Skoči na vsebino

Party 21. septembra

Mitja

Recommended Posts

quote:

Ma - saj pogledas ven, pa se po mojem brez tezav sprijaznis s tem, da ti ni treba ven... :)))))

Tako pac je. Se boljse! ;)

Saj jih itak veliko ni moglo priti, so bolni etc... bo ze poskrbljeno, da se srecamo, ko bo cas in trenutek se boljsi...

Kaj pa ves, morda je komu s tem kaj prihranjeno...

Jaz mislim - je ze prav tako.

Saj smo rekli - prepustili se bomo... In to je to. Smo se.

In tako kot smo rekli - vceraj zvecer in danes zjutraj se je sele nekako skristaliziralo, da vreme tokrat resno jemlje in uboga vremenoslovce. ;)

Marsa

ma vzunaj SUPER!!! fulla prane, svezine zraka... :))))))

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Imam great IDEJO:

Zakaj ne bi nardili en skupinski shod v Tunjicah; en dan se terapevtsko´ nameditirali,( morda še dobli skupinski popust%); menim, da je to dobra varianta, saj je odprto tudi V ZIMSKEM ČASU do 17h p.m.

Imeli bi seveda izkušenega njihovega vodiča; naše znanje, naš interes in voljo!?

a? _.Tam zravn je tista big masivna cerkuca´.... mah vse se da,n o ...

pokowc

Pokowc - zelo fajn ideja je to...

:)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

quote:Zakaj ne bi nardili en skupinski shod v Tunjicah; en dan se terapevtsko´ nameditirali,( pa še dobli skupinski popust%); menim, da je to dobra varianta, saj je odprto tudi pozimi do 17h p.m.

Imeli bi seveda izkušenega vodiča; naše znanje, naš interes in voljo!?

Pokowc

icon_smile_approve.gif icon_smile.gif icon_smile_approve.gif

Zelo dobra ideja Pokowc! Full sem ZA!!!

Dejmo določiti datum! Kaj meniš Marsa in vsi ostali icon_smile_question.gif

Elena

Helena

Elena - ja, res je zelo dobra ideja. Takoj sem bila za - saj vidis. :))

Kar pa se tice dolocanja termina, se bom pa prepustila se malo ostalim.

Ce namrec datum postavim, da bo ugoden predvsem astrolosko in/ali energetsko, se lahko zgodi, kot se je s temle piknikom, ki je zaradi slabega vremena potem odpadel.

Ce dolocim termin, ki ustreza meni in tudi energiji dojemljivosti vecine (dopoldne), tricetrt ljudi ne more, ker so v sluzbi.

Ce popoldne, se bo treba zelo dvizati, ker Pokowc pravi, da je do 17h. Vecina pa sluzbe ne konca pred 15. ali 16. uro.

Pa smo spet pri sobotah....

Res pa je, da nam en majhen dezek ali oblacnost obisk Tunjic ne bo pokvaril - kot bi nam piknik.

Menim, da je tezko reci zdaj - kajti ne vemo, kako se vse skupaj obrne.

Lahko se bo zdaj shladilo in nekaj casa nenehno dezevalo, lahko pa bo slo to nekako mimo in nas ze kmalu caka spet obdobje lepega vremena.

Tako predlagam, da ker se tole gremo itak online, da sproti vidimo, kdaj bi bil cas ugoden in torej se nekoliko pocakamo - na obdobje, v katerem bo npr. vsaj nekaj dni skupaj suho.

Lahko pa seveda kdorkoli doloci datum (in recimo pove - klical sem tja in se dogovoril za obisk - takrat in takrat bo, in ob tej in tej uri).

Jaz se se najlazje prilagodim.

Pa se blizu so Tunjice, pa najbrz ni neka tezava priti do tja.

;)

Tako cakam se na kaksen feedback, pa se kaksen predlog oz. vase sugestije, kdaj bi bilo vecini najbolj ugodno.

Zdi se pa mi, da ko bo cas, da se bomo ze srecali. ;)

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zelo sem vesela, da ste drugo varijanto vzeli v poštev čeprav niti najmanj ne vem kje so Tunjice (upam da sem prav napisala ).

Glede tistih pa, ki bi tako ali drugače manjkali pa tole za brat :

Tisti ki nekaj hoče bo naredil,tisti, ki noče bo poiskal izgovor.

Veselim se srečanja, še letos, ali pa drugo leto !

Čao in lep pozdrav vsem ! Vanja !

Pozabila sem omeniti, da smo doma imeli požrtijo na tretjo potenco. Namreč, pojest smo morali tisto kar je bilo namenjeno za piknik,

ha-ha škoda za vas, pa malo maščobnih blazinic več zame, kar pa ni več tako smešno.

Nič hudega, pa drugič, lep pozdrav vsem od Vanje !

Živijo.

Ob tem, ko zdaj dejansko "prekle padajo z neba", moram žal ugotoviti naslednje:

Marsa, bolj lahko zaupamo tvojim občutkom kot lastniku parcele za piknik.

Namreč - zadnje dva dni pred piknikom sem pridno bral tole temo, ob tem sem dobil prijazno spodbudo, naj se piknika vendar udeležim/o.

In sem razmišljal, kako bi to šlo.

Družini sem predlagal "izlet v neznano v soboto" in so sprejeli.

Pa smo šli - ob Krki smo se vozili.

Nismo bili prvič, vendar je tam vedno zelo lepo: toliko zelenja, miru, ponekod vinogradi. Nekateri so trgali grozdje, nekateri so se najbrž bali dežja.

Mi smo se potem odločili za Šmarješke toplice, v Dolenjskih smo že namreč bili - pa tudi piknik je bil na žalost odpovedan.

Preživeli smo lepo popoldne v tistem okolju in povem tole:

PIKNIK BI PRAV LAHKO BIL. POVSEM BI USPEL.

Bilo je točno tako, kot je Marsa v četrtek pisala: malce dežja nas ne bo zmotilo.

Zares, kdaj pa kdaj, recimo dvakrat ali trikrat je padalo po nekaj minut, morda 15 minut, vendar tako nežno, da bi zadostoval dežnik. Nič pihanja, nič debelih kapljic, ki bi padale po strani (ko veter zapiha)...

No, vem, da so bila tla močna - ampak samo primerjajte, kaj je sledilo.

Mi smo imeli škornje v avtu - no, nismo jih potem uporabili, ampak na pikniku bi vse razen opank bilo sprejemljivo.

Tako - da včasih je vredno zaupati občutku.

Tako se mi zdi, da je piknik odpadel predvsem zato, ker je bilo pa nekaj zares težko:

Prevzeti odgovornost za druge in tvegati očitke, da se je nekdo prehladil.

In seveda, - ozvočenja ne bi skoraj moglo biti - bi pač bili ob playerju.

Pa še moje astrološko mnenje:

Ne Luna - temveč Merkur.

Kajti čas dogovarjanja za piknik je bil v času retro Merkurja - in ne samo okoliščine, tudi mi smo se umaknili. Ustavili pred oviro.

Se pravi - zdaj sem general, ki je pameten po bitki, priznam, prej pa sem bil preveč negotov, da bi napisal post (zadnji večer):

Preveč smo vzeli zares namige, da morda ni primeren čas.

Nekaj pa je zagotovo: Šotori bi morali odpasti v vsakem primeru in bi se morali zvoziti v soboto zvečer domov. Bilo je že nekoliko hladno in v nedeljo je že premočno deževalo.

Bomo vedeli za drugič - kaj pomeni notranji glas in kaj telefonski klic -morda bi prestavili. Bojim se, da ene izkušnje ni bilo - druga pa bi bila kljub prvi - saj se namreč ne načrtuje ponovitev ampak nova izbira.

Joj, sem zakvačkal. Malce sem se poigral z mislimi.

O Tunjicah pa ne rečem še nič - saj sem tudi za ta piknik "začutil, da bom lahko tam" šele v zadnji noči. POtem je poseben čar, ker čutiš naravne okoliščine, ki bodo v zraku.

Kakorkoli, bil je lep izlet, ki ga ne bi bilo, če ne bi bila spodbuda v tejle temi. Pozdrav vsem,

Nace.

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Hojla Nace in vsi! :)

Je grdo danes tukaj in tmurno - sem pa vseeno dobre volje.

Nace - piknik je odpadel tudi zato, ker jih je toliko odpovedalo (so zboleli ipd) - in to ravno tistih, ki so bili najbolj navduseni.

Tako je to bil ze en minus za piknik.

Res je, da se da naredit zur kjerkoli... in v vseh mogocih pogojih...

Vendar nekaj drugega se je sam odpraviti na piknik in, ko se ulije, reci - okej, saj je kul, saj imam skornje, ali - pa nic, grem pa domov, kot pa organizirati D piknik, Lunin piknik, in potem poklapane obraze prepricevati, da saj je cisto okej in da bi lahko bilo se slabse.

Astrolosko - energetsko je bilo zelo ugodno obdobje za tak event, tudi retro merkur ne bi zmotil, saj bi (kot tudi je) ravno zato kaj privlekel na dan, kaksno lekcijo bi se lahko nanovo naucili.

Se vedno seveda mislim, da je za vreme kriva predvsem Luna - kajti Merkur je retrograden ze od prejsnje sobote, kar torej na vreme neposredno ni imelo vpliva - pac pa ga je imela polna luna z blizino Neptuna. Tudi plazovi so se trgali, kot vem zdaj.

Tudi jaz sem nekako "vedela" oz. se mi je zdelo, da bi lahko bilo tako (imela sem v mislih celo poplave), vendar kot organizator piknika najbrz ne morem reci: "Saj itak VEM, da bo dezevalo in bo grdo in ne bo nic ratalo".

A ne? ;)

Tako da: ljubse mi je, da mi je zal, ker JE ODPADLO, kot da bi mi bilo zal, ker JE BILO. ;))

Tako da sama ne vidim neke tragike v tem.

Jemljem pa tudi tako - je ze prav, nikoli ne ves, kaj bi se lahko zgodilo in tako se pac ni...

Na piknikih se komu lahko tudi kaj zgodi (mimo je tako razmisljati, ampak zdaj, ko je odpadel, sem pomislila tudi na to), morda nam je kaj bilo prihranjeno.

Sama se vedno prilagodim, z glavo rinem skozi zid pa samo pri zadevah, ko gre za lajf.

Navadno pa pravim: Se boljse! icon_smile_wink.gif

Se vidimo ob ugodnejsem trenutku.

Tudi brez veze se nevemkoliko poglabljati sedaj - zdaj smo ze drugje - cisto ze v dezevni jeseni - kje je ze prijetno soncno poletno popoldne, ko bi lahko pekel zunaj ogenj.... Zdaj se mi zdi to zelo dalec in mislim, da ga skoraj ni bilo, ki ne bi v soboto kljub majckenemu razocaranju pomislil - se dobro! ;)

Marsa

Picasso

NACE !!

Jaz te 100 % podpiram v tvoji ideji s škornji. Te dni kar naprej iščem enega podobnomislečega, da greva v škornjih in palerini v gozd, kjer vse kaplja in je mokro do onemoglosti. Po kostanj, ali gobe, ali pa kar tako za sprostitev. No moram povedati, da bom najbrž morala to narediti sama, ker nobeden ki jih poznam se noče namakati v dežju.

Avanturisti pa taki !Škoda pa je ravno tako prijetno kot na soncu.

No, kadarkoli in kjerkoli samo, da se bomo imeli fajn !

LP !! Vanja

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...