Marsa 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 That's it! icon_smile_wink.gif icon_smile.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 Po vsakem dežju posije sonce, kajne? icon_smile.gif Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 me veseli, da ti je uspelo. A ma to kej veze z novim računalnikom, vse skupaj že zveni tako..... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2002 Avtor Prijavi Deli 18. september 2002 Hojla!Hvala za vajin odziv. Strelka - to ITAK. Poleg tega imam pa rada tudi dez. Ce pa je skupaj oboje, pa je MAVRICA. )))) Andrej - ja, tudi, nekako... bolj VSE skupaj (racunalnik smo uradno zastartali kakopak v petek, 13., ki se je slucajno (tudi astrolosko) ful poklopil z mojimi polozaji).Potem pa "porodne tezave" (kar tudi pase k mojim hor. polozajem)... etc...Pomeni preprogramiranje - programiranje nanovo.Pa da ne besedicim - v teh receh pa sem izjemno redkobesedna.Prec se pretihotapi kaksen "bo" (ki potem ostane "bo"), kaksen "ne" - ki potem tudi uredi temu primerno... Tudi prosnjam se pravzaprav izogibam v svojih "molitvah". Predvsem se zahvaljujem in pa nekako postavim stvari.Tako.In zdaj je postavljeno.Tudi racunalnik.Zdaj lahko startam nanovo.Pride jesen cez nekaj dni, nov cikel se zacenja. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.