Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/27/"][b]Napoved za 27. teden[/b][/url] - [b]30. junij - 6. julij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Wau super Zanimiv in razgiban teden! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 hvala marsa bomo vidl, kak se bo odvijal ta teden There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 jah ale'.. bos pol povedala, kok je blo fajn to, k je tok razgiban oz. v kerih smislih bi blo pa lohk mal manj razgiban. jp, buma vidl, klarus! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 [quote name='Jeti' post='982382' date='29. Jun 2008, 19:06'].. zdaj bom pa hitro pozabila ...[/quote] tko k jaz. k se mi itak zdi, da skoz isto pisem.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 [quote name='Marsa' post='982376' date='29. Jun 2008, 18:57']jah ale'.. bos pol povedala, kok je blo fajn to, k je tok razgiban oz. v kerih smislih bi blo pa lohk mal manj razgiban. jp, buma vidl, klarus! [/quote] No, upam samo, da ne bo preveč razgiban v negativnem smislu.......sicer pa, mlaj vedno vpliva na ljudi in živali..... Marsa, upam, da je ureznina že veliko bolje in hvala za napoved.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 [quote name='Jeti' post='982385' date='29. Jun 2008, 19:11']drugič napiš, da bom na loto zadela ... rabi tisti boben malo vzpodbude, zgleda [/quote] hehe, bom napisala, eni bojo na lotu zadel in pol bojo tisti, ki bojo, rekl: poglej, k je res! boben spodbude? mogoc par mojih udarcev s kako dvojno bas tacko al pa kej. [quote name='enja' post='982408' date='29. Jun 2008, 22:28']No, upam samo, da ne bo preveč razgiban v negativnem smislu.......sicer pa, mlaj vedno vpliva na ljudi in živali..... Marsa, upam, da je ureznina že veliko bolje in hvala za napoved..[/quote] jp, mlaj se posebej.. pa tokrat bo se vec teh insektov pa mrcesa pa tacga (boste morda kaksne veshaste zgodbe tle al pa v dnevniku bral ) Thanx! ja, je bolje! se je mal umiril, upam da bo slo cist nazaj oz. cim hitrejs... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Hvala Marsa . Res bo pester teden Če pa ne, si ga bomo sami naredili ! ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Fajn, da je O.K. za slihtat papirje, bankomat mi je pohrustal kartico vceraj, pa grem jutr v eksn . Tiste katastrofe mi niso nic kaj vsec, se jih bom pazila, hvala za namig . Sicer pa zdajle pestro, se mi zdi,da sem v obdobju, ko bolj slabo poskrbim za stanovanjce tule, zdim v esejih, priprava pisem, delam al se pa potepam okoli. Bom zdajle zacetek tedna malo rokave zavihala, da se pospravi malo tule. Sem pa nekaj ugotovila. Sem bila blazno proti gospodinjskim pomocnicam, no zdaj nisem vec tok ziher . V koncni fazi sem bila pa v 2 bivaliscih, kjer sta zenski relativno kar doma in imata obe gospodinjsko pomocnico, pa imata se vseeno 78x bolj svinjsko kot jaz. Thx Trudi, tole je tvoja dresura . Marsa upam, da se tvoja rana celi, mi gredo kar lasje pokonci, ko berem, kako si se porezala, kako skrbis za rano, kaksne operacije izvajas .Úpam, da se celi, kot je treba Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 marsa.....hvala za napoved..... če sodim po vikendu, bi rekla, da bo teden res pester in tudi precej neobičajen....ali pa vsaj nekoliko "iz rutine"....imamo predvidene bobnarske vaje in neke nove plane....mislim, da smo kar "v kontekstu"..... .... ....kje se zgodi mlaj...?....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 [quote name='Marsa' post='982376' date='29. Jun 2008, 18:57']jah ale'.. bos pol povedala, kok je blo fajn to, k je tok razgiban oz. v kerih smislih bi blo pa lohk mal manj razgiban. [/quote] Bom izpisala kaj sem imela v mislih, samo ne zdej ker mi časovno ne znese... Sem imela občutek kot da bi zame pisala napoved, sem se vidla totalka not... [quote name='Marsa' post='982418' date='29. Jun 2008, 23:11']pa tokrat bo se vec teh insektov pa mrcesa pa tacga (boste morda kaksne veshaste zgodbe tle al pa v dnevniku bral )[/quote] Ooo to pa fajn da si povedala, moram kupit mrežo za na okno, je fuuul malih komarčic tam, ker je blizu vode, in jih ne bi rada s sesalcem lovila po stanovanju... Marsa --- vešča je samo metuljček ---- nič ti ne bo napravila http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 [quote name='Audente' post='982425' date='30. Jun 2008, 06:45']Hvala Marsa . Res bo pester teden Če pa ne, si ga bomo sami naredili ![/quote] mislim da si ga nou treba se delat pestrega. [quote name='Pujsita' post='982431' date='30. Jun 2008, 07:22']Fajn, da je O.K. za slihtat papirje, bankomat mi je pohrustal kartico vceraj, pa grem jutr v eksn . Tiste katastrofe mi niso nic kaj vsec, se jih bom pazila, hvala za namig . Sicer pa zdajle pestro, se mi zdi,da sem v obdobju, ko bolj slabo poskrbim za stanovanjce tule, zdim v esejih, priprava pisem, delam al se pa potepam okoli. Bom zdajle zacetek tedna malo rokave zavihala, da se pospravi malo tule. Sem pa nekaj ugotovila. Sem bila blazno proti gospodinjskim pomocnicam, no zdaj nisem vec tok ziher . V koncni fazi sem bila pa v 2 bivaliscih, kjer sta zenski relativno kar doma in imata obe gospodinjsko pomocnico, pa imata se vseeno 78x bolj svinjsko kot jaz. Thx Trudi, tole je tvoja dresura . Marsa upam, da se tvoja rana celi, mi gredo kar lasje pokonci, ko berem, kako si se porezala, kako skrbis za rano, kaksne operacije izvajas .Úpam, da se celi, kot je treba [/quote] aha mas spet pestro Pujsitka, mal pazi v teh dneh...... ja, operacija potocka zijalka. Thanx! ma ni vec kroga, vnetja, dons na gazi ni blo nc gnoja zjutraj (ponoc zamenjala alojo s sentjanzevko, v bistvu zato, da bo mal mastnkasto in se nou nalepla kozha na gazo . in se ni).. drugac pa se vedno mal zija, ker je pac precej 'luknje' vmes. sam je pa ze krajsa... tm k ni bil tok globok urez je ze cist skup kozha.. tko da prej je mela rana cca 4 cm, zdej pa ma recimo 2.5. se prav je napredek, sam (pre)pocasen. [quote name='Amis' post='982432' date='30. Jun 2008, 07:28']....kje se zgodi mlaj...?.......[/quote] v raku - si spregledala, k sem napisala prvi poletni mlaj... *tud zato bo pa bl mocen - pravzaprav je to najmocnejsi mlaj v letu. a bobni? kul! dober ventilos. [quote name='ale`74' post='982434' date='30. Jun 2008, 07:59']Ooo to pa fajn da si povedala, moram kupit mrežo za na okno, je fuuul malih komarčic tam, ker je blizu vode, in jih ne bi rada s sesalcem lovila po stanovanju... Marsa --- vešča je samo metuljček ---- nič ti ne bo napravila [/quote] jaz tud bliz vode, ampak ni komarchic pa veshic, k jih odpiha, so pa komarchine pa veshchurine. men se ne zdi vesha metuljcek.. sicer pa tud nad metulji (tablazotnimi) ne shizim. oni mini cekincki pa ta plavi so ok, ostalo je ze hm hm... ampak sem zadnjic na dolenjskem res rekla, da se podnev 'soocam s svojim strahom' (k je blo ful ene metuljarije ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 men tud, sem mela tok dobre, pol so me pa zunanji zbudil - tle en neprekinjeno ruzhi s kosilnico ze 1.5h. In to se tko in tok slis, k da bi pr men v sobi ruzhil. sovrazm (kar se teh enih zadev tice, rpedvsem hrupa) zvet v tehle sardinjih naseljih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 cudn da se pol sploh spomnis.. men pol vse iz glave v trenutku zleti, ce so take zunanje okoliscine... hm, zaletu avto... morda te nekateri dogodki v tvojem lajfu nekako prehitevajo.. in ti ni prevec vsec ta(k) potek, poleg tega pa se je morda izgubil sok, svezhina, iz tega kar pocnes oz. kjer si zdaj.... tako asociacijo sm dobila,... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 začetek dober, pridno začela z učenjem, laufa - tole se nanaša na prvi odstavek napovedi. ostalo ni nič všečno. in točno vem, da je Mlaj in to in dobila bom menstruacijo ... joške mi bodo počile, počutim se kot nosečnica s tem špehom in okroglim trebuhom. ta PMS. shujšati moram. sočustvujem z vsemi, ki živite sardinjih naseljih. sama sem pobegnila iz Ljubljane, ker sem v štud. domu dobivala živčne zlome zaradi neznosne vročine (ma kožo sem mela dobesedno lepljivo!) in sem šla kar domov. doma na terasi v senčiki se je toliko lažje učiti, ker mi ni treba dihati na škrge in poslušati loputanja z vrati in čustvenih izbruhov v obliki kričanja in hihitanja. pa pijanskih žurk. sovražim tole. v Ljubljani sem zato, da študiram. dala bom prošnjo za študenta in grem via v dom na Litostoju, ko bo možno. tam sem bila lani pol leta. tam je pravi energy in luksuz in mir. sovražim Poljane. tale dom bi morali podreti. tole ni dostojanstveno. alo, nimaš se kam vsest, da bi v miru pojedel obrok! v kuhinji sploh ni mize, v sobi pa boš kaj? tisti trd stol za mini mizico ali postelja? ne hvala! prokleto, švercam se, pa je pač tako ... bo v Litostroju lepše. prav želim si iti tja. in tam ostanem, dokler ne diplomiram. Šiško pa maram. pa ni nič posebnega, ampak jaz maram. Poljane- ogaba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mhm, eksplozije pa ognjen staff, zgelda bomo ta tedn bl o opeklinah pisal v dnevniku neke čudne filme si rolam zadnje cajte v glavi mal me zvija in krivi milsm, a bo že kdaj boljš a morm skos penso positivo da sm z glavo nad gladino al kwa, men je tole ful utrudljivo, res gulp, gulp mrbit bi blo boljše, če bi šla dans kr kolesaarit. ** ja, hvala za napoved You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 [quote name='Candle' post='982455' date='30. Jun 2008, 09:57']sej to, da se tok spomnm me straši... kdr sanjam se spomnm... praktično kar dost detajlov... to je bil tazadnji sklop .... pred tem je sta ble še 2 zgodbi... (ne vem, kako nej to drugač povem)...[/quote] ja sej razumem. sej js tud sanjam. to ni nc strasljivega, iz sanj se pogosto celo bolj spominjamo raznih detajlov kot pa nekaksne povezane celotne zgodbe (razen vtisa samega oz. vtisov)... in to da se nekam zaletis lohk svasta pomen: lahko da naletis na kak zid - ker je avto, pomeni da gre za nekaksno dogajanje, pot(ovanje) - in ne statiko, taksno stanje.. ker je siv, lohk pomen kaksne birokratske in podobne zadeve, lohk pa marsikaj druzga... da so kolorji izginili, barvitost - k sem ti zgor rekla da ni vec soka - to sem misla s tem, da ni barv.. sivota.. skratka nekaj dolgocasnega, ubijajocega, kar nikamor ne pelje in morda tud zato crash... [quote name='VilaSonca' post='982468' date='30. Jun 2008, 10:48']joške mi bodo počile, počutim se kot nosečnica ... ... Poljane- ogaba.[/quote] mah jaz sem pa ze skoz v LJ in itak povsod ruzhijo. kamorkol smo se priselil/sm se priselila, so glih kaki sosedje nehal, drugi zacel in tako dalje.. in v bloku s 6. - 14. nadrstopji je dost logicn (matematika), da nekdo vedno nekaj prcka. ampak sem nekak sprijaznjena... in itak: kaj pa cm. sam vcas mi pa cisto na zivc stop.. ce je zlo zgodaj al pa ce je prevec dolgotrajno konstantno... al pa ce je cist neartikulirano... da je bzz bzz... bzz bzz... bzz bzz bzz bzz... ... ... bz... ... bz bz... .. .. bz.. .. bz bz bz bz.. bz bz.. .. .. .. bz bz bz.. .. bz... itd.! se mi pa zmesa. eh ja, kako ze pravjo? porptljenje da je nekaksna mast in to.... no, masti mi res manjka. [quote name='Cookie' post='982470' date='30. Jun 2008, 10:53']mhm, eksplozije pa ognjen staff, zgelda bomo ta tedn bl o opeklinah pisal v dnevniku [/quote] ne klic hudica! [quote]neke čudne filme si rolam zadnje cajte v glavi mal me zvija in krivi [b]milsm, a bo že kdaj boljš[/b] a morm skos penso positivo da sm z glavo nad gladino al kwa, men je tole ful utrudljivo, res [/quote] te lohk mal 'potolazm' - ti si rak v asc, pa je zdej tvoja 12. hisa dejavna oz. prehod cez 12. v 1. in je normalno, da v takih za nas pomembnejsih obdobjih tud cudne filme rolamo. mal zato, k je tko za vse, zate pa zato, ker ti mocen mlaj okol asc dogaja. skratka, nic cudnega da se tko pocutis. cak da bo lev - te bo kar razmetaval od energy pa pozitivizma spet! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja no, če pa ne ružijo, ziher s čim zasmradijo. najbolj sovražim vonj po olju - palačinke ipd. me pa mine do življenja, ko to zavoham. ves smrdiš, vprašaš se, zakaj si sploh dal cunje prat, zakaj si si opral glavo in tak "socialni" vonj je to ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja, me asociira na revščino in to .. junk food. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 marsa hvala .....v moji 11h torej.....pa še natalna luna iz 10h je čist na meji.....v 11 pa severni vozel........kakšni vplivi se torej obetajo z mlajem....?..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 dobri... novi zacetki, osebna (in tud poslovna) rast morda, odpiranje pa navzven, vec sodelovanja z drugimi in bolj opazno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 oooo...kul ....je res že cajt ..........asc devica bo tole mal težje pregural, sam bo.....bom vklopila urana in plutončka..... hvala marsa..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 devica zelo dobro sodeluje z rakom, tko da lohk dobr izkoristis te potenciale! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 [quote name='Marsa' post='982473' date='30. Jun 2008, 11:07']... te lohk mal 'potolazm' - ti si rak v asc, pa je zdej tvoja 12. hisa dejavna oz. prehod cez 12. v 1. in je normalno, da v takih za nas pomembnejsih obdobjih tud cudne filme rolamo. mal zato, k je tko za vse, zate pa zato, ker ti mocen mlaj okol asc dogaja. skratka, nic cudnega da se tko pocutis. cak da bo lev - te bo kar razmetaval od energy pa pozitivizma spet! [/quote] asc mam v dvojčkih, raka pa v Marsu, Saturnu in v II. ter III. hiši. Nism glih kak fajter in to, v "spopadu" sem za fair play, če pa tega ni, mi pa mrak na oći pade-pol je pa cela destruktiva, pa tut če crknem. ne vem, mrbit (spet) kriza identitete Preselila bi se nekam na drug planet a mamo že kej koloniziranega You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 [quote name='Marsa' post='982505' date='30. Jun 2008, 11:58']devica zelo dobro sodeluje z rakom, tko da lohk dobr izkoristis te potenciale! [/quote] to je sicer res...sam oba sta rada bolj v ozadju....nista najbolj navdušena nad "izpostavljenimi legami"..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.