Skoči na vsebino

duhovna igra. je črna in ima rdeče kremplje.

unis

Recommended Posts

te igre si nisem jaz izmislil.Ideja je preprosta.Najdi čim več realnih ljudi in jih poveži v laži-igri.

nobeden ne igra igre proti drugim, ker se tukaj igra na zavezništvo.

skupaj smo močni, cilj je beden, biti prvi na vrhu lestvice.

naj ne bo kdo delal preveč napačnih zaključkov, če boli, je resnično.

in če se temu smeješ, potem nisi razumel kaj igra pričakuje od tebe.

ne bodi tako hraber in ne zaznaj stvari kot napad na tvojo osebnost.

ravno zaradi tega gre. Skupaj smo močni, pa čeprav le v igri.

zadeva je preprosta. kdor bo pristopil bo spoznal čez čas druge ljudi, ki razmišljajo v duhu bratstva, pa naj bo to še tako umetno reklamno sporočilo.

http://www.travian.si/?uc=si2_50358&signup

(množina)tisti, kateremu se pridružijo vsi Vi duhovi- anonimni gosti, boste imeli možnost naknadnega snidenja, če boste zdržali pri igri dovolj dni, da naberete 75 namišljenih igralcev.Ne realnih, namišljenih. V zameno za ta doseg, dobi gostitelj 20 zlata, ki ga nato vrne na tržnici in porazdeli novim prišlekom.

Nobenega grebatorstva, fair-play igra, ki naj temelji tudi na tem odnosu še naprej, ko bo konec igre.-virtualne.

možnost imate vključitev v klub, ki je prej bil zaprt z javnost, tako kot je meni zaprt dokler iščem nekoga, ki je nad mano.

so ljudje, ki so točno to igro začeli igrati pred več kot dvema letoma, zato je lahko njihov krog zavezništva naš, če se skupaj združimo pod tem še ne obstoječim klanom.ime bo dobil kasneje, itak pa ste za kralja matjaža še slišali.

vsi vi, ki berete to sporočilo kot unisovo neumnost v stilu, le kako ta fant upa toliko resnosti prenesti v šaljivo pismo, saj na koncu vsakdo misli, da je to šala, kajne?

jaz mislim, da ravno vsak ne. misli tako

se da stvari obrnit tudi drugače in jo razumeti na drugačen način.

naj od tukaj naprej teče debata po svoje, a ta igra je še kar resnična. Sprašujem le za nove člane, v mislih pozabite idejo jezusovega ribiškega društva, ki je prerasel v eno krvavo igro.

justice for all in slovenian language history. don't fu'ck your own mother, don't fuck others with your idea, accept death as natural cause of all beings in their doing-s.

protestno masturbira na marsino sliko.
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lucidnesanje.com/forum/viewtopi...p?p=15068#15068

se povezuje z enim drugim forumom.

pa pomoje to vsi vejo, samo se jim zdi, da "sanjajo".

vse skupaj se lahko prelevi v tak klan, da se vsak posameznik pri sebi nauči razumevanja tehnik RC (reality check), ki pomagajo pri ozaveščanju SANJ.

Ne govorim o iskanju sebe, gre za razlikovanje med RESNIČNO IGRO, igro, melodijo, ki bi jo moral sam pri sebi igrati, ali jo vsaj vedno poslušati, ko ti drug vsiljuje svojo muziko.

pa da ne bo več nobenih vsiljevanj, več kot to povedat je čisti nesmisel za vsakogar, ki si ne želi doseči lucidne sanje.

to pa je komaj začetek, vsak potem naprej raziskuje, je pa lepo, da se vrne nazaj in pomaga.

tako kot v starih dobrih egipčanskih časih.Imeli so dvojno šolo.Šolo levega in desnega očesa.Levo Horas/Horus je bil moški aspekt energije, mogoče negativen predznak se tudi uporabi kot simbol.Ženski aspekt je narava.Zato je mati narava in ne oče narava, oče je negativen, umeten del, za nekatere satan, oz. če se ne ve od kje prihaja-pankrt.

Prvi del šole je trajal 12 let, naslednji del razumevanja prepletenosti življenja, tako kot se prepletajo živci, ki so povezani levi-analitičen del možganov- z desno stranjo, na kateri prebiva desna stran polovice možganov-povezana s harmonijo in kontrolo levega dela telesa. Jing in jang v glavi. Umetnost je doseči harmonijo in združitev obeh hemisfer-fizična združitev možganov na nekem drugem nivoju-govorimo sedaj o duhovnem nivoju.

Naj nobeden ne naredi te napake in verjame, da obstaja samo ta pot. Obstajata dve poti, a le ena je prava.

Ena kot prava se smatra za stvarnika, dve poti, dve možnosti pa pomenita luciferjevo pot-satanovo pot.

666 je 999 in narobe obrnjen križ je pravi križ. svastika je znak smrti, prevzeta iz budistične vere-najbolj starejša zapisana še živeča, živeča tako kot biblija.

razumevanje energij je povzročilo, da so se morali študentje egipčanske šole razumevanja Resničnosti podati v strahove.

Šole so bile ravno zaradi tega, da bi premagali štiri temeljne strahove in dosegli drugo stopnjo, oktavo pri zavedanju harmonije.Razumevanje 3-d prostorja je povezana z muziko in z osnovno tabelo A B C D E F G H --- napaka, osnoven je c, ravno iz tega razloga. Da se zbudiš iz sanj, da se je vse začelo pri črki A.

govorijo da je nastalo iz OM.

Kje pa je naša izgubljena piramida? piramida bele rase? Norvežani in atlantida? Kako je prišlo do izbrisa možganske strukture na fori obrnitve magnetnega polja?

spomin, ki se zapiše v možganskih celicah je na žalost kemični proces. Zato otroci ne kadite in se ne špikajte z iglami, ker vam spomin ubeži iz kontrole.

ta igra je naravna pot razumevanja tega, da vsak se postavi na svoje noge in ne išče utehe pri iluziornih zadevah, punci maji.

je ena punca tudi resnična, in tista je tudi najbolj žalostna punca.

vsak se je boji, ma lahko je nobeden ne razume.

ko pride čas slovesa, je prišel čas slovesa, ne glede na vso odkritost in logičnost razumevanja besed.

v logiki umre edina nelogična stvar. Ljubezen.

zato je črn panter in ima rdeče kremplje.

naj vsak živi svoje sanje, naj vsak premaga svoje strahove, naj vsak razume otožen klic njegovega sovražnika-mene.

zato je pa slovanski jezik med tistimi starimi jeziki cenjen zaradi svoje kompleksnosti in nelogičnosti.

Uporabi še dvojino, kjer še zadnjič ostane poganska noga uperjena v bolečino.

jaz in ti. nisva skupaj. nisva prijatelja. nisva sovražnika. se ne poznava. vendar jaz vem kdo sem jaz.

in ti veš kdo si ti.

če ne veš, ne hodi blizu.

in to boli, resnica boli, eno idejo, eno norost se zamenja z drugo. pa naj bo ji še tako lepo ime, veliko se jih je opeklo pri elektriki, tako rečejo tudi za punce. in so naša iskrica v življenju, ma me majo še bolj rade, ko sem šovinističen prasec in se ne brigam za njihove jebene svetniške sije.

samo. ostaneš. če hočeš.

če ne pa nasvidenje v drugem življenju. če verjameš

eden prav zares trpinči in se zajebava iz tega jezika.

proti materna bomba bo bo a -goljfiva kača iz besed samih stkanih domoljubnih ras ljudi.

vseh barv. samo ne mi delat nebes na črnem platnu

se javim za rušit harmonijo. sem še vedno riba, ma bi pa hotel bit tehtnica, ki slepo maha in ne izbira.

ma je ta ri ba zrastla, ker ni več nobeden ri bal z njo po jeziku, tako da ostane njegovo pravo ime.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...