unis 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 Je tko fantje.Jaz hočem dokazat ljudem, da znam glih tolko kot oni, ker jaz svoje znanje skrivam tako dobro kot brad pitt svoje igralske sposobnosti. Tako da brez zamere, rad bi našel tretjega prostovoljca, ki si bo vzel čas in me ob soboto izval na besedni dvoboj, ki sploh ne bo potekal v glavi Gre se za to, da ste vabljeni vsaj štirje korenjaki, ki bi se tako dobili in spili pri meni vsaj en glaž vina, samo če mi boste po vinu pijani, se boste sami peljali domov.Ker meni se ne bo dalo gledat ljudi, ki se delajo pijani, da mi lahko povejo kar hočejo žval tudi poje kislo jabolko, pa se ne dela pijano.Samo človek je tisti ki fermentira svoje ideje, da rata ven ena opojna substanca, da vidiš miši bele take kot si ti želiš nič nimam za dat, nič pa za vzet. Mislim s svojo glavo, naučil te bom kako te lahko upoštevam dokler ne boš ti meni naredil iste fore in pogruntal, da z debato mi ne moreš nič dokazat, tako kot jaz z mojo tebi ne. Kdor je za, že ve, ma jaz njega ne bom klical ker nimam tvoje številke Pa sploh ne vem kdo si, samo tako napišem, da je zame in za vse prav. Lažem, samo veš kaj. Tudi ti sebi če mi verjameš točno to sm povedu. Kar si mislim, da ti misliš da jaz mislim odpade Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 tole je use skp mal preweč ajnfah, dab blo loh res Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 15. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2008 sam če folk verjame je pol lohk vse res := tudi to da človek ne rabi dihat pa se spozabi in umre := nikoli človek ni umrl, samo misli da mora umret. Tko jzt štekam ko mi naredi punca dramo, da bom jzt pol njo lovil in delal oprosti vbogajme sm mislu da sm dosti punc okoli prsta pa so one mislile da so samo mene okoli njega. Ma veš kaj draga moja, jzt ti dam jebat tko da me pusti na miru, zdej pa uživej jzt tudi rad kvačkam : ) da mi čas mine pa da se zaljubi ena slonica vame. Ma se dela da nima tazga spomina, ma pole kku mi vemo, da so sloni res tko pametni? Sam zato k ti je en reku, da si pameten kot slon, pa slon ni mel nč s tem, da ti še vedno verjameš v volkove preoblečene teleta : ) in ja, pišem neumnosti, ker jih ne berem, ti pa bi lahko samo listal časnik ne pa se ukvarjal s tem kako svet zgleda.Na svoj vrt, preprogo,hišo,življenje pa pozabiš.Zato malo pometeš po stanovanju.Da veš,da maš stanovanje Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 sam če folk verjame je pol lohk vse res := tudi to da človek ne rabi dihat pa se spozabi in umre :=nikoli človek ni umrl, samo misli da mora umret. Tko jzt štekam ko mi naredi punca dramo, da bom jzt pol njo lovil in delal oprosti vbogajme sm mislu da sm dosti punc okoli prsta pa so one mislile da so samo mene okoli njega. Ma veš kaj draga moja, jzt ti dam jebat tko da me pusti na miru, zdej pa uživej jzt tudi rad kvačkam : ) da mi čas mine pa da se zaljubi ena slonica vame. Ma se dela da nima tazga spomina, ma pole kku mi vemo, da so sloni res tko pametni? Sam zato k ti je en reku, da si pameten kot slon, pa slon ni mel nč s tem, da ti še vedno verjameš v volkove preoblečene teleta : ) in ja, pišem neumnosti, ker jih ne berem, ti pa bi lahko samo listal časnik ne pa se ukvarjal s tem kako svet zgleda.Na svoj vrt, preprogo,hišo,življenje pa pozabiš.Zato malo pometeš po stanovanju.Da veš,da maš stanovanje o čem bi se pa ti pogovarjal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 nisem brala besedila, ker se mi ne da .... ampak moram povedat, da me je naslov spravil v smeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 30. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2008 zdej mamo že štiri vesele člane in enga, k mu mama ne pusti pohajat po deveti zvečer. Namen verske sekte je v delovanju vseh reči, ki nimajo prav nobene veze s sekto, še manj pa z vero. Vsakdo živi in razmišlja s svojo glavo, pije in jede pa s pomočjo božjih rok, ki med drugim tudi pomagajo pri pripravi hrane. Včeraj smo v dobri družbi dveh ljudi jedli gobe z ocvrto čebulo pa še jajca smo vrgli v ponvo tko, da je blo res fino.Kdor zna kuhat al pa misli da zna kuhat je lepo vabljen, da pokaže svoje egoistične čare pred teflonom naslednji teden enkrat ob 19:00.Naj prej pove, kaj bomo dobrega jedli in kaj vse se mu mora prinest, da bo lahko virtuoz pokazal svoje znanje.Smo zajebana publika, ki ima posluh samo za svoj želodec! drugače pa učim eft+ razreševanje konfliktnih situacij, ki je unisova pogruntavščina in nadgradnja eftja.Cena pa je za zdej nična, ker še ni dovolj publike, da bi si s tem plačeval račune. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 go unis...go Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 30. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2008 zdej a ti bi sam navijal za domače moštvo al bi hotu bit tudi ti u rezervi?Klopca je kr velika, delegatorja pa ne bomo motli z vprašanji o smislu življenja. kej rečeš?en mini vesel kres?ogenj nevaren? se prilagajam zahtevam drugih udeleženih, glede na neverjetno število zainteresiranih lahko samo rečem, da nekoč nas bo še teplo to spoznanje enostavnega in umirjenega življenja. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 zdej a ti bi sam navijal za domače moštvo al bi hotu bit tudi ti u rezervi?se javim...za kuharja rezervista...z možnostjo napredovanja v prvo postavo moštva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Ku pogledam tipčka iz tele slikce, se takoj spomnim na avtorja tele teme ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 sej si tudi ti lep Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.