Skoči na vsebino

Samopodoba

MoOoG

Recommended Posts

Ja no, sej ocene me ne skrbijo(nimam težav) , skrbi me moja socialnost, druženje in razumevanje s prijatelji. :)

Chigumy L.P.

soul.sternad@hotmail.com - feel free to add :D

Deli na socialnih omrežjih

ne smeš se sekirat pa je.....če te kdaj prijatelji ne razumejo, če jih ti ne razumeš, če ne veš kaj bi jim povedal, kako odgovoril, se ne zmest...enostavno ignoriraš problem, pa če bi bil res rad v nekateri družbi..se pa prilagaji........

Itak sebe zmer tolk kritično vidš k drugi daj brez veze to na velkmu planu razglabljat.Mal že, kej preveč je pa brez veze.Najbolša kritika je od ljudi k te vidjo pa ocenjujejo mal bolj objektivno k ti.

Odprte teme na forumu:

* Sprejeti samega sebe >>>

* Kaj vas najbolj moti pri sebi, lastnosti, videz >>>

* strah pred samim sabo >>>

* Samospostovanje, Kaksna je nasa samopodoba ? >>>

* Manjvrednost >>>

Video pogovori:

* Pogovori: Samopodoba>>>

(8:05) Samopodoba kot ključni element vzpostavljanja stikov s seboj in z okoljem.

* Pogovori: Moja samopodoba >>>

(9:41) Nina Leskovar, voditeljica delavnice "Moja samopodoba", o pomenu pravilnega odnosa do predstave o sebi.

Samopodoba je generalen občutek o seb, a sem na splošno ok, al nisem, kakšna sem kot oseba, kako se (ne)znajdem v določenih okoliščinah, kako reagiram.....

Mislim Wizi, da je potrebna, preprost razlog je, da ne moreš ne mislit o tem kakšen si, lahko se pa distanciraš od teh misli, na ta način, da pol samopodoba ne vpliva tolk nate, k veš, da to nisi ti, ampak sam misli o tem, kakšen kao si. Sej domnevam, da si to hotu povedat, lp.

• 4 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...