pokowc 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 naj se okrog mene v pasu in obsegu do ~9km ne prkaže noben zlodej.treba vse bitja zlodejeva odstrant; hočem Takoj! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maca Mur 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Tako je! Naj vse crne sence izginejo od mene in iz mojega doma! Naj se nikoli vec ne vrnejo! Ce mi hocejo kaj povedat, naj povejo mojemu angelu, bo ze on povedal meni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. september 2002 Avtor Prijavi Deli 20. september 2002 ja, ampak tile zlodeji so v človeški preobleki, živijo; sitnarijo nedolžnim -.- pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 kaj jih odstranimo sami, jih spremenimo ali gremo enostavno mimo??? andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 Enostavno bi blo,če bi vedel,da zlodej včasih nastopa v človeški podobi, ko to spoznaš, je včasih že prepozno.To je problem.Zato prosimo angele,da nam dajo moč,da to prepoznavamo in se jim znamo upret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2002 Avtor Prijavi Deli 23. september 2002 ja sej to, prepoznamo ga že nekak´, ampak potreba po moči da se ga znebit na Pravi način, potrebuješ veliko karakternih scen, da uprizarjaš enako igro kokr ti jo on ustvarja.ni vse v sistemu in njegovih izpovednih pravilah; vse je v zanesljivem značaju_ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 quote:.. ja sej to, prepoznamo ga že nekak´, ampak potreba po moči da se ga znebit na Pravi način, potrebuješ veliko karakternih scen, da uprizarjaš enako igro kokr ti jo on ustvarja.ni vse v sistemu in njegovih izpovednih pravilah; vse je v zanesljivem značaju_.. Ni cisto res - ravno pri prepoznavanju je caka - torej - ne prepozna(mo) ga cisto vsak(ic).Tudi ne potrebujes in celo ne smes igrat njegove igre - tudi v tem je caka.Najbolje je (sploh se) ne igrati (z njim) - pa smo pri zadnji tvoji trditvi, s katero pa se popolnoma strinjam. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2002 Avtor Prijavi Deli 23. september 2002 jah seveda ignors, ampak kolko cajta.. menim, da se je treba spopasti takrat, ko je stvar že preveč Zrela. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 Ja, hmmm, sej skreiramo si jih pa itak sami. Torej je vprašanje kaj nam hočejo sporočiti, s svojo pojavo, svojimi besedami in dejanji. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2002 Avtor Prijavi Deli 23. september 2002 misliš, da se vidm v njih; da me to še čaka, tako kreiranje videnega; hmmm; morda je le znak, da se postavim v bran s svojim znanjem, potencijali, ki mu ga lahko izkažem_ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 sej ni treba da vidiš sebe, lahko samo sporočilo, lahko vidiš kaj drugega, kakšno svojo lastnost, svoj strah, kaj ti jaz vem... so pa naša kreacija ... če gremo mimo ... če ignor ... če jih ne sprejmemo ... če... se nam vedno znova vračajo ...... ja mogoče zanikaš svoj potencial ... mogoče ti sporočajo da lahko več kot misliš .... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2002 Avtor Prijavi Deli 23. september 2002 ta zlodej živi okrog nas, je na pogojnem .. to je vse. zdej pa dovol. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. oktober 2002 Prijavi Deli 13. oktober 2002 Zlodej http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif je v vsakemu od nas, vprasanje je kako ga nadziras. Vsak clovek ima svojo temno, sencno stran osebnosti. Nas Jaz je tako kot vsako nebesno telo. Na eni strani je svetlo na drugi strani pa mrak. Vendar ce se pojavi zivljenje, tako kot na nasem planetu, pomeni da je svetla stran nad temnim in ga nadzira http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif. Pojavijo se izjeme, ko to senco izpustijo ven iz steklenice oz. se prepustijo temacnosti. Takih pa se je potrebno paziti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 13. oktober 2002 Prijavi Deli 13. oktober 2002 Lepo si tole povedal, in resnicno, Volk... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif mimi "Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". Tagore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wananga 13. oktober 2002 Prijavi Deli 13. oktober 2002 Tudi jaz se strinjam s teboj volk. ...ker v naši duši borba je med temo in svetlobo, vendar ta boj naj ne poteka grobo, saj noben boj še ni bil vsem v prid, zato se trudi temo v svetlobi ti zakrit'. Naj luč obsije vso tvojo temino, kot večerno sonce pripelje sence v dolino, ljubeče temo zdaj objemi in svoji duši težo ti odvzemi.... Angeli nas spremljajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. oktober 2002 Prijavi Deli 15. oktober 2002 Kakor ve povedati modrec: "Zakaj se tako strašiš? - Ampak s človekom je kakor z drevesom. Kolikor bolj hoče navzgor v višino in jasnino, toliko močneje mu njegove korenine težijo proti zemlji, navzdol v globino - v zlo." Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.