Skoči na vsebino

Volitve USA 2008

free

Recommended Posts

fajn! :palec: ... ce bi americani sprejeli tesko resnico...

----

Razmisljam koliko energije (tudi denarja) gre za to taksno TEKMOVANJE, namesto, da se morda zdruzita in vodita drzavo skupaj, ali vec njih...!?

http://dingo.care2.com/c2p/DailyAction/clintonobama.jpg

http://www.care2.com/politics/

http://news.yahoo.com/elections

http://www.usaelectionpolls.com/

http://www.usatoday.com/news/politics/default.htm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/americ...008/default.stm

http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/08/in_pictures_democratic_nomination_battle/img/5.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Joj mene pa Obama ne prepriča. Sej ne rečem, da ni Hilary z vsemi žavbami namazana, samo on mi pa deluje, kot da reče točno tisto kar ve, da hočejo ljudje slišat :sori:

Vsekakor sem in tja spremljam tole bitko za kandidaturo in se v vsakem primeru veselim končne zmage demokratov :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Meni je pa ravno Obama kul!

Menim pa, kot sem ze napisal, ... zakaj ve ljudi hkrati ne odloca oz. ni predsedstva!? bi bilo bolj logicno!

tako pa vse skupaj postane neka negravzna tekma, vojna za mesto... prevec gre energije za zmago, in potem morda zmanka za konkretne akcije!? no, upam, da ne.

se mi zdi pa ZELO pomembno kdo je predsednik USA! Mislim, da bi o tem tudi pri nas lahko naredili kaksno debato, mnenja itn!

Je pomembno, kateri precednik je na stolčku tm v ZDA, samo če bi imel res sam odločitve.

Pardon, da se malo poravim: če bo imel dober tim. Sej si ga lahko sam izbere, a kako.

Največja težava ZDA je seveda nafta. Če bi pustili tiste boge države na miru, in bi končal vojno, bi cel svet lahko bolj normalno zadihal.

Ampak ker je to Amerika, do tega ne bo pršlo, dokler ne bodo imeli vsaj 80% "svojih" vrtin.

Hilary ali Obama, kdorkoli, bo "revček", da za Bushom vse poprav.

Čas je, da se na prestol vsede ženska.

V isti sapi, čas je da se na prestol vsede temnopolti človek.

Hilary bodo lahko rešili samo še glasovi (svetnikov), nisem ziher kdo jo lahko potegne na površje, ker se utaplja.

Kljub več prejetim glasovom ljubdstva , ji ne kaže najbolje.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Joj mene pa Obama ne prepriča. Sej ne rečem, da ni Hilary z vsemi žavbami namazana, samo on mi pa deluje, kot da reče točno tisto kar ve, da hočejo ljudje slišat :sori:

Vsekakor sem in tja spremljam tole bitko za kandidaturo in se v vsakem primeru veselim končne zmage demokratov :palec:

mene tut ne :o|o:

tko "lutkarsko" deluje, ko oni možic na nitih xrolleyesx

Hillary mi je velik bolj všeč - program in to, nenazadnje je ZELO dobro prenesla monika afero. Škoda, da tok forsirajo tega črnca, zna bit, da bodo ipak republikanci zmagal, če se še demokrati med sabo ne morjo zment koga podpret. Nenazadnje je v času Clintona imela Amreika BDP presežek, Bušek ga je pa lepo zapravil pa še v minus šel :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

meni pa nobeden ni prav vsec in me noben zares ne preprica.

V bistvu sta oba *zanimiva* in *posebna* kandidata, vendar nekak mislim (osebno, nic astroloskega pa ciracarskega x;)x), da bo zmagal Obama...

Morda je folk sit teh istih klanov pa tega plus istih fac, druzin itd. x:)x

Bomo vidl.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hilary propagira vrnitev k hladni vojni, če bo McCain, bo vse isto (edina razlika od drugih republikancev je bila, da se mu zdi, da je torture mogoče immoral :vio: ). Obama je pa tak, da je bolj privlačen Evropi kot Ameriki. Bo zanimivo, čeprav bo nazadnje, po mojem, vse precej enako ostalo, vsaj na kratki rok.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Hillary mi je velik bolj všeč - program in to, nenazadnje je ZELO dobro prenesla monika afero.

sej to....ZELO dobro je prenesla, tud trznla no, zdej pa neke solze pretaka itd.... :o|o: mene je pa strah da bo ona...k mi je kr malo srhljivo, kolk je spletkarska in u bistvu pripravljena it preko trupel in se na nikakav nivo spusčat za dosego svojih ciljev :xx!:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hja, morda res.

probam razmisljat v smeri, da bo rajsi obama! po tistem kar je povedal zgoraj, recem samo super!! :vio: :palec:

se pa strinjam, prevec je igranja vseh politikov itn... jasno, ce bi nek politik "prevec" izstopil v smilsu izrazanja neki custve ali "prevec" cloveskih lastnosti, bi bil medijsko takoj bombardiran!

mediji pa vodijo vse!

verjamem ,da tudi nekemu politiku gre vse skupaj na bruhanje. ampak morda neke druge bolj realne izbire nima, kot na nak nacin se priblizati ljudem. To pa govori, da smo mi ljudje tisti, nase stanje zavesti in s tem dopuscanje vodenja medijev in monopola, da upravlja z mnozicami in s tem nas.

v same volitve se nisem dosti poglabljal; predvsem pa sem videl, da besede obame imajo tezo, smisel in iz njih prihaja upanje z dovolj prizemljenosti! In ravno to se mi zdi, da je njegova dobra lastnost - prizemljenost!

...... :o|o: mene je pa strah da bo ona...k mi je kr malo srhljivo, kolk je spletkarska in u bistvu pripravljena it preko trupel in se na nikakav nivo spusčat za dosego svojih ciljev :xx!:

sej to....ZELO dobro je prenesla, tud trznla no, zdej pa neke solze pretaka itd.... :o|o: mene je pa strah da bo ona...k mi je kr malo srhljivo, kolk je spletkarska in u bistvu pripravljena it preko trupel in se na nikakav nivo spusčat za dosego svojih ciljev :xx!:

xyesx :palec:

... a oci - mrzle. ....

xyesx

tale Obama Bin Laden

x:Dx

skratka, tipična škorpijonka.

... asc. v škorpijonu kar je pa tut isti šmorn.

x:o)x

(men se drugac hladnost in mrzlotne oci ne zdita ravno najbolj tipicni sco lastnosti.... ampak najbrz mas ti cele serije drugacnih around - takih mrzlotnih hladnezev x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hillary, glede prenašanja Monike - postavi se v njeno kožo; ves svet je zadrževal dih, kaj bo storila. In storila je najboljše možno! Imaš na eni strani xy let zakona, otroka, družine, kariere. In na drugi afero Monika (se prav nekaj sexov in oralcev). In tvegati zakon, družino, kariero (prve dame) zarad ene frajlice...ne, hvala.

To se pravi bit (prva) dama x!x

In se mi zdi žalostno, da se ženske ne podpiramo med sabo. Po drugi strani pa...je eno (več) mnenje ženske na drugi strani oble povsem brezpredmetno. :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Bobnar, jaz sem sele jeba, ki imam asc in luno hkratno skup v sko.

Mislim pa, da je kar neka razlika med Soncem v skorpijonu, kar ima ta resna gospa in med ascendentom v sko. Marsa povej x:Dx

ko me ze psrasujes: menim da skorajda ni znamenja (razen raka), ki bi se tako drugace in razlicno 'obnasali' osebni (sonce, asc, luna), kot prav pri skorpijonu - tle je povsem drugacna Luna (kot pa pr soncu in asc, ki sta si precej bolj podobna) - morda zarad 'padca'.

skratka, Luna v sco zame sodi v en drug *predalcek*.

(tud pri raku je recimo luna povsem druga pesem kot asc - tu pa zarad njenega domicila v raku)....

Mam ful folka okol, k so sco, ogromn asc sco in nekaj njih z luno in asc v sco - so cist druge vizhe in vibre (luna v sco nadzoruje, vohuni, se vtika itd., je bolj posesivna in ljubosumna kot sam sco... cist druga vizha sco je skratka luna v sco - ker luna kaze na ucstva in dnevni lajf in ne na osebnost)

tale hillary mora met nekaj drugacnega *ozadja* - morda kakega kozla, vodnarja, mozno pa je tud, da ma dost v tehtnici (nisem sla nc chekirat, sam vem da je sco, pa mi to ni zlo sedlo, ravno zarad prevelike hladnosti - kajti seveda je sco lohk na ven zlo hladen in tak - sam ne s popolnoma brezizraznimi ocmi)..

al kak saturn na mc al kej tacga....

Picasso

Ima pa Marsa, Saturna in Plutona vse tri v LEVU in vse tri v konjunnkciji x:o)x

hm a ves da sem se mislila dodat - al pa mocnega leva, pa si me prehitela. x:)x

ja, cudn, sam pomen pac - cist na umu....

cuden je tist uran, po 2. strani pa spet kaze na to, da je lhok pr uranu sam to, da ni nc vidt tko kot bi moral bit. x;)x

Picasso

Hillary, glede prenašanja Monike - postavi se v njeno kožo; ves svet je zadrževal dih, kaj bo storila. In storila je najboljše možno! Imaš na eni strani xy let zakona, otroka, družine, kariere. In na drugi afero Monika (se prav nekaj sexov in oralcev). In tvegati zakon, družino, kariero (prve dame) zarad ene frajlice...ne, hvala.

To se pravi bit (prva) dama x!x

jah, sej ne recem, da nimas prav, jekleni zivci pa to, stat ob strani, cast, dostojanstvo, vse to.. imas prav.

sam pac - eni imajo raje (in mednje sodim tud jaz) ljudi z vec zhara in tud politike bolj cloveske.

sicer pa hladnost in brezizraznost itd. niso vedno odraz casti oz. je lohk casten in dostojanstven tud bolj topel in srcen, duhovit clovek.

In se mi zdi žalostno, da se ženske ne podpiramo med sabo. Po drugi strani pa...je eno (več) mnenje ženske na drugi strani oble povsem brezpredmetno. :o|o:

men se zdi pa bedasto, da bi se podpiralo nekoga predvsem zato ker je zenska.

Picasso

Dobro si me opisala s tole luno, verjetno da poznas veliko lun v sko. ob razlicnih ascendentih in soncih in da je jasno temu tako :palec: Vidis, ce ti ne bi bla asc. skorpijon, ampak skorpijonka po Soncu, po moje ne bi bla odkrita. To je temeljna razlika med asc. v sko. in Soncem v sko, seveda po mojih opazanjih x^x

Asc. v sko., ce nima neptuna gor, pa se mi vseeno zdi bolj dober, posten, ne zna skrit jeze, ne zna se delat mirnega, logicno, saj je predvsem njegovo telo skorpijonsko.

Medtem pa Sonce v sko. vse to zna. Prikrije burkajoco notranjost pod povrsjem. Prave skorpijonke (v Soncu) pa so umirjene, sploh ce je sko. dominantno znamenje in redko povejo, kaj v resnici mislijo, vsaj ne takrat takoj, ko se to od njih pricakuje :inocent:

res je (razlika sonce sco vs asc sco): to sva se z mitjo ze zdavnaj hecala: da sco prenasa, prenasa, prenasa, rpenasa, zdrzi, zdrzi, zdrzi - in pol ven pade totalno.

no asc sco pa prec ven pade totalno. x;)x x:o)x x:Dx

jp,, res je, skoraj vsi moji dbest frendi (pa tud iz otrostva itd.) so sco al so asc in/ali imajo luno (brez veze da jih nastevam, sam je ze res hecno, v kaksnem stevilu blaznem so).. v glavnem, moja dbest frenda ima oboje (pa ne sam to, pac pa celo guzvo), pa ji cist desete energije sekajo ven (zemlja), v astrologiji namrec zelo pogosto velja 'manj je vec'.

telo skorpijionsko (o tem bi se dal pregovarjat, sam se nouva vec, da nouva cist zachiracharali tako pomembne politicne teme :vragec: x;)x)

Picasso

hm, ja, to mass prav, sam tle nisem tega mislila.

uran lohk deluje cist kontra od pricakovanega, sploh na videz, to sem mislila....

cudn, res cudn, da ni nc na mc-ju.... xnckrivx

Picasso

Lune v ribah

:eek: x?x a dej, to pa tezko verjamem.

v ves chart njen tezko verjamem, so zihr narobe uro povedal. x;)x x:o)x

no ampak a vids - uran na asc res lohk ful vpliva, da ni nc tko kot bi se pricakovalo.

(*v bistvu bi si morali bit midve pol skor mAL podobni x:o)x, namrec imam zlo podobno uran, razen da je na mc - prav tako je pred mc).

Hecn no. Cudn.

si pa dobr oni stavek povedala, tole interpretacijo njenega stelija (kakrsen je) v 3. :palec:

*zdej pa ne smeva vec ircat, da naju nom jaz nadrla pa zbrisala pa zbenala pa tak. xDDx x;)x

Picasso

"Newyorška senatorka Hillary Clinton je vendarle priznala poraz na volitvah za demokratsko predsedniško kandidatko in pozvala svoje privržence, naj podprejo zmagovalca strankarskih volitev, senatorja Baracka Obamo iz Illinoisa. "Baracku Obami dajem vso svojo podporo," je dejala."

V govoru pred zbranimi privrženci v Washingtonu se je v družbi hčerke Chelsea in soproga Billa zahvalila vsem, ki so jo v kampanji podpirali. "To ni ravno zabava, ki sem jo načrtovala, a mi je zagotovo všeč družba," je dejala in dodala, da se je v kampanjo vključila, ker je menila, da lahko s tem pomaga drugim. "Svoj boj za cilje, v katere verjamemo, bomo sedaj nadaljevali tako, da bomo svojo energijo, svoje strasti, svoje moči posvetili Baracku Obami in naredili vse, kar je v naši moči, da bo izvoljen za prihodnjega predsednika ZDA," je dejala nekdanja prva dama ZDA.

"Danes, ko končujem svojo kampanjo, mu čestitam za zmago, ki jo je dosegel, in izjemno tekmo, ki jo je vodil," je dejala in poudarila, da ima Obama, ki je po njenih besedah predvsem odločen človek, vso njeno podporo pri nadaljnjem delu. Po njenih besedah je bila kampanja težka bitka.

Obama si je zagotovil glasove 2118 delegatov, ki jih potrebuje za položaj demokratskega predsedniškega kandidata, v torek na primarnih volitvah v zveznih državah Južna Dakota in Montana.

vir >>

:vio: :palec:

po bushu sta oz. bi bila (oz. eden tudi bo) pravi balzam!!!! x:o)x x:o)x

Sicer pa bomo videli predvsem kaksna bodo DEJANJA novega predsednika!

Resnicno upam, na najboljse! xcrossfingx

http://image.24ur.com/media/images///600xX/Jun2008//60147772.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...