orion33 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Pozdrav! Pri 1,5 letu se je pri otroku pojavil nervodermitis, ki je bil znak alergij. Istočasno so se začela vnetja rodil, ki potekajo brez temperature in bolečin, pojavi se le gnojni izcedek iz vagine. Poizkušali smo z antibiotiki, a že dan po zadnji dozi se je izcedek ponovil. Opazila sem, da se izcedek pojavi ponavadi ob nahodu in z njim izgine (nekdo mi je nekdaj rekel, da gre za isti meridian, zato se izcedek vedno pojavlja v sklopu prehlada). Alergije smo odpravili z bioresonanco, izcedka pa se nikakor ne znebimo. Pozna kdo učinkovito alternativo, ki bi jo lahko izvedla pri otroku? Hvala za pomoč in lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Zivjo!Ja, ko gre za zasluzenje, se pac slednje lahko pojavlja povsod.Gre za zelo majhnega otroka, zato ne mores resevat s kakimi *tamponi*, ne vem kako bi blo s kako sedeco kopeljo....v glavnem, probaj s slanico (s katero od zdravih soli), ki bo mal uravnovesila ph, izogibaj se mlecnim izdelkom, beli moki, tudi mrzlim pijacam, sladoledom itd.cebulna juha je super, samo ne vem, kako je s tem pri vas oz. ce otrok kaj takega sploh je.skuhaj ji veckrat korenckovo juhco.skratka, 'uporabis' vse, kar razsluzuje, tudi caji so koristni, predvsem kamilca (vanjo kani par kapljic limone), preslica in rman (oba, predvsem slednjega lahko uporabis tud za izpiranje noznice).ce je srbece zelo, kupi v lekarni hipermangan, katerga das 2 zrnci (in nic vec) v prekuhano vodo (lahko tudi omenjeni caj) in s tem splahujes oz. izpiras. lahko das v rahlo osoljeno prekuhano vodo tudi katero od etericnih olj, kot sta npr. cajevec in/ali sivka, vendar bodi zelo previdna pri doziranju in pazi, da se bo raztopilo (zato pa tud uporabis sol).. daj cajevca kvecjemu (do) 2 kapljici, sivke pa do 4. kaksnih radikalnejsih metod (cesen, cebula) se ne bi posluzevala pri tako majhnem otroku (drugace pa sta tudi zelo ucinkovita) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
orion33 19. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2008 Sem pozabila povedati, da je deklica sedaj stara že 3 leta in da se več kot dobro leto borimo s to nadlogo. Srbi je ne, skratka nima nobenih težav zaradi tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 aha, no se dobro (da je ne srbi oz. da ni se bolj motece). ja nc, mocno dejavno sluznico ima in gre za vnetje, ki se seli, ocitno....bos najbrz morala vseeno nekaksno 'kuro' ubost oz. nekaj mal dolgotrajnejsega (pri naravnih zadevah je najveckrat tako)... za nekaj casa se naj pac izogiba mlecnim izdelkom (z izjemo jogurta, se bolje, ce je z laktobacilom) in temu kar sem omenla prej. obstaja pa tud ena naravna krema od Justa, ki tud ucinkuje pri teh tezavah, smao je najbolj ucinkovita na tamponu, tega pa ne bos uporabla... morda das na vatko mal pa nastimas en vlozkec.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Zelo učinkovita za čiščenje rodil je tudi aloe vera...sploh sveža, zmleta in zmešana z medom. Oralno, seveda.Priporočam, če rabite kontakt mi povejte. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
orion33 19. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2008 Vse informacije in izkušnje so dobrodošle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.