matej.perih 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Pozdravljeni! Prevčerajšnjim sem se registriral. Prijava na osnovni strani me registrira, ko pa želim dodati dogodek in se registrirati napiše da geslo ni pravo.Poskusil sem dodati dogodek, kot gost in ko izpolnim prvo stran(enkratni dogodek, datum...) kliknem NADALJUJ mi odpre prazno stran. Dogodek sem potem dodal kot članek" SATSANG KROGI". PROSIM ZA POMOČ! LP Matej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Zivjo! nisem cisto razumela tvojega postopka.V glavnem, ne glede na to, da si ze vpisan na forumu, se mors pred prvo objavo prav logirat. sicer pa je skoraj gotovo povezano z nadgradnjo, ker je vse povezano, forum pa blogi delajo vzajemno, na LNM pa se je mroda mal zakompliciral (ker je Mitja nastimal da se lohk z istim imenom in geslom logiras, pa je ocitno prislo zdaj do nekompatibilnosti, k je 'nov forum').Mu bom poslala tole. Sicer pa tudi ko je dogodek ze vpisan, ga objavljalec se ne vidi, dokler ga na urednistvu ne potrdimo (tako sva bila prisiljena ukrenit v izogib neznanskim kolicinam objavljenih "dogodkov" in vsega, kar ne sodi na LNM). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ojla Matej a govoris o objavljanju na LN magazinu? Sem pogledal, pa ni niti dogodka niti clanka.Predlagam, da mi posljes eno word datoteko z vsebino dogodka:Naslov dogodkaKratek opisDatum(i) dogodkaBesediloMorebitne slikeMorebitna www povezavaPa mi poslji na moj mejl Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.