davidoff12 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 kateri izmed vas kupuje pri mladinski knjigi oz je naročen? namreč zanimivo je da po eni položnici ki ni plačana ki se založi med pošto ti pošljejo sodno poravnavo in blokirajo osebni račun na banki, potem vprašam na banki če je to normalno, in so mi zatrdili da nisem edini ki se mu je to naredilo, baje kar hitro blokirajo račun in izsiljujejo z svojimi naročili, če že vse knjige kupiš eno pa pozabiš plačat na pošti in kaj se zgodi , mali jebeni izsiljevalci , kje so me našli mladinska knjiga? možakar me je našel kar na cesti in me je prepričal z svojo vztrajnostjo za kar je plačan 5 eur na uro ali pač od pridobljenega člana vsake 3% več in naj se včlanim in sem se, samo da mi da mir ,spet moja naivnost, ima kdo izkušnje podobne, lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Bila član pred mnoooooogoooooleti. BZ. Kar na silo moraš potem kupit knjigo.So pa res vsiljivi, ti njihovi predstavniki. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 fajn bi blo ce bi se zjasnil Davidoff. kajti ni isto in ce ne gre za MK, je mimo da je tak naslov. za svet knjige se pa strinjam. skor ne poznam nikogar, ki se ne bi pritozeval na podoben nacin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Svet knjige itak prodaja samo knjige založbe Mladinska knjiga. zato sem sklepala ... mogoče pa napačno. V glavnem res, vendar prodajajo tudi knjige drugih založb. To vem zato, ker sem se enkrat, ko sem bil še v Založbi Karantanija, pogajal za izid nekih knjig Karantanije v Svetu knjige. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Kaj pa tista fora.... Ko ti pošljejo kuverto, češ strogo zaupno in pomembno. Odpreš, je notri na desetine različnih pildkov, ključek, kovanec oz karkoli in spisi o velikih nagradah, ki jih lahko zadaneš, če LE naročiš nekaj. Zadnjič sem bila presenečena, da je bilo nekaj od mladinske tudi, samo nisem prepričana, da je kaj povezano.Skratka, moja stara mama se je s tem ukvarjala mesece in mesece. Skos je pošiljala, naročala in vedno znova so ji pošiljali nazaj, da mora SAMO ŠE TOLE naročiti... Groza.Potem mi je povedala, kaj vse dela in sem znorela. Pa mi ne bi, če ne bi bila na dopustu in bi jaz mogla NUJNO v njeno stanovanje in poslat tem butlom, kar hočejo...AAAA!To je tud eno fajn nategovanje. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Joj, jst sem se nategovala z njimi celo večnost, ker me niso pustili, da bi se izpisala prej, kot je bilo v pogodbi :xx!: in sem pač kupovala tiste knjige četrtletja al, obvezne nakupe za katerega n.i.k.o.l.i. ni štela nobena knjiga, ki sem jo jaz hotla No in sta dve leti hvala bogu minili . Knjige kupujem še vedno samo v MK ne več. Aja, o čem vi to ? Zdej sem se čist razhudla nad Svetom Knjige Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Zdej sem se čist razhudla nad Svetom Knjige jp... ne vem ce se zavedate, ampak ni redko, da mam(o) na urednistvu s cim podobnim tezave....mi vzame lahko cele dneve komunikacij in umirjanja, moje energije in zivcev itd. (netocne info, blatenje zgolj zaradi blatenja itd. ipd.) tako da, sploh ce gre za pritozbe, ki lahko nekomu celo skodijo, je to resna zadeva lohk. Tko da - cimprej pricakujem avtorja teme, da (se) izjasni, sicer (medtem) umaknem temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Kaj vse prodaja Svet knjige ne vem, o njegovi povezavi z Mladinsko knjigo pa tole Svet KnjigePortal Mladinska.com Izkušnje http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Že pred precej leti, nekje na začetku ustanovitve... :xx!: Tisto da so zelo hitri s sodnimi izvršbami, pa drži.In da se jih težko rešiš, tudi. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Položnice kot dokaze plačil SPRAVLJAT.3x že dobil izterjavo od raznih podjetij, da naj plačam ŽE PLAČANO.V kolker ne bi imel SHRANJENIH POLOŽNIC O PLAČILU, bi me "iztožili" preko sodišča.RTV, MK, ... so lahko pri tožbi & izvršbi (rubež, dražba ..._zavisi od višine zneska ...) karhitri s svojimi odvetniki in njih zvezami na sodiščih... Bili že pred leti.Spravljat treba že plačane položnice. Se najde tudi kako redko nategantsko podjetje, katero na ta način probava priti do cekina...! Pa brat treba tudi droben tisk pri kakih "cool ponudbah" kake "cool robe, storitve/storitev". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 moj dedek je naročil knjigo, vendar je hotel, da jo pošlejo na moj naslov, vendar pa je podpisal, da je on naročnik in da bo on plačal...(aja..pa jaz tega nisem vedela) čez par dni dobim predračun za eno knjigo, vendar ta PREDRAČUN Ignoriram, ker sem mislila, da je pomota, ker jaz vem, da nič nisem naročila.........in potem čez 1mesec dobim OPOMIN za RAČUN.......seveda sem klicala in vprašala in hotela uslužbenki povedat, da to nisem jaz naročila, ona mi pa zagotavlja, da sem..pa sem jo vprašala, če je kje moj podpis, pa je rekla, da ga ne rabijo...pa sem vprašala, če lahko vsak naroči knjigo na drug naslov in je rekla, da ja, da oni to tako počnejo........no vseeno pa sem hotela, da mi pošlejo pogodbo....po 1 tedenu jo dobim, kjer pa lepo piše, da je knjigo naročil moj dedek in da naj bi jo on tudi plačal to je ena taka dogodivščina z eno uslužbenko, ki jo imam za smotano, saj ji vse lepo piše pa ne zna brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 K smo že pr Mladinski knjigi - Čopova knjigarna (Čopova 3, Ljubljana) je šla u kurac. Od jutri naprej bo tam sicer še vedno knjigarna, a pod zastavo Mladinske knjige. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 K smo že pr Mladinski knjigi - Čopova knjigarna (Čopova 3, Ljubljana) je šla u kurac. Od jutri naprej bo tam sicer še vedno knjigarna, a pod zastavo Mladinske knjige. lalalaBaje so bolj slabo račune plačeval... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Baje so bolj slabo račune plačeval... Drži. Vse je povezano. Nekomu ne plačaš prodanih knjig in ta potem svje knjige umkne iz prodaje. Več je takšnih primerov, manjša je izbira knjig, manj kupcev, manjši promet. Rezultat: greš u kurac. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Drži. Vse je povezano. Nekomu ne plačaš prodanih knjig in ta potem svje knjige umkne iz prodaje. Več je takšnih primerov, manjša je izbira knjig, manj kupcev, manjši promet. Rezultat: greš u kurac.Yes, tako je. Sicer pa baje niso edini, ki ne plačujejo. In prav je, da grejo taki v k.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Yes, tako je. Sicer pa baje niso edini, ki ne plačujejo. In prav je, da grejo taki v k.... Res je. In da ne bomo le šinfal - OM Šiva pa redno plačuje in promet se mu stalno povečuje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Res je. In da ne bomo le šinfal - OM Šiva pa redno plačuje in promet se mu stalno povečuje.Ja, tud jst sem tko slišal. Žal pa so med redkimi. In lepo, da jim gre navzgor. Takim zmeri privoščim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.