tasha 17. september 2002 Prijavi Deli 17. september 2002 si lahko zaljubljen (ali ljubiš) dve osebi hkrati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2002 Prijavi Deli 17. september 2002 oh, le kaj poreče shakespeare zate, kje je novodobni namig modrovanja, oh, le kje se te drži zaupnost; hmmm pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 ...sebe in še nekoga... Ja, je. Vsaj meni... Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Zelo subjektivno.Če zmoreš in upaš vso srečo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Po moje boš morala to sama ugotoviti..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Doslej sem bil zmeraj zaljubljen samo v eno. V dve naenkrat! Hm, ta bo pa bolj težka ne vem, nisem še doživel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Kaj ni naš cilj ljubiti vse in vsakogar? andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Lahko si v bistvu zaljubljen v dva.Vendar potem najveckrat kasneje, v resnici, nisi ne z enim ne z drugim. Ponavadi pa je nekako takole: v DVA si zaljubljen zato, ker z enim ze hodis in ga npr. noces prizadeti.Tako ga "ljubis" in ga "noces izgubiti".V drugega pa si se zaljubil in gre za trenutno strast (in ti to v sebi nekako ves, vendar si noces priznati), vendar se ji zavestno prepustis. Potem v bistvu sebe malo blefiras in tolazis, da ljubis OBA.Tako je to malo iz varnosti in ziherastva, malo v resnici iz plemenitosti (saj onega imas v resnici rad, poleg tega pa imas slabo vest, saj si ti tisti, ki odhaja - vsaj energetsko). *V drugi osebi ednine pisem zato, da mi ni treba napisati: clovek lahko ljubi...Da ne bi mislila, da sem prepricana, da je pri tebi tako (kajti v resnici pri nobenem ni in vsak bi se bil pripravljen skregati z mano zdajle, da ni tako... vendar kasneje, ce bi bil toliko iskren, bi najbrz to moral priznati). Andrej je omenil ljubezen do vseh - teoreticno ja, toda pri tej ljubezni, oz. ce jo postavis tako, najbrz ni misljena slednja. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 quote: Kaj ni naš cilj ljubiti vse in vsakogar?andrejJe to je res Andrej, ampak samo z enim si povezan ne samo duhovno ampak tudi psiholosko in fizicno. Tako jaz vidim ljubezen, ljubezen na treh nivojih. Neomejeno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.