Pujsita 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Ja in prav lep občutek je, ko se znajdeš v situacijah, ki so ti nekoč delale hude težave (vsaj nek poseben občutek v želodcu), danes pa čisto drugače reagiraš. Odlično Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Mucamaca ko svoja nova spoznanja (pridobljena v prostem času ) integriraš v svoje vsakdanje življenje, pomeni, da to živiš... Do te mere, da sem malce nenavaden, čudaški, mal hecen in sploh poseben element, v okolju v katerm živim in delam.Oh, svetniški sij se mi pa še ni pojavil, moram priznat!!! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...21&t=2576&st=50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Mislim, da so cene t. i. duhovnih delavnic pretirane. Da plačaš npr. za iniciacijo v reiki tudi 20.000 sit ali celo več, je čisto izkoriščanje ljudi, ki so ponavadi v stiski. Mislim, da bi morali t. i. zdravilci malo bolj realno ovrednotiti svoje storitve. Še en primer v zvezi z duhovno univerzo, kjer so za 25.000 sit nudili rešitev enega karmičnega problema. To je kot prodajanje odpustkov, če imaš denar se torej lahko rešiš posledic preteklih grehov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 HAAAAO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Še en primer v zvezi z duhovno univerzo, kjer so za 25.000 sit nudili rešitev enega karmičnega problema. To je kot prodajanje odpustkov, če imaš denar se torej lahko rešiš posledic preteklih grehov. tole pa res mal hecno... a oni porihtajo tvojo karmo ... ja, pol so pa še pocen, če to obvladajo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Prazen žep ti izprazni tudi duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 a dej Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Meni že, s praznim žepom sem duhovno čisto na psu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 kaj pa je tisto, kar polni oz. prazni tvoj žep Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ali res sol zavezana v micenem mošnjičku prinaša srečo, Stanes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 kaj pa je tisto, kar polni oz. prazni tvoj žep ROKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ja pol se pa zmen z njo, da ne bo tvoj duh čist na psu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ali res sol zavezana v micenem mošnjičku prinaša srečo, Stanes? Ja, če jo imaš rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ja pol se pa zmen z njo, da ne bo tvoj duh čist na psu Se ti zdi, da sem malodušen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 a svoje stanje duha meriš po tem, kakšen se zdiš meni ... no, meni se ne zdiš malodušen Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Pa ja ne bom svoje žene spraševal, ona to tako na računu vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 haa, ampak zezat malodušno pa znaa Stane mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 haa, ampak zezat malodušno pa znaa Moja ne, ima že dva vnuka, pa nima cajta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ej, sploh ne pišeš v kontextu, mislu, sm strogo nate, da zezat malodušno pa znaš.če si se zdele ogrel ,pazi na osoljene pridevnike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Hudič, ko se pa teksti kar nekam spreminjajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 haa, kaj naj ti rečem, boš reku, da ti sol stoji ob strani, al tvoji prenagljeni prstki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Tvoji, sem mislil na tvoje tekste Kaj praviš na gape Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 gape, delaš epp?sme občasno tamle, to pa kar zdele govorima, lahko tut na privat, kaj meniš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ...Meni pa ni šlo v glavo, on tak mojster, pa v Ameriki in naKitajskem so mu ploskali in oh in sploh,potem pa vozi taksi.Ne vem, meni to ne gre v glavo.Če ima tak dar kot pravi potem bi moral biti tudi finančno preskrblje.To mi ne gre skupaj. V duhu duhovnosti, vesolje bi pa že moralo poskrbeti,da se nekdo s takim darom lahko s tem tudi preživlja,glede na to koliko dobrega lahko naredi soljudem.Če lahko skoncetrira energijo, da zažge list paprija z rokami,zakaj ne more skoncetrirati energije za svoje blagostanje?Ima ocitno se na drugih nivojih za podelat! ane.Zivimo vec nivojev; slej ko prej se moramo vrniti do tocke, kjer je blokirana energija;sicer primer: lahko ima nekdo zelo mocan pleksus (rumeni) center moci; hkrati pa zelo malopretoka na spolnem (oranznem) nivoju; kaj se zgodi: energija zaradi blokad, etc.. ne more stecipreko spolnega nivoja dol ali gor, temvec se center preenrgitizira in lahko nastane rak!hkrati pa zacenjo pesati tudi drugi centri. menda!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.