Marsa 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/22/"][b]Napoved za 22. teden[/b][/url] - [b]26. maj - 1. junij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 thanks WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 hvala za napoved...... tale teden bo čist kul..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 komunike motnje pa rač.frke mamo že vse na broju pa hvala za napoved You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Hvala za napoved . Sem jo preletela zdajle, moram sibat kmalu. Vidim, da je cmizdrenje na sporedu pa smiljenje samim sebi, pa poskisi smilit se se drugim , bom poskusila preskocit tole, mi ni glih . Pa na cesti in na kriminal spet pazit . Bom se enkrat ornk prebrala, ko bo mal vec casa, vsaj v grobem sem jo pa zdajle mogla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 faaak, tečna sem, tečna sem, kar grize se mi, pa melanholično-žalostna za zraven in mi gre na jok WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 ajeeeejjjj spet sem fasala tegale retzrogradnega merkurja ob nepravem casu ni mi vsec, ok zdej k sem prebrala napoved mi je mogoce vsaj mejckn bl jasn zakaj se dogaja kar se dogaja.......... do kdaj pa bo?!? Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2008 do 19. bo retro... Jp, motnje (tim enga sms-a ni dobil ful pomembnega, s frendo naju je kr ven vrglo ko sva cvekali, total pocas je rolal forum pa se rac. mi je 17x zamrznil...)... pa tud nekaj jamranja je ze blo. pa tud jaz ze hotla v ene filme skor mal padat.... aja pa sanjala sem ful, vse zivo, se sploh ne spomnim, sam to, da sem mela 14 neodgovorjenih klicev. in pol se sploh ni dal vidt od koga oz. so ble kar ene cudne cifre al kar ena imena al kwa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 [quote name='Marsa' post='972990' date='27. May 2008, 01:08']do 19. bo retro... [/quote] a kje piše, da se nam bo spalo za pop* .......al me že spet ščitnica zaj* ........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 a nism? ma k je tok teh (ponavljajocih se) besed, mas polno glavo in upira se ti pisat iste pojme skoz, sam pac tok pa tok je besed za en dolocen pojem. skratka, ja, sanjavost, zasanjanost, zaspanost.... sanjski bluz, v glavnem.... mal pa tud retro merkur seveda 'zavira' in se poleg tega (predvsem) saturn. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 ja ne, sej je ze dolg direkt (saturn) - od zacetka maja... pac pa se je neptun tud vcer zacel gibat retro. hmmm, v zacetku (tega) tedna se ga je se 'drzal' kvadrat s soncem, sicer dela se kvadrat z venero in opozicijo z luno (no slednja je ze mim). merkur pa dela eksakten kvadrat u uranom. [quote name='Bobnar' post='973110' date='28. May 2008, 14:04']merkur je pa meni prnesel dooolgo pričakovano in željeno novico, pozitivno,[/quote] dbest zate! zame pa cela j* prec k merkur se 'obrnil'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 sploh zdej k je retro, se *podaljsa* askept... ker sicer merkur hitrejs odshiba iz aspekta z uranom in je to kak dan, dva, tri... no tle gre pa merkur mal dol pa pol spet gor na priblizno istih stopinjah, tako da ga uran v bistvu ne spusti... tko, v bistvu nekaj psoebnega. ker je pa tok dejavnikov s tokimi dejavniki, pa je velikrat podobno, sam nikol enako. ja, tud to (prepiri), no pa se kej bl ustvarjalnega tud ( ) no men sicer kar sede ta sspekt (js ju mam sicer v opzicijskih znakih, sam sta predelc za opozicijo) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 aha ne men tud to zdej ne pase.. sam je tud neptunov pa saturnov vpliv... pa ze sam retro merkur.... ampak mam pa podoben stos. mislila sem (prej) splosno, da mi sede ta aspekt, in recimo umsko, blazno vse registriram itd., si zapomnim, kej se mi preklopi itd. drugac se mi pa ne da sploh govort, kaksen dan sem mela vcer. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 [quote name='Marsa' post='973076' date='28. May 2008, 11:27']skratka, ja, sanjavost, zasanjanost, zaspanost.... sanjski bluz, v glavnem.... mal pa tud retro merkur seveda 'zavira' in se poleg tega (predvsem) saturn. [/quote] A zato sem vceraj sred dneva bila na pol mrtva, bi skor stoje lahko zaspala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 ja... in se pac vse zivo (cesar tam ne jemljem podrobno v obravnavo, recimo aspekti med ne tok osebnimi itd.) - sicer pa ze sam krajc je v tem primeru ful mocen (ker je pac delujoc ta *wanabe* T-kvadrat - os riba/devica, ki kvadrira na dvojcka) ((sicer pa - krajc: kvadrat sonca in lune - a vi mislte, da je pac en krajc to? en tak krhelj. krajchek, popechen, slasten, masten, hrustljav, slan, sirov, cokoladni... v rescni gre pa za mocen in tud drazec aspekt med Soncem in Luno... sej ni treba vedno cist vsega v retro neptunih pa kironih pa lilitih iskat , mamo ze tle bl v blizini dost za se ukvarjat )) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Bom verjela na besedo. Vcasih se sekiram, da ne znam tujih jezikov, pa sem glihkar ugotovila, da tudi vse Slovenscine ne razumem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 "intenzivneje, pestreje in bolj doživeto sanjali." Svojih sanj se običajno zjutraj sploh ne spomnim...ampak danes sem se jih: pred semaforjem stojijo na pločniku Marsa, Tim(v otroškem vozičku) in Mitja.Marsa se skloni k "malemu" in mu reče: "Reci goodbye"...in mali je to rekel(se mi zdi, da je to asociacija na nekje prebrano"a štekaš")... Hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 hudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 [quote name='Marsa' post='973316' date='28. May 2008, 22:01'] hudo! [/quote] Ja, ob dejstvu, da vas ne poznam....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2008 sej mal nas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 [quote name='Marsa' post='973323' date='28. May 2008, 22:14']sej mal nas. [/quote] Vizualno tebe in sina... ....in nisem povedala še tega....da so se sanje fokusirale nate.... si mi čisto simpatična ...ampak, ženska z vozičkom(Timom) je bila rdečelasa in imela je ozke stisnjene ustnice....in je bil beg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Hvala za napoved. Zdaj, ko se je vse sprostilo in je tesnoba mimo, so pa zgleda na vrsti napadi žretja. Ne bi bilo treba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 [quote name='Marsa' post='973076' date='28. May 2008, 11:27']a nism? ma k je tok teh (ponavljajocih se) besed, mas polno glavo in upira se ti pisat iste pojme skoz, sam pac tok pa tok je besed za en dolocen pojem. skratka, ja, sanjavost, zasanjanost, zaspanost.... sanjski bluz, v glavnem.... mal pa tud retro merkur seveda 'zavira' in se poleg tega (predvsem) saturn. [/quote] [quote name='Marsa' post='973113' date='28. May 2008, 14:11']ja ne, sej je ze dolg direkt (saturn) - od zacetka maja... pac pa se je neptun tud vcer zacel gibat retro. hmmm, v zacetku (tega) tedna se ga je se 'drzal' kvadrat s soncem, sicer dela se kvadrat z venero in opozicijo z luno (no slednja je ze mim). merkur pa dela eksakten kvadrat u uranom. [/quote] a takle mamo?........ .....nč čudnega da pokonc spim...... [quote name='Pujsita' post='973246' date='28. May 2008, 19:19']Vcasih se sekiram, da ne znam tujih jezikov, pa sem glihkar ugotovila, da tudi vse Slovenscine ne razumem [/quote] you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 [quote name='enja' post='973331' date='28. May 2008, 22:28']....in nisem povedala še tega....da so se sanje fokusirale nate.... si mi čisto simpatična ...ampak, ženska z vozičkom(Timom) je bila rdečelasa in imela je ozke stisnjene ustnice....in je bil beg [/quote] ja saj sem rdecelasa (zdaj po novem spet) in imam majhne ustnice... vcas tud stisnjene morda... sam ne vem ce mam glih ozke. mam sam majhne. no tim pa tud ni vec v vozicku. najbrz si res un ujela nekak - se ti je v sanje ushtulilo, k sem razlagala a stekas. * sej jaz tud ne razumem vse slovenscine, pa sploh ni treba da se o kaksnih znanostih al pa bogve cem meni.... Poslusam kako Koroshico al pa koga in sploh vcas ne morem verjet, da po slovensk shpreha. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 [quote name='Marsa' post='973392' date='29. May 2008, 09:34']k sem razlagala a stekas. [/quote] ti se eno povem... morda jo sanjas spet. k je bil tim star kaki 2 let ali najbrz manj, sva bla pr mami in mu je nekaj dala al kaj je blo in se ni zahvalil in ga je hotla na vsak nacin pripravit do tega, da bi se zahvalil. In sta imela debato, da sem umirala od smeha zraven, kot bi se Tim norca iz nje delal ali ful trmaril (pa ni, kaj ce 2letni otrok se it te igrice odraslih).. V glavnem, rece mat: No, a bos reku hvala? pa prav Tim: Bom. Pa prav mat: no, in - kako bos reku? pa prav tim: tkole. in to ene 5 krogov istih in nikakor da bi on rekel Hvala. vsakic na: no, kako bos rekel? je odgovoril: Tkole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.