Mee! 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 (popravljeno) Prosim vas za pomoč.. Imam take majhne in črne pikice na zobeh. Bla sm pr 2h zobarjih: ena je rekla d je to zarad sline, druga zarad nepravilnega čiščenja-netemeljitega. jst si zobe zelo temeljito umijem s ščetko in nitko in usem, tko da nevem zakaj se mi to dela. je moja zobarca rekla, da je to mogoče odpraut samo s tem, d spolira zobe...hm.. če ma tko kašno rešitev, na plan z njo/njimi! lp Popravljeno 16. julij 2008 -> Mee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 ojla, probaj s kakim zvrkljanjem (recimo olivno ali soncnicno olje, domaci jabolcni kis zmesan z vodo, limona z vodo itd.) Sicer se baje dobro cisti zobe tud s prahom posusenih melancan (jih zmeljes), vendar tega pa se nisem probala. Morda je od kave, kajenja in tud od (predvsem crnega) caja - ki v bistvu se bolj obarva zobe kot oboje prej nasteto - hecn in absurdno, a ne, v bistvu? ko majo vsi polna usta, kako nikotin 'crni' zobe, in kava pac tud jasno, a ne vejo pa, da opevani (in tud zdravilni in jaz ga sicer kljub temu furam) caj deluje topogledno se bolj mocno. (bom videla, morda prikljucim tole temo h kateri drugi o zobeh, ce bom tko presodla, da ne bojo po vsem forumu posejane) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 najbrz je tud odvisno, od cesa so oz. nastanejo.eno je obarvanost od pac teh raznih zunanjih dejavnikov, najbrz pa je tud se kaj drugega lohk vzrok.moja znanka ma tud 2 taki piki crni, pa ma sicer ful lepe, bele zobe in zlo dobr skrbi za ustno in drugo higieno, se zdravo prehranjuje in ne kadi. pa karkol pocne, ne zginejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mee! 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 Ne, ni zobni kamen. nimam pa pojma kaj tu je. zdej..js ne kadim in ne pojem črnega čaja niti kave.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.