Ale' 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Tole sem dobila na e-mail.. YAHOO LOTTERY 2008Prejeto: 04. jun (pred 6 dnevi) YAHOO UK AND IRELAND WINNING NOTIFICATION YAHOO AWARD PROMOTION 2008 Yahoo Award Center Dear Winner, This is to inform you that you have won a cash prize of Nine Hundred Thousand Dollars ($900 000.00) for the month of JUNE,being part of the EMAIL LOTTERY PROMOTION ORGANIZED BY YAHOO in conjunction with WINDOW LIVE . Email addresses of subscribers are extracted monthly and are being randomly selected from an automatic electronic raffle draw in which six lucky winners are being selected monthly from around the globe. We therefore wish to notify you of the emergence of your email address as one of the lucky email addresses for the month of JUNE 2008. You are therefore expected redeem your prize. PAYMENT OF PRIZE AND CLAIM Winners shall be paid in accordance with his/her Settlement Center. Yahoo Prize Award must be claimed no later than 15 days from date of Draw Notification. Any prize not claimed within this period will be forfeited. Stated below are your identification numbers: BATCH NUMBER: MFI/06/APA-43658REFERENCE NUMBER: 2007234522PIN: .... (sm jst izbrisala) These numbers fall within the African Location file, you are hereby requested to contact our fiduciary agent in Abuja Nigeria presenting your winning identification numbers to him. Agent Name: SIR EDWARD GRAHAME-Mail: edy55graham@hotmail.comYou are advised to send the following information to your Claims Agent to facilitate the release of of your fund to you. 1. Full name...............................2. Country..................................3. Contact Address.....................4. Telephone Number................5. Fax Number............................5. Marital Status.........................6. Occupation.............................7. My Date of birth.....................8. Sex......................................... Congratulations!! once again. Yours in service, Prof Rose Hods. YAHOO AWARDS NOTIFICATION OFFICER VE KDO KAJ VEČ O TEM? Kolkor se lahko spomnim, se nisem nikamor prijavljala.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Nigeria? :D pozabi...nateg podolgem in pocez...v najboljsem primeru podatke dajo dalje za kake druge bedarije, v najslabsem pa so ze tam s titih koncev res z denarjem mutili (pranje in podobno) in je hitro kdo kazenski postopek zarad naivnosti fasal Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2008 Nigeria? :D pozabi...nateg podolgem in pocez...v najboljsem primeru podatke dajo dalje za kake druge bedarije, v najslabsem pa so ze tam s titih koncev res z denarjem mutili (pranje in podobno) in je hitro kdo kazenski postopek zarad naivnosti fasalJa sej meni se tudi zdi da je prevara vse skupaj, se spomnim da nam je profesor pri Gospodarskem poslovanju nekaj podobnega omenjal, ampak raje objavim, da ne bo kdo nasedel... Ampak vseeno je lepo pomislit da bi bilo res... bi mi prekleto prav prišla tale cifra... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2008 hm hm... zdej neki gledam... Award... a ni to neki povezano z unim za podporo Tibetu? Takrat vem da sem dala svoj glas... da me niso tam našli? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Nigerija je edina država na svetu, ki ves BDP pridela z nategovanjem po emailu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 he he,jst sm biu že večkrat "žreban". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 he he,jst sm biu že večkrat "žreban". a si tudi ze ako ponudbo za poroko dobil? mam en predal samo ze bedaste registracije, pa sem tudi ze takih bil delezen Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Nigerija je edina država na svetu, ki ves BDP pridela z nategovanjem po emailu. mi je padla ideja. BDP statistično pač razrežejo na prihodke od bla bla bla, ali pa po stroškovni metodi itd. ampak bi blo zanimiv, da bi računal kolko BDP-ja nastane s tem, ko en druzga na led spravlamo. to bi mogl naši statistiki nardit. oni bluzijo o dodani vrednoti, ki je pa statistično določena. kaj doda en trgovec razen svoje mastne marže in bi zračunal resnično dodano vrednost, ki temelji na znanju in ono debeluharsko, ki temelji na zažiranju in bi lahko izračunal delež free-riderjev. vsi bi se križali po dolgem in počez... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 a si tudi ze ako ponudbo za poroko dobil? mam en predal samo ze bedaste registracije, pa sem tudi ze takih bil delezen hehe itak use se najde,nism niti uspel odpret useh tovrstih darilc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.