mici 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 lep pozdrav. zamina me če ve katera kaj o varicah ( bolezni ven ), ki sose mi pojavile po drugem porodu. Rabim dermatologa v okolici Ljubljane, imam sicer napotnico vendar je verjetno čakalna doba zelo dolga! Prosim za pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Sama si dopovej, bolezni ven!!!!!Podzavestno seveda. Namesto tebe ne bo nihče nič nredil. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 vene=žile(op.prev) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 lep pozdrav. zamina me če ve katera kaj o varicah ( bolezni ven ), ki sose mi pojavile po drugem porodu. Rabim dermatologa v okolici Ljubljane, imam sicer napotnico vendar je verjetno čakalna doba zelo dolga! Prosim za pomočne rabš dermatologa, marveč flebologa. Varice so razširjene (vidne) kapilar, prosevajo skozi kožo-gre le za lepotno "napako". Nevarne so krčne žile.Odpravlja (varice) se jih (med drugim) laserjem (požgejo), lahko se pa maže s kremo (in malo zbledijo, niso več tok vidne - iz vesolja npr.).Nepravilno sedenje (nimaš pravega kota med gležnji, koleni, boki) zelo pripomore h nastanku varic. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.