mogoce prespati, ce boste prinesli sotore in spalne vrece.

3. Za hrano in pijaco poskrbi vsak sam. Mozno je zakuriti ogenj in peci ali kuhati.

4. Voda in WC-ji bodo.

5. Dogovarjamo se za mozne dodatne aktivnosti - za doplacilo (colnarjenje po Kolpi, treking z obiskom delujocega mlina, obisk izvira vode vecne mladosti, obisk jame Kobiljace)

6. Za ceno se ne vemo, verjetno bo celo zastonj ali pa bomo pobirali simbolicne prispevke za najem prostora.

To je zaenkrat to, ko zvem vec, javim na tem mestu.

Administrator

Mitja
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sedaj imamo podrobnejse podatke o tem, kaj se bo dogajalo na pikniku.

Zbirati se zacnemo 21. septembra po 11. uri v Srednjih Radencih 2, pet kilometrov iz Starega trga v smeri proti Vinici (poglej zemljevid). Dodatne informacije si oglejte TUKAJ.

To je kamp prostor (za parkiranje je poskrbljeno), kjer je mozno tudi kampiranje (prinesite sotore in spalne vrece). Seveda lahko pridete tudi samo za en dan (v nedeljo bomo tam do 18h).

Poskrbeli bomo za glasbo in vecerne ognje (prinesite svoje instrumente). Prav tako bomo imeli WC-je, umivalnico, hladilnik za hlajenje pijace in pa zar, kjer bomo lahko pekli. Hrano in pijaco prinesite s seboj. Ker temperature niso visoke, prinesite dovolj toplih oblacil.

Cena je 200 SIT po osebi za 1 dan in 500 SIT po osebi za nocitev (turisticna taxa je vsteta). Ves denar gre za poravnavo stroskov.

Poleg tega se lahko z doplacilom udelezite tudi ene od aktivnosti, ki jo organizira Kolpa Adventures:

1. Colnarjenje po Kolpi - rafting (3.000 SIT/osebo), traja cca. 3-4 ure

2. Treking (voden pohod) na Radensko steno (razgledna tocka), Radenski kal in strelisce (600 SIT/osebo), traja cca. 2-3 uri

3. Treking (voden pohod) ob Kolpi (izvir Trpotec-voda vecne mladosti, ogled se edinega delujocega mlina na Kolpi, ogled jame Kobiljace, najdaljse belokranjske kraske jame (1.000 SIT/osebo), traja cca. 3-4 ure

To je to. Svoje komentarje, zelje, vprasanja lahko objavite tu spodaj ali pa NAM PISITE.

Mitja

No ja nisem vec tako preprican da pridem, hm, problem je prevoz, zgleda kot vedno... ce dobim prevoz sem tam.

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z malo sreče pridem. Z malček več sreče pa bo šla z menoj še Alenka in mogoče Meta - 2 osebici, ki sicer nista registrirani na forumu, ga pa občasno prebirata. Itak jima je zelo všečen! :)

Jutri bom vedela bolj točno... Vkolikor bom šla za oba dneva, lahko peljem še koga. Prostora dovolj... ;)

Imejte se krasno! :)

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

Heeeej vsi!! ;>)

Hvala za vas odziv!

Se opravicujem, ker sva samo takole suhoparno obvestila in nisem nic odgovarjala.

Sem/sva v taki strasni guzvi, da se ven ne vidim/va - zato sva dala obvestilo cimprej zato, da boste vedeli, da nas poletni dogovor o luninem partyju na zadnjo poletno polno luno drzi.

Skratka - vabljeni ste VSI!

Prijatelji, prijatelji prijateljev... itd.

Najbolj je pomembna dobra volja.

Lahko si priredite svoj piknik ali druzenje znotraj piknika Luninega neta.

Lahko povabite svoje prijatelje, vse, ki simpatizirajo z idejami, ki jih siri Lunin net, ne bo pa to kaksno astrolosko druzenje.

Zastavljeno je precej neambiciozno - gre predvsem za to, da bi se vsi dobro pocutili.

V zacetku, ko se zadeve se niso kristalizirale, smo pac imeli sirso vizijo (ki jo bomo uresnicili pac drugic, ko bo cas zrel). Tako smo tudi omenjali obseznejsi event, vec ljudi, organizirane prevoze itd...

Glede na zanimanje, ki pa se ni merilo ravno v tisoce ;), je zdaj zadeva zastavljena, kot je.

Vzemite to kot idealno priloznost za obisk Kolpe (sama se nisem bila tam in zdaj komaj cakam) in prijetno druzenje.

Ker je to dalec (prav tako dalec bi tudi bila dolina Soce ali obala), je moznost sotorjenja.

Morda ste nekateri v dvomih, ker so noci ze zelo mrzle, prav tako jutra.

Ja. Tudi sama ne maram mraza. A ce ga pricakujes in se primerno opremis, mislim, da ne bi smel biti problem. Saj je se poletje!!! ;)

Pravzaprav - zadnji poletni vikend!

Lunin net bo poskrbel za fajn druzenje, za nekaj pijace in jedace, za skromno muzkico...

Dobrodosli pa so vsi prispevki v obliki hrane in pijace.

Morda vsakdo, ki se mu da, ce se mu da, ce ima cas, ce ima moznost in priloznost, pripravi nekaj, kar on dobro pripravlja, kar ima doma ipd.

Lahko pa prinese samo oglje. Ali pa zelo velik lonec. Ali pa kruh.

Ali pa samo sebe in svojo dobro voljo.

Najbrz se bomo sproti se kaj dogovorili, kaj bo kdo prispeval itd...

Ce ima kdo se kaksno vprasanje, pripombo..., lahko vprasa sem ali prek maila.

Skratka - upam, da se vidimo v cimvecjem stevilu - da se bomo imeli cimbolj fajn - vreme ne bi smelo biti problem... ;))

Vseeeeeeno pa note:

V primeru par kapljic se ne bomo pustili motit.

V primeru prekle padajo z neba pa zal zur odpade.

In se nekaj - ali ni to dbest priloznost za "Skupinsko meditacijo" direkt, v trenutku, na samem placu, v samem jedru... ;~>

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm kaksna kriza bom moral fehtat, atija ali pa mamico, da me bosta peljala, (izpit dobim sele 26.9 huh par dni prepozno)) skupinske meditacije pac ne gre zamuditi, sicer pa zgleda da bo to kot vcasih (pridno sem kampiral s taborniki), lahko prinesem kruh, lako tudi gor skuham shpagete, ceprav nevem kako bo to slo izven kuhinje, hehe... Me kdo vzame v sotor? Seveda ce ni dezja bi lahko pa tudi na prostem spali. In zakaj mi nekaj pravi da bo dez? upam da bo ognjena luna vzdrzala in se ne dala vodi.

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kak predlog, kaj prinesti, bi mi prišel prav, če je možno ob priliki...?

Aja, kako pecivo tudi pride v poštev? ---> Moja soseda peče hudo dobro pecivo... :))

Hvala! :)

Cmoka,

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

Hojla!

Strelka - skoda, ker te ne bo. Taksni pozitivci so vedno dobrodosli.

Pa drugic. ;)

Vanja - upam, da bos lahko prisla in to cimprej in to ne prevec zmatrana (ker bos pej delala) - vendar se bos najbrz prav kmalu potem fino sprostila. ;)

El Nino - mislim, da taksno planiranje (v lastni reziji) ni najbolj preudarno in smotrno. ;~>

Free - upam, da se vidimo...

Suzi - lepo, ko si pripravljena se koga vzeti v avto in upam, da se bos/te res lahko kako dogovorili, da bo cimbolj smooth za vse. Seveda so tvoji prijatelji tudi dobrodosli.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja - Suzy - tistole sem pa spregledala.

Ja, jasno - pecivo, vse, kar se spomnis, da je fino prigrizniti in popiti.

Ce kdo pece dbest pecivo, piskote, kruh... in se mu seveda da ukvarjati, naj prinese.

Ponavadi je na taksnih zurih takole - vsak pac prinese, kar lahko, ce lahko - ce ima cas kaj pripravljati.

Ce pa ne, pa lahko prinese kruh, sadje, krompir etc...

Zelo dobrodosel bi bil kaksen vecji lonec (ali seveda se raje vec).

Pa morda velika deska za seckanje (sama nimam tako velike).

Tam je namrec velik zar in bomo lahko tudi pekli oz. kuhali.

Lahko kdo prinese tudi oglje.

Midva bova najbrz prinesla kaksno gajbo piva, par litrov vina, cebulo, krompir, paradiznik...

Ceprav bodo vecinoma obiskovalci piknika pretezno vegetarijansko usmerjeni, bova vseeno priskrbela tudi nekaj mesa - za mesojede, otroke etc.

Imam namen prinesti kaksne sejtane ali tofuje in podobno in morda spacati kaksno corbo.

Mislila sem, da bi kuhala joto (moja specialiteta ;)), pa mi nekako ne disi ;) v zaprtem avtu voziti zelja prevec. :)

Morda pa pripravim kaksno makaronovo ali rizevo solato, morda kdo pripravi krompirjevo (poceni, simple..).

Lahko prinesete grozdje, vino, jabolka, domace dobrote....

Otroci so tudi vabljeni in zazeleni - vendar vsakdo sam skrbi za svoje.

LN ne prevzame odgovornosti za udelezence piknika.

Torej ne bi rada poslusala ocitkov, ces, zdaj smo se pa prehladili.

Ce boste prenocili, poskrbite za primerno "opremo" - sotor, deke ipd. - in primerno se oblecite.

Nasvet - tudi zase, predvsem pa za otroke, prinesite dodatna oblacila - poleg toplih. Npr. dvoje hlac, dvoje cevljev itd.

Tam je voda, morda se zmocis, pades notri - potem pa se res lahko kdo prehladi.

Sama misliva na vsak nacin priti s Timom - vendar nekaj smrka - in v primeru, da bi se mu poslabsalo, ga bom pac morala pustiti pri babici ali pri sorodnici-frendici.

Imava pa v planu tudi otrosko druzbo.

Prav tako sva tudi midva povabila nekaj najinih prijateljev, s katerimi smo ze veckrat bili na podobnih piknikih - vendar jih veliko, zal, ne more priti.

seveda - zadnji poletni vikend.

Vsekakor - kolikorkoli nas ze bo, zelim in upam, da bi nam bilo cimbolj lepo.

Marsa

Picasso

El Nino - Free pravi, da ima se prostor v sotoru.

Mislim, da bi moral to biti se najmanjsi problem.

Mislim, da je najvecji problem prevoz.

Ena varianta je s prevozem, bo pa to sporocil Mitja, ki bolj ve, kako in kaj.

Marsa

Picasso

Se kaj mi pride na misel...

Ce zelite ustvarjati (bo primerno obdobjece), lahko prinesete s sabo kakrsnekoli pripomocke, poleg glasbenih instrumentov.

Mocno upam, da bodo prisli nekateri od mojih dobrih prijateljev in prinesli s sabo svoje instrumente, bobencke, didze itd...

Profesionalnega ozvocenja ne bo, bo pa (poleg glasbe v zivo, ce bo, odvisno od vseh, ce bomo prinesli instrumente in ce jih bomo, ce bomo igrali) CD player in dosti dobre glasbe.

Se mi zdi, da bo vsega dovolj in vse tocno tako kot mora biti.

Kaj pa si zelim?

Nekaj pa si res zelim.

Ce ima kdo moznost, ce poseduje, ce lahko zrihta... skratka, zelim si, da bi kdo prinesel kaksno litrico kaksnega res dobrega, suhega, domacega crnega vina. (*zadnje cajte mi pase vino, ki je cisto suho, niti malo kislo, nic sladko - npr. prava dobra metliska crnina mi je okej... ali npr. hvarksi plavac, ki pa smo vsega zal ze popili. Mora biti tako, da tudi ce pijes bevando 50:50, da se se cuti okus, samo da je blagi ucinek).

Sem pa "narocila"! ;)))

*Sugestijica:

ker pijeva samo crno vino, bova najbrz v vecji meri prinesla tega - ce imate drugacne zelje/okuse/potrebe, si, v primeru posebniih zelja, prinesite zazeleno s sabo.

Marsa

Picasso

Hm, hm, vremenska napoved pravi da bojo cez vikend "vile padale z neba, ze jutri bo vecino slovenije namocilo, v petek kar vso, v soboto pa se bo samo se stopnjevalo, heh najbrz zaradi polne lune, naprej se nisem dobil napovedi, ima kdo kaksno boljso vremensko sliko:)?

Jupi, torej "free", ce mas plac se zame sva pol zmenjena?

prevoz pa nekako mam, pelje mama, al tata.....

Aries-Libra-Scorpio

No, bom pa še jaz pristavila svoj lonček tule.

ŽELENIŠKI prevoz do Črnomlja

Prejle sem klicala na informacije na Slovenskih železnicah

in izvedela, da je edini vlak, ki pelje v soboto iz LJ za Črnomelj

spodaj navedeni z odhodom iz Ljubljane ob 9:28.

Moram vam povedati da vožnja z vlakom sploh ni napačna,

je udobno, "komot", pa še ob sobotah so vlaki bolj kot ne prazni.

Pa prav zabavno je lahko na vlaku res!

Za nazaj v LJ pa v soboto popoldne ni vlaka.

Postaja icon_smile.gifPrihod - Odhod

Ljubljana icon_smile.gif 09:28

Ljubljana Rakovnik icon_smile.gif09:34 09:34

Škofljica icon_smile.gif09:41 09:41

Grosuplje icon_smile.gif09:52 09:52

Mlačevo icon_smile.gif09:56 09:56

Žalna icon_smile.gif09:59 10:00

Višnja Gora icon_smile.gif10:05 10:05

Ivančna Gorica icon_smile.gif10:11 10:12

Radohova vas icon_smile.gif10:18 10:19

Gaber icon_smile.gif10:23 10:23

Šentlovrenc icon_smile.gif10:26 10:26

Velika Loka icon_smile.gif10:30 10:30

Štefan icon_smile.gif10:33 10:34

Trebnje icon_smile.gif10:36 10:37

Mirna Peč icon_smile.gif10:47 10:47

Novo mesto icon_smile.gif10:57 10:59

Novo mesto center icon_smile.gif11:01 11:01

Novo mesto Kandija icon_smile.gif11:03 11:03

Birčna vas icon_smile.gif11:09 11:10

Uršna sela icon_smile.gif11:17 11:17

Rožni Dol icon_smile.gif11:23 11:23

Semič icon_smile.gif11:29 11:30

Otovec icon_smile.gif11:36 11:37

Črnomeljicon_smile.gif 11:41 IZSTOP icon_smile_approve.gif

Cena vozovnice v eno smer od Ljubljane do Črnomlja je 1.150 SIT,

icon_smile_approve.gif če je organizirana skupina - v okviru kakšne firme, društva (žig + podpis + seznam potnikov)

potrebno je najmanj 6 ljudi, pa je 20% popusta,

icon_smile_approve.gif otroci do 12. leta imajo 50% popust,

icon_smile_approve.gif študenti pa ob predložitvi potrdila o vpisu in izkaznice, ki jo dobijo na SŽ, pa 30% popust.

AVTOBUSNI PREVOZ

Avtobusa za Črnomelj pa SPLOH NI icon_smile_sad.gif

Elena

Helena

Fino, ker ste se odzvali.

El Nino - ja, naenkrat me jih ful strasi s tem vremenom...

Na to pac nimamo vpliva in se moramo pac prepustiti.

Ce bo lilo, seveda vse skupaj odpade.

Upam pa, da ne bo in da bo slo vse skupaj skozi.

Aquarius - kul - skoda samo, ker te ne bo ze v soboto...

Za vino - itak, dbest - sem bila prav posebej zahtevna... ;))

Saj mi je tudi refosk vsec in tudi merlot (ceprav je malo tezji), vcasih mi posebej sede tudi Teran.

Zdaj imam tako obdobje, da mi pase bolj tako.... suho in tako...

Nisem pa seveda nikakrsen ekspert - pojma nimam, v bistvu - samo vem, kaj mi je vsec. :))

Belega pa res sploh ne pijem. Niti izjemoma (vcasih smo kdaj pa kdaj popili Janezevca... Tudi na Muskat sem sizila vcasih, a mi ne pase pravzaprav nic sladkega vec. Razen prosek (a ne ta iz trgovine, sirupast in (pre)sladek).

Blabla... skratka - vsako vino, vse... bo dobrodoslo in zazeljeno. :)

Elena - tenx za izcrpno porocilo o voznem redu vlakov! :)

Upam, da se vidimo! ;)

Seveda - voznja z vlakom je prav kul - le da je zoprno, ker ni direktnega. A od tam (Crnomelj) se bomo ze organizirali.

Nekateri pa se bodo organizirali ze v Lj (ali odkoder prihajajo, ce jih je vec).

Res zgleda nekam tmurno.... :|

Bomo videli....

Marsa

Picasso

Sploh ni važno vreme, jaz mislim, da se bo že "porihtalo".

Eno čudovito pesem poznam, kjer gre nekako takole:

"Why worry?... There will be sunshine after rain! icon_smile.gif So, why worry now..."

Pomembno je to, da se vidimo, sigurno je tam kje tudi

kak prostor pod streho, če dežuje, vendar mislim, da je najbolje

če se enostavno prepustimo in verjamemo, da nam bo tudi vreme naklonjeno.

Sama sem organizirala večkrat podobna srečanja, pa enostavno kar gre,

tudi, če dežuje.

Upam, da se vidimo, želim si priti...

Verjamem, da icon_smile.gif BO!

Elena

Helena

Saj, Elena... :))

Ravno zato pa nekako nocem prevec pozornosti posvecati vremenu, oz. tocneje, pricakovanju vremena in strahu pred vremenom...

Imam odstekane izkusnje z vremenom, pa nocem prevec nakladati, da se mi ne bi kaj mascevalo... ;)

Imam pa tudi sama podobno mnenje o vremenu kot ti... Se prepustim, se mi ne da, da bi me to vznemirjalo, ker imam nekako rada vreme.

Vsako ima svoj car. Imam rada tudi dez in nekoc smo nek piknik -oz. kar dva sem se zdajle spomnila- v celoti preziveli pod ozkim mostom in je bilo zelo fajn in posebno dozivetje, vseeno pa to ni cisto navaden piknik in bi morda vseeno bila malo bolj zahtevna, pa tudi prakticna... :)

kajti poleti dez nic ne moti - ce pa te ornk namoci zdajle, pa je zoprno... In ce zunaj blazno uliva, si najbrz ne zelis zelo navduseno v naravo, k reki. :)))))

Marsa

Picasso

Tocno ja, kjer je marsa je sonce:), dobr, hehe vile so tudi ze nehale padat z neba, vsaj v Ajdovscini, pridem enkrat v soboto, Hm ni mi sicer cisto jasno kdaj, ampak tam okrog dveh, treh morda kar takoj ob 11. aja se nekaj kje je ta kamp?, ima kaksno tablo, pise gor, kamp ta pa ta, ob cesti, se pravi 5km proti vinici z radencev, kako se klice kamp??? (saj najbrz kje pise ampak ta trenutek ne vem kje)

Aries-Libra-Scorpio

El Nino - po pravici povedano, v bistvu ne vem se... :|

Ampak tako kot vedno - za nosom, pa direktno uletimo. ;)

Ampak saj je nek zemljevid tamle, pa telefonske pa info, tako najine kot tudi od lastnika kampa (ki je zelo prijazen in ustrezljiv in mi je vsec tak nacin - takoj so odgovorili na maile, ponudba je okej in sem imela ze takoj dober filing ;))

Marsa

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...