free 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 Ma VSE se dogaja z razlogom, vsakega doleti tisto, kar rabi, da... Globalno segrevanje - pa kaj res vsi verjamete, da je to posledica človeka, no ne me narobe razumet, gledano zemeljsko JE res, a to je del božjega plana za vsesplošni dvig nivoja našega zavedanja. Prav tako velja za vse lokalne in globalne katastrofe, nasilja, elementarne nesreče in podobne pizdarije. Ma brezveze, sej še sam nisem ziher, če verjamem temu, kar pišem al pa si na tak način hladim svojo vest, ko se s svojo miciko po nepotrebnem in prehitro (večja poraba in obraba) vozim zato, ker se mi ne da ustavit in pomislit, koji bi kurac jaz rad in na kateri kurac naj se vsedem, da mi bo prišlo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 ker smozi nekoga nekaj moti , namesto da bi se pogovarjali o bistvu povedanega ceprav morda ne vedno na najboljsi nacin!ampak forum(e) lahko jemljemo tud za se naucit al izpilit nacin(e). ce bi v RL vsi kar zjal drug prek druzga, se ne bi nc zmenl..in tud ce bi v RL en prsou pa blazotne solate na glas prebiral (recimo ce je forum kot nekaksna trznica), pa si predstavljaj, da bi moral enga poslusat 3 ure, k bi mel sicer dobro vsebino, a strasno nevsecen (nerazumljiv, dolgocasen...,...) nacin - kok folka bi ga poslusal? kako bi lahko prislo do (dobre) debate?saj je jasno, da oni samo sam sebe rad poslusa. ker ima govor, se ne pogovarja.po drugi strani ce bi pa vsi hkrati se pogovarjal, pa tud ne bi blo nc.pa zhalt bi se zacel, pa kdo bi koga na gobec pa taksno. saj, podobno....sam da tle je se vec tega lohk, k stevilni niso s facami in imeni, pod masko si pa vsakdo vec upa. kup mashkar na trznici, ki vpijejo en cez druzga, en pa ma tam v ozadju govor. in torej govori v tistem shundru seb in se dvema simpatizerjema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 full dobr! podatki pa to! tebi! meni ne ali pa vcasih. probam ne gledat tko crno-belo. deloma se strinjam, deloma ne:nacin podajanja je odvisen od zavesti, se strinjam. ne strinjam pa, da je vedno v nacinu namen!nekdo ima lahko zelo dobre namene, pa je nacin recimo temu okoren, s prevec osebnega balasta, s prevec reagiranja, premalo dejstev in argumentov. Najini komentraji pa se odmikajo od teme! Megla se seli. V Ljubljani je je bistveno manj odkar so izsušili barje in odkar je par tunelov, ki zračijo to kotlino.Od takrat tudi veter. Posebno od odprtja tunela v smeri Grosuplje in še kakšnega...so tudi novo opazni vetrovi. Novo je npr. da je megla na primorskem, odkar je tam Vogršček, akumulacijsko jezero, na koncu vipavske doline je megla pogosteje okrog Vogrskega kot v Ljubljani Free, meni pač vsebina ni bolj pomembna od tega, kako je podana, v tem konkretnem primeru ne in nasplošno tudi večinoma ne. V načinu se skriva namen in z njim se kaže količina zavedanja. Amen. P.s.Moraliziranje ne motivira ljudi. odlicno, hvala! tocno moj point! razumet, se druzit, se pogovrjat, razglabljat, itn.pac smo razlicni, mamo razlicen pristope, nacine, energije itn. itaq. hvalabogu.enmu se da brat solato ko ga zanima. drugic spet ne. vecini ne. kakor se vecini ne da ali se ne more ukvarjat. razumljivo. ampak forum(e) lahko jemljemo tud za se naucit al izpilit nacin(e). ce bi v RL vsi kar zjal drug prek druzga, se ne bi nc zmenl..in tud ce bi v RL en prsou pa blazotne solate na glas prebiral (recimo ce je forum kot nekaksna trznica), pa si predstavljaj, da bi moral enga poslusat 3 ure, k bi mel sicer dobro vsebino, a strasno nevsecen (nerazumljiv, dolgocasen...,...) nacin - kok folka bi ga poslusal? kako bi lahko prislo do (dobre) debate?saj je jasno, da oni samo sam sebe rad poslusa. ker ima govor, se ne pogovarja.po drugi strani ce bi pa vsi hkrati se pogovarjal, pa tud ne bi blo nc.pa zhalt bi se zacel, pa kdo bi koga na gobec pa taksno. saj, podobno....sam da tle je se vec tega lohk, k stevilni niso s facami in imeni, pod masko si pa vsakdo vec upa. kup mashkar na trznici, ki vpijejo en cez druzga, en pa ma tam v ozadju govor. in torej govori v tistem shundru seb in se dvema simpatizerjema. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Seveda v načinu kako nekaj poveš ni vedno namena, ampak, kadar je delovanje zavestno, je. Govorim o zavesti.Ko je zavest, je vedno namen. Ne more biti drugače.Se zavedaš, kaj govoriš in komu s tem lahko koristiš ali ne, ga prizadaneš itd....kdaj si grob in kdaj si konstruktiven, kdaj se zezaš in kdaj resno misliš itd...in ko je način dober, tudi tvoj sogovornik to ve, kar je bistvo komunikacije....tko da ja, jaz sem za način Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 ja, se strinjam toda zelo odvisno je ob tem koliksna je kolicina zavesti in koliko je ob tem lastnega balasta! kajne? vsi mi smo zavestna bitja, imamo zavest, vec manj veliko enkrat malo itn... ti pises jaz pisem ona pise oni pisejo... z vec ali manj zavesti prisotne z vec lai manj balasta zraven. tukaj in sedaj, tako jaz, ti ali sanja loncar.neka recimo "cista" energija, cisti namen se spusti dol proti zemlji, med tem pa se zaletava skozi vzorce posameznika ki obarvajo to taisto informacijo ,da se pojavi v doloceni obliki tudi na tem forumu, ali pa morda kaskni drugi, nekem projektu recimo. Dokler ne bomo znali jasno cisto spuscati skozi sebe.kaj mislis? recimo, nekdo bo vedel da je potrebno zascititi otroke pred cepitivjo ali tem, da se obvezno cepi otroke.toda nacin kako bo to povedal bo prej neprimerne kakor primeren (v nekaterih krogih seveda). Kjer veljajo doloceni vzorci komunikacije in obnasnja. kjer so ljudje prepomembni sami sebi in polni sprenevedanja in rajsi pogledajo stran ter se ukvarjajo s manj pomembnim. to pa se ne pomeni, da ni imel prav kajne! In "pametni" bo verjetno razumel sporocilo, manj pa se bo ukarjal s tem kako je oni povedal, ker se mu bo zdelo bistv osporocila pomembnejse od tega kako je oni povedal. razen ce ni poklicni komunikolog s poklicno deformacijo kot sem tudi ze napisal, smotro pa vsekakor je (in tem se strinjava) da je komunikacija uspesna prdvsem takrat kadar nas sogovrnik razume in ko doseze svoj namen nekdo pa ima pac dobre namene, zavest o tem, da nekaj ni dobro, poda pa zadevo tako, da ne naleti na plodna tla v taki meri kot bi zelel. Velikorat zardi obarvanosti sporocila z lastnim balastom in na drugi strani balastom samopomembnosti prejmnikov. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Globalno segrevanje - pa kaj res vsi verjamete, da je to posledica človeka, no ne me narobe razumet, gledano zemeljsko JE res, a to je del božjega plana za vsesplošni dvig nivoja našega zavedanja. Prav tako velja za vse lokalne in globalne katastrofe, nasilja, elementarne nesreče in podobne pizdarije.Ma kakšen božji plan... To so spet otročji izgovori, kot so jih uporabljali stoletja. Nekoč je baje Bog preizkušal vero ljudi, danes pa nam dviga zavest tako, da nas jebe z naravnimi katastrofami. Seveda. Na tak način ne bomo nikoli nič rešili. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 Ma kakšen božji plan... To so spet otročji izgovori, kot so jih uporabljali stoletja. Nekoč je baje Bog preizkušal vero ljudi, danes pa nam dviga zavest tako, da nas jebe z naravnimi katastrofami. Seveda. Na tak način ne bomo nikoli bič rešili. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 ps: ker kratocwhill sploh? jih je vec! Tisti v BTC-ju, nasproti hale A... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Ma kakšen božji plan... To so spet otročji izgovori, kot so jih uporabljali stoletja.no pa recmo NARAVNI nacrt.temu pac ne mors oporekat pa pritisnt krscanstev. vesoljni nacrt.danes pa nam dviga zavest tako, da nas jebe z naravnimi katastrofamisami sebe smo zjebal s katastrofami, ker je tudi to del *_* nacrta. vse smo dobil, tud zemlja, narava bi bla prazna brez nas (kdo bi pa sicer uzival lepote in dobrote, se veslil??), mi smo pa naredil to, kar smo. ne morm verjet, da v bistvu v zanikanju Boga se po drugi strani pa jezis 'cezenj', s cimer itak dajes vrednost temu, proti cemur si. ker zakaj te pa ta Bog tok mot?pac en pojem za energijo povezave z visjim.... ti se pa prec obesis. ma vsi ste tecni: krscani, nekrscani in vsi, ki ste totalno za al pa totalno proti, v absolutnem ni razlike. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 no pa recmo NARAVNI nacrt.temu pac ne mors oporekat pa pritisnt krscanstev. vesoljni nacrt. sami sebe smo zjebal s katastrofami, ker je tudi to del *_* nacrta. vse smo dobil, tud zemlja, narava bi bla prazna brez nas (kdo bi pa sicer uzival lepote in dobrote, se veslil??), mi smo pa naredil to, kar smo. ne morm verjet, da v bistvu v zanikanju Boga se po drugi strani pa jezis 'cezenj', s cimer itak dajes vrednost temu, proti cemur si. ker zakaj te pa ta Bog tok mot?pac en pojem za energijo povezave z visjim.... ti se pa prec obesis. ma vsi ste tecni: krscani, nekrscani in vsi, ki ste totalno za al pa totalno proti, v absolutnem ni razlike.Tega o načrtu ne kupim in niti zastonj ne vzamem, hvala. Ali se imenuje naravni načrt ali božji ali vesoljni ali kakršenkoli že, je vseeno. Isti izgovor drugače zapakiran. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 ok, nimam kaj na tole...odstekano pa se mi zdi.... kaj pa potemtakem ti menis - al si kr sam proti pa nc ne kupis? kaj pa kups? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Tega o načrtu ne kupim in niti zastonj ne vzamem, hvala. Ali se imenuje naravni načrt ali božji ali vesoljni ali kakršenkoli že, je vseeno. Isti izgovor drugače zapakiran. Lahko pa to kar se dogaja zdaj vzameš kot izpit in dobo ki jo je človek do zdaj preživel na tem planetu kot vajeniško dobo.In če bomo ta izpit položili, bomo obstali kot vrsta, kot del ekosistema zemlje.Če ga ne bomo, pomeni da kot vrsta nismo dovolj zreli in sposobni biti del tega in bomo odstranjeni.Kot že mnogo vrst prej.Kot nekoč dinozavri. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 In kaj smo se sedaj iz te debate naučil? Z avtom se bomo vozili dalje, trole bodo tudi še vsakdanji spored, vojna letala, tanki, ladje....Do kam bom prišla s seznamom ne vem, samo je res veliko. Globalnega segrevanja se ustavit potemtakem ne da, omeji se ga težko.Zakaj?Naše sladke navade in razvade. Kdo si zna predstavljati, da bi se vsi greli na drva ki jih posekamo čez leto?Ali pa kdo bo načrpal toliko nafte, da bi zadostovalo za kurilno olje za celi svet.....Saj je še plin tukaj, samo želim povedat, da nas ne sme zebsti in že s tem naredimo veliko škode. Potem laki in spreji in nevem kaj še da lepo izgledamo in dišimo.Ozon tudi tega ne prebavlja najboljše. Pa kaj bi z malenkostmi, katere nam ni več moč vzeti-žav. Torej sejemo, kdaj imamo žetev? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 ma vsi ste tecni: krscani, nekrscani in vsi, ki ste totalno za al pa totalno proti, v absolutnem ni razlike. bi dodala še to, da tisti, ki so ekstremno proti ali za *nekaj* itak imajo s tem *nekaj* prepogosto nerazšiščene račune... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 odstekano pa se mi zdi....Zakaj pa odštekano? kaj pa potemtakem ti menis - al si kr sam proti pa nc ne kupis? kaj pa kups?Menim, da smo soodgovorni za to, kar se dogaja. Da dobivamo posledice naših dejanj. To sem kupil. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 jp, itak (nerazcisceni pojmi) Zakaj pa odštekano? Menim, da smo soodgovorni za to, kar se dogaja. Da dobivamo posledice naših dejanj. To sem kupil.aha no vids, saj se mi je zdelo, pa ti namenoma pustila, da se ti poves. no, *bozji* nacrt seveda NE IZKLJUCUJE nasih korakov. ker nismo roboti, ki nass nekdo upravlja, pac pa ljudje, in ravno o TEJ zavesti govorimo! in ti mislis, kok s ga fajn pogruntal, ti pa ze nisi del bozjega nacrta, k se sam zjutraj zbudis in gres v sluzbo in je nad tabo kvecjemu tecen sef ne pa butast bog. tist k freeja (pre)bere more pa met RES dost cajta.da se pa z njim še ukvarjaš, pa morš bit itak na dopustu. :xx!: predlagam omejitev prostora za pisanje (isto kot za smajlije)to nou slo skoz, k pol morm se seb dat.to pa ne gre, bom ustvarjalno shirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 dokler se ne zedinimo kaj ekstremist sploh pomeni, je tvoja trdtev zgolj oblacna!o nerazciscenih racunih pa se verjetno sprasujejo v prekmurju, zakaj jih to doletelo; pa tudi tisti lansko leto, ki so imeli poplave, pa sedaj na kitajskem, pa v afriki in svetu, kjer se jim susijo jezera pa padavin ni vec, pa nimajo kaj jesti; pa se mnogo drugje po svetu, ki nimajo tudi zaradi nasega potrosnistva! in ker se rajsi menimo o tem kako je nekdo v parlamentu in tukaj nekaj povedal namesto KAJ je povedal in kaj bomo v vezi s tem ukrenili ukrepali cimprej! (no tudi tam se premika hvalabogu).Pa ker nekateri mediji tudi veckrat pisejo tudi o tem kako je nekdo nekaj povedal, bistvenih stvari pa rajsi niso napisali, ne prinasajo denarja, ap je uredniska politka taksna ki temelji predvsem na ekonomiji in podkupljenih urednikih pod okriljem strank in gospodarstvenikov (ugibam )! dokler mamo mi polno rit se lahko gledamo z distanco in kako bomo kaj zasluzili ob vsem tem!ko pa nas zadane pa zal ne vec! tolk o ekstremistih! :xx!: pa fajn bodi, upam da se kaj vidmo kmal bi dodala še to, da tisti, ki so ekstremno proti ali za *nekaj* itak imajo s tem *nekaj* prepogosto nerazšiščene račune... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 aha no vids, saj se mi je zdelo, pa ti namenoma pustila, da se ti poves. no, *bozji* nacrt seveda NE IZKLJUCUJE nasih korakov. ker nismo roboti, ki nass nekdo upravlja, pac pa ljudje, in ravno o TEJ zavesti govorimo! in ti mislis, kok s ga fajn pogruntal, ti pa ze nisi del bozjega nacrta, k se sam zjutraj zbudis in gres v sluzbo in je nad tabo kvecjemu tecen sef ne pa butast bog. Marsa, ne razumeš me. Vsekakor se jaz ne izgovarjam, da so moji koraki del načrta od nekoga. Kaj mi sploh lahko koristi kaj takega v praksi razen kot izgovor? Če so moja dejanja del X načrta, potem lahko počnem karkoli hočem -- saj je v načrtu. To pa ne gre. Spet je izgovor in prelaganje odgovornosti v neke namišljene sfere. Pa ne zdaj napisat, da je res tako. Ideja o božjem, naravnem ali kakršnemkoli že načrtu je tako ohlapna in nejasna, da lahko strpaš noter, karkoli se ti zdi, da bi sodilo tja. New age mitologija pač. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 mah.. ja, v redu, mislis kot mislis. (si pa mal kontradiktoren, kajti ce te nekje ni, se iz tega ne rabis izvzemat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 alan new in marsa kolkr razumem alana se mi zdi, da hoce povedat, da je "usoda/xxx nacrt" pri ludekih velikrat le prirocen izgovor/tolazba... in da se clovk, (ki je sam itk del tega "nacrta"), lahk predaja in prepusca temu nacrtu... sam ne tko, da bo npr. le stal pred strelskim vodom in brezbizno cakal, da ga bo kdo sutnu... No zej sem ravnokar ujel, da so nam ameriški, avstrijski in nemški strokovnjaki potrdili,da je šlo za tornado. clo iz 3 TUJIH drzav so mogl potrdit... neki kr je... samoumevno men je to blo ze v nedelo jasn... ves kko lepo se je vidl... ne, resno! fuuul dobr! narava je res majstrca! ce si hoce kdo predstavljat:stojis pred velikim travnikom in polkrozno okol tebe se razprostira samo gozd... za tabo so bajte, ceste in nekje v ozdaju gore... nad gozdom so pa se visji in nizji hribi in clo vrh ene gore... pa najprej vids nad najvisemu hribu temno, temno nebo, k ga je vsake tolk casa preparala kaksna ogromna strela iz vseh smeri: navpicno, vodoravno, postran, pocez... ampk ta temota se precej hitr razlezle cez nizje hribe, travnik itd... dobesedno se nekak prplazl in posrka vse... clo del svetlobe... pocas zacne v sunkih dezevat in tud v sunkih pihat... ce pa pogled obrnes proti nebu, nad hribovjem in gozd pa lahk opazs prosojno sivo-belo prevleko..., taksn lustn puhek... ki se vztrajno fuuuuuuuul hitr spusca po hribih navzdol... in ko pride ta prosojna oddeja do gozda krene skrajno desno, se polkrozno ovije (v smeri urinega kazalca)... in z isto, ce ne se visjo hitrostjo siba cez travnik... evo... naprej pa ne mors vec gledat... Tisto kar si res mislim o tem ni za objavo.se pridruzujem... drugac pa... naslov je mogoc res mal mim..., ampk, tisti k se bunite glede tega... mislm, a cloveka tud sodite, kr po videzu? :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 drugac pa... naslov je mogoc res mal mim..., ampk, tisti k se bunite glede tega... mislm, a cloveka tud sodite, kr po videzu? :xx!: Naslov članka je produkt zavestnega intelekta, in ne igra genske zasnove, zato bi rekla, da je to dokaj neprimerljivo Drugače pa krasen opis tornada, se že veselim, ko bom v naslednjih letih očitno lahko videla kakšnega v živo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Drugače pa krasen opis tornada, se že veselim, ko bom v naslednjih letih očitno lahko videla kakšnega v živo hvala... ahmm... sj vecina veselja te pa pol mine, ves... ce bezis v bajto... in gledas skoz okno pa med padanjem dezja in toce opazs se ene velike in manjse kepe... in nekje za tabo pride, da so to pa le cegli... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 znancu toča razbila očala, medtem ko pokrival avto. Za ziher dobil še plavo oko.Avto pa mu itak razbilo. Pa vse ostalo. Jaz sem kot 12 letnica sama doma ostala in ful neurje s točo nastalo, pa sem nadela na glavo čelado, ogrnila pelerino in bosa šla razkopat jarek, da ne bi voda vdrla v gospodarsko. Pol pa še malo šetkala po dvorišču, da mi toča odskakovala od čelade..prav uživala sem. Moja mati - na nekem izletu sta s fotrom bila - pa medlela od strahu, kaj neki se z mano doma dogaja in kako me ziher strah Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2008 Sem danes bral v casopisu kake stale so ble toca velika ko jajce! Drevesa sekalo, in to zdrava. Miljoni EUR skode. Kaj sele bo. Svarila znastvenikov niso zaman! Namrec da je potrebno ukrepati takoj v smeri zmanjsanja izpustov ipd. Namrec sredstva ki bi jih namenili sedaj (recimo za dobivanje energije iz obnovljivih virov etc) bodo mnogokrat manjsa kakor bodo stroski skode, ki bo nastala zaradi podnebnih sprememb!vec > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 saj je res.... sam ne mors omejevat, se ne bi nihce dobr opocutil.dejansko clo sama vcas cesa ne napisem, da 'me nou tolk okol', al pa iz drugih razlogov, kar je totalno brez veze.nekaj skrbet vnaprej pa se omejevat. je pa res motece, vcas... sam, kako bomo pa presojal, kaj od vsega je motece? to je nemogoce: en dobi mravljince, k vid moje poste, se posebej ce so solatni, eni pa jih z uzitkom berejo (no vsaj tko pravjo vcas oz. vsaj nekatere).In ce bi bil recimo en admin, pa bi mu sla na jetra (in sem skor zihr da se to dejansko tud dogaja kje), bi me kr mal brisal pa omejeval itd. bi mi dol padlo sodelovanje.zelo hitro se pade na foro 'imeti moc'.tako da, nej folk pise, kot zeli (no bolj al manj, dokler res ni kakih frk), je pa prav, da se tkole mal vmes opomni, ker marsikdo nima te percepcije, da kej smeti, pac se mu zdi, da ma sam tok za povedat in da je glih to, kar ma za povedat, blazno bistveno in pomembno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.