Teyonas 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Me zanima kaj mislite o tem eksperimentu?Še nekaj linkov z videi in opisom:http://www.youtube.com/user/TheATLASExperiment Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 15. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2008 "Worst case scenario" naj bi bil nastanek dovolj velike črne luknje ki bi pogoltnila zemljo :xx!: drugače pa naj bi bile črne luknje mikroskopsko velike brez nevarnosti Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 komi čakam, da me požre črna lukna. emm drgač, če so mi prav povedali je črna lukna tko čist majčkena - pikica, le tista materija, ki jo žre potem naredi tako ogromno grozljivo sliko. Ja točn tako kt v stargate SG1 v glavnem tale vesolje pušča, ziher smo kaka beta testna verzija pred glavno izdajo : D Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 če smo testna smo pre alpha verzija Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 možn tud, da so sam tale del vesolja zajebal kjer se mi nahajamo, smo k en bug, sam čaka se, da ga najdejo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 hja pejmo mal okol piramid kopat mogoče pa je kak stargate tm al pa kaka stara ladja s kero smo dol padli Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 kako magnetno polje, da bojo gnal en protonček proti svetlobni hitrosti. ma, js sem mal skeptičen glede tehnologije. ker problem ne tiči tam. kolikor jaz vem, je ena izmed glavnih nalog tudi jederska fizija s katero bi rešili problem energije na zemlji. ampak dobro, recimo da jim uspe in imamo energije kolikor hočemo. zdaj, ko je nafta tako draga imam jaz enega norega sovaščana, ki ne ve kam di dajal svoje novce in mi vse prevečkrat brni s helikopterjem nad glavo. da bo lahko počel pa prav vsak kar bo hotel, bo pa narobe svet. in seveda tega ne bo mogel početi, zato bomo pa ob svobodo. druge varijante ni. in veliko raje imam suh kruh pa toplo vodo in grem lahko v hosto al pa v hribe za par dni in ne poslušam teh smrdljivih škatel in ostalga ropotanja in imam zraven še celo fejkan občutek svobode. kar se pa črne luknje tiče je pa to tako. ko iščeš nekaj česar še ne poznaš (in črne luknje dejansko še ne poznamo saj je samo ime za tisto nepoznano singularnost) si podoben onemu, ki najprev vstopi v sobo potem pa še vrata odpre. saj, če ne veš kaj iščeš, potem ne boš vedel, da je to to, ko boš to najdel. ok, mal se zezam. ma, nič ne bo s to luknjo. če bojo dal pa razpis, se pa takoj prjavim, da jo grem raziskat. mam eno fajno naglavno svetilko. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyonas 9. september 2008 Avtor Prijavi Deli 9. september 2008 no evo jutri naj bi ga zagnali hehe. bomo vidli kaj bo Citiraj | ekologija | zdrava prehrana | žuželke | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Prenos eksperimenta v živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 jaz sem tud njadu, kamere v živo 24 ur . mal gledaš kva dogaja ... klik Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 jaz sem tud njadu, kamere v živo 24 ur . mal gledaš kva dogaja ... klik Ampak je bilo spooky, ko je novinarka spraševala kaj lahko pričakujejo, ko bo prišlo do trka drugega protonskega snopa s prvim in je eden od njih odgovoril, da pričakujejo "nepričakovano"! .S ponosom igrajo boga pred našimi očmi .Sicer je bil to šele prvi poskus, konkretnejše trke lahko pričakujemo od oktobra, s polno močjo pa šele v naslednjih letih!... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Ampak je bilo spooky, ko je novinarka spraševala kaj lahko pričakujejo, ko bo prišlo do trka drugega protonskega snopa s prvim in je eden od njih odgovoril, da pričakujejo "nepričakovano"! .S ponosom igrajo boga pred našimi očmi .Sicer je bil to šele prvi poskus, konkretnejše trke lahko pričakujemo od oktobra, s polno močjo pa šele v naslednjih letih!...Ma ja, tehnologija pač......kokr da bi reku, da je človeštvo igralo boga, ko so se naučiliprižigat ogenj. Človeštvo se uči, nabira znanje in to je nujno za naš razvoj. Res, da zaradinaših strahov in posledično želje po moči uničujemo sebe in planet, a vseeno rastemo....in mnenjasem da znanost in tehnologija delata zadnje korake preden se vse skupaj lepo sestavi in kolektivno, čredno, presežemo to bebavo, infantilno in samodestruktivno stopnjo na kateri smo zdaj.Tistim, ki jih skrbi črna luknja, pa priporočam malo branja kakšne knjige z temo moderna fizika, da se pomirite.... Oni ki jih skrbi vesoljni potop.....za to so pa že itak jehovci poskrbel, majo načrt že izdelan....torej ni blema... za fizike! Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Ma ja, tehnologija pač......kokr da bi reku, da je človeštvo igralo boga, ko so se naučiliprižigat ogenj. Človeštvo se uči, nabira znanje in to je nujno za naš razvoj. Res, da zaradinaših strahov in posledično želje po moči uničujemo sebe in planet, a vseeno rastemo....in mnenjasem da znanost in tehnologija delata zadnje korake preden se vse skupaj lepo sestavi in kolektivno, čredno, presežemo to bebavo, infantilno in samodestruktivno stopnjo na kateri smo zdaj.Tistim, ki jih skrbi črna luknja, pa priporočam malo branja kakšne knjige z temo moderna fizika, da se pomirite.... Oni ki jih skrbi vesoljni potop.....za to so pa že itak jehovci poskrbel, majo načrt že izdelan....torej ni blema... za fizike! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Sej mogoče je tole znanje iz fizike res ohrabrujoče. Vendar, že samo izjava enega od znanstvenikov da posamezniku za razmišljat; o vesolju vemo tako zelo malo, le majhen delček nam je odkrit ( 5 -10% ) upamo, da nam bo ta eksperiment omogočil vpogled v tisti del vesolja, ki nam je nepoznan. Zej IMO meni to asociira na vožnjo z avtom, kjer voznik ni ravno prepričan kaj se zgodi, ko se zaletiš v steno. Aja, drgač umreš ane, če kdo ne ve Pač paradoksno je razmišljanje, da imaš eksperiment pod kontrolo, če pa ti vsebina eksperimenta 90% ni jasna , zej lahko je tam nekaj, kar bo na glavo obrnilo vse njihove dosedanje ugotovitve, pa bo to vplivali na nas dobro v okviru dognanja ali pa tudi katastrofalno. Loterija torej ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 http://kuvaton.com/bshit/1220360595652.jpg Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skokica 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 Ma ja, tehnologija pač......kokr da bi reku, da je človeštvo igralo boga, ko so se naučiliprižigat ogenj. Človeštvo se uči, nabira znanje in to je nujno za naš razvoj. Res, da zaradinaših strahov in posledično želje po moči uničujemo sebe in planet, a vseeno rastemo....in mnenjasem da znanost in tehnologija delata zadnje korake preden se vse skupaj lepo sestavi in kolektivno, čredno, presežemo to bebavo, infantilno in samodestruktivno stopnjo na kateri smo zdaj.Tistim, ki jih skrbi črna luknja, pa priporočam malo branja kakšne knjige z temo moderna fizika, da se pomirite.... Oni ki jih skrbi vesoljni potop.....za to so pa že itak jehovci poskrbel, majo načrt že izdelan....torej ni blema... za fizike! ce bi nas to prpelal do tega da ugotovimo kaj je za vesoljem, oziroma kaj je tisto nad vesoljem... Al pa da bi kocno ustekal da smo le del necesa ponavljivega in neskoncnega, v trenutku k ga sploh ni ... Bi mi blo res kul... Res je da me je strah neznanega... Recimo da bi blo kul, ce bi ugotovil kej konkretnega, da se znebimo verskega kretenizma, pa da se zacnemo vec zavedat o temu kdo smo, k zihr nismo neki bozji otroci, pa da nehamo bi usistemljene ovce, ker ce se bomo zavedal vec o seb in materiji nam sistem res ne bo nc pomagov....koncno age of aquarious... noro Citiraj Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah! Fjodor Sologub Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.