kyllah 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 AND DIE HAPPY . http://lh6.ggpht.com/_nJNTZhh7N_8/RvkxYanPGuI/AAAAAAAAAfE/VeHsr0u6ceo/Tombstone%20083.JPG FUCKIN kmjet! MISLIŠ, DA SI KATERO KDAJ osrečil? "sorry look"... da te ni sram. enkrat ga ne boš več spravil gor, pa boš vedu kwa si jo fuku in s čem. vsak lahko ruka v luknjo. pol k ti ne boč samo od sebe, boš videl kvaliteto svoje "ljubezni" in kdo sem bila jaz zate, upam da "vse najslapš" SEVEDA DA SEM NA NJENI STRANI! HEHEHEHEHEHEHEHE.... MY PLEASURE SEM REKLA DA JE ENA IN EDINA KVALITETNA! UPAM DA ti je kdaj kej plačal, brez da si ramštajnala in burpala cel dan. zdej se bo pesde obesu na kako bejbo.... a vsaj nekaj od Di..... on NO. ONE ON ONE: WHO?S BETTER? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Ja, zna bit za POPIZDIT - KR DEJ SI DUŠKA - do fullla... pa če se da, še mal čez! HAVE A NICE TRIP... pa čim manj modric. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Maš prav mantis. Jaz sem tako čudno flegma, da sploh ne razumem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2008 še nikoli nisem erot. masirala žensko.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.