Skoči na vsebino

Napoved za 28. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/28/"][b]Napoved za 28. teden[/b][/url] - [b]7. - 13. julij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="#000080"]V začetku tedna bomo precej podjetni, dejavni in marljivi, lotili se bomo kakega čiščenja in pospravljanja, urejanja in organiziranja in drugega podobnega dela.
Sploh se bomo bolj ukvarjali s čistočo, osveževanjem in reorganiziranjem, dobesedno in tudi simbolično; skušali bomo zadeve (in sebe) spraviti v nekaksen red in nam bo to tudi kar dobro uspevalo.[/color]

Tuki smo to ze vceraj nardil x:px :palec: , koncno tole spet izgleda podobno stanovanju x8Dx , je pa hladneje kot pri vas, tako hladno, da so se sli hroscki gret v luknje v podaljsku :O: , eni so se scvrli, ene je pa svinjski parkelj ugonobil x:Ix . Nic ne prispevajo za najemnino, tako da nekak niso dobrodosli x;)x

[color="#483D8B"]Radi se spominjamo minulih dni, na katere gledamo z nekakšno melanholijo[/color]
Tudi to ze obdelala ta teden, sem se na MSN prijavila, da poklepetam s Trudijem, me je pa drug bivsi uhapsil x:Ix :2src: . Se mi zdi fajn, da ne gojimo kakih zamer, no vsaj jaz jih ne, da se je zbrisalo ono tecno in da je ostalo prijateljstvo :2src: :palec: . Danes zjutraj dokoncala domaco nalogo in 3 ure klepetala s Trudijem x:px , je bilo fajn, ko se razumejo zadeve z malo besedami, ni treba elaboratov delat za pojasnjevat :palec: .

Zadnji del Merkurja raje preskocila. :sori:

Thx Marsa x:Xx za navodilo za uporabo tedna :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:sori: če bo tale trapast filing v želodcu/pleksusu cel dan trajal, bom jutr rajš kar v postelji ostala... kr neki me tišči in skrbi in xrolleyesx kot da bi morala en kup stvari naredit pod nabolj nujno.. pa niti ne vem kaj točno :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Pujsita' post='984781' date='7. Jul 2008, 02:23']Tuki smo to ze vceraj nardil x:px :palec: , koncno tole spet izgleda podobno stanovanju x8Dx , je pa hladneje kot pri vas, tako hladno, da so se sli hroscki gret v luknje v podaljsku :O: , eni so se scvrli, ene je pa svinjski parkelj ugonobil x:Ix . Nic ne prispevajo za najemnino, tako da nekak niso dobrodosli x;)x[/quote]
ja, js sm tud neki prehitevala. xDDx

he, oderuhinja, za oni milimeter placa, k ga porabjo, jim naprej meces za najemnino! :o|o:

x:Dx x;)x

[quote]Tudi to ze obdelala ta teden, sem se na MSN prijavila, da poklepetam s Trudijem, me je pa drug bivsi uhapsil x:Ix :2src: . Se mi zdi fajn, da ne gojimo kakih zamer, no vsaj jaz jih ne, da se je zbrisalo ono tecno in da je ostalo prijateljstvo :2src: :palec: . Danes zjutraj dokoncala domaco nalogo in 3 ure klepetala s Trudijem x:px , je bilo fajn, ko se razumejo zadeve z malo besedami, ni treba elaboratov delat za pojasnjevat :palec: .[/quote]
zanimivo, jaz pa nimam teh nekih zelja.
Dalec od kakih zamer, sam ko pridem do konca, je to to. me ne zanima kej zlo dost pol vec.
Hocm rect - dvomim da bi klepetala 3 ure. x:o)x
no najbrz je drugace, ce si tok delc od *doma*...

[quote]Thx Marsa x:Xx za navodilo za uporabo tedna :palec:[/quote]
xDDx x:Dx

[quote name='Aliana' post='984815' date='7. Jul 2008, 10:10']:sori: če bo tale trapast filing v želodcu/pleksusu cel dan trajal, bom jutr rajš kar v postelji ostala... kr neki me tišči in skrbi in xrolleyesx kot da bi morala en kup stvari naredit pod nabolj nujno.. pa niti ne vem kaj točno :o|o:[/quote]
jaz sme tud bl tkole. Neky morm ustimat, pa pol stvari nimam tle oz. jih ne najdem, pa ne morem dat iz rok... in kot pravis; ful me nekaj stiska, kao kaj vse, v resnic pa spet nc tok tacga....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ahhhhhhhhhhh......napoved...... x:px

sodeč po vikendu, bo prva polovica tdna hudo delovna......druga pa mal manj...... x:Dx x;)x ...zdej grem pa brat......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='984819' date='7. Jul 2008, 10:35']zanimivo, jaz pa nimam teh nekih zelja.
Dalec od kakih zamer, sam ko pridem do konca, je to to. me ne zanima kej zlo dost pol vec.
Hocm rect - dvomim da bi klepetala 3 ure. x:o)x
no najbrz je drugace, ce si tok delc od *doma*...[/quote]
jaz pa štekam tole... sej ne dostkrat, sam kadar se pa dobim z bivšimi (tremi bolj resnimi, no), si mamo pa ful velik za povedat.. jaz nekak pravim tko, da je blo par stvari, zarad katerih nisva pač ostala skupaj, ampak jih je pa še par, ki naju še vedno družijo.. z enim smisel za humor, lahko se tri ure skup smejiva in čvekava, z drugim bolj 'globoki pogovori'..
[quote]jaz sme tud bl tkole. Neky morm ustimat, pa pol stvari nimam tle oz. jih ne najdem, pa ne morem dat iz rok... in kot pravis; ful me nekaj stiska, kao kaj vse, v resnic pa spet nc tok tacga....[/quote]
:o|o: tolk tečno... delam po korakcih.. ena stvar od prejšnjega tedna rešena čist, zdajle en sestankec.. mal živčna tud zarad tega..

glihkar od mami zvedla, da je od družinskega frenda hčerka, okrog 20 let, umrla na rutinski operaciji :sori: majo pogreb jutri..

mah, misel na jahanje ob 5h me pokonc drži.. da se mal pocrkljam s konjčki in poirim živčke... dihat, dihat, dihat x:o)x

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='984831' date='7. Jul 2008, 11:14']jaz pa štekam tole... sej ne dostkrat, sam kadar se pa dobim z bivšimi (tremi bolj resnimi, no), si mamo pa ful velik za povedat.. jaz nekak pravim tko, da je blo par stvari, zarad katerih nisva pač ostala skupaj, ampak jih je pa še par, ki naju še vedno družijo.. z enim smisel za humor, lahko se tri ure skup smejiva in čvekava, z drugim bolj 'globoki pogovori'..[/quote]
ja sej sem jaz tud prehitr rekla. x:o)x
se pol spomnila, da ni cist tko, da se znam z vsemi ex tud blazn zapricat, zurat, vse. xDDx

ne vem, zakaj sem to napisala; morda sem zaznala (al pa sama vidla, narobe sklenila) eno melanholijo v napisanem pa zato t(k)o komentirala..
al kaj... x:o)x
skratka, jasno - tud jaz se utegnem zapricat (mogoc ne mroem primerjat, ker ne furam teh msn-jev pa tega xDDx)

[quote]glihkar od mami zvedla, da je od družinskega frenda hčerka, okrog 20 let, umrla na rutinski operaciji :sori: majo pogreb jutri..[/quote]
o grozno.... :V:

ja, jaz tud tko, ful neki nervozna, kaj da vse, pa vse skp nc tacga spet.

jp Amis, tko nekako. x:px x;)x

Picasso

O ciao! :palec:

kaze da naj ne bi bil. x:o)x
morda mas kaj tko, individualnega, da ti tko deluje...
ker v tem tednu bo morda vse, razen zaspanih dnevov (kvecjemu utrujenost itd., to pa ja)

Ksenija, pr teb je zihr individualno oz. sta mocno naasponana dva od tvojih osebnih, v bistvu pa vsi trije (rak - op. koz., devica)...
tako da morda tam okol tvoje 12. se kej rola pa dogaja...

Picasso

jp, pametno, ampak saj danasnjega dneva se ni konc. xDDx x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='984841' date='7. Jul 2008, 11:39']ja sej sem jaz tud prehitr rekla. x:o)x
se pol spomnila, da ni cist tko, da se znam z vsemi ex tud blazn zapricat, zurat, vse. xDDx

ne vem, zakaj sem to napisala; morda sem zaznala (al pa sama vidla, narobe sklenila) eno melanholijo v napisanem pa zato t(k)o komentirala..
skratka, jasno - tud jaz se utegnem zapricat (mogoc ne mroem primerjat, ker ne furam teh msn-jev pa tega xDDx)[/quote]

Saj sta mi pri srcu, sam tok zlo pa spet ne, da bi od tule z navadnega telefona al pa mobilca klicala x:Dx x:px x;)x . Zanimivo se mi zdi s Trudijem pogovarjat, ker imava oba blazne preturbacije in ce se recimo en mesec ne slisiva, ce blazno hitro oba govoriva, k v ta hitrih zvocnih posnetkih, v 3 urah ene pol najnovejsega poveva x;)x . Pa 10 let sva si lajf delila, poznas veliko istih ljudi, raznih situacij in vsec mi je njegov smisel za humor, ko je na sporedu x:Dx .

[quote name='Marsa' post='984841' date='7. Jul 2008, 11:39']ne vem, zakaj sem to napisala; morda sem zaznala (al pa sama vidla, narobe sklenila) eno melanholijo v napisanem pa zato t(k)o komentirala..
skratka, jasno - tud jaz se utegnem zapricat (mogoc ne mroem primerjat, ker ne furam teh msn-jev pa tega xDDx)[/quote]

Glih ti se mi zdis fajn glede tega. Saj je tezko tole se it, odvisno od situejsn in vpletenih oseb. Ce se z obeh strani steka, da se je zadeva v drugih smislih zakljucila in ce je z obeh strani zelja po prijateljstvu, potem je fajn, sicer pa nima smisla kaksnih stikov vsiljevat, niti ni point. x;)x Se mi zdi, da znas fajn kaksno rect, kaj kar je res z doticno osebo za rect, da pa znas zadeve pustit na pravih mestih :palec:

[quote name='Marsa' post='984841' date='7. Jul 2008, 11:39']o grozno.... :V:[/quote]

Joj, Aliana, strasno :C: xsrcx ....
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hmmm.... jst sm pa čisto zablokirala... sploh ne morem delovat :(
no ja, vsaj telefonske klice sem uspešno opravila, pa nov pralni stroj prevzela... to je pa tudi vse. :sori:

Albuma sploh ne morem delat danes, raje niti ne začnem ker se mi ne da pole popravljat napake, rabim popolno zbranost in koncentracijo pa odprt pretok energije, tega pa danes ni.... xrolleyesx

Najraje bi šla spat, pa ne morem, ker mi ploščice končuje v kuhinji...
ehh... sama sebi sem napoti danes :o|o: :8):
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hvala za napoved.
Sem jo prebrala in sploh ti dnevi so nekak vredik. Dotikanje in to vse -sem planirala itak.

Tudi iz prejšnjega tedna je držalo - saturn in mars sta se čudno obnašala in tole se poznalo pri nas zelo..pravi hči foter fajt ratalo. Mene pa še doma ni bilo, da bi mirila zadeve. Po drugi strani je fino, da ta velka krepi samozavest - že tako, da se enemu avtoritativnemu strelcu zoprstavi - ki navajen vojaškega reda in poslušnosti - ok..ne glih doma, ker jaz se kao strinjam in pol naredim po svoje..ampak mi se zdi fino,da zagovarja svoja stališča(ki pa so za en k.) Verjetno bodo takšne aktivnosti vedno pogosteje na vrsti, sploh, če bo luna v kakšnem nerodnem položaju tam gor.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Ksenia' post='984872' date='7. Jul 2008, 12:43']ja Marsa, 12 hiša je kar na udaru... pa še kaj drugega... mah dokler ne bo hujšega, bomo tud tole preživel... [b]sej so sam občutki[/b][/quote]
:palec:

[quote name='Pujsita' post='984905' date='7. Jul 2008, 14:28']Saj sta mi pri srcu, sam tok zlo pa spet ne, da bi od tule z navadnega telefona al pa mobilca klicala x:Dx x:px x;)x . Zanimivo se mi zdi s Trudijem pogovarjat, ker imava oba blazne preturbacije in ce se recimo en mesec ne slisiva, ce blazno hitro oba govoriva, k v ta hitrih zvocnih posnetkih, v 3 urah ene pol najnovejsega poveva x;)x . Pa 10 let sva si lajf delila, poznas veliko istih ljudi, raznih situacij in vsec mi je njegov smisel za humor, ko je na sporedu x:Dx .
...
Glih ti se mi zdis fajn glede tega. Saj je tezko tole se it, odvisno od situejsn in vpletenih oseb. Ce se z obeh strani steka, da se je zadeva v drugih smislih zakljucila in ce je z obeh strani zelja po prijateljstvu, potem je fajn, sicer pa nima smisla kaksnih stikov vsiljevat, niti ni point. x;)x Se mi zdi, da znas fajn kaksno rect, kaj kar je res z doticno osebo za rect, da pa znas zadeve pustit na pravih mestih :palec:
...[/quote]
ja, sej se stekamo... x:o)x Itak, ne, jaz nisem zamerljivka ipd. In sem itak v dobrih odnosih prakticno z vsemi. x8Dx
sam pac... morda sem mislila na to, da vcas pac... se pa pac nimas vec tok za (z)ment... al kaj. k z enimi sem recimo cist zgubila stike in si jih tud ne zelim (stikov). ne da si jih ne zelim (da jih kao pac nocem), ampak si jih nikol ne zazelim... v tem smislu... nekak pozabim nanje al kaj.
Mislim splosno to govorim, tud v smislu frendi, family scena oz. sorodniki itd.
Pac si ne prizadevam k stiku (Levi ste tle drugacni in oba s trudijem sta). vseen mi je, nekako.
ne znam ti razlozit. to bo moj sco. k tle *sm cudna* (pravjo). xDDx

[quote name='ale`74' post='984953' date='7. Jul 2008, 15:34']hmmm.... jst sm pa čisto zablokirala... sploh ne morem delovat :(
no ja, vsaj telefonske klice sem uspešno opravila, pa nov pralni stroj prevzela... to je pa tudi vse. :sori:

Albuma sploh ne morem delat danes, raje niti ne začnem ker se mi ne da pole popravljat napake, rabim popolno zbranost in koncentracijo pa odprt pretok energije, tega pa danes ni.... xrolleyesx

Najraje bi šla spat, pa ne morem, ker mi ploščice končuje v kuhinji...
ehh... sama sebi sem napoti danes :o|o: :8):[/quote]
delas pac to kar lahko.
mene tud vse krivi, kaj vse morm oz. mam nad glavo (in to ni eno podrocje.. je vse razprseno, vmes morm pa pac se vsak dan *lovit* <k nc ni ze tle>)...
ampak grem lepo po vrsti. one step at the time.
schtraufenpachtsko sem pa ze zadnjic.
Ce enkrat delam za 6, ne morem od sebe pricakovat, da bom vsak dan delala za 6. Torej ce en dan delam sam za 1, je to ravno dbest. xokx x;)x

[quote name='nataly' post='985222' date='8. Jul 2008, 11:34']saturn in mars sta se čudno obnašala in tole se poznalo pri nas zelo..pravi hči foter fajt ratalo. [b]Mene pa še doma ni bilo, da bi mirila zadeve.[/b][/quote]
xokx se boljse! xyesx
prvic se mora folk naucit zment faco na faco, ne da je vedno neka podpora (in zraven morda se trenje, k razlicni pristopi pa se rusi avtoriteta obeh starsev s strani drug drugega), plus da ti mal odpnes. Da nimas vedno vsega na komandi in da ne skrbis vedno tok prevec pa skoz hotet urejat (ob luni sco + asc v devici)

Picasso

[quote name='Marsa' post='985284' date='8. Jul 2008, 13:07']: ne da si jih ne zelim (da jih kao pac nocem), ampak si jih nikol ne zazelim... v tem smislu... nekak pozabim nanje al kaj.
Mislim splosno to govorim, tud v smislu frendi, family scena oz. sorodniki itd.
Pac si ne prizadevam k stiku (Levi ste tle drugacni in oba s trudijem sta). vseen mi je, nekako.
ne znam ti razlozit. to bo moj sco. k tle *sm cudna* (pravjo). xDDx
:[/quote]
o|o: ne strinjam. jaz nima nic skorpijona, mam pa leva, pa bi tole lahk cist citirala..
pozabm nekak.. za vse velja, tud frende.. mam v mislih kak teden, da povabim na kavo, pa gre vsak dan mimo, pol me pa mal mine.. pa se dobimo mogoce cez dva meseca..
večinoma se morajo drugi spomnit name, pol sem ful vesela in ready za srečanje.. sam jaz pa ne kličem ponavadi.. pa ne pogrešam.. pa ne rabim.. z enim frendom sva dbest, pa se vidiva al pa slišiva glih 2x na leto, ker sva oba taka..

loesje

Spet nazaj -

dans bo na vrsti druženje....povabljena na rd od frendice..... x:px

[quote name='Aliana' post='985294' date='8. Jul 2008, 13:18']o|o: ne strinjam. jaz nima nic skorpijona, mam pa leva, pa bi tole lahk cist citirala..
pozabm nekak.. za vse velja, tud frende.. mam v mislih kak teden, da povabim na kavo, pa gre vsak dan mimo, pol me pa mal mine.. pa se dobimo mogoce cez dva meseca..
večinoma se morajo drugi spomnit name, pol sem ful vesela in ready za srečanje.. sam jaz pa ne kličem ponavadi.. pa ne pogrešam.. pa ne rabim.. z enim frendom sva dbest, pa se vidiva al pa slišiva glih 2x na leto, ker sva oba taka..[/quote]
aha, vendar tu je pa vodnar lahko zelo podoben skorpijonu... xyesx

ker bi to jz tud svojmu uranu pripisala (poleg plutonu, na katerem pa je itak tud uran).

jp xyesx mene tud drugi poklicejo, poiscejo (ful levov z mano ful ohranja stik in sem jih vsakic vesela, vendar jaz zelo redko sem pobudnik oz. ponavadi nikoli nisem x:o)x)

Picasso

zato se pa midve tko redko slisva x;)x

jaz bo zelo, zelo redko klicala nekoga brez da bi imela konkreten razlog.. sam tist, cau, kako si.. ni sans, da bi poklicala.. sem ful vesela, ce me kdo tkole poklice, sam jaz ne bom x:o)x se mi zdi nekak... vsiljivo al kaj vem..

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Amis' post='985296' date='8. Jul 2008, 13:21']dans bo na vrsti druženje....povabljena na rd od frendice..... x:px[/quote]
no fino! :palec: xcheersx
boste dobr pupcal pa papcal. x8Dx

[quote name='Aliana' post='985305' date='8. Jul 2008, 13:26']zato se pa midve tko redko slisva x;)x

jaz bo zelo, zelo redko klicala nekoga brez da bi imela konkreten razlog.. sam tist, cau, kako si.. ni sans, da bi poklicala.. sem ful vesela, ce me kdo tkole poklice, sam jaz ne bom x:o)x se mi zdi nekak... vsiljivo al kaj vem..[/quote]
jp, sem glih pomislila. xDDx x;)x

ja, men tud (vsiljivo), tud jaz nisem (al pa vsaj nocm bit) vsiljiva.. no vcas me pa pich (kot recimo tedaj k sem poklicala zdravnico al pa k sem pristopila k prfoxu, kar je v bistvu oboje vsiljivo).. in kak impulzek pride, pa znam tud jaz poklicat itd. ampak to je zelo zelo redko.

ja, al pa ce je kej konkretnega, se pravi ponavadi ce kaj rabim, no sam potem pa v bistvu ne klicem. x:o)x
ker mi je pa mimo - 100 let ne bit na zvezi, in zdaj pa ga rabim. no odvisno tud, za kaj. x:)x

Picasso

najbrž res......sam najpomembnejše je druženje....čvek, pa smeh....take reči.....

drgač pa nimam problema če je treba al pa če hočem koga poklicat.....sam cajt si moram vzet.....

pa menda mi je bil v lajfu sam en lev všeč.....od tipov....pa tud na splošno nimam glih dost levčkov okrog sebe......

thanks za napoved :palec:

hm, jest tud na rd čvek povabljena... :inocent: x:Dx

levi pa.....ah nč.. x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...