Skoči na vsebino

Bashar - Ponovni prihod

sonda

Recommended Posts

Daj no, človek, koga bi rad peljal žejnega čez vodo...

A ti lahko "v real" dokažeš, da SI VČERAJ OBSTAJAL...? :O:

Res je, imaš ogromno POSREDNIH dokazov, toda rečem ti, to ni nič, to so samo zadeve na ravni "rekla kazala".

Po čem "DOKAZANO VEŠ", da si včeraj živel...?

MORDA res si. Ali pa tudi nisi, hmmm, morda si samo kompleksen program, ki ga je danes zjutraj nekdo naložil v hiper-računalnik in se zdaj zabava s tem, ko opazuje dogajanje v tvoji domnevno pravi, v resnici pa virtualni glavi... :cry:

Ko se nekdo takole agresivno zagnano sklicuje na "trdno dokazovanje", je vsaj meni očitno, kaj je v ozadju. Občutki ogroženosti, statusni simboli, ukoreninjeni (ponavadi podedovani) negativni vzorci, strah pred izgubo identitete.

Malo je hujših verskih fanatikov, kot so mehanicisti. Pa ne mislim, da vsi znanstveniki sodijo v ta okvir. Tisti najboljši in najinteligentnejši praviloma ne.

Tomazslo, se kaj najdeš v tem kontekstu?

Sicer pa... le uživaj dalje na svojem (virtualnem...? :vragec:) vlaku!

Če bi pred kakim letom bral moje prispevke, ko sem o tem pisal, bi verjetno razumel kaj hočem povedati....nočem se ponavljati.

dejstvo je, da živimo v nekem času (ne glede v kakem in zakaj in ali obstaja ali ne in ali je (po tvoje le virtualen)), še predobro se zavedam kako to poteka in tudi to, da je lahko za različne interpretacije tudi čas različen, tudi na tem smo kar veliko eksperimentirali.....in v tem času smo bili včeraj, smo danes in bomo jutri, ker je to čas v namenu rasti. Zaenkrat je tako, da edino kar lahko resnično naredimo je tu in v času, vse drugo je samo izgovor za nevednost v nas samih.

Ti govoriš o predpostavkah, katere ne moreš ne prijeti niti jih ne moreš obrazložiti, ker to razlagaš preko "božanskih resnic", "četrte dimenzije", ki so pa v vsakem božansrvu malo drugačne, pač prilagojene trenutnim potrebam in tudi trenutnemu času v točno določen namen, jaz govorim o našem času in nimam prav nobenih problemov sam z sabo okoli razumevanja le tega....kar poglej koliko je bilo v preteklodsti teh razlag, od orlovih niti do čiščenja duš, pač ti zagovarjaš eno od variant osvežčanja in rasti, ki pa ni dokazljiva, ker pač naša psiha tko deluje, da tudi te zadeve laufajo, seveda le nekaj časa, dokler imaš potrebo po temu. V svoji preteklosti sem imel priliko videti marsikaj tudi na te variante različnih načinov od sekt do drugih oblik, na koncu lahko tudi govorimo o Hitlerju, Miloševiču, če hočeš, ker vse to laufa po istem kopit.

Sam ostajam na tleh in v materialni obliki, imam pa datoteko "duša", ki mi tudi omogoča druge zadeve, vendar je to lahko le zabava, zadovoljstvo in podobno, nikakor pa ni moja naloga, predvsem pa zato, da mi ne hodi na misel, da smo v resnici robotki, ki delujemo po točno določenem programu.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, saj jaz se samo šalim s to virtualnostjo. Omenil sem jo zato, da ti pokažem, kako obupno relativno je tudi vse tisto "dokazljivo", kar bi mi radi trdno zadržali v rokah, da bi imeli nekakšno osnovno zagotovilo trajnosti naše identitete.

Najlepše pri tem pa je, da se nam slej ko prej prav vse izmuzne skozi prste in je edina stvar, ki nam ob tem zares trajno ostaja - le naša identiteta sama... x;)x

Tudi če danes izgubiš vse svoje znanje, vsa svoja spoznanja, vse svoje človeške izkušnje, vse ljudi, ki ti kaj pomenijo (celo če narediš nekaj "nezaslišanega": neobremenjeno prebereš priloženi Basharjev članek! x:Dx ), bo ob tem tvoja identiteta ostala popolnoma nedotaknjena. Ti garantiram!

No ja, ego pa lahko tudi malce trpi, to že...

vse to laufa po istem kopit

Tako kot je v vsaki stvari v fiz. svetu zaznati nek naboj polarnosti pozitivno/negativno, velja ta princip tudi za vsako tvojo misel, vsako tvoje dejanje: ima pozitivni ali negativni naboj.

Ko to prestaviš v vsakdanje življenje, je razlika gromozanska, pomeni pa, da živiš bodisi po pozitivnih bodisi po negativnih načelih.

Prisotnost strahu je vedno znak, da so na delu neka negativna načela.

Tako da v praksi vendarle ne laufa vse po istem kopit...

LP!

Tako kot je v vsaki stvari v fiz. svetu zaznati nek naboj polarnosti pozitivno/negativno, velja ta princip tudi za vsako tvojo misel, vsako tvoje dejanje: ima pozitivni ali negativni naboj.

Ko to prestaviš v vsakdanje življenje, je razlika gromozanska, pomeni pa, da živiš bodisi po pozitivnih bodisi po negativnih načelih.

Prisotnost strahu je vedno znak, da so na delu neka negativna načela.

Tako da v praksi vendarle ne laufa vse po istem kopit...

LP!

saj ne bova prišla skupaj...ti govoriš o strahovih o begu v božanstvo oziroma vesolje...ti govoriš o tistem, kar naj bi bilo po nerkaterih predpostavkah tam, kamor naj bi šli po smrti.....

sam se držim tega kar skozi ponavljam, sem tu v tem prostoru in v tem času, sem v materialni obliki, kakor tudi vse ostalo okoli mene. Nimam nobenih strahov, ki bi me vodili v razčiščevanje svojega jaza in nimam nobene potrebe, da bi mi nekdo odgovarjal na moja vprašanja, ki se mi zastavljajo okoli tega. Poznam ogromno variant duhovnega blaženja realnega materialnega življenja, ki je postlan z velikimi padci in izzivi in z božansko razlago zagotovo ne bo nič drugače, še vedno bomo jedli, se greli, skrivali pred slabim vremenom, reševali ekološke probleme in podobno. To je naša šola, v tej obliki moramo nadaljevati evolucijo in nobeden namesto nas ne bo ničesar naredil. V tem realnem materialnem svetu pa delujejo zakonitosti fizike, elektronike, kemije in ostalo, kar je seveda tudi možno prijeti v roke in iz tega tudi kaj nadgraditi. Jaz se držim te poti, čeprav sem moral predvem zaradi tega, da sem lahko potešil svoj firbec, spoznati tudi različne oblike duhovne in božanske variante razlag na določena moja vprašanja. Vendar se prav vedno potem vrnem na tisto, kar je dokazljivo in kar dejansko lahko tudi obrazložimo.

Mogoče še beseda okoli pozitivnega in negatzivnega....vsaka stvar je za nekaj dobra...prav vse v tem našem svetu strmi k uravnovešenju, če nekaj izbije v eno smer, zagotovo pride do reakcije, ker se mora vzpostaviti ravnovesje. Tako je tudi z energijami, ki jih nekateri tudi predalčkajo, vendar so samo energije, kake pa bodo je pa od nas odvisno, kako jih bomo pretvorili in uravnovesili.

Včeraj sem slučajno ujel na skupnem nočnem radijskem programu tolmačenje enega "zdravilca" nekje iz Koroškega, j je meril energije in jih označeval z ...%jang in ...% jing..ej da se ti zagnusi, kar je pa najbolj moteče j pa to, da ljudje še vedno nasedajo, kar ogromno klicov je bilo in prav vsakemu je na kocu predlagal, da ga obišče, da jim bo prodal zaščito in jih očistil z resonanco....

Zame je sprejemljivo da bi ti "voditelji" nenazadnje tudi "Bashar" naredil nekaj, da bi bilo čim manj lačnih ust, ker sama čistost, dobornamernost in ljubezen je premalo, da bi bili lačni siti. Pri vseh teh skupinskih programiranjih sprejemam samo tisto, kar tudi konkretno doprinese nekaj k našemu današnjemu reševanju naše ljube zemlje in prebivalcev, da sem pa lačen in vesel in zadovoljen v duši, je pa premalo.

Poznam ogromno variant duhovnega blaženja realnega materialnega življenja, ki je postlan z velikimi padci in izzivi in z božansko razlago zagotovo ne bo nič drugače, še vedno bomo jedli, se greli, skrivali pred slabim vremenom, reševali ekološke probleme in podobno. To je naša šola, v tej obliki moramo nadaljevati evolucijo in nobeden namesto nas ne bo ničesar naredil. V tem realnem materialnem svetu pa delujejo zakonitosti fizike, elektronike, kemije in ostalo, kar je seveda tudi možno prijeti v roke in iz tega tudi kaj nadgraditi.

Nikakor pa poveličevanje omenjenih znanstvenih vej ni smiselno.

Verjetno ti je jasno, da ljudje, ki na teh področjih vršijo raziskovanja tudi sami konstantno tipajo in iščejo

ter vedno znova zavračajo navidezno trdno stoječe postavke, katere so formulirali njihovi znanstveni predhodniki ?

Tudi kemija operira s simboli, kot tudi fizika in matematika itd..

Atom, npr., je sicer resda celo grafično prikazan, a vseeno zaznan zgolj skozi omejen instrument,

katerega smo priredili našim lastnim omejenim čutilom.

Atom je torej le simbol oz. opis nečesa, kar le površno zaznavamo.

Zanimivo je, kako moderni fiziki definirajo svetlobo -kot delce in obenem tudi kot valovanje (torej ne-delce).

Tovrstne teze najdejo polagoma na prav hecen način vzporednice celo z raznimi ezoteričnimi izjavami.

velja ta princip tudi za vsako tvojo misel, vsako tvoje dejanje: ima pozitivni ali negativni naboj.

Ampak samo v odnosu z nečim drugim. Samo zase je vsako dejanje nevtralno.

Ti lahko pobiješ 100 ljudi;

za njihove sorodnike in premnoge soljudi bo to dejanje občuteno kot "negativno",

medtem, ko za planet, rastlinstvo in živalstvo predvsem pozitivno.

Nikakor pa poveličevanje omenjenih znanstvenih vej ni smiselno.

Verjetno ti je jasno, da ljudje, ki na teh področjih vršijo raziskovanja tudi sami konstantno tipajo in iščejo

ter vedno znova zavračajo navidezno trdno stoječe postavke, katere so formulirali njihovi znanstveni predhodniki ?

Tudi kemija operira s simboli, kot tudi fizika in matematika itd..

Atom, npr., je sicer resda celo grafično prikazan, a vseeno zaznan zgolj skozi omejen instrument,

katerega smo priredili našim lastnim omejenim čutilom.

Atom je torej le simbol oz. opis nečesa, kar le površno zaznavamo.

Zanimivo je, kako moderni fiziki definirajo svetlobo -kot delce in obenem tudi kot valovanje (torej ne-delce).

Tovrstne teze najdejo polagoma na prav hecen način vzporednice celo z raznimi ezoteričnimi izjavami.

odvisno koliko nekdo v resnici pozna ta raziskovanja, če vzamemo konkretno prevodnost polprevodniških kristalov na sinampsah nevronov se točno ve pri kateri napetosti posameni nevroni v nevronskih mrežah prevajajo tudi v smeri nezavedno zavedno, točno se ve kaka je sestava našega elektrolita da do te napetosti pride in točno se v ve po kaki kemični reakciji se ta elektrolit vzpostavi, tu ni nobenega eksperimentiranja.....ali tvoj atom ki je simbolično narisan kot je, se točno ve kaj to pomeni v mikrokosmosu, točno se ve kašna je sestava...pa da ne bova drobila in zašla v potankosti, ker je tega preveč, da bi lahko kar povprek o tem razsojali....

Ne vem če si prebral malo nazaj kaj sem napisal, da je pomembno to tukaj in zdaj in v naši materialni obliki, ker živimo v času in prostoru z vsemi življenskimi potrebami.....

odvisno koliko nekdo v resnici pozna ta raziskovanja, če vzamemo konkretno prevodnost polprevodniških kristalov na sinampsah nevronov se točno ve pri kateri napetosti posameni nevroni v nevronskih mrežah prevajajo tudi v smeri nezavedno zavedno, točno se ve kaka je sestava našega elektrolita da do te napetosti pride in točno se v ve po kaki kemični reakciji se ta elektrolit vzpostavi, tu ni nobenega eksperimentiranja.....ali tvoj atom ki je simbolično narisan kot je, se točno ve kaj to pomeni v mikrokosmosu, točno se ve kašna je sestava...

A vse to znanje je predvsem teoretične narave in tebi kot lastniku možganov v praksi neuporabno.

Ti lahko sicer opišeš, kako nekaj deluje, a tega delovanja ne moreš spremeniti,

vsaj ne brez raziskovanja. Tu pa smo potem spet pri posameznih primerih, od katerih je vsak pravilo zase.

Ne vem, če si pozorno prebral, kar sem napisal... gre predvsem za simbolične upodobitve in simboličen jezik,

ki nam omogoča opisati nekaj, kar je preko dejanske sposobnosti našega dojemanja.

Ne vem če si prebral malo nazaj kaj sem napisal, da je pomembno to tukaj in zdaj in v naši materialni obliki, ker živimo v času in prostoru z vsemi življenskimi potrebami.....

Hm... sam duhovnega in materialnega ne ločujem.

A vse to znanje je predvsem teoretične narave in tebi kot lastniku možganov v praksi neuporabno.

Ti lahko sicer opišeš, kako nekaj deluje, a tega delovanja ne moreš spremeniti,

vsaj ne brez raziskovanja. Tu pa smo potem spet pri posameznih primerih, od katerih je vsak pravilo zase.

je uporabno, če veš kako funcioniraš lahko tudi ukrepaš takrat, ko to funkcioniranje pobrkaš, veliko lažje brez strahov premagaš in vzpostaviš ravnovesje...veliko lažje presodiš kaj je potrebno storiti...vsaj jaz tako vidim.....duhovno je potrebno vključiti toliko, kolikor je to v naši lasni rasti.

Dodatek:

Primer z atomom. Upodobljen je 3-dimenzionalno, ker smo sami pač sposobni zaznavati 3 dimenzije.

To pa seveda ne pomeni, da obstajajo le 3, obstaja neštevilo dimenzij in to, kar imenujemo atom, je x-dimenzionalno.

Torej smo si opis priredili in zaznavano našim sposobnostim primerno upodobili.

je uporabno, če veš kako funcioniraš lahko tudi ukrepaš takrat, ko to funkcioniranje pobrkaš, veliko lažje brez strahov premagaš in vzpostaviš ravnovesje...veliko lažje presodiš kaj je potrebno storiti...vsaj jaz tako vidim.....

Že že, a tu ne gre za tisto KAJ, temveč KAKO

in ta KAKO je že stoletja znan npr. budistom in ne le njim.

Tudi v praksi tega, kar se povečinoma imenuje magija

gre za opazovanje in vplivanje elementov

in temu primerno se razvije nekakšna distanca do opazovanega.

Dodatek:

Primer z atomom. Upodobljen je 3-dimenzionalno, ker smo sami pač sposobni zaznavati 3 dimenzije.

To pa seveda ne pomeni, da obstajajo le 3, obstaja neštevilo dimenzij in to, kar imenujemo atom, je x-dimenzionalno.

Torej smo si opis priredili in zaznavano našim sposobnostim primerno upodobili.

zopet posegaš v tisto, "kaj pa če je"........o atomu vemo kar vemo in to je to, če bomo kdaj drugače vedeli bo pa drugače, za današnje razlage in meritve je pač tako kot je..

poglej na osnovi meritev so ugotovili, da el tok teče iz plusa na minus, vse formule in izračuni so na tej osnovi, ko so iznašli elektronko so ugotovili, da elektroni potujejo iz negativnega na pozitivni potencial....vendar niso spremenili osnove in so to pač poimenovali z elektronskim tokom...ali pa destični sistem, ko pa danes vemo, da je digitalni sistem veliko prikladnejši in enostavnejši.....tko j tudi z atomom...zaenkrat toliko vemo, kot vemo in tako tudi to koristimo...čeprav zagotovo ni še dokončno, tu so še črne luknje in antimaterija, ki mora držati ravnovesje, ker j sama gravitacija premalo, vendar tam še nismo.....zato lahko uporabljamo le to kar vemo, nihče mi pa ne more nekaj dokazovati, kar ne vemo, lahko je, lahko ni, samo o tem debatiram...zame ni uporabno dokler ne vem, da je....

Ali pa koliko je debate okoli takoimenovane orgonske energije, ki jo do danes še nihče ni izmeril, kaj pa če je nekaj čisto drugega...poznamo "orgonske tope", vemo, da se spreminjajo informacije (po obliki kristalov), če so izpostavljeni tem topom, to je pa tudi vse kar okoli tega vemao.....kaj pa je orgonska energija, pa še ni nihče dokazno obrazložil...ve se samo input in output.....

Dodatek:

Že že, a tu ne gre za tisto KAJ, temveč KAKO

in ta KAKO je že stoletja znan npr. budistom in ne le njim.

Tudi v praksi tega, kar se povečinoma imenuje magija

gre za opazovanje in vplivanje elementov

in temu primerno se razvije nekakšna distanca do opazovanega.

saj to nihče ne oporeka...še celo več, danes se to ve zakaj, preje se je pač delalo tako, če te je opeklo, pač ne steguješ prsta...

tu se pa že spuščašš v debato okoli simbolov, informiranosti prostora in podobno, kar je tudi že kar dobro obdelano v neki drugi temi, jaz nekako razumem in vem kako to poteka, samo za kaj več boš moral pa nosoroga kontaktirat (Tadej Pretner), ta ti bo znal to v detalje tudi dokazno obrazložiti...

Ne gre za to, da bi skušal zanikati prizadevanja znanosti, meni je le kristalno jasno,

da gre tu pač za človeško znanost in temu primerno se ta tudi obnaša (ne pozabimo na opice, naše bližnje sorodnike).

Tudi sam raje dvomim kot verjamem

in prav tako dvomim tudi v premnoge trditve znanosti,

saj tudi te v toku razvoja odpadajo, ali pa se drastično spreminjajo.

Kar se tiče dimenzij, pa sem menil, da ti je pač samoumevno, da ne omejuješ njih števila zgolj na lastne sposobnosti.

To bi bilo, kot če bi gluh človek dejal, da glasba ne obstaja, hehe.

Za njega že nism slišu, bom pa z zanimanjem prebral njegova sporočila. :2src:

Če te zanima lepo število (1000 +) Basharjevih tekstov v ličnem zip paketu, mi sporoči, z veseljem ti jih pošljem.

Hvala za linke! Od naštetih bolje poznam in mesečno spremljam sporočila od "lightworker". So zelo dobrodejna.

Božansko lep večer še naprej! xsrcx

Prav tak večer tudi tebi! Ali pa, glede na pozno uro, božansko lepe sanje! x:)x x:)x x:)x

To je pokazatelj, da se vedno več ljudi ukvarja s kanalizacijo.

ja saj veliko jie takih, ki jim drugega ne preostane, če samo pogledamo kake plače so in kaj dobiš za to.......

Bashar - Drugi prihod (drugi del)

Drugi prihod

B: V vaši družbi, kot jo mi doživljamo - naj spet poudarim, da slednje ni mišljeno omalovažujoče - uporabljate mnoge nalepke, mnoge definicije, ki so, po svoji naravi in učinkih, edina zadeva, ki je odgovorna za omejevanje vaše zmožnosti videti, da ste vi vsi - Kristus. In prav to je bistveno. Če bi radi spoznali podobo utelešenja Kristusove zavesti, pojdite domov in se poglejte v ogledalo. In nato začnite delovati, kot da ste to utelešenje. Na ta način boste vi sami izpolnitev ideje udejanjenja Kristusove zavesti v vsakomur od vas. To, čemur pravite "drugi prihod" ne pomeni prihod nekega posameznika, pač pa pomeni, da vsak človek na vašem planetu spozna Kristusa, ki je on sam - in da živi v tem duhu. To je vaš drugi prihod!

Vedite, da se manifestacija tega, kar vi imenujete Kristus, v fizičnem smislu še zdaleč ni zgodila samo enkrat. Gre za to, da vam je bilo ob vsakem prizadevanju, vsaki projekciji Kristusa v fizični podobi, tudi povedano, da ste vsi del Kristusa. S tem je mišljeno, da ni Kristus tisti edini, ki lahko ustvari svet, kakršnega si želite, pač pa imate vi sami moč, da ustvarite tašen svet, kajti ta vaša moč je del Božje narave.

V času, ko je bila informacija posredovana v vašem družbenem okolju, ste lahko na podlagi konceptov, kakršni so takrat prevladovali v vaši civilizaciji, to informacijo doumeli le v smislu obstajanja voditelja in tistih, ki so vodeni. Tako ste ustvarili predpostavko, da je Kristus rešitelj, ki lahko za vas naredi vse - namesto da bi razumeli, da je Kristus le refleksija - prikaz, da je sleherni od vas aspekt Kristusa, in imate absolutno pravico poustvariti oplemenitenje in povzdignjenje svoje lastne energije kot predstavnice Kristusove energije.

S: Torej, ko je Jezus rekel: "Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne more priti k Očetu drugače kot skoz mene," kaj je mislil s tem?

B: S tem je povedal, če to prilagodim vašemu sedanjemu jezikovnemu okvirju: "Kar vi zaznavate v meni, je vibracija povezanosti, po kateri jaz zase vem, da sem na isti ravni, enak z Bogom, Vsem-kar-je. Edini način, da boste tudi vi sebe prepoznavali kot takšne, je v tem, da ste kot jaz, da ste na ravni vibracije, na kateri lahko prepoznavate sebe kot Vse-kar-je. Zato pravi: "Jaz sem pot." Vendar s tem ne misli: "Edino jaz poznam način, kako priti do tam.", pač pa enostavno pove, da si s tem, ko dovolite sebi vedenje, da ima v najširšem smislu prav vse, kar delate in počnete, svojo vrednost in veljavnost, zagotavljate podporo in pomoč in potrditev na ravni najvišje ideje Stvarstva samega, s čimer prepoznavate svojo enakovrednost z Božanskim. To je pot.

S: Rekli ste - in ob tem je bilo slišati nekaj smeha: "Vendar ni rekel, edino jaz poznam način." Toda rekel je: "Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne more priti k Očetu drugače kot skoz mene."

B: Razumite tudi, da to, kar vi imenujete biblična literatura, vsebuje manj kot 10% tega, kar je ta človek kdajkoli rekel v življenju. Pa tudi v tistem, kar je bilo zapisanega, je bilo veliko zgrešenih razlag, ki so predvsem odražale čas, v katerem so zapisi nastajali. Vedite, da vaša Biblija ni bila napisana za to, da bi podajala zgodovinska dejstva, pač pa zato, da bi spreobračala.

S: Ali Biblija ne odraža resnice?

B: Odraža resnico za tiste, ki so jo napisali, v skladu s tem, kako so jo oni takrat pojmovali. Vendar razumite, da je še sedaj veliko nesporazumov glede tega, kaj je bilo dejansko v določenih primerih mišljeno.

S: Kako vi to veste?

B: Mi zaznavamo vašo skupinsko zavest, vaše višje ravni zavedanja. Seveda pa ne moremo pričakovati, da nam boste verjeli na besedo, na vas je, da verjamete, kar želite, kot smo že povedali. Seveda pa smo pripravljeni diskutirati z vami o stvareh, za katere zaznavamo, da obstajajo znotraj vaših višjih ravni zavesti, na katerih že obstaja spoznanje o enakosti z idejo Kristusove zavesti. Mi lahko komuniciramo s to ravnjo, kakor lahko tudi vi. Mi smo tu enostavno zato, da bi vam omogočili vedenje, da lahko komunicirate s svojo višjo zavestjo; in če sami sebi to dovolite, lahko vidite, da vam sporoča natanko to, kar vam sedaj tu govorimo mi.

S: Torej, jaz pač verjamem v skladu s svojo vero - v redu?

B: Absolutno! Vodi vas v smeri, v katero želite, in to je vse, kar šteje. Brezpogojno vas podpiramo na poti, ki ste si jo izbrali. In kot smo že velikokrat rekli: vsaka pot je verodostojna; nobeno prepričanje ni bolj verodostojno kot katero koli drugo. Vsa so si enakovredna.

S-x: Vse ideje so verodostojne, vključno z idejo, da nobena ni verodostojna.

B: Da, zelo dobro

http://www.clipart.co.uk/clipart/mazeguy/edible/strawberry.gif

• 3 months later...

Živjo,

za komentar bom uprabil spoznanja Primoža Trubarja, ki je dejal:

Res je vraževerno inu ubogo to ljudstvo Kranjsko. Vsaka babnica se spomne, da se ji je prikazala Devica Marija ali pa kakšen angel ali pa svetnik pa se ti neuki ljudje vlačijo v blatu po kolenih in prosijo za milost.

Na žalost se v sedanjosti ni nič spremenilo. Koliko hudobnežev se zmisli, da govorijo z Jezusom ali z marsovci to ubogo in naivno ljudstvo slovensko pa jim vzklika novi svet nova luč, prerok ali mesija.

Popravljeno -> DON KARLOS

Živjo,

za komentar bom uprabil spoznanja Primoža Trubarja, ki je dejal:

Res je vraževerno inu ubogo to ljudstvo Kranjsko. Vsaka babnica se spomne, da se ji je prikazala Devica Marija ali pa kakšen angel ali pa svetnik pa se ti neuki ljudje vlačijo v blatu po kolenih in prosijo za milost.

Na žalost se v sedanjosti ni nič spremenilo. Koliko hudobnežev se zmisli, da govorijo z Jezusom ali z marsovci to ubogo in naivno ljudstvo slovensko pa jim vzklika novi svet nova luč, prerok ali mesija.

• 10 months later...

Nisem še zasledil teme o Basharju, zato odpiram novo temo. Pregledal sem nekaj njegovih videev, posnetkov srečanj, kjer ljudje sprašujejo Daryla Anko (ki kanalizira Basharja), on pa jim odgovarja.

Tule je video, kjer razloži nekaj malega o tem, kar se sploh dogaja:

Bashar- uvod v pogovor

Temo odpiram "Duhovnosti in osebni rasti" zato, ker so odgovorji Daryla Anke zelo zanimivi in ne glede na to, če Bashar obstaja ali ne, vredni premisleka. Poglejte si še npr. enega izmed pogovorov, ki mi je všeč:

follow your joy

Torej, še enkrat - temo odpiram predvsem zaradi debate o stvareh, o katerih govori Bashar. Vse kar se tiče drugih bitij in kanaliziranja naj bo postranska tema. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...