Marsa 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Skratka - se enkrat - na dnu prejsnje strani so telefonske stevilke najinih mobilnih telefonov, prav tako pa je tam zemljevid. Ce kdo jutri popoldne ali v soboto ne bo imel moznosti mailanja oz. interneta, naj poklice po telefonu. Jaz grem jutri v nabavko in kupim pivo, nekaj vina, paradiznik icon_smile_evil.gif, papriko, cebulo, krompir, nekaj kruha... pa kar me se pici, ko zagledam.S sabo bom imela hudega olivca direkt s Hvara, jabolcni kis iz kostanjevice, prav tako nekaj zacimb. Hoceva, da bi se vsakdo zabaval kot si sam predstavlja in mu je fajn. Ce hoces organiziran izlet, okej - imas moznost.Ce hoces mir - imel ga bos.Ce hoces se pogovarjat, se bos nedvomno lahko. Skratka - nic obvezujocega.Instrumenti smo ze parkrat rekli - so zazeleni. Ce pa se najbolje pocutite, da mirujete na tak nacin, da npr. v kul okolju berete knjigo, si prinesite pac to. Ker prisegam na spontanost, tezko zdaj sploh povem, kako si vse skupaj predstavljam.Ampak seveda predstavljam si kul... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Hm, jaz doma počivam, staknila sem pljučnico....icon_smile_sad.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Oh, Cat! Pa kar pljucnico!?Socustvujem s tabo in skoda, ker je tako - prvic zato, ker si sploh zbolela, in drugic zato, ker ne bos mogla priti. Pa drugic, a ne? icon_smile_wink.gifPa cimprej se pocajtaj! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 ... zdaj me na vsakem koraku "strasijo" in spravljajo v slabo voljo s tem vremenom...Kaj naj recem... kar "cakam" in se prepuscam...Ker - kaj pa naj? ;>) Se vedno torej velja.Party bo, tudi ce bo vreme muhasto - saj Luna je tudi muhasta in jaz sem prav tako muhasta - ker - saj gre za Lunin party... In tudi ce bo vreme tecno in zatezeno - to je vse okej in normalno.Ce pa bo lilo, lilo in lilo in namocevalo, pa seveda party pac odpade, saj gre za lunin in ne podvodni ali namakalni party. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 quote:Hm, hm, vremenska napoved pravi da bojo cez vikend "vile padale z neba, ze jutri bo vecino slovenije namocilo, v petek kar vso, v soboto pa se bo samo se stopnjevalo, heh najbrz zaradi polne lune, naprej se nisem dobil napovedi, ima kdo kaksno boljso vremensko sliko:)? Jupi, torej "free", ce mas plac se zame sva pol zmenjena?prevoz pa nekako mam, pelje mama, al tata..... Aries-Libra-Scorpioja, cool!! mam plac v sotoru.spalke nimam, vzamem deke in za oblect.sem iz lj. kaj pa ti?mail me at 2@royal-emails.com,da se dogovoriva podrobneje, prosim. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Nekateri ste pisali na e-mail in predlagali, naj vsekakor dava obvestilo se danes, ali party bo ali ne.Taksno obvestilo je na mestu pricakovati, vendar zatrditi pa tega ne morem.Ce me vprasas zdajle, ko to pisem, party seveda bo. Ce bo takole, kot je danes (v Lj) - malo oblacno etc., nic hudega.Ce pa bo ze danes npr. zacelo dezevati in bo tako po vsej Sloveniji (ko bomo npr. spremljali porocila), bo to pomenilo vsaj, da bo jutri vse razmoceno in vlazno in potem najverjetneje tudi mrzlo. To bomo v bistvu zagotovo vedeli sele danes zvecer oz. jutri zjutraj.. Tako si izpisite najine mobije in vse info, da ne boste zastonj rinili - ce ne boste imeli moznosti na net in preverjati. Vsako spremembo oz. novo obvestilo pa bova sproti objavila se tule. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Žal sem odsotna za vikend, zato vam vsem skupaj želim krasen piknik,čimveč pozitivnega druženja, oz.vsak naj dela kar mu paše,upam,da bo verjetno,če ne prej pa pomladi kakšna ponovitev srečanja.Sicer pa druženje tle gor še vedno ostaja.Z mislijo bom z vami. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Hm, glede na to kako se je sedaj ulilo, z neba, hm mislim, da ce bo tako lilo se drugje po sloveniji lahko stvar mirno preklicemo. in se zmenimo raje en teden kasneje, kakor koli, slovenija je malo prevec namocena zame:( pa drugic... Aries-Libra-Scorpio Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Dobro potem pa pridem tudi če bo lilo ! Prinesla bom tudi nekaj kruha,piščanca za pečt-vsi nismo veget.,olje,solato oprano strebljeno,skledo,posodim nam nekaj žlic,nekaj paprike,čebulo,tudi krompir, najraje skuhala golaž samo krožniki so problem-razen če bomo jedli iz plastičnih,ja tako bom naredila. ČAO !! Vanja !! nekaj brez-alko za pit še,malo vina..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 VANJA!!!Narobe - ce bo lilo, odpade!Kje si ti videla to? kako si to prebrala...Samo rekla sem, ce bo muhasto in ce NE bo namoceno in da bomo zagotovo videli sele zvecer ali jutri, da ne BO KDO ZASTONJ RINIL!!! ! Zdaj pa si najbrz sla ze domov... Upam no, da ne bo lilo. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 quote:v ljubljani je prav lep dan!!niti kapljice dezja. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Hojla vsi! Sva v precej zoprni in zapleteni situaciji.namrec - nekako nam jo hoce zagosti tole vreme, poleg tega pa ste pravzaprav kar mnozicno javili, da morda oz. najverjetneje sploh ne pridete. Ne bi rada, da bi se kdo zastonj pojavil tam in nas potem klel, po drugi strani pa se mi zdi nesmiselno lazit, ce na primer ze, ko se odpravim od doma, totalno lije.Ker smo odvisni od vremena, se lahko prepustimo le temu, da se na licu mesta prepricamo, edino, kar je mozno se ravnati prej, pa je priblizno ravnanje po vremenskih napovedih - te pa so slabe.res je, da ni nujno, da bi se uresnicile (saj se je tudi govorilo, da bo septeembra strasno vroce), vendar vseeno - kaze nic kaj lepo, zdaj pa celo El Nino javlja, da v Ajdiovscini dezuje.kar pa spet ne pomeni, da dezuje tudi na Kolpi in da bo dezevalo jutri. Vendar - veliko jih ne more priti - nekateri so/ste zboleli....Nekateri predlagajo, da odpovemo, prestavimo...To bi morda bilo se najboljse...Vendar - nekateri pa so ze potrdili svoj obisk... Oh, oh... Ne kaze drugega kot prepustiti se sedaj. Upam, da boste tolk', da boste vsaj klicali, predno se boste odpravili na pot - v primeru slabega vremena. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Res je, Free - v LJ pa je prav zdaj simpaticno posijalo sonce... Zoprno je, ker nocem ful nabavljati, ce potem ne bo nic, da mi ne zgnije in ne splesni vse... )))))) (*kar se je seveda tudi ze kdaj zgodilo, pa so me hecali, da me bodo prijavili na ministrstvo, da gojim organizme za pedenanje bojnih strupov! - nekoc sem "vzgojila" fantasticno oranzno fluorescentno plesen! ))))))))) Hehe, da ne odzenem koga s plesnivimi idejami... ))))Hecno je biti - takole v negotovosti... Ker pocitnic in podobnega nikoli ne planirava in greva na "primeren trenutek v casu in prostoru", sem zdaj nekako prvic v taki situaciji, da je cisto odvisno samo od enega zunanjega dejavnika. vendar pocutim pa se ne zamorjeno, vendar nekako hecno, nenavadno. Takega obcutka se ne poznam... Kot - v bistvu se moras nekaj odlociti, vendar pa se seveda ne mores. Ker "cakas", da bos itak videl, kako bo jutri. Trapasto. Ker pa ne gre samo zame, tukaj se nekaj gremo zdaj, je... malo nervozno tudi. Zdaj, sproti, pa je postalo oblacno... Da ne nalagam v toku misli in asociacij se naprej, zakljucujem: Upam, da imate vsi, ki imate namen priti, dostop do interneta in/ali mobilne telefone. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Kot kaze, LN party jutri odpade. icon_smile_sad.gif Medtem sva namrec govorila tudi ze s Tinetom, lastnikom tega kampa, ki pa pravi, da danasnja scena ni videti prevec ugodno, da se obeta se kaj hujsega, da je Kolpa narasla in se pomesala in je videti tudi umazana, tako da nam pravzaprav tudi on sugerira oz. svetuje, naj zur odpovemo oz. prestavimo. Tako da - ne upava si sprejeti odgovornosti in zbobnati ljudi tja, ker ne samo, da je napoved slaba, lahko pogledam tudi v nebo in si predstavljam priblizno sceno, ki sledi. Medtem me klicejo in dobivam maile z vecih koncev po Sloveniji, da je vreme nikakvo in ponekod je ze zacelo dezevati. Torej je najbolj ziher napoved o jutrisnjem pikniku ta, da ga je najbolje odpovedati, prestaviti... Ce ima kdo, ki tole vidi, moznost in priloznost obvestiti tiste, ki nimajo interneta, da zur pac tako odpade, bi to lepo prosila.Mislim predvsem na Vanjo, ki ima namen priti.... medtem me je Vanja ze poklicala in je ze obvescena... Zelo nama je zal, da zur odpade, vendar nima smisla; ce te npr. dez preseneti na samem mestu, ko si ze tam, je to dodatna popestritev... Ce pa se ze ves teden nekako dvomi, vse bolj in bolj pa tudi ze ve oz. vidi, sklepa... kaksno bo vreme, nima smisla siliti z glavo skozi zid. ******************* Ce gre vse to nekako cudezno cez noc mimo, ce bo jutri nepreklicno lepo, in ce nama taksne razmere tam potrdi tudi Tine, se morda vseeno se lahko kaj v hipu spremeni.V tem primeru bova zjutraj na tem mestu obvestila.V vsakem primeru pa se seveda se javiva v zvezi s tem. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Marsa in vsi ostali "lunini" prijatelji No, bom pa povedala mojo izkušnjo. Letos 11. maja sem nameravala organizirati srečanje našega 8. e razreda. No, lepo pošljem vabila na 28 naslovov z razrednikom vred. v vabilu jasno in razločno napišem, naj se javijo po telefonu, ali pridejo ali ne. No, do ponedeljka, 6. 5. 20002, se mi je javilo, reci in piši 9 ljudi od 28, od tega jih je 6 potrdilo udeležbo, 3 pa so rekli, da ravno takrat ne morejo. No, in ko sem videla tako "množičen" odziv sem bila resnično icon_smile_sad.gif, da bi bila slika še bolj pestra, pa mi pove sodelavka, da sem vabljena na njen predporočni piknik, točno 11. 5. Potem pa res nisem vedela, kaj bi. Tam tako majhen odziv, gostišče v Sevnici rezervirano, predporočnega piknika pa seveda tudi nisem hotela zamuditi. No, potem pa mi namigne bodoča nevesta, zakaj ne prestaviš na 18. 6., en teden kasneje. In res. Klicala sem vseh 28 ljudi, ne me vprašat, kako sem dobila vse številke icon_smile_question.gif, (ena sošolka je celo v Rimu nuna in sem se morala kar pošteno po Italijansko matrat, da sem prišla do nje) in jih dobila 25, 3 osebki pa itak nikdar ne pridejo in jih seveda tudi nisem uspela dobiti. Tako mi je uspelo dobiti vseh 25 "ex" sošolcev. Povedala sem jim, da je srečanje za en teden prestavljeno, v gostišču, pa so tudi imeli še prostor en teden kasneje, tako, da je vabilo v celoti veljalo, le, da je bila razlika v datumu. No, in dobila sem 22 kandidatov vključno z našim razrednikom, ki ni še nikoli po osnovni šoli prišel na tako srečanje, tole pa je bilo 5. po vrsti, saj je imel vedno obveznosti, tako da je še on to potrdil in sošolci so bili resnično zadovoljni, ko so zvedeli, da tudi on pride, najbolj pa jaz. icon_smile.gif No in imeli smo se resnično icon_smile_cool.gif, vse skupaj je trajalo do 3. ure zjutraj in vsi so dejali, da pa je bilo tokrat "the best". Potem pa pravi naš Izi, ki je tudi oven po horoskopu z ascendentom v Levu, pa še astrologija ga je včasih full zanimala, ampak to sem izvedela šele na tem srečanju, da če ne bi bilo mene teh srečanj itak ne bi bilo in da pač je tko, da eden mora tako stvar vleči naprej, drugače se ne zgodi nič. Res je tko, vsi bi full prišli, ampak, da bi se spravil kdo organizirati pa ne, in tisti ponedeljek 6.5. sem bila resnično jezna, saj se mi je javilo samo 9 ljudi, no sej potem na srečanju sem jim pa itak napela, da če že človek organizira, se trudi, kliče, piše vabila..., je pa res vsaj toliko vredno, da zavrtijo telefon in izdahnejo svoj DA ali pa NE. In so me poslušali, potem pa v smeh. Na koncu sem jih pa rekla, da če hočejo, da še organiziram ta srečanja v bodoče, nej bodo vsaj toliko fer in pokličejo... Sej ne rabim hvale, pa tudi ni mi žal stroškov telefona, znamk..., samo da so fer. In vsi so to sprejeli z icon_smile_approve.gif. Skratka, en teden kasneje smo se imeli čudovito, en teden prej pa bi bilo samo 6 ljudi in se mi je zdelo škoda, da če že enkrat organiziraš kaj takega, naj bo tko kot se spodobi. Toliko! Marsa! Če jutri odpade, kot sem prebrala, potem je že tko prav. Verjamem, da bo naslednjič prišlo več ljudi, pa še za vreme se nam ne bo treba bati ali bo ali ne bo. Tudi oktobrske sobote so lahko zelo lepe in tople. Elena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Elena - hvala za razumevanje in za vecno pozitivno naravnanost s tvoje strani. Saj - tako tudi sama razmisljam - se prepustim, do konca verjamem, vztrajam, toda sem pa tudi prakticna... Glej glej - ravno ta moment je tule v Lj (oz. natancno tu pri meni, kajti danes je baje v LJ ze malo dezevalo, vendar ne na mojih koncih) - prvic zagrmelo malo glasneje...Prijateljica me je klicala, da sta mislili priti s prijateljico iz Celja, da pa jo je ta klicala in rekla, da je tam bilo celo neurje - ce sem prav razumela - vsekakor pa je vsaj dezevalo... El Nino pravi, da je tudi v Ajdovscini dezevalo, tako se je ocitno res pripravljalo in se bo tudi sirilo... Kakorkoli - je ze prav tako...Morda bi bil lunin party, pa se na polno luno, pa se taksno - preprosto prevec - pa da se ne povzroci kaksnega vesoljnega potopa, se bomo plemenito umaknili oz. ostali doma. icon_smile_wink.gif - pa drugic... Ja - oktobri so lepi, pa tudi prihod poletja je gud, ce ne prej... Mislim za tako vecjo stvar... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jupi 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Hojla Mitja in Marsa!Vidim da sta se pokonc!icon_smile_clown.gifMerkur se vedno posilja svoje "icon_smile_evil.gifke" naokoli.Marsa - se en dokaz da nic kar se zmenes ob tem casu ko je Merkur potuje nazaj ne bo uspelo. Sem vedla da bo tako na zalost - ceprav sem vas hotela vse presenetit. Skoda.icon_smile_sad.gifkaksen shit od vremena.Jupi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 ze vem, naslednji datum, 21. marec:) sicer nevem ce je polna luna, ops grem cekirat, luna v skorpijonu, idealno za izivat sreco, seveda lahko gremo tudi ko je dan najkrajsi, in ne na enakonocje, torej 22.12, mm luna v levu, kaj pravite na to, mogoce bo malo mrzlo:( eh, bom pustil izbiro datuma "visjim" silam.... Aries-Libra-Scorpio Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 quote:Sej bi se lahko dobili tudi nekje v kaksnem drugem placupod streho. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Hojla! Ja - Lunin party definitivno odpade - danes, 21. septembra. :|Je ze v redu tako - bolje je, da se ze zdaj ve, kot da bi nas kaj negativno presenetilo, ko bi ze bili tam. Jupi - ja, res je, tudi sama sem to seveda pricakovala (pa niti ni bila kaksna posebna neznanka to nikomur, kdor je spremljal porocila in seveda tudi pogledal kdaj pa kdaj v nebo) in sem nekaj napovedovala celo poplave - tako nas to seveda ni niti presenetilo niti strlo. )Vreme pa je bolj odvisno od Lune kot od Merkurja, tako da mislim, da celo nima nevemkoliko prstov zraven ravno tale Merkur (razen da pac odpade nekaj)- sama sem to pripisala predvsem luni.Smo se pa kdaj ze kaj pomembnejsega menili - in tudi izpeljali - tudi ko je bil Merkur retro. Tako da - tudi to se da.Na vreme pa pac nimamo vpliva. A nic hudega - saj imamo internet in nihce ne bo zastonj lazil.Zmenili se bomo pac drugic. ) El Nino - sem precej skepticna do lepih vikendov se kaksnih..Mislim, da je navadno potem tako, da ima po eno ali vec tedenskem namakanju in ohlajanju sonce potem le se bore malo moci, tako da pravzaprav dvomim, da bo to se izvedljivo letos - vendar se seveda pustim presenetiti. Prezivite vsi skupaj cimbolj lepo soboto... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 quote:Sej bi se lahko dobili tudi nekje v kaksnem drugem placupod streho. Kje - Free? )Poznas? Pa tudi - nisem za. To bi bil pol bolj tko tko LN party - precej ubogo - stiskat se tam pod eno streho. :| Ni kaj - Free - sprijaznit se je treba - ni variante... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 quote: ja seveda kaj pa!sdaj sem pa sprijaznjen! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Ma - saj pogledas ven, pa se po mojem brez tezav sprijaznis s tem, da ti ni treba ven... )))) Tako pac je. Se boljse! Saj jih itak veliko ni moglo priti, so bolni etc... bo ze poskrbljeno, da se srecamo, ko bo cas in trenutek se boljsi...Kaj pa ves, morda je komu s tem kaj prihranjeno...Jaz mislim - je ze prav tako. Saj smo rekli - prepustili se bomo... In to je to. Smo se.In tako kot smo rekli - vceraj zvecer in danes zjutraj se je sele nekako skristaliziralo, da vreme tokrat resno jemlje in uboga vremenoslovce. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 )) Dobro jutro! )) Meni je Alenkica, ki je nameravala tudi priti danes, že nadvsezgodaj zjutraj poslala SMS, da odpade... Še dobro, da sem napol spala - ni bilo časa za hudo sekiranje, edina misel mi je bila: ufff, lahko spim! )) Sem se pa res veselila, da vas bom spoznala... In mi kar ni še čisto všečno, da se mi želja ne bo izpolnila... AMPAK! ) Dobimo se drugič in bo vsekakor še bolj všečno, kot bi bilo danes! ) ) Človečki meni dragi, rada vas imam! ) Cmokci vsem! ) Suzana *...trenutek, ko sem...* *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Zivjo, Suzi!A ne? Se prileze vcasih tale sobotni oz. nedeljski spanec, ki ga lahko malo potegnes... Sem si pa navila uro na mobiju ob 8:15, da bom na broju, ce bi vsi zivi klicali, da ne bi ful minut porabili, predno bi prisla k sebi, da bi mi bilo sploh kaj jasno. )))))Pa ni bilo kaksnega navala - no, sploh pa ne tako zgodaj.. Ja - vreme zgleda zanic in po mojem smo si vsi kar oddahnili - vsaj vemo in vemo PREJ. Ja, ja - drugic ziher pride - kaj pa mislis?Sploh pa zdaj, ko smo se ze ufurali.. ))Tako se prav gotovo se srecamo - brez skrbi. ;~> Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts