Ninca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Jst se opravičujem, če sm sfalila al pa če taka tema že obstaja, ampak mene zanima,če seveda kdo ve, kako se reče temu, kjer s kamenčki, školjkami, raznoraznimi stvarmi pač napolniš vaze, sklede, whatever....za okras...Če sploh obstaja kje kaj o tem.....Iščem po internetu pa nikjer ne najdem ničesar, verjetno sploh ne iščem na pravem mestu.....kdo kaj ve o tem?Namreč, rada bi si naredila kaj takega, pa bi bilo zelo priporočljivo prej vidt kakšne primerke, načine, ipd....jst osebno namreč nisem ravno polna idej Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Jst vem za LJ: maš ene par zanimivih štacun, nekatere od teh izvajajo tečaje ročnih spretnosti - krašenje s okrasnimi kamenčki, kiparjenje ipd.Osebno zmer brskarim v Prometeju (k je najdražji ). Revije so prav tako uporabne zadeve in namigi; v nkeatreih dobiš ideje; vse za dom...pri nas doma... sam tok, na hitr Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 7. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2008 Ninca ... pri nas smo takole shranili delček morja Jaaa, to sem mislila, samo da je še bolj s peskom ali kamenčki ali čimerkoli dekorirano, super hvalaJst vem za LJ: maš ene par zanimivih štacun, nekatere od teh izvajajo tečaje ročnih spretnosti - krašenje s okrasnimi kamenčki, kiparjenje ipd.Osebno zmer brskarim v Prometeju (k je najdražji ).Revije so prav tako uporabne zadeve in namigi; v nkeatreih dobiš ideje; vse za dom...pri nas doma...Kje je že Prometej? Katere pa so te zanimive štacune, ki jih še poznaš?Ja, sej vem, revije...sm hotla na netu kej najdt, kšne fotke, pa mi ni uspelo, žal...No poznam trgovino Samson d.o.o v Kamniku...trgovina na drobno in debelo....Tam kjer je tovarna Titan. Če boš hodila kdaj v te kraje.Tam imajo vseesorte stvari...pa tudi te dekorativne zadeve.Hvala lepa, če bom kaj na tistem koncu, pa zavijem še tja Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Ninca, men se zdi, dab ti rada, da ti vse serviramo, pa še namest tebe kej nardimo.Če ti je do tega, se boš mogla pa že sama mal potrudit. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 8. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2008 Ninca, men se zdi, dab ti rada, da ti vse serviramo, pa še namest tebe kej nardimo.Če ti je do tega, se boš mogla pa že sama mal potrudit. Oprosti, ampak samo vprašala sm kje je Prometej in še kakšna takšna trgovina, ker si rekla da veš za par zanimivih štacun....Seveda bom sama naredila, če pa kje dobiš kakšno idejo, al iz fotk al pa če ti da kdo kakšen predlog, pa ni nič narobe s tem a ni tako?...vsaj moje mnenje je tako... prometej ima tud e-trgovino ..vtipkaj. drugače pa je Mala ulica 5 v Ljubljani...Sm že našla ja, vseeno najlepša ti hvala za pomoč Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 10. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2008 Vidiš ravno danes , ko sem bila v cvetličarni ,,,sem vidla ogromno okrasnih kamenčkov pa školjk ...naravno. SEveda pakiranih v vrečkah, lahko nabaviš Res? Sploh nism pomisnla na to, da bi v cvetličarni imeli....heheFul ti hvala za info Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.