Skoči na vsebino

Napoved za 27. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='983490' date='2. Jul 2008, 19:47']xokx dbest, sam po mojem ti to obvladas tud brez opozoril. x;)x
se mi zdis taka uravnovesena pa nc popizdljiva pa kregatorska pa taka. x8Dx

vem ja, veshe... VEM. x;)x
sej se 'treniram'.
zadnjic je ena skakala ful, da me je kr po hrbtu mrazil (na dolenjskem), pa tega v dnevnik splooh NISEM napisala (mensezdi x:o)x)! xokx
kot da ne bi blo! x8Dx jackica totalna!

zadnjic je bla frenda pr men in je rekla da sm kot macka.. k je ena osica shopala okol (k se jih pa ne bojim), sam moti mojo pozornost, pa sem z ocmi tko sem pa tja delala.. kot skoz mal na prezhi.. pa je rekla da sme kot mimi. xDDx vse krozhno da gledam in tko....
hocm rect, moti mojo pozornost, moj 'auricni krog'.

ampak sej se vse manj bojim, zdej me v glavnem bl sam mot pa nervozno dela kot da bi bil prav strah. x:)x

hehe, veshe z baterijami, mensezdi da sem tud jaz zadnjic eno podobno asociacijo mela, k smo jih tud mi vidl - tud jaz prvic letos!
ma ne, kresnicke pa so mi valjda vsec! :2src:[/quote]

x:Xx no, ti pa res znaš človeku dvignit ego.......seveda se tudi razjezim, ampak le za stvari, ki mi veliko pomenijo..

veš, če ne bi prebrala napovedi, bi prav gotovo pokukala na koledar....ob polni ali prazni luni se vibre ljudi ali živali spremenijo....

Pri veščah je edino zoprno to, ker se zaletavajo v luči......in poginejo....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='enja' post='983502' date='2. Jul 2008, 21:52']x:Xx no, ti pa res znaš človeku dvignit ego[/quote]
oh no.... pa res ni blo nc tacga.. opazanje..... dost stvarno, bi rekla....
sam ti morda o seb ne razmisljas tko itd.
jaz pa rada povem kej tkole k opazim, sploh ce je kaj dobrega. xDDx

[quote].......seveda se tudi razjezim, ampak le za stvari, ki mi veliko pomenijo..[/quote]
se mi je zdel, da bos kej atcga napisala (oz. sm se spomnila, da ce se v kej zazenes, pa znas najbrz bit kar gajstna.. xDDx x;)x k sem pomislila na une srne pa vse x:)x)

[quote]veš, če ne bi prebrala napovedi, bi prav gotovo pokukala na koledar....ob polni ali prazni luni se vibre ljudi ali živali spremenijo....

Pri veščah je edino zoprno to, ker se zaletavajo v luči......in poginejo....[/quote]
ves kaj sem vcer pomislila... xideax
da zakaj jih je morda vec ob mlaju.
zato k je mlaj. x:o)x
k NI polne lune, pa grejo tok bl na luc.

ja, grozljivo mi je ko celo slisim cvrcanje pa nc ne morem...

vcas se mi pa smiljo, k jih ne maram oz. se jih bojim. x:o)x

k sem se une ta blazotne na morju tok blazn ustrasla, sem pomislila (da se mal preprogramiram), da v bistvu je pa lepa in da moram jemat kot cast, da se je taka blazotna prisla pokazat direkt men. x:o)x xDDx
iz temin in globocin je carica (morda kaka kraljica al matica vesh) prisla k men, kot nek sel, k se ne pokaze vsakemu...
jaz pa panika pa taksno. :o|o: x

no takle sem razmisljala.
sam pomagal ni kej dost, ce sem iskrena. mislm je, pac da se pr seb zmenm da je ona cist OK.
sam cim pa zacne letat... je pa konc. x:o)x
(sam ta je bla res ogromna, da je se mitja se ustrasil in rekel u mater!! x:Ox - kot moja dlan!! kaj tacga nisem ne prej ne pol nikol vec vidla)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='983256' date='2. Jul 2008, 13:39']sej se mi je zdel da mislis pac mlaj (k se mi je zdel da nisi tok silno spet na tekocem za mesec vnaprej x;)x)... sam pac, sem mal pozabla za kdaj sem jih pisala v zacetku leta, pa sla prevert in se spomnila da saj res. avusta mamo pa se mrke. x:o)x

jp. jutr bo mlaj.
mlaj pa scip, da nous meshala, si najlazje zapomnis takole:
MLAJ = MLAda luna - nova luna - new moon. x:)x

+

praznote ne mors uSCHIPnt. x;)x[/quote]

haha, super tole z uščipnjenjem...jaz sem si pa zapomnila iz ene pesmi še iz osnovne, Aškerc menda:

Po nebu ščip plava,
šumi šumi Sava...

no, tudi tu ne bi melo kaj plavat, če bi bil mlaj xDDx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

sej res! po nebu scip plava, kako sem lohk pozabla?? xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='983463' date='2. Jul 2008, 18:54']pa hvala za vse nasvete, k dobesedno shizim nanje, sploh pa na podrocjih, k sama pojma nimam. :vragec: xDDx x;)x
tko da bom vse si nabavla (cash si sposodla), letela v lekarne itd. in vse pridno papcala, pupcala in si limala na rane. x:px x;)x[/quote]

x:Dx x:Dx x:px
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

[color="#000080"]Teden se bo začel precej dinamično in bomo kar dobrega počutja in polni idej in načrtov, smeli in zagnani, praktični in iznajdljivi, zato je primerno te vplive izkoristit

V ozračju bodo zmedene, a tudi agresivne energije[/color]

Mal smo urnike pomenjali tule. V zacetku tedna so bili vsi nekaj srsenasti, jaz pa strelovod x:Dx , pa sem se postavila zase in povedala, kaj bom in kaj ne :vragec: x:px . Imamo namrec tecno obdobje, semester, na novo treba urnike sestavit, prfoksi prihajajo in odhajajo, je pa treba cim bolj ekonomicno narest zadevo s financne plati, podjetjem dat prfokse, ki zelijo in prfoksom ustreci. Ko pa vse to naredis, dobis pa sefov email, da bi "male" spremembice :o|o: x:Dx . Smo se prav mal elegantno spicli v zacetku tedna, s sefom sem se sla ribja posla :inocent: , z eno koordinatorko sva imeli pa levje teatralne pogovore.

No tok da veste, ziher vas je tole ultra zanimalo x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ta teden bil čist kul...namest savne smo mel vaje, da je teklo od nas (dobesedno) x:Dx .....še šefa se dalo prenašat.....tako da, še če se slučajno dans kaj sfiži, ne bi moglo pokvarit povprečja.....upam sam, da mi bo uspelo kažin doma čez vikend pospravit.....ker tole res tumač...... :vragec: ...nove plane pa še kr naprej po glavi prekladam..... x8Dx ......

marsa....naj se rana lepo celi naprej.... xcrossfingx

pujsa.....kr obvladaš..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

gotovo..... xyesx ...vsaj pripomogel.....pa kolikor vem so tako že nekaj časa povečane možnosti za bolj množične odhode s sveta.....žal..... :sori:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='ale`74' post='983846' date='3. Jul 2008, 17:34']x:Dx x:Dx x:px[/quote]
x;)x x:Dx

[quote name='Pujsita' post='983893' date='3. Jul 2008, 18:58'][color="#000080"]Teden se bo začel precej dinamično in bomo kar dobrega počutja in polni idej in načrtov, smeli in zagnani, praktični in iznajdljivi, zato je primerno te vplive izkoristit

V ozračju bodo zmedene, a tudi agresivne energije[/color]

Mal smo urnike pomenjali tule. V zacetku tedna so bili vsi nekaj srsenasti, jaz pa strelovod x:Dx , pa sem se postavila zase in povedala, kaj bom in kaj ne :vragec: x:px . Imamo namrec tecno obdobje, semester, na novo treba urnike sestavit, prfoksi prihajajo in odhajajo, je pa treba cim bolj ekonomicno narest zadevo s financne plati, podjetjem dat prfokse, ki zelijo in prfoksom ustreci. Ko pa vse to naredis, dobis pa sefov email, da bi "male" spremembice :o|o: x:Dx . Smo se prav mal elegantno spicli v zacetku tedna, s sefome sem se sla ribja posla :inocent: , z eno koordinatorko sva imeli pa levje teatralne pogovore.

No tok da veste, ziher vas je tole ultra zanimalo x:Dx[/quote]
ja ti mors bit pa zmer neky posebnega! xrolleyesx
al hoces nadnujno bit nad ostalimi glavami al pa se gres kr po svoje, namest tko k gor pravjo! x:o)x x:Dx

[quote name='Amis' post='984069' date='4. Jul 2008, 07:44']ta teden bil čist kul...namest savne smo mel vaje, da je teklo od nas (dobesedno) x:Dx .....še šefa se dalo prenašat.....tako da, še če se slučajno dans kaj sfiži, ne bi moglo pokvarit povprečja.....upam sam, da mi bo uspelo kažin doma čez vikend pospravit.....ker tole res tumač...... :vragec: ...nove plane pa še kr naprej po glavi prekladam..... x8Dx ......

marsa....naj se rana lepo celi naprej.... xcrossfingx[/quote]
verjamem (na vajah da je teklo, jaz ce sm pr mir, je tko skor k da bi bobnala x:px x:Dx)

thanx! x:Xx
sej gre na boljs, je ze skor cist dbest... sam dooooolg traja.... xrolleyesx
pa pac se bo treba pazt... na razne hraste pol k bodo, da se noujo dol odtrgale (k mene to ful matra, ne morem pustit pr mir teh hrast pa tega :o|o:)

no ja... glavn da je iz tanajhujsega (gnoj, zijalka...) x8Dx :switz:

[quote name='ratamahata' post='984103' date='4. Jul 2008, 09:41']Groza.. kaj je blo pa včer tist na Blanci? Misliš, da je kaj mlaj pomagal x?x[/quote]
Blanci?
nc ne stekam/ne vem.... xnckrivx

Picasso

[quote name='Marsa' post='984120' date='4. Jul 2008, 10:15']Blanci?
nc ne stekam/ne vem.... xnckrivx[/quote]
Včer se je 8 ljudi ubil 5 jih pa pogrešajo, ker so se s čolnom spustili po Savi mimo HE Blanca. Čak, ti pošljem še link
[url="http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=177558"]Nesreča na Savi[/url]

Thanx za link. :palec:

Grozotno! x:Ox x:((x :V:
Moje sozalje vsem bliznjim umrlih! xrainbowx

je pa zanimivo, k sem se razmisljala, da utegnejo drugi vplivi prevesiti (pa vseen ne tega se posebej poudarjala pri redkih dobrih aspektih x;)x), namrec: jasno je (bilo), da se bo nekaj dogajal z vodo, jasno je bilo, da bodo tezave al clo katastrofe. Glede na ugoden aspekt neptuna z merkurjem bi se sklepalo (sem sklepala) dost ugodne vodne povezave.
Zal pa je v tem primeru pomenilo nekaj drugega: privlacnost vode in nepremisljenost oz. smelost. skratka, tako so suvereno sli na tisto vodo (ki jo menda pac naj bi poznali oz. so sli s tem programom ocitno), z zaupanjem torej, da niso dovolj zemeljsko/stvarno se pripravili.
pac, hojladrija, gremo v/na vodo (ugoden aspekt merkur/neptun, a potem ostali tezki vplivi).

brez jopicev itd., neopremljeni, nepripravljeni, zupani, svetniki..... grozno in zalostno, samo tudi... lahkomiselno zelo.
Plus kaj pa potapljaci? kaj tvegajo?? 6m globok, nc ne vidjo, najbrz je totalna sila zarad E itd. strasni pogoji!
shit k se tezko izognes onemu: 'pa zakaj so to? zakaj niso tega?"..
namrec, zakaj ravno TJA in TAKO??
odstekano. zal je v tem primeru TO bil neptunov vpliv (tudi) oz. se je manifestiral na tak nacin.

Ze desetletje opazam, da se za nas 'ugodni' aspekti v naravi pogosto izkazejo za celo zelo neugodne.... :sori: xyesx

Picasso

pa same znalce je v vodo potegnlo (uni iz podjetja za vode alkajže). Blazno mi je žal vseh udeležencev/k, k so šle sam zraven kr tko, zgelda so jih povabl na zastonj častno furo, pol pa tak grozljiv konc :O:
je objavljen seznam, pa iz kej je kdo bil (funkcija) in ene par ljudi nima nobene funkcije, tak da sklepam, da so šli kr tko zravn, k je bla glih prilika, zihr pa nism.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ja. Ful je z vodo. Tole, Piran... nasplošno pa so tudi v zadnjem tednu skoraj vse klime pocrkale in voda teče vsepovsod v nekaj podjetjih, ki jih poznam...pa še par večjih neprijetnosti, ki sem se jih včeraj spomnila, zdaj pa ne več xDDx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Res noro.
Včer mi je blo ful čudn, k je bil zame res pozitiven dan. Ponavad mene lune ful v negativo ruknejo al pa kakšne bedarije počnem, k jih morm kasnej popravljt. Pol pa tole.. Pa res - vsa ta povezava z vodo.. :Oo:

Piran..

pa sej sem skor ziher, da sem omenla onesnazenje tud....
pozabla pa sem opozorit (pa hotla, vcas na to opozorim) k mi miselni tok siba pa se necesa spomnim, pa sem glih sred stavka, potem je pa ze pase' in zame ad acta, nekako, nekak mislim k sm pisala, da je tud to pac pol kr napisan. x:o)x
no da bi opozorila, da se naj neizkuseni itd, ne spravljajo oz. ljudje ki skrbijo za koga... pac mal teh opominov.
ampak saj jih najbrz itak ne bi nihce uposteval oz. - pac gres, dogajas...

ja, nekaj, bogve kaj, neka pikica nekje, nepremisljeno delovanje itd..... pa so lohk katastroficne razseznosti....

grozn....
jaz pa se vcer reko gledala, je bla tok spokojna pa taka.
ja, reka je nevarna, voda je nevarna, glih zato, k je lohk tud tok mirna, lepa, vse.

Picasso

[quote name='Marsa' post='984140' date='4. Jul 2008, 11:10']ja, reka je nevarna, voda je nevarna, glih zato, k je lohk tud tok mirna, lepa, vse.[/quote]

Oj! Sem gledala tudi jst včeraj in sem postala prav jezna, ko so se tako nepremišljeno spustili po tako nevarni poti in celo čez jez... pa vsaj nekdo bi šel preverit pot pred spustom! Ne pa tko, na slepo! :(

Me je spomnilo na vsakoletne nesreče na reki Soči, ko se neizkušeni spuščajo brez obvezne opreme in brez vodnikov na mestih kjer je Soča še posebej nevarna... upam da ne bo letos spet kakšna smrtna žrtev tudi tu... glavna sezona se je že začela...

Še jst ki jo dobro poznam imam rešpekt do nje...

[quote name='ale`74' post='984240' date='4. Jul 2008, 14:17']Še jst ki jo dobro poznam imam rešpekt do nje...[/quote]
xyesx :palec:
to je TO.

ne smes nikol podcenjevati *naprsotnika* oz. okoliscin...

pravzaprav je hecno, *splosno mnenje*, prepricanje tole...
namrec... voda (v astrologiji pac) je kao soft...
kaj si pa po horoskopu?
riba. in clo stelij v ribah.
:eek: x?x xnckrivx, "pa tok energicna pa taka".
k da bi morala bit ognjena za energy. x:o)x
ogenjcek? pih, voda ga pogasi.

voda je resda mirna, tok obcutljiva, da jo pihec zdrma (predstavljaj si morje recimo), a po 2. strani pa rushilni valovi, cele shtale na morju lohk..... xyesx
Voda. xyesx

~

vcer oz. ponoc ponovno ugotovila oz. nenadoma se spomnila, da imam veliki ZEMELJSKI (x!x x:o)x) trigon - ce pac upostevam tudi juzni vozel (k v bistvu ga ne stejem in tud tega triigona ne), ampak je pa eksakten: venera/uran/juzni vozel (bik/devica/kozorog).
haha, zemeljski! xokx x;)x xcivx

Picasso

heh..
kaj sme zdajle zagledala v napovedi? xDDx

@ boljši je spomin, pa tudi smisel za humor, ki pa je pogosto zdaj nekoliko nenavadne sorte @

mi smo se pa ful hecn hecal tle po forumu. xDDx

in se nekaj:
vcer me pich po ful cajtu in k se stusiram, si dam par kapljic jasmina (k mam nadultranajboljsega, dobila za darilo)... in si recem, jes, sej to pa glih zdej pase...
pa se spomnim da sem ga mensezdi direkt se spomnila oment. xokx
no in sem ga indid. xDDx

Picasso

Jaz pa ene tri poletne parfumčke malo mešam zadnji teden, pozimi sem bla čist alergična nanje in kihala, zdaj je pa ok :palec: mi paše dišat, pa un white musk, ki sem ga zdaj skoz uporabljala, je mal presladek za zdaj..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='984244' date='4. Jul 2008, 14:31']xyesx :palec:
to je TO.

[b]ne smes nikol podcenjevati *nasprotnika* oz. okoliscin...[/b]

voda je resda mirna, tok obcutljiva, da jo pihec zdrma (predstavljaj si morje recimo), a po 2. strani pa rushilni valovi, cele shtale na morju lohk..... xyesx
Voda. xyesx[/quote]
Ma voda je predvsem ful nepredvidljiva. x!x
Tok reke je lahko jutri čisto drugje kot je bil danes... korenine dreves ki jih včeraj ni bilo, so danes tam... še posebno po nevihti te lahko deblo, ki priplava s tokom, poškoduje do smrti ali povleče na dno... tu so še vrtinci, pa tok vode ki te potegne pod skalo in se zaradi sile toka ne moreš izvleči... poleg tega pa še če nisi odporen na nižje temperature vode in težko prenašaš bolečino, lahko zaradi krča omagaš... tko da ni lih za vsakega... jst sm do sedaj imela srečo, ampak nisem nikoli nepremišljeno šla v vodo, vedno sem se najprej prepričala kako je z njo, pa kakšno vreme je bilo zadnje dni, pa preverila bregove če so kakšne nove korenine tam... z očmi prečesala okolico... in se šele potem šla igrat in uživat...

[quote name='Marsa' post='984250' date='4. Jul 2008, 14:42']@ boljši je spomin, pa tudi smisel za humor, ki pa je pogosto zdaj nekoliko nenavadne sorte @[/quote]
Meni pa ni do nekega humorja te dni, iščem bolj mir pa ni mi do družbe... :o|o:

Jp. :palec:
[quote name='ale`74' post='984255' date='4. Jul 2008, 15:02']Tok reke je lahko jutri čisto drugje kot je bil danes...[/quote]
ja, pa saj se pravijo, da nikol ne stopis v isto reko. xyesx

ja sej jaz tud bl zase pa s sabo, sam za spase sem pa skor zmer. xDDx x;)x

Picasso

Jaz sem tudi za mance, vedno x:px :palec: , se ko je res kriticno, najdem nekaj, da se lahko smejem in hecam x;)x .

Drugace pa nesrece, agresija.... Danes izvedeli, da je sodelavec na drugem koncu Mehike umrl v prometni nesreci, vceraj so pa oropali Luisovo teto in sestricno. Tule je nek trend, da se te oropa, ce imas nov vpadljiv avto. Drag ali pa ogromen, je ze 3. zgodba na to temo. No vceraj so tatovi streljali, na sreco nihce poskodovan, so streljali v zid samo, v opozorilo bolj. So pa blazno prestraseni, jasno :sori: . Skratka, prav si imela, kot vedno :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Včeraj sem šla potem k Soči, noge namakat, pa mi je hitro odneslo slabo voljo... :)
...sva se igrale pa povedala sem ji vse kar me teži, pa mi ji bilo hitro lažje... xsrcx

...niti invazija Poljakov me ni motila... :)

--- Zdaj bom šla pa spet, da me napolni z energijo...
...škoda da mam menstro, če ne bi že not skočila... včeraj me je prav vleklo da bi šla v vodo, pa ne morem :(

[quote name='Marsa' post='984273' date='4. Jul 2008, 16:11']ja, pa saj se pravijo, da [b]nikol ne stopis v isto reko[/b]. xyesx[/quote]
To je mišljeno da zaradi tega ker voda teče naprej, se ne ustavlja...
zato ne moreš nikoli stopit v isto reko... voda ni pri miru, je v nenehnem gibanju... :)

x^x nori teden

mene je čisto zvilo, prav v mehko kuhana kolena sem dobila sred tedna me je blo na smrt strah, usred noči sms s tako vsebino da so v krizi....neptun pje,

šele danes me je spustilo, pa ne zarad zvezdnih vplivov, ko sem danes ene žive videla,ko sem zvedela v kakem sranju so bli, sem od veselja spila malo banditosov

in potem je bil dan prijeten, v naravi, sred gozda, potoček-taka naravna klima naprava, pihljanje, ej prav božal me je veter

nič pucanja, nič kuharije, nič misli, sam par lepih fotk za spomin, pušeljc iz belega šlajerja, sivke pa še nekega rumenega šavja

ne vem koliko zarečenega pa zapečenega moram še požret, sam en pir ne more nikoli škodit, sam koristi lahko, sam kaj ko to spoznaš prepozno xcivx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...