Guest Lotus' 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 PRISRČNO VABLJENI na drugiKONCERTčarobne zvočne masažeGlasba za dušo in telo Mojca Morya Malek (gongi)z gosti V petek8.8.2008 ob 8 zvečerV pravljičnem okolju gradu Kromberk(amfiteater) Vaš prispevek: 10€ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 in vtisi ter doživljanja iz prvega koncerta.......?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 meni je blo super, še posebej gongi me itak zmerej bolj fascinirajo Lahko ti posodim dvd,ko bo narejen pa se sama prepričaš.Še bolš pa če prideš na ta koncert 8.8Težko je dost kej komentirat,besede so tle zlo omejene.Je pa res prvovrstna lokacija za take dogodke. Božansko še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 no, mogoč pa res pridem....lokacija je kul, ja..... ...pa datum se mi dopade..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 torej se vidmo,ja 8 je božansko število http://shrani.si/f/2Q/17/1oUaKB6o/pk2test.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 joj tole se sliši dobro...tam je res lepo pa tile gongi so super...8 je pa tudi moja cifra....eh...logistika me morda premaga, no bomo videli,hvala za info! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 super,torej se vidmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 ...kako je blo....?.....mene je vreme odvrnilo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Škoda,ki si se pustila prestrašit! Spet je blo nepozabno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 ....no, enkrat mi bo že uspelo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 meni tudi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 he he super,zgleda da bo septembra še ena šansa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 oooo....kul.....dej, lotus, še vreme zrihtaj..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Vreme skrbi samo zase,je zmeri točno tako kot more bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 jooooj...vesoljni optimizem te daje....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 jooooj...vesoljni optimizem te daje....... ....... Vse je božansko urejeno,ni treba nč spreminjat. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.