Mitja 15. september 2002 Prijavi Deli 15. september 2002 [url="http://www.lunin.net/napoved38.asp#top"][b]Napoved za ta teden[/b][/url] - od 16. do 22. 9. 2002 je dodana na LN. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Ja tale napoved je glede na polno luno, ki po mojem že orenk drži dva dni prej, vse prej kot obetujoča.Mars, ki je v devici je grdo nastrojen proti plutonu v strelcu,proti saturnu v dvojčku,luna v ribah na obeh straneh udarjena od marsa in plutona, prav tako proti soncu, pravi križ.Kako taka luna vpliva recimo na nekoga,ki ima natalno luno v ribah,natalno marsa in plutona v strelcu v konjukciji? Tak položaj ima moj enoletni vnuk.Pri takem majhnem se mogoče odraža drugače kot pri odraslem? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Lunca - hvala za feedback. Ja - res je - tole bo en tezek teden oz. je ze (*mislila sem bolj vse tole obdobje 12 - 22,23.). Ja - Mars tvori nekaksen T-kvadrat tudi meni oz. imam celo vse skupaj postavljeno v veliki kriz. To je v glavnem predvsem razdrazljivost, zdruzeno pa se z retro merkurjem pa pomeni, da se bomo se toliko hitreje po nepotrebnem vznemirili, ne svojih custev in odzivov in ne svojega delovanja pa ne bomo mogli zadovoljivo artikulirati. Pa navrzemo se Uran, neptun - pa so se frke na netu, virusi ipd. (*jaz imam luno v ribah, marsa in plutona pa v opp.) - to se potem zelo mocno cuti, se posebej, ce so v koinfiguracije vkljuceni tudi ti mocni planeti - mars, pluton, ki ju imamo v natalnem potentna recimo. Luna v Ribah je itak potentna (po mojem bi moralo biti tam nekaksno "drugo sedisce", ali eksaltacija, pa ker nisem strucko tak, to interpretiram tako, da je Luna pac v tem znaku potentna. Tole moje teoretiziranje pa ni tako iz trte izvito - saj tudi crowley (ki ima btw Luno na isti stopinji kot jaz) pripisuje karti st. 18 v tarotu - Luni - znamenje Rib (in ne Raka). Tako da taka Luna seveda se posebej mocno cuti vse muvinge Lune in vsa "trenja" nanjo. Po mojih opazanjih so otroci se celo bolj dojemljivi.. nekaj casa sem to opazovala v vrtcu in imela priloznost takojsnjega feedbacka - ali so bili danes se posebej tecni in cmeravi? Zacuden - ja, kako pa veste? Ipd. Tole bo otrok s takim polozajem recimo cutil tako: prebavne motnje (od nervoze, zelje po biti povsod naenkrat, povsod zraven, vse poceti, se v vse vtakniti...), tecen, ocitajoc, lahko celo vrescav jok... Morda tudi povisana temperatura, paziti pa NUJNO treba na poskodbe ali da ne bi kaj prckal z ognjem, elektriko. TO je treba najbolj pazit. Slab nemiren spanec, potenje, hitro dihanje, naval krvi v glavo ipd. Nujno - se posebej, ker gre za otroka - treba zaposliti na ustvarjalen nacin - bolj umetnost kot sport (govorim samo za taksna obdobja, ko Luna deluje pod vplivom teh mocnih planetov, kot sta mars in pluton) - risanje, glasba. Narava. Tudi telovadba in sport, celo zelo zazeljeno, vendar povecana moznost poskodb. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". [i]Picasso[/i] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Se mi je zdel Marsa,da imaš ti precej podobno kot naš Jurček, še celo mislim,da imaš saturna v tretji hiši in zanimivo ta malček tudi,vendar mu je pod ekzaktno kvadraturo marsa in saturna uspelo,da je shodil, je bil pač korajžen, sicer je bolj softy varianta z luno v ribah.Želim,da prebrodiš tale teden čimboljše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Hvala, Lunca.. Jurcek, pravis? Mi je ze vsec. )) Res je - tudi jaz imam Saturn v 3. hisi (v kvadratu z ASC). To ni nic kaj prijeten polozaj... Ko si mlad, majhen, je v nekem smislu zelo resen. Sicer kul, moder, brihten, ukazeljen in vse, radoveden, a vedno mu je treba pustiti svoje sisteme delovanja. Tezje se vkljuci, ce mu ni dano delovati po svoje. Ker je to v Strelcu, bo se toliko bolj radoveden in ga bo gnalo okoli. Pa se - nic in nihce ga ne bo moglo zaustaviti. Morda v sebi tudi kancek agresije - poleg nemira in zelje po potovanju, ucenju in raziskovanju... Softy? Cudno v bistvu - ja, otrokom Luna zelo mocno deluje... To pri sebi tezko izlocim, izpostavim, ker imam taksno guzvo tam v ribah... a jaz sem tudi bila kot majhna kar mila osebica, ceprav zelo ziva. A nekako zivljenje naredi tako kot naredi - pa nas naredi potem bojevnike, tragike, klovne, ..... Uh... Lunca... hvala za zelje... zelo mocno tudi jaz cutim tole luno (je v opozziciji mojemu steliju.... prakticno so zdaj cisto vsi planeti nekam vkljuceni in aktivirani)... Sicer so meni ta intenzivna in odstekana obdobja vsec, ker imam raje, da se dogaja, kot stagnacijo, ampak je vcasih motece npr. za telo - za telesne reakcije... Ko si npr. v momentu "poln krvi" - verjamem, da so mi v kaksnih prejsnjih zivljenjih v taksnih primerih puscali kri - ta ima prevec krvi, so rekli... ) No, tako jaz cutim aspekt Luna konj. mars opp. pluton. nagnjenost k eksplodiranju. )))))) Zoprno je pa tole... sem pozabila omeniti v napovedi - ker se ti ze "izsusijo usta" venomer uporabljati te v bistvu ene in iste termine in se ti zdi, da se venomer ponavljas.. Skratka - v primeru dezja v tem obdobju je povecana tudi moznost poplav in podobnih naravnih izbruhov... Tako da - to bo zoprno za nas piknik - ker tudi ce ne bo dezevalo tistega dne, ampak prej, bo potem vse cisto razmoceno. Pa se nekaj - prejle sem sproti pomislila, pa komaj prsti sledijo mislim, pa sem pozabila.. Ko si omenila otroci... Tudi na zivali to mocno deluje, na pse in macke, najbrz pa tudi na konje - nisem imela priloznosti veliko za opazovanje. Psi in macke pa postanejo nemirni, kaksen cisto lepo vzgojen in skuliran pes se ti sname z vrvice, kaksen bolj divji ali odstekan pa lahko celo takrat ugrizne koga ali napade, macko vlece ven, postane nemirna, sitna, tudi vsiljiva, morda se zacne kar "nekako gonit", tako na pol, ni ji cisto jasno, kaj bi rada, ne gre za tisto pravo gonjenje vsakic, pa vec je golazni, mrcesa, prav tako virusov in podobnega... vse nekako priklice, privlece tale polna luna na plano. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". [i]Picasso[/i] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.