MoOoG 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 (popravljeno) Pozravljeni,prvo- nisem vedel kam bi dal to temo in sem jo postavil kar sem Imam par vprašanj, ki se nanašajo na ljubezen. No, zadnjič sem šel z eno prijatlco, ki mi je všeč, na sladoled in sma se pogovarjala in te zadeve. Potem sma se pa pogovarjala malo po msn-ju in sem jo vprašal kako se ji je zdelo... Rekla je, da ji je bilo zelo všeč, celo, da je bilo romantično, ker naju je ujel dež in sma se skrila pod eno streho pri nekem vrtcu in sma bila tam ene 30min... Res je bilo romantično. Ampak jaz sem tak, da mi vedno pridejo v glavo dvomi, ali sem všeč punci, ali se sploh želi pogovarjati z mano itd. Pač sem tak rekla je tudi, da upa, da boma še kdaj šla Ne me razumeti narobe, vendar meni je všeč in kljub temu, da mi je to rekla imam pomisleke, ne vem zakaj*?Zanima me tudi, kako pogosto naj povabim dekle na zmenek, da ne bo prepogosto/prekmalu in da ne bo čakal predolgo? EDITED: Prej je bila na netlogu online in sem ji napisal sporočilo, vendar je šla po 5min dol. Tudi na msn ne pride... Vem, da sm nekako ''paničen'' vendar me zanima vaše mnenje... Popravljeno 2. junij 2008 -> MoOoG Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 (popravljeno) Nočem se spraviti v sramoto na takšen način naprimer, da bi se jaz žele pogovarjati z njo, ona bi bila pa čisto... ''idle'' Popravljeno 2. junij 2008 -> MoOoG Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Ne kompliciraj in ne smotkari! Pokliči jo, povabi spet na pistacijo in limono in jo pelji v naravo na kak lep izletek! Daj ji vedet direktno kaj čuteš do nje! ne moreš falit ! (to ti govori zelo srečno zaljubljen miškolinček) good luck! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Ja vem, NEDOLOČNIK! In niti SSJ ne pozna te besedice... oprosti mi ker grešim... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Ja vem, NEDOLOČNIK! In niti SSJ ne pozna te besedice... oprosti mi ker grešim... ne ful je dobro .. ne smotkari Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 ne ful je dobro .. ne smotkari Ja, sam ni moja fora Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 MoOoG to je čisto normalno, da imaš pomisleke...saj jih ima vsak lepo ji rečeš, če bi šla s tabo na pijačo, al ven....pa nimaš se kaj bati in boti to kar si, bodi sproščen, ubistvu nekako se obnaši, kot da je tvoja prijateljica..in tudi če se je en boš upal objet, ali pa prijet za roko, naj te nič ne skrbi saj je važno, da ona ve, da ti je všeč...ubistvu boš pa pomoje čutil, kdaj lahko kaj narediš, saj ti bo tudi ona kaj namignila ali pa naredila drgač je bil pa moj fant baje v isti situaciji kot ti in je okoli spraševal, kaj naj naredi pa tko, ker sem tudi prva punca....na msn-u sva si povedala da sva si všeč, pa sva se tko čisto preprosto pogovarjala, če bi šla kaj ven.....potem sva se drug dan dobila in sva se pogovarjala kot prijatelja, čisto sproščeno sva se spoznavala...potem sva se na msn-u zopet malo pogovarjala, sva si povedala, da sva si všeč, da nama je blo fajn, vendar sva si rekla, da še ne bova skupaj, da se morava bolje spoznati (kao)....drug dan sva se dobila in že sva bila par hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 saj to sem imela v mislih, ne pa nekih nedoločnikov, wtf? kje je tle kakšen nedoločnik ROFL kaj zdaj? kdo študira slovenščino jaz al ti ?! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 blanš, sem že mislil, da si ti tista... v bistvu je prva polovica enaka kot pri nama, vendar imam še vedno neke pomisleke... Zakaaaaaaaaaj?! :!!: Drugače pa hvala! Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 blanš, sem že mislil, da si ti tista... v bistvu je prva polovica enaka kot pri nama, vendar imam še vedno neke pomisleke... Zakaaaaaaaaaj?! :!!: Drugače pa hvala! Imaš "jajca" ? Seveda! Punce imajo rade odločnost UPORABI JIH ! p.s moj dedek je skoz govoru " cagav pub še ankul ni pr punc spav " Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 blanš, sem že mislil, da si ti tista... v bistvu je prva polovica enaka kot pri nama, vendar imam še vedno neke pomisleke... Zakaaaaaaaaaj?! :!!: Drugače pa hvala! zato, ker imaš nizko samopodobo pri ženskah in strah te je da te bo pustila, ker ti veliko pomeni .......ko bosta dlje časa skupaj in če bota imela lepe odnose, malo kreganja, se bota drug drugmu prilagajala in bo obema lepo, te bo strah minil tudi jaz kdaj pomislim na to, da bi me pustil, čeprav sva 1leto skupaj..in tudi on ima včasih take pomisleke....to je normalno poznam pa človeka, ki je bil vedno skeptičen in malo ljubosumen, dokler se nista s punco poročila in kasneje imela otroka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Imaš "jajca" ? Seveda! Punce imajo rade odločnost UPORABI JIH ! p.s moj dedek je skoz govoru " cagav pub še ankul ni pr punc spav "Saj ni potrebe po poudarjanju stereotipov... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Saj ni potrebe po poudarjanju stereotipov... Kva je peder kva pa teb ni prov ? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Kva je peder kva pa teb ni prov ?hehe...kaj v drugiš vidiš...lahko samo iz lastnega prepričanja o sebi...pride hehe...kaj v drugiš vidiš...lahko samo iz lastnega prepričanja o sebi...pride p.s. pa brez zamere...prijatelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 Nekaj me še zanima.- Če je zelo narobe, da ti je pri kriteriju za punco eden izmed najpomembnejši njen zunanji videz in ti zaradi tega ni všeč? (čeprav ti njeni drugi kriteriji ustrezajo) Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 (popravljeno) A to je važno? No, sem 92 letnik. Popravljeno 3. junij 2008 -> MoOoG Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Nekaj me še zanima.- Če je zelo narobe, da ti je pri kriteriju za punco eden izmed najpomembnejši njen zunanji videz in ti zaradi tega ni všeč? (čeprav ti njeni drugi kriteriji ustrezajo) hm....odvisno od človeka......ponavadi, če ti punca po notranji lepoti ustreza in je edina, ki te razume, potem, ti s časoma postane všeč.....je pa tudi možno, da ti ni...odvisno od človeka in starosti jaz pomoje, en bi mogla imet intimnih odnosev s fantom močnejše postave, ker me to enostavno ne privlači, bila pa z njim dobra prijateljica aja...drgač pa to ni nič narobe....boš že našu punco pri kateri ti bo vse všeč A to je važno? No, sem 92 letnik. ubistvu je, ker kot najstnik drugače razmišljaš, kot npr. 30letnik.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 3. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2008 ...tud odvisno, kaj zdaj to pomeni, da ti je zunanjost najpomembnejši kriterij? samo to, da ti mora punca bit privlačna, kar je seveda logično... ali pa imaš prav posebne kriterije - recimo 90-60-90, blond, modre učke, to, uno tretje, in če ima recimo črne lase, potem opa, odpade... Zunanjost mi ni najpomembnejši kriterij, mi je pa eden najbomembnejših, ki ni na prvem mestu. Tako kot je rekla blanš, da ne bi mogla bit s fantom, ki je močnejše postave, tudi jaz ne morem bit s punco. In to me nekoliko moti. Drugače pa nimam takih kriterijev, kot je zgoraj napisano. Velikost mi ni tako pomembna, tudi barva las in oči ne, pa tudi ne maram Make-upa. Ne maram pa tudi močnejših postav. :/ Btw: Blanš, kolk si pa ti stara? Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Zunanjost mi ni najpomembnejši kriterij, mi je pa eden najbomembnejših, ki ni na prvem mestu. Tako kot je rekla blanš, da ne bi mogla bit s fantom, ki je močnejše postave, tudi jaz ne morem bit s punco. In to me nekoliko moti. Drugače pa nimam takih kriterijev, kot je zgoraj napisano. Velikost mi ni tako pomembna, tudi barva las in oči ne, pa tudi ne maram Make-upa. Ne maram pa tudi močnejših postav. :/ Btw: Blanš, kolk si pa ti stara? 19........hehe ti si tak kot moj fant.....on tut ne mara močnejših pa če ma punca velik make-up-a hehe...sam razliak je pa v tem, d ma on rad majhne, sicer je velik 192, sam jz sm pa 157 hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.