Skoči na vsebino

Napoved za 23. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/23/"][b]Napoved za 23. teden[/b][/url] - [b]2. . 8. junij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

iiiiii....hvala marsa.....grem brat...... :flowers:

zanimivo....preteklost se je hotla z mano pogovarjat že čez vikend, pa sem ji mirno, vljudno in šarmantno pokazala vrata....najlepše je to, da se mi ne spi x^x ...ker bi sicer začela razmišljat o tem, če mam kakšno čudno spalno bolezen :vragec: ...zaenkrat je skratka vse kul.....in tako bo tud ostalo.... B)

ps:.....dobila nov boben...dans bo razturanje na vajah.... :onfire: :onfire: :onfire: ...... xzobkox

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='974278' date='2. Jun 2008, 13:52']...zaenkrat je skratka vse kul.....in tako bo tud ostalo.... B)[/quote]
xokx (:vragec: x;)x)

[quote]ps:.....dobila nov boben...dans bo razturanje na vajah.... :onfire: :onfire: :onfire: ...... xzobkox[/quote]
xsuperx :onfire: xokx

~

jaz pa... kaj ze? :blink:

x;)x x:Dx

cist in d mud (=d mun). x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: ...grem pogledat, kje je mun.....zvizzzzzzz......

aha...u biku je....pa sej to je čist kul...lepo počas pa s filingom pa s smislom za praktičnost..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaksen klincev konc tedna :xx!: :O: . V bistvu je bila ena zadeva cist levo krug, cist mim no :o|o: , madona sem jaz res magnet za ene in iste bedne finte :sori: xrolleyesx .

No ocitno se ta teden stilsko izziva :vragec: , staro ja, ne bi ga vec, al pa bi, sam drugac, al bi pa novo, al pa al pa al pa.....

Najboljs da se sluzbi posvetim, bo se najvec efekta. :palec:

Hvala Marsa za napoved.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Konec tedna nas bo morda potegnilo na kak izlet (bodimo previdni in umirjeni na cesti!) ali se bomo udeležili kake športne dejavnosti (ne precenjujmo svojih sposobnosti in danih možnosti in ne jemljimo vsega preveč resno), morda pa si tudi omislili obisk zabavne prireditve ali zabavo (izogibajmo pa se prerekanju in nasilnemu obnašanju).

spet je pester vikend pred nami x:px

Thanks Marsa x;)x :palec:

...grem brat :yumy:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ma saj se res malo preporedko oglašam...samo tokrat pa moram, ker me je misel tedna tako navdušila :palec:

Marsa, hvala za tako lepe misli xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Myriam, najlepsa hvala tebi za odziv! :kiss: x;)x

vendar... hm... :8):
to je ocitno *misel leta*, ker namrec je samo ta. x:o)x ze par mescev x:Ix
(v bistvu nisem mislila tko, tedensko, zastavljat, samo sva zaenkrat lohk tok hitro sam sem fliknila, k napovedi...
sicer so pa to pac sam ene misli, ki jih bom (ce jih bom) pisala, ko me bo picl - neodvisno od tednov in tega (:switz: xokx x;)x)
zato pa sem tud izbrala taksno univerzalno temo za zacetek in tudi naslednje kanijo bit take. x:)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...