Marsa 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/29/"][b]Napoved za 29. teden[/b][/url] - [b]14. - 20. julij 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2008 gres zdej lohk 17. kavo spit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 hvala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 uf, najmočnejši letošnji ščip, praviš ... a je lahko še slabše kot je bilo prejšnji teden ob najmočnejšem mlaju? fuf ... dobro, da imam jutri en beden opravek, na katerega še misliti nočem ... in bom spet tik pred zdajci ... ma, birokracija. Merkur v Raku se pa ne sliši slabo ... čeprav spet nekam dvorezno tole, ko spet te lahko potegne v jemati-vse-osebno mood. eh, pa na pot sem mislila iti konec tegna, pa kot kaže bo kar padlo v vodo ... žal ... se bom pa zadrževala v bližini vode s knjigo v roki in - mir. na čustvene pretrese zadnjega vikenda sploh ne smem več misliti in tudi nič brskati za nazaj. je že pač karmično .. mora biti. konec. ni kaj razglabljati več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Sem mislila, da smo s temi "najmočnejšimi" vplivi, za letos že končali........jebela cesta .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 [quote name='Marsa' post='986765' date='14. Jul 2008, 17:41'] gres zdej lohk 17. kavo spit. [/quote] ....si mislila 21..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 o, lej, spet bom lahk mal tečna pa tamalmu moram omenit tole kozu/rak, da ne bo kaj preveč žile rezal.. hmm.. pol moramo pa pazit in lepo na izi v nedeljo na pot v Španijo, a ne.. bo verjetno še drug teden trajal vpliv.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2008 [quote name='enja' post='986776' date='14. Jul 2008, 18:03'] Sem mislila, da smo s temi "najmočnejšimi" vplivi, za letos že končali........jebela cesta ....[/quote] sploh ne... zdej je se *vatka* (pred nami sta namrec se mrka) ** 'najmocnejsi vplivi' - to je zato, ker Luna vlada Raku (kozorog pa je nasproti, v opoziciji), in ko sta mlaj in scip v znamenjih Raka oz. Kozoroga, sta to najmocnejsa mlaja oz. scipa v letu (ker delujeta ravno na to os - rak/kozorog). 'na udaru' so tudi ovni in tehtnice, kot sem pa napisala, kar vsi (k sicer bi lohk pac sam nastevala in vse nastela, prakitcno, skor ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 [quote name='Marsa' post='986781' date='14. Jul 2008, 18:08']sploh ne... zdej je se *vatka* (pred nami sta namrec se mrka) ** 'najmocnejsi vplivi' - to je zato, ker Luna vlada Raku (kozorog pa je nasproti, v opoziciji), in ko sta mlaj in scip v znamenjih Raka oz. Kozoroga, sta to najmocnejsa mlaja oz. scipa v letu (ker delujeta ravno na to os - rak/kozorog). 'na udaru' so tudi ovni in tehtnice, kot sem pa napisala, kar vsi (k sicer bi lohk pac sam nastevala in vse nastela, prakitcno, skor )[/quote] Aha, a to pomeni, da če nisem oven ali tehtnica...sem potem imuna na vse negativne vplive ...čakaj no...najmočnejši mrk v tem letu smo že imeli...sedaj je lahko samo še drugi in tretji najmočnejši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Mi pa v sredo na pot in v Amsterdam... ajoooj.... Me sicer kar malcek skrbi, kako se bodo dolocene stvari odvijale, samo resnicno upam, da ne bom vsa tecna, ko nekaj ne bo tako kot pricakujem.... huh joooj Sama za sebe drzim pesti , vsekakor tudi za vse vas Marsa hvala za napoved, izvoli Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Uf Marsa , si nam pa dala spet vetra . [color="#000080"]Zdaj bomo res lahko testirali svojo strpnost in potrpežljivost. [/color] Kako ti tole pozitivno opises. Super, samo da bomo lahko spet stestirali, a ni to enkratno ? Drugace pa, itak treba tule biti na splosno previden, kar se tice kriminala, pravis, da znajo biti kaksne naravne katastrofe, se pravi, da znajo biti kaksni hudi nalivi (odkar sem opremljena za dezevno dobo, so japanke suhe ). Tole, da se bolj doma nahajam, pa pospravljam pa kuham je pa fajn vpliv. Res sem si prvic fizol tule skuhala in ga jedla po mehisko (zmeckanega v sendvicu) in po nase v solati . Upam, da prezivimo tudi tole, ce ne, nam bo pa itak ravno do Washingtona . Marsa, hvala za navodilo za uporabo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 hvala, marsa!...........pestrosti nam očitno ne zmanjka.... .....vode in nalivov tud ne....posledica prevelike gužve v raku....pol se pa drenjajo vsi tam, k nam pa strele letijo....z vsem kar zraven paše..... ...na goriškem nardilo totalno škodo.....bogi folk...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 o ja... začetek je že v skladu .... zdej gre lahko pa sam na bolje je kdo kozla pa raka omenjal... še dobro da sem na dopustu hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 [quote name='Marsa' post='986781' date='14. Jul 2008, 18:08']...'na udaru' so tudi [b]ovni[/b] in tehtnice, kot sem pa napisala, kar vsi (k sicer bi lohk pac sam nastevala in vse nastela, prakitcno, skor )[/quote] mhm, sej se mi je zdel, da bom mela spet priložnost trenirat strpnost in potrpljenje no, z vrtenjem po kuhni sm že včer zvečer štartala, za začetek skuhala lonec zelenjavne juhe za vsaj 20 folka (katerega ne pričakujem), pa cel protvan štrudla...tak da sem kar lepo sharmonizirana na te planetarne konstelacije...aha, pa vidm, da bom za vikend lah spet mal tečna ql You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Mhm... "Več meditirajmo, če se le da, v naravi, v meditaciji pa se povežimo z zemljo in vodo in začutimo te povezave globoko v sebi. Vodi in zemlji lahko oddamo svoje viške energije in ljubeče sprejemamo njune očiščujoče in zdravilne učinke." Tole zgoraj mi je od vsega še najbolj všeč. Ostalega pa upam da se bom upala izognit... bom imela napoved v mislih če bo imelo za prit do napetosti... *** Včeraj sem si sposodila v knjižnjici knjigo "Joga v vsakdanjem življenju", malo sem pregledala, pa vidim da bi lahko bilo nekaj vaj prav super zame... nekatere pa že znam, jih delam spontano že ful let, pa nisem vedela da spadajo k jogi... dihanje tudi že obvladam, mi je dostikrat prišlo prav. Tiste vaje ki so sede pa kleče, zaenkrat ne pridejo v poštev, ker še ne morem (če bom sploh lahko kdaj), je pa dosti drugih dovolj zaenkrat. --- Zdaj grem pa kolesarit... pa mogoče skočit v Sočo. * Marsa -- hvala za napoved! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Ni šans za it v Sočo --- blatno rjave barve... Kolesarit je pa pasalo. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 ciao punce, thanx za vase komentarje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 sem prišla do zaključka, da moram tvojo napoved brat ravno obratno... kadar najbolj groziš, sem jaz čist ok in dogaja in je fajn.. kadar pa praviš, da bo ok, me pa zihr kej napade WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 [quote name='Aliana' post='987228' date='16. Jul 2008, 10:53']groziš[/quote] ja, sej mam razlage za to, kar govoris, sam ne pa tud energije za jih pisat. ... bom drugic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 [quote name='Marsa' post='987242' date='16. Jul 2008, 11:11'] ja, sej mam razlage za to, kar govoris, sam ne pa tud energije za jih pisat. ... bom drugic. [/quote] ma nič ni treba pisat. saj vem, jaz sem unikat in zame tele posplošitve ne veljajo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 ja, najboljs je tko jemat in ce tko jemljes, mas pravzaprav tud prav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 [quote name='Marsa' post='987253' date='16. Jul 2008, 11:25']ja, najboljs je tko jemat in ce tko jemljes, mas pravzaprav tud prav. [/quote] čeprav... lahko pa tud tvojo razlago napišeš enkrat.. me firbec matra WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 OK. (*sej zihr sem jo ze in ko bom napisala, bos rekla: aja to! ) skratka, nc spet tok tacga. Finta naravnanosti: ce nekomu *obljubljas* "dobro", hoce dobro, [i]caka na[/i] dobro. In pol nc ne zadosti temu (pricakovanju). Ce pa *obljubljas* "slabo", pa se s tem nekako [i]sprijazni[/i] in pol je marsikaj, kar vidi dobrega (cesar sicer, ce bi na to cakal, ne bi videl tako). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 [quote name='Marsa' post='987265' date='16. Jul 2008, 11:41'] OK. (*sej zihr sem jo ze in ko bom napisala, bos rekla: aja to! ) skratka, nc spet tok tacga. Finta naravnanosti: ce nekomu *obljubljas* "dobro", hoce dobro, [i]caka na[/i] dobro. In pol nc ne zadosti temu (pricakovanju). Ce pa *obljubljas* "slabo", pa se s tem nekako [i]sprijazni[/i] in pol je marsikaj, kar vidi dobrega (cesar sicer, ce bi na to cakal, ne bi videl tako). [/quote] aja, to ampak maš prav... menda.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.