Skoči na vsebino

Napoved za 24. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Pujsita' post='977648' date='13. Jun 2008, 14:49']Saj je problem samo, ko zmanjka plina, ko moras z ognjem ono plinsko zadevo prizgat. Ko je bil glih tukaj, je vprasal, ce ze imam plin, pa sem rekla, da ja, pa da sem pozabila x:Dx prizgat bojler, ce se ljubi njemu x:o)x . Ne bi za noben denar priznala, da me je strah, tud za Eure ne x:o)x[/quote]
jaz pa priznam - sam ne mi s plinom!
ce bo eksplozija v stepiju, sem si jaz kuhala jutranji caj. x:o)x
(sam za to si se upam plin odpret)

[quote]Drugac pa Marsa, javljam, da te ubogam, da zrem ......
... Tako da danes, ko imam samo eno urco vmes, definitivno grem na kosilo[/quote]
xokx
pridna! x^x
jaz pa ne. :o|o:
nc mi nekaj ne disi hrana te dni (sem vse narobe napisala x;)x xDDx), sem nekaj off. vse mi gre na zivce in tko. kaj cmo, sej bo boljs. xupx x:Dx x;)x

[quote]Pa ne vem kaj je, ampak mojima rozama se je zmesalo nekaj, ena ima 3 nove liste :eek: , ta druga se pa tudi popravlja.[/quote]
bravo! x:o)x x8Dx
men tud vrtnice v vazi delajo. x:o)x
hocm rect, za to pa res lepo skrbim, nekak *znam*...
jo osvezujem, obrezujem, tusiram celo in tko, k so tok lepe pa tok disijo (k so ble z domacega vrta utrgane in direkt prinesene xokx)..
in sem gruntala, da hocm vedno met vrtnico. x:o)x xDDx

[quote name='Cookie' post='977684' date='13. Jun 2008, 16:30']planet za kregarjenje[/quote]
x:Dx

[quote]ima li koga da ga pretućem :inocent:[/quote]
x:Dx

drugac je pa res, clo jaz se nekaj prickam oz. mal zoprno pregovarjam. xDDx

pa kot semr ekla, vse mi gre nekaj na jetra, nobene face ne morm vidt.
bi sla kar sex v mestu gledat, da bi se mal naslajala in pizdila na SJP. x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Samo piskrček pristavim: v času posegov(ker pač si pol telesa pustila razrezat skoraj) bila luna v popolni konj. z mojim uranom, pa tudi z marsom. Tak da...pje, ma da celi. In boli temu primerno.
Sicer pa sem ok.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

fak.
sej me je mal zaskrbel, k si napisala, sam nisem hotla strasit pa energy dodajat.
sam da je mim, sej bo kmal, sej kozha se neverjetno hitro obnavlja, pa bo iz tahujsga najbrz zlo kmal! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pri nas je nor teden... pa sva se prav zabavali. Najprej kako izgleda v tem tednu moje nakupovanje. prideva v trgovino, pa ugotovim da sem brez denarnice, greva domov, dobim telefonski klic, ki odloči o tem, da nakup psa propade... no ja, itak kupujem psa v času retro merkurja, haloooo (pri odločanju je malce omililo zadevo to, da psa dobimo šele v juliju - no pa ga na žalost ne), v glavnem ko odideva spet od doma, se odločiva da najprej skočiva v eno drugo trgovino - kjer ugotovim, da nimam denarnice (le zakaj sem šla domov)... ja ja gremo že drugič ponjo. Nato pride dan za vpis v zlato knjigo... halo? a lahko še bolj ščije? itak prideva mokri... fotoaparat zašteka ravno pri tamali, ko dobi priznanje... pa ne sam moj še od kolegice, pa ne sam pri men obema, tud pri njeni hčeri... itak... petek 13 - sej ne da sem vraževerna, men je ta dan čist simpatičen, sam ne včerajšnji. Kot prvo je Tami celo jutro hladila zatečeno ustnico - zmagali, ugotovila da jo čevlji žulijo... zvečer ni sledu o oteklini, končno se obleče in kar naenkrat opazi da ji majčka spljoh ne stoji fajn, pa nadaljevanje v tej smeri... pa se odpeljemo, jst utrujena že od vsega... gremo na kavo kjer ugotovim na nimam ne telefona ne karte!!! pa se valeta začne - jst pa prazne baterije v fotoaparatu... a naj nadalujem :vragec:

ksenija! :D :D :P
to je pa za v bukle (retro merkur pa to x:o)x x:Dx)

upam da ste vseen kul speljal. :palec:

(drugac je pa to vedno tko, itak, da pr tvojem tamalem zmanjka baterij al glih kej zamudis al ena faca naprej stop, glih k on priznanje dobiva al pa kej tacga x:o)x... tud mozolji glih pridejo pa tak vedno tkole, mal tud od zivcev pa vsega tega).

za psa pa je ze prav.... xyesx
jaz sem se nekoc nad ufurala da tist moment macko, in se ni pa ni dal al se nismo mogl zorganizirat, no pol se je pa izkazal, da so ravno iz tistega legla bile pol ful nekak bolne in taksne.. pol sem pa Mimi dobila! xsrcx xokx

Mopsa? :2src:
navijam ful! shizim na mopse, pravzaprav poznam sam enga, joj kok je fini! ego (mu je ime), tok je brihten pa kulski, saj sem menda se nekoc eno fotko dajala na enem motrocku al rolki - k je bil v plascku... xDDx x8Dx nad no..
in ful prijazni psi in ful majo radi vse, se posebej pa otroke.
super izbira.

(ce te bo zanimal, moji frendi majo parcek - neke prvake clo pa tko, pa lohk povprasam, ce majo kej u vidjelu, ce zelis)

Picasso

Jao, Ksenč xrolleyesx tkole se lahko na koncu samo še smeješ, a ne.. ker je itak že tko kriza, da ti drugega ne preostane.. no, sam da ste skoz dale, pa fajn zgledata, obe :palec:

(za psička pa sam tko.. moje mnenje.. meni se zdi kar malo 'grdo' 'kupovat' psa, pri vseh revežih, ki jih morajo dajat uspavat v zavetiščih...
jaz tud sanjala o modri britanski mački, pa pol se Tristan pred vrati znašel... mogoče je pa zanalašč, da ni uspelo.. kaj če bi šla pogledat kam med zapuščene, morda pa ravno na točno [i]pravega [/i]naletiš... se mi zdi, da znajo najdenčki in taki še veliko bolj izkazovat ljubezen, če nič drugega..)

hja, jaz pa se nekaj menila, da bom kelnarila na moto zboru danes.. pa gledam tole vreme zunaj in me malo mineva.. mam občutek, da bom kar skenslala.. pa malo se zabubila tlele doma in Tristiju družbo delala.. sva sama :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='977835' date='14. Jun 2008, 13:11'](za psička pa sam tko.. moje mnenje.. meni se zdi kar malo 'grdo' 'kupovat' psa, pri vseh revežih, ki jih morajo dajat uspavat v zavetiščih...
jaz tud sanjala o modri britanski mački, pa pol se Tristan pred vrati znašel... mogoče je pa zanalašč, da ni uspelo.. kaj če bi šla pogledat kam med zapuščene, morda pa ravno na točno [i]pravega [/i]naletiš... se mi zdi, da znajo najdenčki in taki še veliko bolj izkazovat ljubezen, če nič drugega..)[/quote]
:palec: :palec: xokx

a se clo JAZ sem predlagala neke *snobizme*. :eek: x:o)x
ko pa vendar menim NATANCNO tko kot ti. xyesx x:o)x :palec:

(*ampak k je tok luskan pa prijazen ego x:o)x x;)x x:px)

Picasso

če bi imela hišo, če bi imela večje stanovanje, bi sigurno nabavila psa iz zavetišča... smo se pa zaljubili v mopsa, vsi trije in pokazala se je možnsot, da ga dobimo... vendar pa vse kaže, da ga ne bomo nabavili - vsaj v bližnji prihodnosti ne... trenutno je več dejavnikov... sicer pa tud mladički rabijo dom ane?
hvala za pohvale... retro scene se mi pa nadaljujejo tud danes... grem kr spat ;)

[quote name='Ksenia' post='977845' date='14. Jun 2008, 13:32']... sicer pa tud mladički rabijo dom ane?[/quote]
xokx x;)x dober argument xyesx :palec:

Picasso

Uf, kaksen dan Ksenia :wOOt: , tole z vaznimi momenti, ja, se vedno zna zastrikat :o|o: . Za kuzka pa verjetno, ce se takole odvija, najbrz zdajle ni pravi trenutek.

Jaz sem se vceraj po Marsinih :lol: navodilih nazirala. Najprej sem doma pridna zajtrk pojedla (ponavadi sem prepozna, ni casa), potem sem si eno sladkarijo nabavila, kosilo sem pa jedla s sodelavci, so sli v eno fensi restavracijo xrolleyesx , samo za jest je bilo pa kar fajn :palec: . So za francosko solato rekli, da je svedska x:Dx . Pa se vecerjala sem, nezaslisano x:o)x .

Vmes sem imela pa oni certifikat, 2 zadevi smo dobili ocenjeni nazaj, sem opravila obe :palec: , pa moje sredino poucevanje sva obdelala in me je pohvalil, da sem v parih zadevah odlicno reagirala, da sem se sla z njimi eno novejso tehniko in da je super uspelo (pojma nimam kaksno tehniko), da sem svoje studente izzvala in jih pripravila do tega, da so intenzivno razmisljali in sami prisli do zakljuckov. No nekaj zadev je bilo manj zvezdniskih, ampak ko naredim se moj kometar, bo prvo opazovanje uspesno za menoj. x:px

Zdaj pa frej dej, sam zame x:px
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Joj, jaz se tud uspela obilno in nezdravo hranit včeraj x:o)x bele žemlje, poli salama, pol ogromne količine zelenjavne juhe in čez celo ta velko vrečko bobi palčk pa pol eno bljak konzervirano hrano (ki mi ni bla dobra, sam bla lačna in se mi ni dal drugega delat) in pol še pol litra sladoleda čez.. pol pa mela mal prebavne motnje in napihovanje celo noč x:o)x koka...

danes me pa nos srbi že cel dan.. kiham na vsake 10 minut... pa glihkar bom zgrizla enga, če me ne bo nehal :vragec: :vragec:

pa idejo mam kaj vse bi lahko naredila, ko sem ravno home alone... sam še kar mal sedim tlele okol..

loesje

Spet nazaj -

EJ Marsa, samo TO je RES že TOO MUCH!!!! xrolleyesx
Pa saj govorim SLOVENSKO!!! :vragec: :vragec:

Enostavno ne morem najt skupnega jezika z mamo! Jst govorim eno, ona blodi čisto nekaj drugega, in NE MOREM ji dopovedat, razložit kaj hočem jst... kar nekaj po svoje naklada... :!!: :vragec:

Jst rečem da moram najprej gips ploščo dat v stanovanje, ona da ne more bit prej postelja ker se ne bo dalo sestavljat omare... HALLO!!! Jst govorim o ZIDU!!! x!x Potem ona začne da bo treba dat najprej ploščice... Ma kakšne ploščice??? ZID!!! Ja in kje boš spala? Ma kaj je zdej važno kje bom spala? Magari v spalki! Jao!!! :vragec: :sick: Dej Merkur :att: SPOKAJ SE nazaj na svoje mesto!!!
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

o madonca...kakšne dogodivščine ste mele, bejbe.....no, js sm mislila, da bom šla lišo čez.....pa je bil cestni mrk.....še dobro se je izteklo, nobenmu nč in nč zvitega pleha.....men se zdi, da so mel "tazgornji" tistih par momentov ful dela......slava jim...pa hvala tudi..... :switz: :switz: :switz: .... xrainbowx

upam, da mam bonus izpolnjen....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='977749' date='13. Jun 2008, 22:07']fak.
sej me je mal zaskrbel, k si napisala, sam nisem hotla strasit pa energy dodajat.
sam da je mim, sej bo kmal, sej kozha se neverjetno hitro obnavlja, pa bo iz tahujsga najbrz zlo kmal! xwizardx[/quote]
Hvala, saj zato pa boli toliko, pa zato na preveze vsak dan. No ja, glavno, da je mimo res..

In komaj zdaj prebrala Ksenjine dogodivščine - hm..pride tako ja - poznamo -pri nas zbolela ta velka..pa tudi kolobacije okoli fotkiča imeli..ampak se rešilo na koncu, za psa pa potemtakem bolje, da ga nimate, ker konec koncev nabaviti psa - sploh v stanovanje, je velika odgovornost in na koncu boš itak ti tista, ki ga boš v glavnem na sprehod vodila. Preverjeno miljavžnt krat...deca ga hoteli..pa ne neki mali..ampak skoraj 18letni, pol pa kolegice tiste, ki lulat in sprehajat, pa glavno skrb imet. To ti je kot drugi otrok.
Pri nas sreča, da ga lahko spustim ven, če mi že ni nikam za it..ampak danes ne, ker ga poslušam kako tuli - tuli pa takrat, ko na smrt zaljubljen in bi moral it poskrbet za svoje gene.

Pujsa - tebi pa samo lahko čestitam.. :palec: sploh nisem dvomila, da ti ne bi ratalo..če pa se kaj zalomi vmes pa itak mora bit. je verjetno že malo dolgočasno, če samo vse v superlativih.

Ale - ti pa kar vztrajaj pri svojem, povej svoji mami, da boš ti tam glavna gospodinja(preverjeno sto krat - če jaz moji mami -levinji tole uspela dopovedat, pol boš ti eni ribi verjetno še prej xDDx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='978025' date='15. Jun 2008, 07:43']Ale - ti pa kar vztrajaj pri svojem, povej svoji mami, da boš ti tam glavna gospodinja(preverjeno sto krat - če jaz moji mami -levinji tole uspela dopovedat, pol boš ti eni ribi verjetno še prej xDDx )[/quote]
Ja nataly, sej delam tko, ma kaj ko je tko trmasta :vragec: (mislim, obe sva ful no x:Ix ), pa zgleda da je asc (na meji oven/bik) pri njej močnejši kot tale riba... kar ne more se navadit, da sem odrasla oseba in ne več otrok... ona bi mi rada kar opremila - po njeno!!! Ma halo!!! :o|o: xrolleyesx Sej sm ji rekla v fris - a boš ti živela tam al jst?!! pa še kar naprej goni svojo... se ona bolj sekira glede selitve kot jst... kako to, kako uno... !!! ... in me samo še dodatno obremenjuje, tko da sploh ne spim več ponoči... še dobro da zaspim vsaj proti jutru za par urc, ko me premaga utrujenost. :sori:

Tebi pa xwizardx xcrossfingx xrainbowx :detelca: xflowx xupx da se čimprej pozdraviš! x:Xx xsrcx

Ta teden pa nasanjala svasta :eek: . Vsi so bili na broju. Trudi, oce, starega oceta sem po nesreci spravila v jok, sestra, Luis danes videla se postarano ravnateljico iz Michoacana, ki je skoraj dol padla od srece, da sem prisla pomagat nadomescat njene prfokske. Mislim, da od pomembnih samo se Omi manjka, mogoce pride danes, najbrz so ble vse letalske karte za Mexico City razprodane, ona bi bila sigurno prva tukaj :palec:

Nataly, ne vem cisto tocno kaj se dogaja s teboj, sem te ujela da si imela nek poseg in zdaj sem ujela, da gre na bolje x:px :palec: .

Ale ; ves tule pa res ni kompromisov, tam bo tvoj dom, ti si si ga izborila in ti si ga bos uredila tako, da se bos pocutila tam doma. Ce ti bo pasalo, se bos sla tabornike, lahko si najames notranjega designerja, lahko imas prazno, v skatlah, skratka, kakor ti srce pozeli. Ce se ti zazdi lahko vprasas za nasvet, odlocitev je pa definitivno tvoja :palec: . Moja uboga mati si se takrat, ko sem zelela, da bi kaj komentirala ni upala, ocitno sem ze kot smrklja dala vedet, da je itak ne bom sljivila, ce bom jaz mislila drugace. Preden sem sla pa v Mehiko, sva pa tole obdelali. Je rekla, da sem zvozila zadeve sama kot otrok in najstnica, ki bi njo ze zdavnaj strle, ko sem jo pa rabila, je bilo pa ze milje dalj od tega, kjer bi bila sposobna pomagat. Je rekla, da sem bila ze kot otrok moznejsa od nje in kako naj bi bila ona kot sibkejse bitje mama ? Se mi je zdelo lepo, da je povedala, kako je ona tole dozivljala in marsikaj mi je pojasnilo. Mame niso Super mame, razen ko bom jaz x:Dx x:Dx x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Pujsita' post='978113' date='15. Jun 2008, 14:59']Ale ; ves tule pa res ni kompromisov, tam bo tvoj dom, ti si si ga izborila in ti si ga bos uredila tako, da se bos pocutila tam doma. Ce ti bo pasalo, se bos sla tabornike, lahko si najames notranjega designerja, lahko imas prazno, v skatlah, skratka, kakor ti srce pozeli. Ce se ti zazdi lahko vprasas za nasvet, odlocitev je pa definitivno tvoja :palec: . Moja uboga mati si se takrat, ko sem zelela, da bi kaj komentirala ni upala, ocitno sem ze kot smrklja dala vedet, da je itak ne bom sljivila, ce bom jaz mislila drugace. Preden sem sla pa v Mehiko, sva pa tole obdelali. Je rekla, da sem zvozila zadeve sama kot otrok in najstnica, ki bi njo ze zdavnaj strle, ko sem jo pa rabila, je bilo pa ze milje dalj od tega, kjer bi bila sposobna pomagat. Je rekla, da sem bila ze kot otrok moznejsa od nje in kako naj bi bila ona kot sibkejse bitje mama ? Se mi je zdelo lepo, da je povedala, kako je ona tole dozivljala in marsikaj mi je pojasnilo. Mame niso Super mame, razen ko bom jaz x:Dx x:Dx x:Dx[/quote]
Ma ja sej vem, zato pa ne popuščam! :vragec: Itak da je to MOJ x!x dom. Sej ona govori da mi samo svetuje, ampak ne, ona VSILJUJE!!!! Sej sm ji rekla, pa kar ne odneha! Sploh ne vem več, al se res ne zaveda, ne dojame kaj dela, al enostavno ne more iz svoje kože... xrolleyesx

Na koncu bo pa itak obveljala moja! Kot vedno. Samo ne vem zakaj moram porabit tolko dodatne energije samo zato da jo držim stran, da ne posega preveč v moje življenje in mojo zasebnost... xrolleyesx Ko bi pa lahko bilo tko enostavno in bi se lahko imele prav super... upam da bo kmalu dojela. xcrossfingx xcrossfingx

joj, vidm, da se (nam) je vsem ful dogajalo xcivx

no, jst sem "izpolnila" kregalni plan :o|o: :xx!: ene parkrat sm se fajn spičla, neky/nekatere ignorirala, pišuka, če sm v asocilani fazi, plizz ne drezat vame "a je kej narobe", dej spij eno pivo, sprost se, a se ne znaš v družbi obnašat, kaj se držiš kt limona ipd. :vragec: pa še tak, družabno naporen vikend je bil, še dobr, da sem včer ušla in mal uživala v samoti, bla sm pridna fata, vse pomila, oprala, zlikala x^x v tišini x8Dx to sm pa res rabla (tišino, da se namontiram nazaj spet "naSe")

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, men tud pasalo bit asocialna.. skenslala vse, kar je blo v planu družabnega..

hehe, dragi moj dons zjutri dal gor rulete v svoji pisarni.. in neki tih bil najprej.. pol pa le dojel, da se skoz vidi x:o)x in ves navdušen in presenečen prišel do mene v kopalnico, kao.. a si ok? x:Dx x:Dx x:Dx

drugač pa... Marsa... jaz mam že čaj pripravljen... x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

hm, sej napoved *se pise* x:o)x
(sama, medtem ko jaz cveketam po forumu :D)

...

tale k je mim, pa, hm... ja, js bi tud lohk parkrat prsla pa se citirala. x:o)x

nat, kul da je mim! :palec:

ale', sem mislila, k zacela bbrat, kaj se tok name blazn jezis nekaj al kaj! :D
si pa sam strastno komentirala! xDDx x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='978331' date='16. Jun 2008, 10:53']ale', sem mislila, k zacela bbrat, kaj se tok name blazn jezis nekaj al kaj! :D
si pa sam strastno komentirala! xDDx x;)x[/quote]
hehe, ja nisem se nate jezila ne, samo na Merkur sm se. x:Dx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...