Skoči na vsebino

Napoved za 27. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Pujsita' post='984333' date='4. Jul 2008, 19:59']Jaz sem tudi za mance, vedno x:px :palec: , se ko je res kriticno, najdem nekaj, da se lahko smejem in hecam x;)x .

Drugace pa nesrece, agresija.... Danes izvedeli, da je sodelavec na drugem koncu Mehike umrl v prometni nesreci, vceraj so pa oropali Luisovo teto in sestricno. Tule je nek trend, da se te oropa, ce imas nov vpadljiv avto. Drag ali pa ogromen, je ze 3. zgodba na to temo. No vceraj so tatovi streljali, na sreco nihce poskodovan, so streljali v zid samo, v opozorilo bolj. So pa blazno prestraseni, jasno :sori: . Skratka, prav si imela, kot vedno :palec: .[/quote]
grozn! :sori: xcrossfingx

... ampak *zanimiv* po tej strani... kako je 'pr vas' vse bl potencirano... kadar je tkole kej, mate se vecjo shtalo...
morda zato, k je folk bl prvinski pa tak, al kaj... namrec pogsoto ko je mal bl divje, je pr vas se bl. :o|o:

[quote name='ale`74' post='984513' date='5. Jul 2008, 15:56']Včeraj sem šla potem k Soči, noge namakat, pa mi je hitro odneslo slabo voljo... :)
...sva se igrale pa povedala sem ji vse kar me teži, pa mi ji bilo hitro lažje... xsrcx

...niti invazija Poljakov me ni motila... :)

--- Zdaj bom šla pa spet, da me napolni z energijo...
...škoda da mam menstro, če ne bi že not skočila... včeraj me je prav vleklo da bi šla v vodo, pa ne morem :([/quote]
a si bla, fino, blagorcek!
men je tud kr zal, k se je tim premislil za na metal camp, k sem sla lani pol plavat, k me je potegnil.. una blazotna zelenomodrina! :2src:

ja jaz tud nisem sla nikamor, k me mal vabil, k rekam pa temu, ker bi mi blo grozn bit ob vodi, pa da ne morem not (zarad noge, bi blo mal mim, morda niso tok spet neoporecne)

reka - saj to vem, jaz rada z vseh strani gledam na vsemogoce stvari.. so mi vsec misli, povedi, ki imajo hkrati vec pomenov.
in zame ma tale z reko ogromn enih pomenov, zato mi je pa tud tok vsec. x8Dx

[quote name='lia' post='984548' date='5. Jul 2008, 22:40']x^x nori teden

mene je čisto zvilo, prav v mehko kuhana kolena sem dobila sred tedna me je blo na smrt strah, usred noči sms s tako vsebino da so v krizi....neptun pje,

šele danes me je spustilo, pa ne zarad zvezdnih vplivov, ko sem danes ene žive videla,ko sem zvedela v kakem sranju so bli, sem od veselja spila malo banditosov

in potem je bil dan prijeten, v naravi, sred gozda, potoček-taka naravna klima naprava, pihljanje, ej prav božal me je veter

nič pucanja, nič kuharije, nič misli, sam par lepih fotk za spomin, pušeljc iz belega šlajerja, sivke pa še nekega rumenega šavja

ne vem koliko zarečenega pa zapečenega moram še požret, sam en pir ne more nikoli škodit, sam koristi lahko, sam kaj ko to spoznaš prepozno xcivx[/quote]
uh, ti tud al kaj! :sori:

ja no, dbest da se je kul izslo! xokx

ja, vcer je mal pihljalo, je blo lustn, ne tok strahotn vroce, znosen dancek, pihljalo, lepo.

sem ful nardila! xokx

~

Kaksne odstekane sanje sem mela ta teden! x:o)x
(*sem jih sem naskljocala, sam pol jih prestavla v Sanje)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='984602' date='6. Jul 2008, 12:53']a si bla, fino, blagorcek!
men je tud kr zal, k se je tim premislil za na metal camp, k sem sla lani pol plavat, k me je potegnil.. una blazotna zelenomodrina! :2src:

ja jaz tud nisem sla nikamor, k me mal vabil, k rekam pa temu, ker bi mi blo grozn bit ob vodi, pa da ne morem not (zarad noge, bi blo mal mim, morda niso tok spet neoporecne)

reka - saj to vem, jaz rada z vseh strani gledam na vsemogoce stvari.. so mi vsec misli, povedi, ki imajo hkrati vec pomenov.
in zame ma tale z reko ogromn enih pomenov, zato mi je pa tud tok vsec. x8Dx[/quote]

Ja, fajn je da imam tko blizu da lahko grem kar s kolesom... xsrcx
Mi je pa uspelo se fajn napit s pivom včeraj, sm srečala sošolca pa je bla runda za rundo... x:o)x
...danes pa tigrček mjavka :o|o:

o škoda, jst sm pa še mislila nate kako uživaš gor v Tolminu! x:)x

Ja sej sm štekala, meni tudi všeč x;)x
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

a tko si blizu? wow!! pol pa ni cudn oz. dodaten razlog oz. vzrok da sta taki *prijateljici*. x8Dx

a res, name si s espomnila v zvezi s Soco? Lepo! :kiss:

jaz pa ves teden nisem spila kapljice alkohola, pa ceprav so me na pivo vabcal in ga hotl nosit k men.
sm se hotla mal rpepucat vsega pa zadnjic smo vec dni zapored nekaj ga pil in se mi je mal uprlo - pivo sploh. Vino mi je pa v tej vrocini pretezko oz. premocno - sam na morju oz. ob vodi mi ga znese pit, pa itak vedno pijem bevando.. sam ce je kaksen dober terancek, ga morm vsaj mal oz. najprej mal samega spit, cistega, nerazredcenega, k mi je kot sokec. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='984612' date='6. Jul 2008, 13:26']a tko si blizu? wow!! pol pa ni cudn oz. dodaten razlog oz. vzrok da sta taki *prijateljici*. x8Dx[/quote]
Nova Gorica. :) Pa do Solkana (Solkanski most - - - bungee jumping) je 2 km, s kolesom si takoj tam.
Gor do Tolmina (pa še kakšnih drugih skritih placov za kopanje x:px ) je pa tudi blizu. Pa Nadiža je še malček naprej. xsrcx

[quote name='Marsa' post='984612' date='6. Jul 2008, 13:26']a res, name si se spomnila v zvezi s Soco? Lepo! :kiss:[/quote]
Zadnje čase večkrat pomislim nate xDDx xsrcx

[quote name='Marsa' post='984612' date='6. Jul 2008, 13:26']jaz pa ves teden nisem spila kapljice alkohola, pa ceprav so me na pivo vabcal in ga hotl nosit k men.
sm se hotla mal rpepucat vsega pa zadnjic smo vec dni zapored nekaj ga pil in se mi je mal uprlo - pivo sploh. Vino mi je pa v tej vrocini pretezko oz. premocno - sam na morju oz. ob vodi mi ga znese pit, pa itak vedno pijem bevando.. sam ce je kaksen dober terancek, ga morm vsaj mal oz. najprej mal samega spit, cistega, nerazredcenega, k mi je kot sokec. :vio:[/quote]
Ja meni vino tudi bolj ob morju... ma včeraj je bilo nekaj v zraku, smo prav iskali družbo... :)

Teranček je dober ja, ampak moraš tudi kaj pojest zraven, je močen... ufff, sm se spomnila xDDx ... enkrat smo ga žurali za en rojstni dan v kleti na Krasu, pa sm kar pri sodčku sedela.... in pridno odpirala in zapirala pipco... x:Ix drugi dan pa vijola jezik... x:px x:Dx ... in mucek v glavi... x:o)x

Danes zjutraj sm znorela... :vragec: :vragec: :vragec:
sm spala, pa mi pride mati vdirat v stanovanje!!! Še dobro da sem imela tudi zgornjo ključavnico zaklenjeno....
pa ni in ni dala mira, na vsak način je hotla not.... da imajo ploščice za skončat... :o|o: xrolleyesx :vragec:
Sm poslala v k* njo in ploščice in vse!!! :vragec: :vragec: Še na dan nedelje se ne morem spočit! :vragec:
Sm se pobrala iz MOJEGA!!! stanovanja in zdaj ne govorim sploh z njo! :vragec:

Ja, sej vem da je treba potrpet, da bom imela potem mir, da je treba to končat.... blablabla.... xrolleyesx
ma jst sm zgubila vso voljo že zdej! :vragec: :xx!:

cudn, tvoja mat sploh ni tok ribja...
riba ni vsiljiva in komandantska pa taka..
ja nc, shit, sam se bo ze spuhala. x;)x xyesx

a tko, vecX misls?
ja k sva bli dost nekaj na zvezi v tem cajtu zadnjem. xDDx x:)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='984631' date='6. Jul 2008, 14:08']cudn, tvoja mat sploh ni tok ribja...
riba ni vsiljiva in komandantska pa taka..
ja nc, shit, sam se bo ze spuhala. x;)x xyesx[/quote]
Ma ene ribe so take, jih poznam še nekaj ki so podobne...

--- Sej vem da mi hoče dobro, samo včasih pa prav pretirava... xrolleyesx Tolko neki hoče na silo vse, da uniči tisti filing ko bi lahko bila ista stvar dbest in ki bi napravila veselje... itak da si želim uredit kuhinjo in ploščice in kuhinjsko (btw --- sm dobila iz druge roke ORANŽNE omarice, ravno take kot sem si zaželela > hvala angelčki xsrcx < ) ... samo to siljenje mi pa najeda živčke :vragec:

Vdiranje v moj zasebni prostor me pa razkuri!!! :vragec:
Če se ne javim, se ne javim z razlogom! --- Mogoče pa rabim mir! (sorry, res sm jezna)

[quote name='Marsa' post='984631' date='6. Jul 2008, 14:08']a tko, vecX misls?
ja k sva bli dost nekaj na zvezi v tem cajtu zadnjem. xDDx x:)x[/quote]
Ja tudi to bo najbrž... :)
Pa ful mava podobnosti... če razumeš kaj mislim x;)x xDDx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...