MoOoG 5. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2008 Ja no, sej ocene me ne skrbijo(nimam težav) , skrbi me moja socialnost, druženje in razumevanje s prijatelji. Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 ne smeš se sekirat pa je.....če te kdaj prijatelji ne razumejo, če jih ti ne razumeš, če ne veš kaj bi jim povedal, kako odgovoril, se ne zmest...enostavno ignoriraš problem, pa če bi bil res rad v nekateri družbi..se pa prilagaji........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Weezard, lahk utemeljiš?zelo preprosto k se boš nehal ocenjevat (svojo samopodobo), ne bo več priložnosti, da bi se videl pozitivno ali negativno... Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Itak sebe zmer tolk kritično vidš k drugi daj brez veze to na velkmu planu razglabljat.Mal že, kej preveč je pa brez veze.Najbolša kritika je od ljudi k te vidjo pa ocenjujejo mal bolj objektivno k ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Odprte teme na forumu:* Sprejeti samega sebe >>>* Kaj vas najbolj moti pri sebi, lastnosti, videz >>>* strah pred samim sabo >>>* Samospostovanje, Kaksna je nasa samopodoba ? >>>* Manjvrednost >>> Video pogovori:* Pogovori: Samopodoba>>>(8:05) Samopodoba kot ključni element vzpostavljanja stikov s seboj in z okoljem. * Pogovori: Moja samopodoba >>>(9:41) Nina Leskovar, voditeljica delavnice "Moja samopodoba", o pomenu pravilnega odnosa do predstave o sebi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Samopodoba je generalen občutek o seb, a sem na splošno ok, al nisem, kakšna sem kot oseba, kako se (ne)znajdem v določenih okoliščinah, kako reagiram..... Mislim Wizi, da je potrebna, preprost razlog je, da ne moreš ne mislit o tem kakšen si, lahko se pa distanciraš od teh misli, na ta način, da pol samopodoba ne vpliva tolk nate, k veš, da to nisi ti, ampak sam misli o tem, kakšen kao si. Sej domnevam, da si to hotu povedat, lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Biskvitek 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Nehaj se ocenjevati in se sprejmi kakršnega si sedaj. Mislim, da je Weezy hotu to povedat.pa lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončne ideje 30. oktober 2012 Prijavi Deli 30. oktober 2012 Samopodoba vpliva na naše odnose in na naše obnašanje. Od nje je odvisen naš uspeh v življenju, zato je pomembno, da je ta dobra. Sem pa napisala blog na to temo. Več preberite tukaj http://soncneideje.blogspot.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Kakšno imate vi samopodobo in kaj to sploh za vas je?Barvno Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.