Skoči na vsebino

Napoved za 29. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Aliana' post='987267' date='16. Jul 2008, 11:44']aja, to x:Dx x:o)x
ampak maš prav... menda..[/quote]
jah, v osnovi.
se mi ni dal bit bolj prepricljiva. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aha!!!

Živčne napetosti se začenjajo....

...tej serviserji samo kasirajo, ma nobeden nič ne pove.... samo "to ni moje delo" znajo rečt!!!!
Prvič imam opravka z zemeljskim plinom, pa sami problemi.... kupli gumijasto cev, kljub temu da smo povedali da je zemeljski plin, zdaj izvedeli (še pravočasno na srečo), da je za zemeljski plin treba kovinsko cev!

Ma tej majstri ki se ukvarjajo s tem bi lahko vsaj zinli kej, ko so vidli cev... oni pa samo, da bo moral prit nekdo drug to naredit... kaj naj imam tri majstre, in vsakega plačam 30 evrov za par minutk??!!! Pa da mi potem še zaserjejo vse skupaj! Me je prav strah da ne pride do kakšne pizdarije, še posebej ko je taka tvoja napoved, Marsa....
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Tole je moja današnja tarot karta:

[b]The Sun[/b]
This card signifies a time of clarity and power. The Sun offer's light and warmth after a dark time in your life. It is a sign of rejuvenation and growth, and shows that you are starting to flourish in your current situation. The Sun is associated with happiness, growth and good fortune. Your path has been illuminated and good fortune is on its way.

Me je malček potolažilo... :8): xsrcx
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

[quote name='Aliana' post='986778' date='14. Jul 2008, 18:06']pa tamalmu moram omenit tole kozu/rak, da ne bo kaj preveč žile rezal..[/quote]
pozabla... pa je včer me sam vprašal kaj dogaja, ker je tko čuden neki.. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, res je shtalsk, saj poglej, narava, vse, clo potresi so....

pa jaz sem v teh dneh zlo... hm.. ne najdem rpavega izraza.
menim da se dobr da vcer nisem nekoga na telefon dobila, ker bi blo... hm, boljs da nisem, skratka. x:o)x x;)x

pa nc ni slo tko 'kot bi moral it'.

neke posiljke, pa ni vse prislo na naslov (k sem jaz posiljala), dve mi nista za karte placali, k krvavo rabla, in ena me je cist zignorirala, niti pise ne nazaj niti nic, se je francoza nardila (k srec se to zlo redko dogaja oz. se je morda 3x do zdaj), tako da sem bila besno zalostna.. pa ponizujoce se mi je zdel, da morm tok cakat na teh kurcevih 20€ itd. in sem bla prav zalostna no... se bolj kot ce bi slo za velk cash.

si hocm narest banano z mlekom, pa je bil skisan mlek, hocem postlo preoblect pa jo odmaknem, pa zadaj totalno Mimino bruhanje, mal ze zasuseno, da se mi je zelodec obracal k sem tist drgnila....

si grem delat kremo, medtem ko en loncek pripravljam, se mi od vetra prevrne flashkica z oljem E vitamina (zadnjega, dragega) itd.

tko da sem pol se pa ze kar smejala. x:o)x x:Dx

kaj pa cm? x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, te berem, da nisi glih najboljš volje x;)x
morš prebrat svojo napoved, ki je še hujš x;)x

sej, če dobro pomislim.. men tud ne gre po planih.. tale španija pada v vodo vsake pol ure in jo vso mokro ven pobiramo in poskušamo nad vodo obdržat x:px x:o)x vse bi šlo, če si ne bi budgeta čist noro omejile na minimum in zdaj vsak dan nekaj treba zvišat... glihkar so nam skenslali zastonj prenočišče dol, tko da zdaj gledamo a se splača kamping ali obupamo nad vsem in se ne gremo sploh..

loesje

Spet nazaj -

saj ni nobena kujshnt, Candle.
vzames kako osnovo (jaz jih uporabljam vec, lohk delam z eucerolom, lohk si kje dobis lanolin, ce zelis met 'tako' bazo (jaz ga ne uporabljam) itd., potem to stopis v vodni kopeli (das v eno skledcko z vodo manjso skledcko tega kar topis - lohk cebelji vosek, karitejevo maslo, kokosovo ce je v trsem stanju itd.), in zmesas v kremo, dodas olja in etericna olja po zelji, odvisn za kaj rabis, v kaksnem obdobju, kaj ti tedaj pase itd.
mal se igras pac....
to je tko k bi dajala recept za kuhat.
jaz kar mal charam tam po kuhni (ne uprabljam merskih enot, vse po filingu delam, recimo celo ne okusam hrane, samo voham. xyesx mi marsikdo ne verjame, pol pa recimo vidjo pa se jim odstekan zdi.. tkole se mal od zgoraj z nosom priblizam, mal tkole nardim, zaokrozim, pa recem aha, tole bo se treba dodat. xDDx)

tko je tud pr kremah, pol k komu razlagam, morm prav ornk nazaj prevrtet um, da kwa sm tocn packarla. xDDx

uporavljam olja vitamina E, olivca, kokosovga, vcas avokadovega, redko mandljevega (ki hitro rata zharko), vcas sentjanzevkinega, karitejevo maslo, cebelji vosek, hm... xscratchx
vse kar mam na broju, a ne vse naenkrat jasno. x:o)x
vcas si ubodem bolj oljno zadevo, drugic bolj voskasto, odvisno tud a gre za veter al vrocino oz. sonce itd. ipd.

tko kot kuhanje, slikanje, vse..... x:)x

Picasso

[quote name='Aliana' post='987654' date='17. Jul 2008, 12:31']morš prebrat svojo napoved, ki je še hujš x;)x[/quote]
sej sm mislila, pa se mi ne da. x;)x x:o)x

[quote]sej, če dobro pomislim.. men tud ne gre po planih.. tale španija pada v vodo vsake pol ure in jo vso mokro ven pobiramo in poskušamo nad vodo obdržat x:px x:o)x vse bi šlo, če si ne bi budgeta čist noro omejile na minimum in zdaj vsak dan nekaj treba zvišat... glihkar so nam skenslali zastonj prenočišče dol, tko da zdaj gledamo a se splača kamping ali obupamo nad vsem in se ne gremo sploh..[/quote]
vem ja, sm vidla.... ja, povsod je s tem cashem frka.. pa tud ze sicer - ce se vec folka kej men, je jasn, da so lohk cele vijevaje. x:o)x
srcno upam da vam rata in da bo dbest!!! xwizardx
sej bo! xupx x;)x
(ne ampak res, saj ves, ce se v kej ufuras, ze speljes, ti tud, sej nekje s pa lohk lev x;)x xyesx)

~

jaz sem tud na morje povabljena (nenadoma dobila povabilo), sam nc ne pisem o tem (se), k je tok enih okoliscin pa logistike da nocm rpehitr cesa pisat. x:o)x
k sploh ne vem, kako bom izvajala pa se kopalk nimam (prevelke gate x:o)x)
skratka, se sploh nekak (se) ne morm veselit, ce se sploh ne vem, ce bom vse lohk ubodla (med drugim se mimi itd.)

[quote name='Candle' post='987676' date='17. Jul 2008, 12:53']Prov. Sej jest se tut zdej zvečer kar z olivcem namažem orog oči (je res dragoceno, ker vem, da Je bilo domače pridelano in hladno stiskano x^x ).

prov, bom še jest enkrat probala mal mixat. Tenx.[/quote]
sej bom kdaj npaisala v kreme se bolj pdrobno oz. kaksen prav 'recept' al pa kaj je primerno za taksno kozo pa okoliscine, kaj pa za drugacno. ipd.

ampak ja, to je kul, olivc je dbest!
ja, se mi je zdel, da ne rabm poudarjat, da mora bit extra super ultra mega bio itd. x;)x xDDx

Picasso

jp, sej bo šlo... sva na srečo dve čist nekomplikatorki pa ena vmes pa ena mal(fajn) bolj... največ problemov zarad nje, ampak tud cela ideja zarad nje.. tko da.. delamo kompromise, globok dihamo, se smejčkamo in dve praviva, da kakor bo, bo. pa tud če en teden na asfaltu pred avtom na počivališčih spim..
v glavnem, xupx
pa držim pesti za tvoj morje.. si zaslužiš :palec:

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='987671' date='17. Jul 2008, 12:47']mal se igras pac....[/quote]
jaz sem se tudi mal nazaj spravla packat
pa napacala skupaj karitejevo maslo in jojobino olje in mičken eo sivke. pa mi ustreza. zaenkrat. mi fajn nahrani kožo.
kaj pa fajn uporabit, če hočeš imet kaj vlažilnega? :8):

[quote name='Marsa' post='987679' date='17. Jul 2008, 12:56']jaz sem tud na morje povabljena (nenadoma dobila povabilo),[/quote]
:palec: x:px da si mal nove energije nabaviš in spočiješ

jaz se pa kar sama povabila x:o)x imajo stari starši od sestrinega moža vikend na morju, pa rekla, da bi pa jaz in moj ful šla x:Ix
in se zmenli, tak da šibam naslednji vikend x^x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

[quote name='Aliana' post='987683' date='17. Jul 2008, 13:00']globok dihamo[/quote]
x:Dx x:px

[quote], se smejčkamo in dve praviva, da kakor bo, bo. pa tud če en teden na asfaltu pred avtom na počivališčih spim..
v glavnem, xupx[/quote]
ja, ti mas tale etitjud, k mi je svec! :palec:

(vedno mislim, kok si wow k taka pa tko, pa kok sm jaz ratala bikovska, sam sprot pozabljam, da "sem jaz v tvojih letih" x;)x tud bla tkole bl.... in je res fajn, pol ratas mal bl komot al kaj, ampak mi je vsec, tok si malkrat lohk brezskrben in tak).

Ja, thanx, sej si res zasluzm (no sej si vsi)..
a sem mela tako leto, tok sm sprocesirala, tok bla res pridna na tolkih podrocjih, tok nardila, tko al pa drugac, da si res zasluzm in zato sm se pa nekak tud ze odlocla, da grem, da bom ze nekaj (pa magar si sposodim - cesar ne maram pocet pa nekaj, ne tok mal, sem ze dolzna, a naj nekaj gleda, zdej je itak susha, pol pa ze prinesem not, sam tezko si je na daljse roke sposojat, k bi vsi pac radi sli na dopust al pa kej pedenajo)....
ampak moram, no. sem rekla, ce mi je prislo na pot, je ze ok, sploh pa morje, k je se tok simbolicn (zame), k zame brez morja ni pocitnic (eni ste drugacni, lohk greste na potovanje, eni grejo v planine.. pac sam da se nekam gre oz. so mroda clo visje na prioritetni listi druge destinacije... men pa brez morja ni nc. x:o)x xDDx)

Picasso

[quote name='druidka' post='987684' date='17. Jul 2008, 13:01']jaz sem se tudi mal nazaj spravla packat
pa napacala skupaj karitejevo maslo in jojobino olje in mičken eo sivke. pa mi ustreza. zaenkrat. mi fajn nahrani kožo.
kaj pa fajn uporabit, če hočeš imet kaj vlažilnega? :8):[/quote]
jojoba je v redu (ker je relativno suha), tud olivc, zdaj poleti se izogibas kakemu avokadovemu, ki je tezko in mocno.
za osnovo je karitejevo zelo gud, ker tud sciti, sam od tega ne bo vlazilno. x:o)x x:)x
ker ma pac tako voskasto strukturo, lohk probas s cebeljim voskom, podoben ucink in struktura.

za poleti je primerno tud samo olje, ki si ga namazes na se vlazno kozo - in to olivno ali kokosovo olje. ce lazis na sonce, olivc, za vmes pa za skoz, kokos, zvecer sentjanzevo.
kokosovo je fajn, k ni prevec mastno, samo ne nudi zascite kot olivc (je pa to mickena zascita, se ne zanasat na pretirane faktorje, ceprav ga ima neko malenkost)...
sivka je za pleti super, sicer pa je bolj za mastno in v tem smislu problematicno kozho, tako da za pozim zate morda ni primerna.. no ti ze ves, v glavnem, sivka je bolj za mastno kozho.
najbolj univerzalen je olivc, jaz prisegam nanj..
ker je v bistvu bolj za mastno kozho, vendar hrani in neguje tud suho.

karitejevo maslo pa scit pred vetri pa tem tud, ne pa tok prot mocnemu soncu, samo je vseen fajn za zascito in jaz ga tud zmesam v kremo, tud polet.

[quote]jaz se pa kar sama povabila x:o)x imajo stari starši od sestrinega moža vikend na morju, pa rekla, da bi pa jaz in moj ful šla x:Ix
in se zmenli, tak da šibam naslednji vikend x^x[/quote]
fajn, dbest! :palec: x8Dx

thanx za privosc! :vio:

Picasso

oooo....držim :palec: , da ti uspe, marsa.....pa ostalim tudi.....sicer pa res zanimiv teden....v takih detajlčkih.....sem hotla že v nedeljo napisat, da bo začetek tedna precej delaven in hlasten, drugi del pa presenetljiv....ko da bi vohala.....glih tako se dogaja....kr ene reči....ene oddidejo, se sfižijo al kar že....pa se kr nek prpele novga....prav hec..... xDDx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oj, amis, ja sej sem te ze 'pogresila' tule, pa se mi je tud zdel, sej ti si itak 'skladna z' oz. vcas tik pred celo. x;)x xDDx

jp, pestro....

men je vecino se poklapal, v bistvu, z napisanim.... clo blazno sem se nekaj potila ponoc (cesar se ze mesce ne spomnim), dobr, res je pa tud da mal zarad ms najbrz se, plus blazno enga caja sem spila, tud se zvecer.. pa pol vse skupaj....
tud ms sem mal prezgodaj dobila (ce je v blizini ta aspekt - datuma ko moram dobit - vedno sprozi - namrec luna/pluton), ni pa bila bolj mocna kot obicajno.. ampak tko *zdravo*, fajn, tapravo. xDDx kljub mal krchem, sem dons ze tibetance delala.
Kosmici pa mi res sedejo, se prima pocutim, tko notranje, telesno, dbest da sem se spomnila tole da obstaja, pa probala na tak nacin, k sicer ne shizim.

eni so se zastrupil (eni frendi, krchi pa driske) pa Kroko vidim tule tud...

Moja mama je tud cutla zlo mocno... ona ful cut, ji pol preberem kak odstavek iz napovedi po telefonu xDDx, pa jo mal 'potolazim', da ni sam zato, k je stara. k rpav ja k sem stara. se smejeva, ji recem, no pac temu se ne da cist oporekat... al pa kej tacga xDDx - zadnje cajte se dost smejeva okol starosti pa smrti pa tega, je tok fajn k tok dobr jemlje pa ma super smisel za humor.
joj kok je fajn moja mat, hvala res Bogu, da jo mam (se)! xsrcx

ugotavljam, da mam najrasj smeh od vsega, skor. x:)x xDDx
taki majhni *orgazmi*, v bistvu, ce se iz srca smejes. xokx

mislm da se folk premal smeje..
gres okol, same tmurne face....
jaz pa praviloma vesela in prijazna, pol me pa kar pozdravljajo, pa tamali mi kej recejo al pa kej.
kok so hecni tamali! xDDx x8Dx
valjda zgledam mal *prfoxasto* al kaksno, pa me tko zvedavo gledajo, mal tud morda z respektom kateri, sam pol mi pa recejo: zdle grem k zobarju, pa se nc ne bojim... al pa: dons mam pa rojstn dan... al pa karkoli... pa kr pozdravljajo me (mogoc vnaprej, ce sem kaka uciteljica, da dobijo mal plus pik x:px - k je sola pa vrtec bliz)...
pa kr macke k men pridejo in clo psi.
vcer zamisljeno na mostu gledam v reko in stejem race, k so se postavle na metrsko deblo (7 jih je blo cist naguzvanih) in me nenadoma nekaj kosmatega po nogi 'pobozha', da sem kar odskocila mal. xDDx je bil pa en pesek simpaticen, nek meshanc med shpanjelom pa se cim. x8Dx

tko da je boljs z veselo pa prijazno faco po svetu hodt. xDDx

eni so pa tok mulasti, da k recimo pridejo v lift, tud ko jih ze pozdravim jaz prva, ne odzdravijo.. da mi je vcas ze kar mimo, se pocutm k bedak, k uni sploh ne trzajo na moj prijazen pozdrav (ejj na pol metra se vozmo skup!!)...
ampak jih sveen vedno pozdravim (vcas clo nalasc :vragec: xDDx), ker saj JAZ pozdravim. x^x xyesx
a ce je un mulast, bom zdej se jaz? na-a,
pol prevlada mulastost.
ce moja prijaznost nanj ne deluje, pa nc, ampak gotovo nom pustila, da bo njegova neprijaznost name delovala.
na vecino pa deluje.
ena gospa, k sem ji v liftu namenla 3 besede pa pozdrav, je zadnjic frendi rekla, ce gre k uni simpaticni gospodicni xokx
jo je cist rpevzel.
pa vrata jim drzim, pa jih cakam, k mi je ogabn, da ti tik pred nosom jih zaloputne kdo.

enim je pa tok tezko da bi bli prjazni pa priljudni, pol pa morda v seb gundjajo, kok so vsi neprijazni do njih. x:o)x

ampak ce pa je kdo rpevec firbcen al pa kej, vsiljiv, znam pa hitr bit uradna pa taka,,,

enkrat sem vzela 15 dek fashiranga za mimi, pa me je mesar vprasal, kok nas je itd. (k me skoz kej sprasuje), pa sem mu rekla, ste pa mal firbcni, a ne? kaj pa je to vazn? xrolleyesx :vragec: x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='988028' date='18. Jul 2008, 10:56']mislm da se folk premal smeje..
gres okol, same tmurne face....
jaz pa praviloma vesela in prijazna, pol me pa kar pozdravljajo, pa tamali mi kej recejo al pa kej.
kok so hecni tamali! xDDx x8Dx
valjda zgledam mal *prfoxasto* al kaksno, pa me tko zvedavo gledajo, mal tud morda z respektom kateri, sam pol mi pa recejo: zdle grem k zobarju, pa se nc ne bojim... al pa: dons mam pa rojstn dan... al pa karkoli... pa kr pozdravljajo me (mogoc vnaprej, ce sem kaka uciteljica, da dobijo mal plus pik x:px - k je sola pa vrtec bliz)...
pa kr macke k men pridejo in clo psi.
vcer zamisljeno na mostu gledam v reko in stejem race, k so se postavle na metrsko deblo (7 jih je blo cist naguzvanih) in me nenadoma nekaj kosmatega po nogi 'pobozha', da sem kar odskocila mal. xDDx je bil pa en pesek simpaticen, nek meshanc med shpanjelom pa se cim. x8Dx

tko da je boljs z veselo pa prijazno faco po svetu hodt. xDDx

eni so pa tok mulasti, da k recimo pridejo v lift, tud ko jih ze pozdravim jaz prva, ne odzdravijo.. da mi je vcas ze kar mimo, se pocutm k bedak, k uni sploh ne trzajo na moj prijazen pozdrav (ejj na pol metra se vozmo skup!!)...
ampak jih sveen vedno pozdravim (vcas clo nalasc :vragec: xDDx), ker saj JAZ pozdravim. x^x xyesx
a ce je un mulast, bom zdej se jaz? na-a,
pol prevlada mulastost.
ce moja prijaznost nanj ne deluje, pa nc, ampak gotovo nom pustila, da bo njegova neprijaznost name delovala.
na vecino pa deluje.
ena gospa, k sem ji v liftu namenla 3 besede pa pozdrav, je zadnjic frendi rekla, ce gre k uni simpaticni gospodicni xokx
jo je cist rpevzel.
pa vrata jim drzim, pa jih cakam, k mi je ogabn, da ti tik pred nosom jih zaloputne kdo.

enim je pa tok tezko da bi bli prjazni pa priljudni, pol pa morda v seb gundjajo, kok so vsi neprijazni do njih. x:o)x[/quote]

Tole je meni tule vsec, ko so naceloma vsi nasmejani in prijazni, se je treba potrudit, da kaksen zatezen fris vidis x;)x . Vse bolj na izi jemljejo, mañana..... (jutri), pa potem je spet mañana.... So tudi izjeme, alla Luis, ki je zelo tocen :eek: :eek: :eek: , drzi besedo :eek: :eek: :eek: , ker so tule tako preklemansko prijazni, da te ne zelijo prizadet in ne recejo ne ce se kaj menis, ker pol pa ne opazis, da ne naredijo cesa, al kaj x:Dx x:Dx x:Dx . Skratka, ne je ne, ja je pa tudi ne, vcasih pa ja xDDx .

Jaz tudi tecnobe se rajs pozdravljam, mogoce se bolj prijazno kot druge, tecnobo naj imajo kar zase, jaz je ne rabim x:px .

Imas prav glede kriminala tudi, en prfoksek, tak simpatico, je bil vceraj v enem bolj varnih obmocij v mestu, je sedel s prijatelji zunaj za mizo (zvecer), pa so prisli eni mulci in mu namerili pistolo v glavo, pobrali, kar je bilo za pobrat in sli. Fajn je, da je fant cel, tudi ne cisto konec od soka, pa pravi tudi, da bi se mu lahko kjerkoli to zgodilo :palec: . Jaz mislim isto, moras jasno bit previden, samo ce se ti nekaj ima za zgodit, se ti lahko tule, v Ljubljani, Zimbabveju al pa Tokiu.

Moj prfoksek Spanscine me je povabil na pijaco danes, pa sem rekla, da lahko, samo ce me spremi domov, da ne maram zvecer hodit sama, pa tudi taxijem ne zaupam, pa je rekel, da ni problema xsrcx :palec: . Se je pac treba glede dolocenih zadev obnasati malo drugace tule .

Sefku tudi luna popustila. Sem prisla kaksnih 20 minut kasneje, povedala,da zamujam, ker me je Pilar povabila na zajtrk x:px . Ni bil nic jezen, potem mi je povedal koga in za kaj je treba poklicat, pa ne odgovarjajo povecini xrolleyesx . Tako da, bom naredila, kar lahko, se je pa lepo obnasal kljub celemu kakcu in kaosu tule. V smislu, da ve, da sem na njegovi strani in da spostuje to x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jp, marsa....prijaznost je postala redka dobrina...in ne posebno cenjena...mislim, da nikol ne bom zastopla folka, ki se ne smeje......(pustmo kakšna občasna obdobja pri miru).......še manj pa tistih, ki jih smeh moti....ker če so oni zateženi, pol kr hočjo, da so ostali okrog njih tudi....al te pa začnejo kr napizdevat z nekim levim izgovorom, da si nekaj narobe nardil....pa tako malo je v bistvu treba za sebi in drugim polepšat dan.......

pujsa...lepo, da paziš na svojo varnost..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...