ananta 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 First published by Klaudio Zic Publications, 2008, www.lulu.com/astrology. Copyright © 2008 By Klaudio Zic. All Rights Reserved. No part of this material may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or otherwise, for commercial purposes or otherwise, without the written permission of the author, except when permitted by law. AXIS OF EVILAn e-book presentation Copyright © 2008 by Klaudio Zic, all rights reserved. http://www.lulu.com/astrology ABOUT THE LANGUAGE USED The author's Venetian origins share some south Slovenian blood. The mysterioius mixture of people is not very clear to us when it comes to Wendi, the first settlers of Europe, before the Teuton people. The modern Wendi may have an interesting genetic mix, and the Venetian Gulf1 may be the melting pot. This essay is a tribute to those genes, in hope that minor and even major mistakes can be pardoned as wel las generously corrected by a lovely Slovenian girl who likes sports, riding, parachuting and life. LUKNJE V NEBU Na ta zadnje smo imeli gigantsko luknjo znano kot Dolina Coparke2, Witchallow, ali pa Luknja Charovnice, Witchallow. Strokovno WMAP cold spot v Eridanus. Eridanus je ascendentalno ozvezdje od spodaj Taurus, torej Plejad. Luknja je skrita kak$nih 20 stopinj juxno v Eridanus. Padua, Padova in reka Pad, Po so vesoljski Eridanus. Moj ex guru ima Eridanus ascendent, in tudi plemeniti Benechanski prijatelj Vio. Oba sta extremne vi$ine, z tem da je guru pach hobbit, Vio je kar Brdavs. Luknja ima ochitno vi$inske texave. Eridanus je redek ascendent, pa je Bik kar enkraten, sicer izhaja samo pet minut na dan! HUDICHEVA OS Ko so odkrili magnetizacijo vesolja so jo imenovali Axis of Evil. Nisem $e izvedel zakaj tako hudobno ime za nekaj preprosto kot preferenco vesolja na magnetni bazi. Torej Axis of Evil je zdaj v vsakem horoskopu. Zaenkrat obravnavamo Eridanus in Bootes supervoid. Ne vem che se iz tega kratkega napisa kaj sploh deducira, saj je ideja da svemir ni izotropichan, torej homogen, dokaj nova. Magnetno teorijo imajo Talijani z Ferrara3 in Bari, torej nekakor sosedna teorija. STARE NOVICE Nekakor z odkritjem Varuna cubewano smo reformirali zodijak. Pri tem smo opisali vse dwarf planets, planet patulje, in kentavrje (centaur objects). Med izvestitvimi se nahajajo tudi gigantske komete, torej Wind (Vint) katera je bila 5 krat vechja kot Jupiter. Ostale kategorije lahko na$tejemo kar tlele: ApohelesEarth coorbitalsSDO, plutino, cubewano = TNOTNO, KBO, Oort cloud objectsSednaErisOuter GuardiansMain belt cometsDamocloidsNibiruidsDwarf planetsSmall solar system objects LJUBLJANA4 BY SUMMER Avtor se bo mudil v Ljubljani priblixno konc Junija. Kontakt bo telefon, Skype in e-mail, pa forum.lunin.net E-mail naj bo wirelass @ gmail.com pa bolj sigurno klau dio (pa chrtka od spodaj) _ zic @ yahoo . com Klaudio Zic Copyright © 2008 by Klaudio Zic, all rights reserved worldwide.Redistribution of this file in any form is violation of the Copyright Law.This copyrighted material has been previously published as available from http://www.lulu.com/astrologyCopyright © 2008 By Klaudio Zic. All Rights Reserved. No part of this material may be reproduced or Transmitted in any form or by any means, electronic or otherwise, for commercial purposes or otherwise, without the written permission of the author, except when permitted by law. 1Adriatic sea. The author is Veneto oltremare, meaning Venetkian from the other shore. Serenissima had its outpost from Perasto to Cyprus and beyond, thus there might be many types of Venetkian derivation, indeed. Namely the first Greek president was Venetkian from Capodistria. The Istrian people with its hedgehog symbol and Dose Erixo have a mysterious past that is separated from modern nationalist assignation. The Author essentially comes from this centaurean mixture of Trojan, Wendi and Istrian bloodlines. Claudio Antonio Valentin Solis. Note that Solis is probably of Spanish derivation. Valentin is Veneto and Zic – Solis or Zico is a mysterious but probably Venetkian bloodline. Schmidt is Hebrew but also German and so on. There might in fact be Hebrew bloodlines in Klaudio Zic's family. Genetically uninterested and yogically detached, Klaudio is nevertheless prompted towards one's own roots by the Bible commentators like Fausset. 2Ne vem odkod mi ta beseda, saj sem je magar nekjer v Megjimurju pobral. Magar je taljan$china, ochitno, magare (sic) na Veneto, magari in lengoa taljan. Na xivce mi gre pa se rexim kar se zavedam da delam hude napake in se bojo rexili in se xe, pa si ne morem pomagat. Nekaj kot deset let sem samo Sloven$chino vporabljal pa vseeno sem pozabil veliko tega. Upam ne bo prehudo, saj bom poslal na lekturo ene sorte. A je kjer kak$en spellchecker? Ja, gre se za Ve$tico, aktivne sorte, one z metlo. Zdaj se zavedam da se nikoli nisam i ne bom navadil sloven$chine kar tega jezika ni. Obstajajo samo lokalne sloven$chine katere se sploh ne razumejo med sabo? Saj sem, a ne? A ste kdaj bili na Idrijskem? 3 Ferrari Benechani vndarle ne zaupamo kar so nas pri Coalonga izdali. Padua je vseeno kar smlela vse Europska kraljevstva pa $e tedaljega papexa in Taljan-e. Kdo ima torej Benechanske kri je hudo vesel resurs in $e veliko bolj agresiven kot Ragusei kateri so se 1588 razbili pri Calais-u. FLAVIT IHVH. 4Med Benechanskimi originalnimi Lublanskimi familijami sta De Gleira in Battelino. Kaj pa Chinch? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Razturas, stari! Res si Car! Res dbest, da si se ti tegale lotil tko podrobno, ker tacga kot si ti, ni. gres v globino, ampak tok razprsheno, da ti clovek komaj -ali pac ne - sledi. oz. das tok podatkov, da... nima clowk kej komentirat prakticno, skor... no ampak v zivo ti boljs sledim, tko da glede na to, da "se bo(s) avtor mudil v LJ", bi se mogoc lohk po dolgem cajtu clo vidla. (in morda pa clo najdem tvoj razsuti i ching , k sem neke pakete koncno zadnjic 1x iz StVida dobila).((skratka, smo na zvezi, javi se kej. )) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 5. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2008 Pravzaprav bi se lahko dobila che si v Ljubljani. V U.S.A. niso nikoli imeli astrologije. Derek Appleby je nekaj bluzil pa ni xe, ja $al. London je 0. Kaj pa midva. Stechal sem nekaj kot nimam zdej naslova, en Cirio Discepolo mnda se mudil pri gostilni pri nevem ok Ljubljana baje postaja astrol$ki center. ne vem nich o tem. A smo bolj$i? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 5. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2008 Sankt Veit am Flaum? Hudicheva os je nekaj novega. 202d, 25d, torej v Bootes pri Coima Berenices naj se zachne. Nekaj kot 2005 so je "definirali". Je v abstract obliki, in nisem $e razvil programa, pa imam te superviod-e kot default. Na ta zadnje sem Obama nekaj dodal in objavil tako da se pach americhani vsaj nekaj informirajo, sicer NASA ne dobi denarja v California kar vse gre na medical research. Che obstaja kak$en BATCH prevajalec na sloven$chini bi se dalo, no saj rabi chasa in ni profitabilno ta hip, mislem, kar $pona$ vse napise v sloven$chini, nekal kot... avtomatichno prevajanje... Saj ni nobenega, pach baje obstaja celo in$titut na Slovenskem za astrologijo? Kakor xe hvala na potrpexljiv05ti, vsaj sem odgovarjal na ena vpora$anja. Lp, claude, ... baje sem nor dovolj da poritegnem na nekaj dni na Koseze, chist tako iz $toda, pa je Tivoli bolj$i in Mostec (che $e obstaja) kot ne vem NYC? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.