Skoči na vsebino

Dilema

tasha

Recommended Posts

Lahko si v bistvu zaljubljen v dva.

Vendar potem najveckrat kasneje, v resnici, nisi ne z enim ne z drugim.

Ponavadi pa je nekako takole: v DVA si zaljubljen zato, ker z enim ze hodis in ga npr. noces prizadeti.

Tako ga "ljubis" in ga "noces izgubiti".

V drugega pa si se zaljubil in gre za trenutno strast (in ti to v sebi nekako ves, vendar si noces priznati), vendar se ji zavestno prepustis.

Potem v bistvu sebe malo blefiras in tolazis, da ljubis OBA.

Tako je to malo iz varnosti in ziherastva, malo v resnici iz plemenitosti (saj onega imas v resnici rad, poleg tega pa imas slabo vest, saj si ti tisti, ki odhaja - vsaj energetsko).

*V drugi osebi ednine pisem zato, da mi ni treba napisati: clovek lahko ljubi...

Da ne bi mislila, da sem prepricana, da je pri tebi tako (kajti v resnici pri nobenem ni in vsak bi se bil pripravljen skregati z mano zdajle, da ni tako... vendar kasneje, ce bi bil toliko iskren, bi najbrz to moral priznati).

Andrej je omenil ljubezen do vseh - teoreticno ja, toda pri tej ljubezni, oz. ce jo postavis tako, najbrz ni misljena slednja. ;)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

quote:

Kaj ni naš cilj ljubiti vse in vsakogar?

andrej

Je to je res Andrej, ampak samo z enim si povezan ne samo duhovno ampak tudi psiholosko in fizicno. Tako jaz vidim ljubezen, ljubezen na treh nivojih. Neomejeno.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...