Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 a dej, pa kwa me nis poslusala no! jaz pa nenadoma 20 plavic po celem telesu in v tork al kdaj sem se TOOOLK nemarn udarla v kolen, da me je 2 dni cela noga bolela... k je blo v spicko na kolenu, tam okol reflexov.... zadnjic pa v komolc na istem mestu.... pa mimi je bruhala 2x, pa ponoc sem se potila, pa vrocicna pa brez obstanka sem tud. vcer me je kap zadela v avtu skor spet. sem se pa tud druzla, velik uredila, papcala in vse to.... skratka, jaz sem tud kar skladna z... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ja ja, vznemirjanje... še dobro da imam vedno še en skriti adut za res nujne primere... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 [quote name='Marsa' post='979833' date='20. Jun 2008, 08:51']a dej, pa kwa me nis poslusala no! jaz pa nenadoma 20 plavic po celem telesu in v tork al kdaj sem se TOOOLK nemarn udarla v kolen, da me je 2 dni cela noga bolela... k je blo v spicko na kolenu, tam okol reflexov.... zadnjic pa v komolc na istem mestu.... pa mimi je bruhala 2x, pa ponoc sem se potila, pa vrocicna pa brez obstanka sem tud. vcer me je kap zadela v avtu skor spet. sem se pa tud druzla, velik uredila, papcala in vse to.... skratka, jaz sem tud kar skladna z... [/quote] Saj sem te , sem imela fajt kot v starih zakonskih cajtih, vidim, da sem vse vescine obdrzala, mi je slo fajn . Mah, dolocene zadeve si je bilo treba povedat ocitno in ignoriranje, pa prijaznost me najbolj pogrejejo, moja direktnost in hladnokrvnost pa ocitno nasprotno stran. Pa smo se sli. Pa se v ANG je blo terba mislit . Joj, a ti si tut plava? Jaz se samo dotaknem cesa relativno normalno, pa sem plava. Tko da bi prakticno lahko bila Smrketa, mam skoz kej. Potem me pa vprasajo, kaj sem pocela, da sem plava, pa se po vecini ne spomnim, edin ce se res ornk kam butnem. Druzila tudi jaz , pa se se bom . Upam, da sta z Mimi dali tele zadeve skoz . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2008 [quote name='ale`74' post='979868' date='20. Jun 2008, 12:15']še dobro da imam vedno še en skriti adut za res nujne primere...[/quote] (mora bit in vedno JE - en as, k ga lohk stisnes iz rokava ) [quote name='Pujsita' post='979901' date='20. Jun 2008, 14:26']Saj sem te , sem imela fajt kot v starih zakonskih cajtih, vidim, da sem vse vescine obdrzala, mi je slo fajn . Mah, dolocene zadeve si je bilo treba povedat ocitno in ignoriranje, pa prijaznost me najbolj pogrejejo, moja direktnost in hladnokrvnost pa ocitno nasprotno stran. Pa smo se sli. Pa se v ANG je blo terba mislit .[/quote] jp... jaz isto.... najmanj [i]izobrazena[/i], pa *ucim* 'ful folka' anglescino. (modelsk, a ne! ) men je vcas *tezko* shprehat po anglesk, k pac... taka sm, k sm, pa pol... ce sem v slovenscini zakomplicirana in tezka, sem tud v anglescini. potem pa se moji vrinjeni stavki in *rpeci* in *mroebitiji* (kar so lohk: 'fo', 'ot', 'oot', 'gdoo' itd. )... je pa tud men jeba, vcas, ce dobim maile iz avstralije, usa, japan itd., k si pac prisiljen razumet - ce se pac hocs zgovarjat... aja zadnjic vidla trudija na tv. [quote]Upam, da sta z Mimi dali tele zadeve skoz .[/quote] kere ze?? k vcer mi je unicla kouter... ga morm stran vrzt, k ne gre v stroj. drugac pa, skladno z (poleg plavic in krvavitev, ker sem namrec ful prezgodaj dobila ms, ki zaenkrat sicer se ni ultra mocna, pac pa... pospesena - na vse pa v napovedi nisem mogla mislt ) in dejansko so me neki krchi grabl itd.), ampak, sem med drugim napisala: "ali bomo počeli nekaj ne ravno običajnega za nas.--" in sem konec tedna: prvic bla v japonski, prvic posiljala posto na japonsk ( - kel koinsidens). prvic (po cca 20 letih) bla v filharmoniji, prvic sploh bla na enem takem koncertu.... itd. ((*plus po stotih letih prvic bla v Fotkah...)) itd. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Bruhanje z Mimi, da sta dali skozi, pa sem prebrala tule, pa se v dnevniku, da sta imeli nove ibunge xxxxxxxxxxxxxxxx Vidla Trudija in Cybercka , sem dobila posnetek po mailu . Pa glih prejsnji vikend sem vidla bobtaile tule na enem trgu, so jih prodajali, sem jih cist premeckala xxxxxxx Jah, je zanimivo, ce se Slovenka in Mehican prepirata v tujem jeziku za oba - Anglescini, ker obicajno ti adrenalin mal poskoci in ne najdes primernih izrazov. Jaz sem ponavadi mrtvo hladna, se ne pustim iritirat in po 3x vprasam isto, kar spravlja ob zivce, Luis pa ignorira, pa na jok mu gre, pa mal ma nizke , tako da sem se pocutila cist v elementu, sem pa svoje znanje definitivno nadgradila, smo se sli v ANG . xxxxxx Cel dan sem se potepala bila na 2 zadevah tule, se najedla tacosov vseh vrst in rjavega fizola , pa 3 torte v enem dnevu, spoznala deklino z rojstnim dnevom na isti dan kot je moj, zato se mi je zdela tok fajn . Fajn dancek. Jutri pa samo trgovina in doma Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2008 [quote name='Pujsita' post='980419' date='22. Jun 2008, 07:53']Jah, je zanimivo, ce se Slovenka in Mehican prepirata v tujem jeziku za oba - Anglescini, ker obicajno ti adrenalin mal poskoci in ne najdes primernih izrazov. Jaz sem ponavadi mrtvo hladna, se ne pustim iritirat in po 3x vprasam isto, kar spravlja ob zivce, Luis pa ignorira, pa na jok mu gre, pa mal ma nizke , tako da sem se pocutila cist v elementu, sem pa svoje znanje definitivno nadgradila, smo se sli v ANG . xxxxxx spoznala deklino z rojstnim dnevom na isti dan kot je moj, zato se mi je zdela tok fajn [/quote] hehe, najbl direktno in udarno ucenje jezika! jaz pa nc mrtvo hladna (ok sm ze mal *pozabla*, k se z nobenim ne kregam ze nekaj cajta), ampak kozarce ob tla in taksno, v steno, kaj jaz vem.... npr. se vedno mam razsut shteker na notranji strani, v predsobi, k sem tok divje luc prizgala al ugasnila, da se je steker cist polomil, razsul. no ta je se zmer razsut. na zunanji strani je bil v bistvu v isti liniji pa zvonc razsut, no tega pa nisem jaz razsula. sam je grdo zgledal pa sosede je mal zaskrbel pa tko, pa sem pol hitr sla nov zvonc kupt pa se ga je namontiral... k je pac zunanji in se ga vid. 1x sva se pa z mitjo na pagu v nabito polni bajti (ki je oddajala pac pocitniske apartmaje, sobe itd.) ob 2h ponoc TOTALNO naglas drla ... k cist pozabla, da kok je ura in da nismo sami in t(k)o in to zarad totalne kozlarije. igrala sva nek remi al kaj, pa oba mal pozabla tale pravila pa to, pol je enkrat mitja cist divji ratal da si jaz skoz sprot zmisljujem pravila pa tak in sem jaz rekla, da je to en remi dolocen (pozabla kako se prav rece, pac en od remijev), pa je mitja vpil nazaj, da ok, kaj ga briga, da pol je pa to remi ku.ac!!!! srej pravm, to sva se drla total ponoc folku rped nosom, k so na dopustu. brezobzirneza... in nickolikokrat sem jaz pol "dam stopala" (pol nisem ).... mat bi rekla, da zato k sva bl temperamentna. z mat se pa NI DAL skregat! jaz pa kar silila pa silila, izzivala, kar en tak vragec me je not spodbujal... mat pa kot ti, mrtvo hladna... jaz pa po zobeh se metala cist Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 [quote name='Marsa' post='980314' date='21. Jun 2008, 20:23'] (mora bit in vedno JE - en as, k ga lohk stisnes iz rokava )[/quote] Ma ja, sem imela za nest pogodbo na občino, pa mi je frendica zaspala!!! Sm jo klicala celo dopoldne, ji pisarla sporočila, mi odpiše da bo prišla ob 11h, pa čakam in čakam, nje pa od nikjer... potem ura že 11.40, ob 12h pa končajo delat... in ni blo druge... sem se usedla na kolo in šibala gor, pa povedala kako je situacija, in so rekli da lahko prinesem v ponedeljek takoj zjutraj... ob 11h se pa potem že začne otvoritev, in ob 13:30 bo podelitev [b][i]ključev[/i][/b]... mi je tko smešno to napisat... kot da nam bojo diplome razdelili, ne pa ključe od stanovanj, ki nam pripadajo!!! [quote name='Marsa' post='980439' date='22. Jun 2008, 10:15']z mat se pa NI DAL skregat! jaz pa kar silila pa silila, izzivala, kar en tak vragec me je not spodbujal... mat pa kot ti, mrtvo hladna... jaz pa po zobeh se metala cist [/quote] http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2008 [quote name='ale`74' post='980567' date='22. Jun 2008, 14:38']... mi je tko smešno to napisat... kot da nam bojo diplome razdelili, ne pa ključe od stanovanj, ki nam pripadajo!!![/quote] (sam res!) sej bo, dbest, privoscim ful!!! hec k pravs zaspala... k pisem napoved (novo), pa sme napisala d abomo zaspal. tko da ce bo jutr spet od frendice odvisn, ji preventivno budnico ustimaj totalno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 [quote name='Marsa' post='980569' date='22. Jun 2008, 14:45'] (sam res!) sej bo, dbest, privoscim ful!!! hec k pravs zaspala... k pisem napoved (novo), pa sme napisala d abomo zaspal. tko da ce bo jutr spet od frendice odvisn, ji preventivno budnico ustimaj totalno! [/quote] Hvala! *** A res?! Ne ne, budnico bom morala ZASE naštimat, da ne zaspim! Nisem več navajena zgodaj vstajat... Ni več odvisno od nje, sem rabila samo da mi pogodbe podpiše (ker je drugi porok), pa je zdaj urejeno. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 [color="#000080"]povečano bo število (tudi hujših) nesreč [/color] Tole se pod prejsnji teden spada. Kolegica konec maja zakljucila eno zvezo. Cez nekaj dni je dobila njegov klic na GSM, da ne more vec, potem pa o cloveku ni bilo nobene informacije. Vceraj je pa koncno izvedela, da je naredil samomor z motorjem. Baje je vsak teden klicala sluzkinjo, ki je cistila njegovo stanovanje, ce ve, kaj se z njim dogaja, vseskozi ji je govorila, da ne, ker ji je druzina tako narocila. Je pa prav ta gospa sla nekam (ne vem tocnega izraza), kjer so neidentificirane zrtve vsega mogocega in nasla tam njegovo truplo in ga identificirala in baje jih je okoli 600 tam . Temu fantu zelim srecen prehod Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2008 ... zalostno..... :\\ ja js mam tud se nekaj teh pripomb na prejsnjo, kwa vse se je (zoprnega) zgodilo, kar je blo recen v napovedi, sam pac.... sej zdej je ze nova. bo tud kr kej, zal (kar se tice tehle nekih burnih odzivanj in tud nesrec, sam sem to mal zavila oz. ne nc poudarla, se pac lohk razume.... sam nou tok rusilno vse skp, explozivno pa se vedno). rusilno morda sam v naravi pa tkole: k pac en odjednom pade v bluz in ga ne more prenest, v bistvu bi moral pa sam kak dan al pa clo par urc pocakat, zdrzat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 [quote name='Pujsita' post='979818' date='20. Jun 2008, 03:42']Veliko bo joka, stoka in hude krvi, delovali bomo vročično, se pogosto po nepotrebnem vznemirjali in tudi prepirali. Super, opravljeno, so taki teksti leteli .[/quote] hejjj, jst tut skladna z napovedjo; prerekanja, prepiranja, pa mal jokanja, pol pa veeeelik olajšanja. [quote name='Marsa' post='979833' date='20. Jun 2008, 08:51']a dej, pa kwa me nis poslusala no! jaz pa nenadoma 20 plavic po celem telesu in v tork al kdaj sem se TOOOLK nemarn udarla v kolen, da me je 2 dni cela noga bolela... k je blo v spicko na kolenu, tam okol reflexov.... zadnjic pa v komolc na istem mestu.... ..skratka, jaz sem tud kar skladna z... [/quote] jp, ms tudi jaz močno (zame), pa zlomljen/nalomljen prst, pa porezan podplat...in to sam zarad ene ribe You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.