janajam 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 zanima me,ce kdo ve,kdo bi se v sloveniji poglobljeno ukvarjal z alexander tehniko.namrec to tehniko izvajajo na raznih plesnih delavnicah,mene pa bolj zanima kot redna terapija ker imam tezave z glasom.ta tehnika namrec celostno pristopa k problemu,ozavesca ravnanje s svojim telesom,detektira problem,in je neke vrste sprostitvena tehnika,ki temelji na ozavescanju tega,kar pocnes narobe.odpravlja namrec mehanizme,ki smo jih navajeni in se nam zdijo "prav" v resnici pa ravno s temi mehanizmi skodimo svojemu telesu.ce kdo kaj ve o tem,ali pozna karkoli podobnega,naj me prosim razsvetli.sicer sem obiskovala tudi vrhunsko logopedinjo, ki je edina h glasu pristopala celostno,ne le skozi govorne vaje,vendar deluje v Sezani,zaradi sluzbe se ne morem iz Ljubljane voziti tja tako pogosto,kot bi si zelela.mogoce kdo ve,ce obstaja kaksna individualna terapija,ali delavnica v poletnem casu,ki bi bila naravnana za vse,ne le specificno za plesalce?. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.