Skoči na vsebino

Nekaj novega Kako.....

sangria

Recommended Posts

zasluziti prek spleta

Zivijo, to ni kak scam ali karkoli drugega resno vam pisem ce mi ne verjamete imaste tle moj mail in ce hoceste vam se msn povem....

To stvar je meni povedal kolega zdej pa jaz povem vam verjemtemi deluje tudi jaz sprva nisem verjel da se da tko enostavno priti do $$

Ce vas bo se kaj zanimalo na koncu maila mi lahko piseste na ta mail garantirano odgovorim.

ce beres to te ze neki zanima

uglavnem stvar je taka :

ce si tudi ti tak kot sm jaz in uporabljas dosti brskalnike kot so yahoo, google in podobno...

vedi da obstajajo strani kot so ta http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=118666 kateri ti PLACAJO

ja pral si prebral PLACAJO za vsako stvar katero isces neglede na kaj si sol iskat niso neke bujne vsote denarja z katerimi bi sluzil mastne pare verjamem samo komu bi skodlo dodatnih 50€ na mesec no to je res koliko zasluzis je use odvisno od tebe in koliko casa prezivis na internetu in isces stvari so dnevi ko isces vec in so dnevi ko isces manj....

jaz sem sol malo preracunavat in ce naredis recimo 15 iskanj na dan bi zasluzil nekje 20 € kaj je pa to 15 iskanj dnevno to je 5 min tvojega casa.....in ce gledas da ce hoces se kaj vec zasluzit se mal potrudis in naredis 60 iskanj dnevno to pa ti prinese dobrih 80€ mesecno to pa je FUULL ce gledas da nisi opravil nic dela....pa se to iskanja so lahko iz dneva v dan ista. par trikov kako povecas stevilo iskanj....no to vam bom povedal pol ce se boste prijavili ( bol dol v tem mailu :) )

uglavnem pripravljeni ste na prijavo ce ste prisli do tukaj

1. korak enostavno kliknes na ta link http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=118666

2. korak napises tvoje ime izberes drzavo in napises tvoj mail in odklukas tam kljukico

3. korak dodas stran kot homepage ( kar je tudi 1. korak da z trikom povecas masivno iskanja....)

4. korak na dnu strani pise vaso geslo do strani ( jah treba je bit prijavljeni ko boste iskali da vejo da ste to vi )

5. klikneste na click here in ze ste v igri

Ce si si vzel toliko casa borih 5 min da si se prijavil ti bom se zdej povedal par trikov kako lahko svoje iskanje povecas iz 15 na tudi do 100 serchov na dan....

sprva se bo vam verjetno zdelo cudno se bo treba pac navadit sam s casom boste bili ze notri...:)

uglavnem nastevite si tole stran kot domačo stran.....

od zdej naprej na katero koli stran greste boste sli preko te strani ceprav veste tocen naslov....enostavno ce hoceste it na youtube in tam najt filemcek z vsebino recmo zadnji video spot od AC/DC greste v brskalnik in napiseste youtube AC DC in vam bo dejansko naslo filemcke z ac/dc kot bi ce bi napisali naslow www.youtube.com in bi tam sli pod serc in dali ac/dc tam not

recimo ce hodiste vsak dan na bilokatero stran recimo na Avtoakustiko :) kot jaz enostavno greste preko te strani in tako sluziste $$ jaz sprva nisem verjel sam v enem mescu se mi je nabralo tega za 40€ kar ni slabo ker sprva nisem vedu vseh trikov katerih jih zdej delim z vami tko da ne odlasat prijavite se na to stran http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=118666 in zacnite sluzit dnar

aja kako bo pa stran vam dala dnar....enostavno na paypal ali na bancni racun kakor vi zeliste.....

PS: upam da s tem nisem krsil pravil foruma ce sem se iskreno opravicujem predvidevam da bom dobil opozorilo bom pac drugic bolj previden pa upam da ta stvar dejansko cim vec pomaga nekomu :P

LP

pa se dokaz da to ni fejk PS od nakazila na paypal od mojega kolega ( mi dovoli da ga objavim)

http://img515.imageshack.us/img515/7767/my...spaymentgz6.png

Deli na socialnih omrežjih

:eek:

Nekaj novega, ja... x:o)x xrolleyesx

Kje si bil ti do zdaj, dete? x:Dx x:Dx

Da je zate to nekaj novega? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif

Pa še tole si poglej

Zaslužek preko neta

In drugič predno odpreš temo o "nekaj novega" malo uporabi iskalnik tem... x;)x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...