Marsa 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/25/"][b]Napoved za 25. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. junij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 uf... (škoda ko ne moreš od zadaj pisat napovedi.. ker je že torek, bi blo pol že pol ta hujšega mimo pa bi se glih skor začenjal un ''V začetku tedna bomo kar dobre volje, poskočni in hitri'') ja nič, bomo pa mal jokal spet... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Obetaven začetek tedna... točno tko se tudi počutim, kot si napisala. Optimistično, poskočno, polno energije... Hmmm, konec tedna me pa kar malo skrbi... imam v planu da bi šla na Obalo v soboto, za en dan (če bo sonce), pa eno novo poznanstvo preko interneta videt v živo kako zgleda... pa vidim da odsvetuješ... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='Aliana' post='978747' date='17. Jun 2008, 12:10']uf... (škoda ko ne moreš od zadaj pisat napovedi.. ker je že torek, bi blo pol že pol ta hujšega mimo pa bi se glih skor začenjal un ''V začetku tedna bomo kar dobre volje, poskočni in hitri'') ja nič, bomo pa mal jokal spet... [/quote] ampak sej - brat jo je v bistvu za dost folka na en nacin boljse 'za nazaj'... oz. sprot - k si v badu kej al pa kej, pa da pol postekas, da je pac *zdej mal bl tko*. za naprej pa enim koristi, da si kej organizirajo oz. da si cesa ne... al pa kej tacga. a ves kok je pa tud tezavno pisat zoprnije... sam k nisem tak pozitivc al kaj pa mi je off zanemart *ta slabe* pa pac kar nekaj lapat. sej enim pa pac sede, individualno, bolj... se jim tko pa tko kej poklop, da je ugodno... in podobno. nekak v splosnem, energije v ozracju, pa bodo take. tko da lohk da nous ti jokala, si pa lohk skor zihr, da bo kej tacga za opazvat tle okol (in drugje). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Pih, tale ščip mi pa ni všeč Pa ravno na četrtek imam neko tako zadevščino, ki bi morala fajn zlaufat ... ... se nadejam, da bo za vikend vseeno vse fajn oh in sploh! ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='ale`74' post='978749' date='17. Jun 2008, 12:14']Hmmm, konec tedna me pa kar malo skrbi... imam v planu da bi šla na Obalo v soboto, za en dan (če bo sonce), pa eno novo poznanstvo preko interneta videt v živo kako zgleda... pa vidim da odsvetuješ...[/quote] hm, ja pejt - sam pac bod previdna na cesti, pa tud v pricakovanjih. ... ker je v bistvu dobr tud za sex pa tak, vendar lohk se pa kar kaj sil pa posiljuje, hoce prevec, kaj jaz vem... tko da je lohk tko al pa drugac, odvisno tud od drugih tvojih (pa pac 'vajinih') polozajev. tko da ce tko cutis, se pac kar prepusti. (mislim da gres in da se mas fajn, s sexi bos morebiti se mal pocakala al pa kej ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Hvala za napoved A si jo spešel zame napisala? Jok in to? Ker mislim, da se malha solz malo spraznila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='Aeval' post='978753' date='17. Jun 2008, 12:18']Pih, tale ščip mi pa ni všeč Pa ravno na četrtek imam neko tako zadevščino, ki bi morala fajn zlaufat ... ... se nadejam, da bo za vikend vseeno vse fajn oh in sploh! [/quote] ja nc, daj pac vse od sebe (kolkor je pac v tvoji moci), ostalo pa - bo kot bo (). sej bo! [quote name='nataly' post='978756' date='17. Jun 2008, 12:20']A si jo spešel zame napisala? Jok in to? [/quote] sevedke - espesheli for ju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 madonca še bom shujšala pol Sicer pa planiramo vikend preživeti doma, Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='nataly' post='978766' date='17. Jun 2008, 12:30'] madonca še bom shujšala pol [/quote] [quote]Sicer pa planiramo vikend preživeti doma, [/quote] pametno, zate se bl velja (k je pluton bl potenten) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='Marsa' post='978751' date='17. Jun 2008, 12:16']tko da lohk da nous ti jokala, si pa lohk skor zihr, da bo kej tacga za opazvat tle okol (in drugje). [/quote] hm, glede na plane, se ne bi čudila, če bomo jokal.. al pa vsaj fajn tečni bli.. no ja, sicer se že zdaj psihično pripravljam, da en teden ne bom 'pametna' in bom poslušala in ubogala navodila kapitana.. (sva se včer neki zezala o tem, ko sem omenla, da sem ugotovila, da tam bom pa res morala ga upoštevat pa ne bit pametna pa nardit tko, kot bo reku.. pa je pol neki v brk si zamomljal, da bi to lohk tud v normalnem lajfu veljalo sem rekla, da sred Ljubljane se pač ne morem utopit, če ga ne upoštevam ) [quote name='Marsa' post='978754' date='17. Jun 2008, 12:19'](mislim da gres in da se mas fajn, s sexi bos morebiti se mal pocakala al pa kej )[/quote] Aja... nobenega ogleda teme še ni, pa že ful komentarjev... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 saj pravim tam mitji v uni temi da stevci strajkajo... [quote name='Aliana' post='978775' date='17. Jun 2008, 12:38']ne bom 'pametna' in bom poslušala in ubogala navodila kapitana..[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 count me off. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 no fajn... moj pa v teh dneh (sreda ali četrtek) pripotuje z ekipo iz Nizozemske, v nedeljo al pa ponedeljek se pa vračajo... jst pa tud nimam danes najboljšega dne... kul, pa še Merkur se mi tam okrog Saturna in MC suče, pa Uran okrog Desc, Pluton na Soncu, ... saturn tvori vkadrat z Venero... ma da preživim in najdem svoj mir in trdnost v sebi... amen mela ubitačne sanje... kr neki tole danes noooo... pa zabuhla sem neki bljekec aja hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 kam prehitevas! na 13 bo v sredini septembra (imam pluton na 12:39 ), se prej mora it pa cez 7:18 in 10:56 ) [quote name='Mystica' post='978802' date='17. Jun 2008, 13:22']Kaj je Marsa? Potem boš pa glavna cmera. [/quote] morda pa res.... [quote name='Ksenia' post='978800' date='17. Jun 2008, 13:06']no fajn... moj pa v teh dneh (sreda ali četrtek) pripotuje z ekipo iz Nizozemske, v nedeljo al pa ponedeljek se pa vračajo... jst pa tud nimam danes najboljšega dne... kul, pa še Merkur se mi tam okrog Saturna in MC suče, pa Uran okrog Desc, Pluton na Soncu, ... saturn tvori vkadrat z Venero... ma da preživim in najdem svoj mir in trdnost v sebi... amen mela ubitačne sanje... kr neki tole danes noooo... pa zabuhla sem neki bljekec aja hvala za napoved [/quote] Uh, mas pa ornk res! ti pa tam nedolznega rmerkurja obtozvala (al koga) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='Marsa' post='978754' date='17. Jun 2008, 12:19']hm, ja pejt - sam pac bod previdna na cesti, pa tud v pricakovanjih. ... ker je v bistvu dobr tud za sex pa tak, vendar lohk se pa kar kaj sil pa posiljuje, hoce prevec, kaj jaz vem... tko da je lohk tko al pa drugac, odvisno tud od drugih tvojih (pa pac 'vajinih') polozajev. tko da ce tko cutis, se pac kar prepusti. (mislim da gres in da se mas fajn, s sexi bos morebiti se mal pocakala al pa kej )[/quote] Sej je odvisno od vremena če bom šla al ne... v sex na prvem poznanstvu se pa tudi ne mislim spuščat... ja, se bom prepustila, pa sproti vidla kako bojo laufale zadeve... zna bit zanimiva dogodivščina Hvala Marsa! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 (vse sam da me nous spet napizdla ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 [quote name='Marsa' post='978825' date='17. Jun 2008, 14:43'] (vse sam da me nous spet napizdla )[/quote] Sej nism tebe! A se je res tko bralo? ja vidiš, to pa dela Oven http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Uh, kaksen teden . Zacetek je videt fajn, potem pa vedno bolj zatezeno vse skupaj ratuje. Se dobro, da imam tok enih stvari za narest, da upam, da ne bom cmizdrila, ce pa ze pa zato, ker ne bom vedela, cesa naj se lotim . Thx Marsa za napoved Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 [quote name='Mystica' post='978802' date='17. Jun 2008, 13:22']Kaj je Marsa? Potem boš pa glavna cmera. U Ksenia, imaš pa kr nekaj dogajanja. mene najbolj muči trantiz Plutona - je ravno na Merkurju v 7. hiši in dela opozicijo z ASC. Poleg tega pa se Saturn približuje 13° Device. Trenutno je še na 3°. Mal me je strah tega, priznam.[/quote] [quote name='Marsa' post='978804' date='17. Jun 2008, 13:30']kam prehitevas! na 13 bo v sredini septembra (imam pluton na 12:39 ), se prej mora it pa cez 7:18 in 10:56 ) morda pa res.... Uh, mas pa ornk res! ti pa tam nedolznega rmerkurja obtozvala (al koga) [/quote] punci hvala ker me razumeta ampak odkrito - tale konj. Lune pa Plutona se zgodi ravno na mojem Soncu v 4. hiši... plus vse ostalo (URAN na DESC, Saturn kvadrat Venera))- no ja, ne morem rečt ma daj ostan gor na Severu te dni ni varno da pridete za nekaj dni domov... ampak sem pa včeraj hočeš nočeš eno pogodbo podpisala, ni šlo drugače... sem z napisanim zadovoljna (itak sem čakala na njo že nekaj mesecev)... v torek gre pa tamala na Zormanov tabor rokometa - ful se že veseli... upam, da bo boljši teden, vsaj zanjo. Grem jst ugodne povezave v karti iskat, se nanje osredotočit... sej pravim, fulll se spreminjam, tko in tko šibam, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 [color="#800080"]Čeprav nas bo morda tudi med vikendom nekaj sililo v akcijo, druženje, užitek in zabavo, si slednje omislimo čimbližje domu in v ožjem prijateljskem oz. sorodstvenem krogu. Privoščimo si čimlepši prehod v poletje, z vsemi pritiklinami. [/color] na morje na morje na morje Komaj čakam ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 tri žarnice so mi danes preč prišle ob prižiganju luči... tri... fakec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 ...men je pa tale teden max kul.....itak me kažin zmer prime preden se stvari začnejo.....tako da sem mela vikend za razmišljanje in ugotovitve......zdej pa prenašam službo do večera, pa še mal uživam zraven...... ...pa se mi še zmer zdi, da se mi ne meša.... no, zdej grem pa lohk prebrat napoved..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2008 [quote name='Audente' post='979022' date='18. Jun 2008, 08:22']na morje na morje na morje Komaj čakam [/quote] dbest - uzivaj! [quote name='Ksenia' post='979335' date='18. Jun 2008, 20:45'] tri žarnice so mi danes preč prišle ob prižiganju luči... tri... fakec[/quote] pih, a me nadomescas? pridna, pozrtvovalna... (jaz pa tko pazljivo in nezno prizigam, glih zarad tega) ja - fakec! zadnjic pas bljekec nekje. [quote name='Amis' post='979425' date='19. Jun 2008, 07:49']...men je pa tale teden max kul....[/quote] men tud se kar, ne glih max, no... mal zivcna bla zarad registr. pa tko, pa nekam taka hmmm... tecna pa razdrazena, sanjam pa cist odstekan. zadnjic se mi je sanjal, da sem mela en paket (z neznano vsebino oz. to sploh ni bil point) in je gor pisal, da je rok trajanja potekel. in sem v sanjah se cudla: ja kako pa VEJO, da je potekel? mislm - pol napises datum xx yy in to.. in ce je cez, je pac poteklo. ne pa da kar na skatli pise da je poteklo. in se mi je tok bedast zdel. in se kup drugih pizdarij, dons pa recimo, da je bla pred mano kot ena skinheadova glava, ki je pa pol bla kar krompir in sem ze nek nozic v roki mela, k hotla en uch ven izseckat (tak uch, k so na krompirju, k je bla glava od zadaj vidna, s tilnikom) sem se k srec prej zbudila (al pa na nekaj druzga v sanjah preklopla). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Veliko bo joka, stoka in hude krvi, delovali bomo vročično, se pogosto po nepotrebnem vznemirjali in tudi prepirali. Super, opravljeno, so taki teksti leteli . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.