Skoči na vsebino

Napoved za 21. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/21/"][b]Napoved za 21. teden[/b][/url] - [b]19. - 25. maj 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Uf :zoro: :wOOt: kaksna napoved. Naceloma bi mi bila sicer cist vsec, ker ponavadi delam miljauzent stvari naenkrat, ne vem, katero zacet, vseskozi mislim, da bi se kaj morala xrolleyesx , me pa malo skrbi, kako bom jaz takle Energy d.o.o. teden zvozila po 1 tednu postelje in izlezavanja. Bom naredila kar se da, za ostalo me pa briga, ko bom lahko, mañana, vazn da se zdravim, kar bom lahko bom lahko, kar pa ne pa drugic x;)x .

Pa agresijo, pa vnetja sem uocila. Bom pazila, da tole ornk do konca pocajtam, pa mal bolj bom pozorna kot ze tko.

Thx Marsa :2src: :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aaa, prehitevaš! Kaj bomo pa zdaj v službi brali? x:o)x

ma tko na hitr, kolkor sem preletela, bom spet tečna al kaj :o|o:

sam da bo energy, to bi blo čist fajn, ja...

thanx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Opa! Spet bo teden poln akcije! :)

Upam samo da mi ne udari na agresijo - ker ko sem preobremenjena lahko izgubim tole mojo mirnost (Luna v Ovnu x:o)x ) - pa da energijo nemirnosti spremenim v energijo aktivnosti. Samo če bo kdo preveč sikal in mi postavljal blokade, bo pa videl :vragec: .

Hvala Marsa xsrcx
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Kakšen teden :O: se nam torej obeta??? Pri meni bo torej stresno v službi :o|o: pa bi rekla, da bo. Me že črviči vnaprej, če se srede spomnim..ampak bomo tole nekaj že zvozili.
Še vse smo. x:px

Hvala za napoved - si pohitela, pridna.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[color="#800080"]Sproščajmo se na načine, ki nam ustrezajo; skušajmo biti čimbolj ustvarjalni, ukvarjajmo se s čim, kar godi naši duši, priporočljv 'ventil' pa je tudi ukvarjanje s športom (in morda bomo beležili kakšne posebne športne dosežke ali kaj pomembnega, presenetljivega ali vsaj omembe vrednega na tem področju).[/color]

Tudi jaz bom sproščala svoje ventile. Našla sem si projekt za dušo in obeta se projekt za življenje :)
Dejmo ga :palec:

Tnx Marsa.

iiiiii...napoved.....marsa :flowers:

mal sem preletela komentarje....da bo stresno v službi......pišuka, to pr nas že mesece ni več novica......če bo pa še hujš, pol lahko pa sam še komu film poči.........kar mogoč sploh ni slaba opcija..... :vragec: x:Dx ........tko, zdej grem pa brat........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hojladrija! xcivx

a ne? :xx!:
kaksna bedna napoved. :o|o: (x:o)x)

Aliana, res zgodaj blo (sej sem se gruntala ce cem jo sploh dat ze vcer oz. tok zgodaj, k sem vedla, da bom sam zamorila x:o)x - sam pac.... se mi je pa tud trapast zdel, da jo imam ob 18h napisano in da jo recimo dajem naslednji dan ob 9h ali 10h. x;)x)

Sorchy, je tok nasponan ze zarad samih scipov pa plutonov, pol so pa se prehodi, inkonjunkcije... skratka, totalno nekompatibilno drugo z drugim in neprilagojeno.....
Tko da sem eno uro buljila in tuhtala oz. se matrala, kam se kej pozitivnega vtaknit in kako in to.... x:o)x
pol sem jo pa pac pustila tako kot je, razen pac se kaj, kar sem ipak lohk dodala.
(.... pa ze tko je blo dost hudo, sem se bolj na pocutje usmerla, nisem hotla se podrobnosti nastevat (prometne nesrece, eksplozivni dogodki.... xrolleyesx :o|o: xrolleyesx)

sej morda (pac ziher) bo pa enim to dbest in tko (recimo kaj pa uni, k se zdej rodijo, majo torej tak chart... a so pol kr grozni al kaj? x;)x x:o)x x:Dx :vragec:)....
sam ce men pase mars opozicija pluton, zarad tega vseen ne napisem, da je to prijeten in simpaticen dober aspekt. :vragec: x:px

skratka - sej bo. xupx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='970988' date='19. May 2008, 11:06']...Sorchy, je tok nasponan ze zarad samih scipov pa plutonov, pol so pa se prehodi, inkonjunkcije... skratka, totalno nekompatibilno drugo z drugim in neprilagojeno.....
...[/quote]

[color="#0000FF"]"Ščip bomo vsi močno čutili, najmočneje pa bo deloval na strastne in silovite posameznike, pa tudi take s čustvenimi in hormonskimi težavami in motnjami, otroke in živali."[/color]
x:Dx x:Dx :cry: ahhhahahahaha, pa sej to ne more biti res; čist vsem alinejam ustrezam: pa še menstro enkat te dni dobim, pms me že nekam sumljivo hvata...
kam se čem skrit, al da rajš vprašam, kam nej se skrijejo drugi pred mano :O: joj prejoj, ga ni kraja na tem in onem svetu x;)x

jah nič, bomo pregural nekak :inocent: pa tnx vseen za napoved xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

... sej sm tud mocne krvavitve omenila (v nasvetu - 2. stran napovedi). x:o)x

Jp.... (:bomb: x;)x)

Picasso

Danes videla eno dekle, ki je lezalo na skoraj najbolj prometni cesti v mestu na tleh. Mislim, da jo je povozil avtobus. Bila je pri zavesti, nobene poplave krvi okoli, ni pa mogla vstat. Nenavadno se mi je zdelo, da noben ni prav pri njej bil in cakal z njo resilca, sem razmisljala, a cem it tja z mojo bogo Spanscino, al ne, pa potem nisem sla. Mi je se zdaj zal :sori: . Sem pa videla, da je sel en resilc kako mituto kasneje ponjo. Upam, da je vse O.K. z njo, oz. vsaj kaj takega, da bo cim prej rehabilitirala.

zalostno....
morda se je nesreca glih zgodila pa je un, ki je bil -ce je bil- zraven nje, letel kake resilce klicart al pa kaj jaz vem.. v bliznji kafich po vodo al kaj tacga...
je pa to res tko... hm, odtujeno......

Po eni strani bos mel muzko ob 22:10 pa bojo vsi kapse klical, lohk te pa zastihajo, pa jih nou noben. :o|o:

mene sta 1x dva tipa v avto vlekla (x!x), na drugi strani ceste je pa folk mirno mimo hodil. x:Ox

No najbrz je ze blo poskrbljeno za uno punco.... xcrossfingx sej mas se kul folk. (:switz: x8Dx)

Picasso

Thanks Marsa x;)x :palec:

..glede na komentarje...hmm...bodo uni gor talal vse kej druzga kot pamet.... :o|o: x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jp... neki podobnega. x:o)x

Picasso

...kar se pameti tiče nam ostane sam tisto, kar smo dobili za popotnico ......sam včer sem mela priliko opazovat napoved v 3d varianti....marsa, sem se direkt na napoved spomnila.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jp, se že čuti tale ščip - me včeraj zvečer ful nekaj spet bolelo, tečna bila in tak.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Amis' post='971219' date='20. May 2008, 10:07']......sam včer sem mela priliko opazovat napoved v 3d varianti....[/quote]
xDDx
kako? v kaksnem smislu? vremenski al drugacen schtr.?

[quote name='nataly' post='971230' date='20. May 2008, 10:31']Jp, se [b]že[/b] čuti tale ščip[/quote]
xDDx skrajni cajt - k je bil dons zgody zjutry xDDx

Picasso

xrolleyesx se mi zdi, da nisem sploh nič spala ponoč...
saj najbrž neki sem, sam prav dost pa res ne... vsake 5 minut se na drugo stran obračala, pa to je pri men cela umetnost, ker tri povštre pol s sabo vlečem in okrog obračam x:o)x
sem se pa zbudila čist nič utrujena, kar je še bolj smešno.

loesje

Spet nazaj -

jaz mam tud poustre... x:o)x (pa *za med noge* itd. - k mi pase zarad medenice pa tko)..
pa sem sicer kar spala nekaj, sam sem pa ze ob 7h vstala. x:o)x xDDx
cist zbujena bla.

dons ma moja mama rojstni dan (skoda k je tok scalsk :o|o:)

Vcer bla pr frizotu koncno!! xokx
(*moj* spet ni mel cajta, pa sem pop* (k ze sama neke skarje gledala pa clo aparat da skenslam te slame) in hotla kar k enmu x... pa me frenda odpelje do 'njenega', kjer sem lohk ISTI HIP uletela! xokx (to mi dely, mene pich in mora bit... ne pa da 2x se ne morem narocit oz. cez xy cajta - sm hotla bit *lepa* dons za mat xDDx)... v glavnem sem rekla: med "na fantka" in med "na puncko" (pa frfru pa tko).
In je prav lustn, sam bl "na fantka" kot " na puncko" x:o)x xDDx x;)x (zlo kratko).

Yess! Placala razne racune, stare zadeve, vrnila neke dolgove, ohh jes! spet diham! xokx xcivx
(sicer me ze stiska k mam cez 3 tedne registracijo, ampak... bo ze... korak za korakom xDDx)

Tko da men pa sedejo tile schtraufenpachtski tedni s plutoni in podobnimi kombinacijami.

je pa res, da tedna se zdalec ni konc. x:o)x x;)x xcivx (:8):)

Picasso

x:o)x povštri, ja..
dobila ravno ta teden unga francoskega, ta ozkega in dolgega.. iskala vsepovsod, že hotla prek neta naročit eno tako 'nosečniško varianto',,žž.. pol se pa frendica javla, da ga ma in ji gre ful na živce, pa sva se zmenili za zamenjavo.. ji jaz enga normalnega dam.. tko da zdaj ne rabim več treh povštrov, ampak samo še dva.. en gre pod glavo, ta dolgega pa objamem in spodaj med kolena x:o)x (niti slučajno ne morem spat, če nimam nekaj med koleni.. me kosti žulijo x:o)x )

:palec: fajn za frizota pa za račune.

jaz bom tud morala zapravljat.. danes zavarovanje plačala, tehnični bo počakal, ker je motor na servisu... kar pomeni, še dvakrat bom vsaj plačevala :sori: pa sem se že veselila, da mi bo uspelo nekaj prišparat ta mesec, pa bom glih na nuli spet na koncu xrolleyesx

Vse najboljše mami xflowx

loesje

Spet nazaj -

oh hvala ti! :kiss: xrosex (bom prenesla xDDx)

js mam en pouster (fantasticn, *bio* pa vse xDDx), k ti ga podarim, ce ces...
sam morda bos ti tud alergicna xscratchx (k jaz ga zato ne morem 'uporabljat'... k ma ajdo al ne vem kwa not, pa se ocitno nekaj tacga, na kar sem alergicna.. pa tok res nad, spesl narejen...

jaz tud pred tehnicnim se mehanika (par stvari, torej se dodatno, no sam to je itak vsak let pa se zmer se je nekak obrnil, se bo pa tud zdej xDDx)...

a ne? xrolleyesx
jaz tud ze *cele plane* delala, da zavese itd.... pac mal da si tle porihtam, sam.... x:o)x
sam sam.
drugic. x:Dx x;)x

Picasso

A dejte no bejbe,....imet spalne pvštre, da vas kosti ne žulijo.... :lol: :lol:
sam sem šla pa vseeno gledat, zakaj moje kosti nič ponoč ne "težijo",....najverjetneje, ker nimajo cajta,...glede na količino spanja, pa so čist srečne, če lohka telešček pa "tonsko" psiho enmal odložijo.... x:Dx x:px

...jh, že cel teden se pripravljam grivo odrezat...me neki ima, da bi jo konkrektno polmetrsko skrajšala....hm, če me bo v soboto še držalo, najverjetneje kar bom... :o|o:
..sicer pa men un shraufenchp....kajže,...no sej veste kaj, tud paše.... x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='971183' date='20. May 2008, 06:50']zalostno....
morda se je nesreca glih zgodila pa je un, ki je bil -ce je bil- zraven nje, letel kake resilce klicart al pa kaj jaz vem.. v bliznji kafich po vodo al kaj tacga...
je pa to res tko... hm, odtujeno......

mene sta 1x dva tipa v avto vlekla (x!x), na drugi strani ceste je pa folk mirno mimo hodil. x:Ox

No najbrz je ze blo poskrbljeno za uno punco.... xcrossfingx sej mas se kul folk. (:switz: x8Dx)[/quote]

Smo hecni, ja. Sem res telebajsasta, saj bi jo lahko vsaj za roko po slovensk drzala, ne rabis met razprav xrolleyesx . Sem se zdaj huda nase, da sem tkole butast odreagirala, se sam cudila do nezavesti :vragec: .

[quote name='Marsa' post='971255' date='20. May 2008, 10:53']Vcer bla pr frizotu koncno!! xokx
(*moj* spet ni mel cajta, pa sem pop* (k ze sama neke skarje gledala pa clo aparat da skenslam te slame) in hotla kar k enmu x... pa me frenda odpelje do 'njenega', kjer sem lohk ISTI HIP uletela! xokx (to mi dely, mene pich in mora bit... ne pa da 2x se ne morem narocit oz. cez xy cajta - sm hotla bit *lepa* dons za mat xDDx)... v glavnem sem rekla: med "na fantka" in med "na puncko" (pa frfru pa tko).
In je prav lustn, sam bl "na fantka" kot " na puncko" x:o)x xDDx x;)x (zlo kratko).

Yess! Placala razne racune, stare zadeve, vrnila neke dolgove, ohh jes! spet diham! xokx xcivx
(sicer me ze stiska k mam cez 3 tedne registracijo, ampak... bo ze... korak za korakom xDDx)

Tko da men pa sedejo tile schtraufenpachtski tedni s plutoni in podobnimi kombinacijami.

je pa res, da tedna se zdalec ni konc. x:o)x x;)x xcivx (:8):)[/quote]

Fajn za frizota.

Sem tudi jaz imela plan neke malenkosti za tule kupit, pa sem v ledvice investirala :inocent: . Ni blo druge, so preskocile vrstni red, mater so nevzgojene x:o)x . Pa drugic al pa tretjic....

[quote name='Marsa' post='971276' date='20. May 2008, 12:31']js mam en pouster (fantasticn, *bio* pa vse xDDx), k ti ga podarim, ce ces...
sam morda bos ti tud alergicna xscratchx (k jaz ga zato ne morem 'uporabljat'... k ma ajdo al ne vem kwa not, pa se ocitno nekaj tacga, na kar sem alergicna.. pa tok res nad, spesl narejen...[/quote]
O, šele zdaj vidla xsrcx thanx... ampak... x:o)x
ma res ne rabim, v bistvu, mamo celo zbirko takih in drugačnih povštrov, več kot tri pa tud ne morem met v postelji, ker pol za I. placa zmanjka x:o)x pa s tole kombinacijo zdaj sem res čist zadovoljna..
daj ga komu, ki mu bo ful več pomenil, kot meni :vio:

ampak cenim, vseen x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...